Αμερικανική οπερέτα

Αμερικανική οπερέτα

Ήρθε στην θέση της η περδικούλα μου! Είχα πολύ μεγάλη σκασίλα για τα συμβάντα στις Η.Π.Α. αλλά ευτυχώς οι δυνάμεις του καλού νίκησαν την ύστατη στιγμή το κακό δίκην τρομακτικής φλωροταινίας του Χόλυγουντ και ξαναπήρα τα ίσα! Ορκίστηκε ο ένας γέροντας, πήγε στ’ αποδυτήρια ο άλλος απειλώντας να ξαναγυρίσει σύντομα (μη χάσει η Βενετιά βελόνι)! Σύμπασα η δουλοπρεπής ανθρωπότης χειροκρότησε τον νέο νταβατζή της, γύρισε πλευρό και συνέχισε τον ταξικό λήθαργο. Δεν ήταν μικρή υπόθεση, καθίστε καλά! Πρόκειται για την μητρόπολη της σύγχρονης δημοκρατίας (για πολλά γέλια ή μάλλον για κλάματα, φονιάδες των λαών Αμερικάνοι)! Απειλήθηκε (εικονικά) από τον Ντόναλντ Ντακ (Τραμπ), που απασφάλισε, τάχα, δεν ήξερε τί έκανε, έφθασε μέχρι την γελοία και κακοπαιγμένη του οπερέτα: Εισβολή στο Καπιτώλιο!

Πόση είναι η παγκόσμια βλακεία; Όση και η εγκληματική σκοπιμότητα του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου. Δεν ανθίζετε ο γήινος όχλος-η αιμοβόρα εξουσία υποκρίνεται ότι δεν καταλαβαίνει και σχεδιάζει νέα ειδεχθέστερα εγκλήματα-ότι ο πρόεδρος των Η.Π.Α. είναι μαριονέτα του Στρατιωτικού, Βιομηχανικού Συμπλέγματος; Αγνοούν, όσοι δεν υποκρίνονται, ότι οι Η.Π.Α. έχουν το πιο αναχρονιστικό και φασιστικό πολιτικό σύστημα του ντουνιά; Δεν μιλάμε για φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση, ρατσισμό, διακρίσεις κι άλλες ανισότητες, για εγκληματικές πολιτικές, οικονομικές και άλλες συμμορίες, που βασιλεύουν στην χώρα και που είναι το πρωτεύον.

Ακόμα και πολιτικά συστήματα, που λοιδωρούν οι Δυτικοί χιλιόμετρα υπολείπονται από την αμερικάνικη καλπονοθεία. Και σε χώρες του 97% η κυβέρνηση βγαίνει με καθολική ψηφοφορία. Με βία ή όχι ο κόσμος ψηφίζει! Στα αλήστου μνήμης συνέδρια Κομμουνιστικών Κομμάτων τα εκλεκτορικά σώματα αριθμούσαν εκατοντάδες ή χιλιάδες αντιπροσώπους κι όχι με 538 αργυρώνητους εκλέκτορες, που υποκαθιστώντας 300 εκατομμύρια πολίτες ψηφίζουν τον πρόεδρο των Η.Π.Α. τη ευγενική χορηγία και εντολή του Στρατιωτικού και Βιομηχανικού Συμπλέγματος. Ο βούρδουλας υπάρχει και στην Δύση και στις Η.Π.Α., είναι πια αόρατος, ψηφιακός άρα χειρότερος (για τον όχλο) και πιο αποτελεσματικός (για το Κεφάλαιο).

Έτσι φθάσαμε να πλειοψηφεί (και στους εκλέκτορες) Γκορ και να βγαίνει Μπους ο στραγαλοπνίχτης ή να παίρνει η Κλίντον επιπλέον πάνω από 2 εκατομμύρια ψήφους, να «χάνει» εκλέκτορες και να κάθεται στον Λευκό (κατάμαυρο) Οίκο Ντόναλντ «Ντακ»! Πειραματίζονται Ιμπεριαλισμός και Κεφάλαιο. Έβγαλαν πρόεδρο έναν απόλυτα έμπιστο, ζάμπλουτο μωρόγερο να γράφει από το πρωί ως το βράδυ στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media), ν’ ασχολείται ο παγκόσμιος όχλος, να συναγωνίζεται σε απολίτικες σαχλαμάρες και πιο ανενόχλητοι στο παρασκήνιο οι μεγαλοκαρχαρίες να επιδίδονται στις αιμοσταγείς πειρατείες ανά τον κόσμο.

Στην προεκλογική αναμέτρηση βάλανε ξεμωραμένα γερόντια να μαλώνουν στα όρια της πολιτικής άνοιας και το Στρατιωτικό-Βιομηχανικό Σύμπλεγμα κάθισε στον διακοσμητικό θρόνο πλανητάρχη τον πρεσβύτερο για να κάνει νέα πειράματα. Θα τον ξεσκονίσει δυο-τρία χρόνια για να στρογγυλοκαθίσει κατόπιν η Ινδιάνα αντιπρόεδρος. Να η πρώτη γυναίκα πρόεδρος. Θα πείτε: Σενάρια συνωμοσίας; Άρα με ισχυρότατο κίνητρο εφαρμογής, ως γνωστόν η μέγιστη συνωμοσία είναι η ζωή! Άντε, ας γίνει πρόεδρος την επόμενη τετραετία. Κατά συνήθειά της η… συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα τα γράφει έγκαιρα να μην έχετε άλλοθι ότι δεν σας ενημέρωσαν ποτέ!

Και μη ξεχνάτε ότι ανέκαθεν οι προδότες της φυλής τους, της γενιάς, της ιδεολογίας κ.ο.κ. είναι χείριστοι, πιο μοβόροι υπάλληλοι της κάθε εξουσίας, φανατικοί ραβδούχοι του Κεφαλαίου. Έδειξε το δρόμο ο μαύρος Ομπάμα, ο πιο αιμοσταγής πρόεδρος των Η.Π.Α. μετά το 1945! Για την δημοκρατία, την ηθική, την κοινωνία «και άλλα ηχηρά παρόμοια»… Κι αν είναι και γυναίκες (το νέο φρούτο-πείραμα); Ζήτω, που κάηκε ο κόσμος!

20 Ιανουαρίου 2021