ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ… ΕΛΙΤ!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ… ΕΛΙΤ!

Κρεσέντο χυδαιότητας πριν ακόμα ζεσταθούν καλά οι μηχανές για την ανάδειξη νέου θαλαμοφύλακα στην αποικία Γκραικυλία. Τυφλός συναγωνισμός με τα συμβαίνοντα στο ποδόσφαιρο, στις ομάδες και στις αρμόδιες υπηρεσίες, για το ποιος είναι μέγιστος  βόθρος με σκατά και δηλητηριώδη αέρια! Άλλωστε, πάνω από 30 χρόνια η πολιτική σκηνή αντιγράφει και προάγει όσα πάλαι ποτέ κοροϊδεύαμε στις «αθλητικές» φυλλάδες και στιγματίζαμε ως απαράδεκτα συμβαίνοντα στα γήπεδα. Περάσαμε σε νέο ποιοτικό στάδιο, όπως αξίζει στο φρικτό πειραματόζωο, που δίνει τα… φώτα των ματωμένων εργαστηρίων και των δοκιμαστικών σωλήνων στην βάρβαρη Δύση. Συγκοινωνούντα δοχεία, φούστα μπλούζα, ποδόσφαιρο και πολιτική λυμαινόμενα αγρίως από Μαφία, οικονομική και κομματική, υπό την υψηλή πάντα εποπτεία ξένων αφεντάδων. Εσχάτως αντεστράφησαν οι όροι. Τελείωσε ό,τι ξέραμε. Η ξένη υποτέλεια με την εγχώρια ηλιθιότητα επιτάσσουν ν’ αναγορεύουμε τ’ ακριβώς αντίθετα ως θέσφατα και πρότυπα. Αντιστοίχως να πετάμε στον κάλαθο της καινούριας ηθικής και της παμπάλαιας πατριδοπληξίας όλα όσα εθεωρούντο υψηλοί στόχοι και ιδανικά. Πάνω απ’ όλα οι… ελίτ διαιτητές, θα σφυρίζουν εναλλάξ σε ποδοσφαιρικά και σε πολιτικά γήπεδα με τους «αυτόχθονες ιθαγενείς»-να θυμηθούμε τον σύγχρονο γελωτοποιό της ρωμιοσύνης-σε παρατεταμένο ταξικό κώμα, να διαγκωνίζονται ποιος είναι καλύτερος ραγιάς!

Πού να βρεθεί τσίπα, ηθική και φιλότιμο στο ποδόσφαιρο, όταν παγκοσμίως όλα είναι στημένα! Μέγιστο πλυντήριο μαύρου χρήματος και αποτελεσματικό… μπαστούνι για την χειραγώγηση του όχλου! Ένα πέτσινο κατσαρόλι αλλάζει συχνά τα δεδομένα και στην πολιτική και γεωπολιτική, χώρια, που γεμίζουν μυριάδες εκατομμύρια δολάρια οι τσέπες νταραβερτζήδων! Για αυτό αναποδογύρισαν τα πράγματα! Στα γήπεδα με τις αγέλες φανατικών η ξενοδουλεία είναι πρέπον, ενώ η ανεξαρτησία μίασμα, ανωμαλία. Ακόμα και στα ιδρωμένα σώβρακα και φανέλες (εσχάτως βουτηγμένα στο αίμα με το Μουντιάλ του Κατάρ) ζητάνε ξένους γ@μ@@@ς να γνωμοδοτούν  στην Γκραικυλία για τα γκολ και τα οφσάιντ. Δεν αρκεί το πάνσοφο Μηχάνημα Στησίματος Αγώνων (V.A.R.); Ζητώντας διαιτητές… ελίτ πετάνε φούστες για να δείξουν τον μέγα πολιτισμό του συστήματος, σκίζουν γενικώς τις κάλτσες, πλακώνονται αισχρά, να δείξουν ποιος την έχει πιο μεγάλη! Την χυδαιότητα, την γαϊδουριά, την ξετσιπωσιά και την πρόσβαση στην ξενόδουλη εξουσία. Είπαμε… φούστα μπλούζα! Ταμάμ!

Ίδια και χειρότερα στην πολιτική και κομματική συμμορία, που ετοιμάζεται για την εκλογή νέου θαλαμάρχη Αποικίας. Οι παππούδες και οι πατεράδες αγωνίζονταν και το αίμα τους έδιναν για την λευτεριά και την ανεξαρτησία. Οι φουκαράδες! Τα παιδιά και τα εγγόνια τους συναγωνίζονται ποιος θα είναι πιο απάνθρωπο σκουπίδι, που θα δίνει εξετάσεις στον με πόσο ενθουσιασμό προάγει την αντίδραση, τον φασισμό, την χυδαία πατριδολαγνεία και υποτέλεια. Τελευταίο παράδειγμα ο διαβόητος φράκτης Έβρου. Πατριωτικό, ηθικό, σωστό, κανονικό είναι αναφανδόν να υποστηρίζεις την επέκτασή του. Λες και θα εμποδίσεις «με φράκτες την ώσμωση του κόσμου»-που λέει λαϊκός τροβαδούρος. Είναι… ανωμαλία, προδοσία να λες, όσα πριν από χρόνια θεωρούνταν αυτονόητα, ιδανικά, πεδία ταξική και ανθρωπιστικής πάλης! Ακόμα χειρότερα, συνιστά προδοσία να διακηρύσσεις αυτές τις απόψεις, να τις διεκδικείς, έστω στα όργανα του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, την κατ’ ευφημισμό Ευρωπαϊκή Ένωση! «Πρέπει» το ξενόδουλο φασιστικό κράτος και παρακράτος της Γκραικυλίας να την περιφράξει πλήρως από τον έξω κόσμο, να μην μπαίνουν μετανάστες, εν γένει πρόσφυγες από την μάνα του Πολιτισμού Ανατολή, που προκαλούν οι βάρβαροι και αιμοσταγείς τυχοδιωκτισμοί του Ιμπεριαλισμού, των φονιάδων των λαών Αμερικάνων! Έτσι μπράβο, άριστοι ραγιάδες εξ αρίστων ειλώτων!

Αλήθεια, τί έγιναν τα 6-7 εκατομμύρια-ΝΑΙ 6-7 εκατομμύρια-πρόσφυγες και λοιποί εξ Ανατολής οικονομικοί μετανάστες, που πέρασαν από την αποικία Γκραικυλία τα δέκα τελευταία χρόνια αναζητώντας στον ήλιο μοίρα; Αφαιρέστε-παρακαλούμε-εκατό με εκατόν πενήντα χιλιάδες, που τάισαν καρχαρίες της Μεσογείου. Βρίσκονται οι πλείστοι στην Ευρώπη πάμφθηνο εργατικό δυναμικό, αναγεννάνε τις οικονομίες των αφεντικών και νταβατζήδων μας! Πάντα η Γκραικυλία δίνει τα φώτα του πολιτισμού και μένει στα βαθειά σκοτάδια! Και προσέξτε τώρα την μεγίστη-όχι και μοναδική-την τραγική αντίφαση. Ανεξάρτητα τί θέλουν τα ξένα αφεντικά αρχαιόθεν η Τραγωδία είναι στο αίμα μας. Από την μια φτιάχνουν τον φράκτη νομίζοντας ότι έτσι θ’ ανακόψουν τον ρυθμό του κόσμου και του πολιτισμού και από την άλλη «έρημα χωριά»-όπως πολύ όμορφα τραγούδησε ο Ντάσο Κούρτι! Δεν βρίσκουν οι εργολάβοι, που νέμονται τόσα εκατομμύρια ευρώ-άλλα σκάνδαλα μεγάλα!-εργάτες να δουλέψουν στην κατασκευή του φράκτη της ντροπής, της απανθρωπιάς και της βαρβαρότητας!

Γύρω στα 15-20 εκατομμύρια πρόσφυγες της Ανατολής, αγνά, νέα, δυναμικά γονίδια, έως τώρα βρίσκονται στην γριά Ευρώπη και αναζωογονούν, σχετικά με μισθούς πείνας, το Δ’ Γερμανικό Ράιχ και τους δορυφόρους του, εκτός από την αποικία Γκραικυλία, που πάει κόντρα στην Ιστορία της. Αναιρεί τον Ελληνικό Πολιτισμό, την φυσικά τάση, που αιώνες φέρνει δύναμη, δημιουργία, διαιώνιση, τραγούδι, γλέντι και χορό σε αυτήν την θαλασσόβρεχτη γέφυρα της Μάνας του Πολιτισμού Ανατολής με την βάρβαρη Δύση! Το πολύτροπον, το εύστροφον, η πολυσυλλεκτικότητα, το άλεσμα πολλών εύγευστων καρπών, η αφομοίωση αμέτρητων συχνά αντίρροπων ρευμάτων και ρυθμών, η τελειοποίηση του αξιόμαχου στον χρόνο… Το:

«πολλῶν δ᾽ ἀνθρώπων ἴδεν ἄστεα καὶ νόον ἔγνω,

πολλὰ δ᾽ ὅ γ᾽ ἐν πόντῳ πάθεν ἄλγεα ὃν κατὰ θυμόν,

ἀρνύμενος ἥν τε ψυχὴν καὶ νόστον ἑταίρων»-

 των αρχαίων Ραψωδών! Αλλά στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα! Ακόμα και το κάλλος και την ουσία του πανάρχαιου Πολιτισμού των προγόνων φέρνουν στα άθλια και χυδαία μέτρα τους, μολύνουν με τα σκατά της ψυχής τους! Εδώ θα μείνουν οι γέροι; Όχι φυσικά! Εδώ, θα έρθουν εξ Ανατολής και αλλαχού φυντάνια για να γονιμοποιήσουν, να ανανεώσουν το τζούφιο σπέρμα της φασιστικής και ταξικά και γεωπολιτικά νεκρής Γκραικυλίας! Είπαμε: Δεν εμποδίζεται με «φράκτες η ώσμωση του κόσμου»! Ούτε η παλλαϊκή βλακεία και το κώμα γκρεμίζουν γέφυρες του Πολιτισμού, της Εξέλιξης και της Επανάστασης!

Ένα παράδειγμα ο φράκτης, από τα έσχατα, τα κραυγαλέα. Υπάρχουν, ζούμε καθημερινά πλείστα όσα. Παλιά έχτιζες με το αίμα ένα σπιτάκι ν’ αφήσεις στα παιδιά σου. Τούμπα τώρα! Το σωστό ορθό και ηθικό είναι να ορμάνε τα κοράκια των τραπεζών και λοιπών εταιρειών να αρπάζουν τα σπίτια. Πλειστηριασμός πλέον η τελευταία λέξη της μόδας! Πρωτοστατεί στις κλοπές κι εν γένει μίζες σύμπασα η πολύχρωμη κομματική συμμορία της Αποικίας. Το Κυνοβούλιο στην υπηρεσία του… πολίτη και προπαντός του κράτους δικαίου (έτσι λέγεται στην βάρβαρη Δύση ο μεταξωτός και ψηφιακός φερετζές του Φασισμού)! Μέχρι τα χρόνια των πατεράδων και παππούδων καμάρωναν, πάλευαν να είναι με μπέσα και καμάρι νοικοκυραίοι μα και ελεήμονες στους λίγους ζητιάνους της γειτονιάς ή του χωριού. Τώρα αυτό είναι μεγάλη ανωμαλία! Το ομαλό και το φυσικό είναι να πεινάνε όλοι, να τουρτουρίζουν στην συντριπτική πλειοψηφία σε σπίτια χωρίς θέρμανση και ηλεκτρικό, ηλίθιοι διακονιαραίοι, και να έρχεται το ξενόδουλο κράτος να δίνει ψίχουλα ελεημοσύνης! Να αισχροκερδεί με τα λεφτά τους, να τα δίνει στις εταιρείες ενέργειας, τροφίμων ή αέρα (ψηφιακού) κοπανιστού για να τζιράρουν και να κερδίζουν δισμύρια τον μήνα, ν’ αφήνουν να πέφτουν ψίχουλα από το πλούσιο τραπέζι, να έρχεται-καλός, υποκριτής Σαμαρείτης- ο Κούλης Ξεπουλητάρης-ο κάθε Κούλης θαλαμοφύλακας-να τα μοιράζει σε εξαθλιωμένους και φτωχούς (τω πνεύματι), που μόνιμα βρίσκονται σε ταξικό κώμα!

Γίνονται εκλογές θαλαμοφύλακα με καλύτερες (για τα ξένα αφεντικά) συνθήκες απ’ όσα μνημειώδη ζούμε με την συνενοχή, μάλλον αποκλειστική μας ενοχή; Και αν στο ποδόσφαιρο λυκόρνια και τσιράκια  πετάνε φούστες, βρωμιές και βρισιές ζητώντας υποκριτικά διαιτητές… ελίτ, στην ομογάλακτη πολιτική συμμορία και Μαφία υπάρχουν παλαιόθεν! Φρόντισαν οι ξένοι, τα τελευταία 80 χρόνια οι φονιάδες λαών Αμερικάνοι με σταθμάρχες (είναι δεινά εκπαιδευμένοι) Γερμανούς. Η εν λόγω Πρεσβεία θα αφήσει να τρέξουν όλα τα (κουτσά) πολιτικά άλογα, καθήμενη στο… V.A.R. θα κρίνει ποιος ο καλύτερος να κάνει θητεία στο θαλαμοφυλάκιο Γκραικυλίας. Εννοείται ότι εκ των προτέρων ρύθμισε τους όρους του αγώνα και του… στοιχήματος. Με την βοήθεια βοθροκάναλων, δημοσκοπικών και λοιπών εταιρειών παραγωγής κουτόχορτου ο ηλίθιος, διεφθαρμένος και πολλαπλά ψεκασμένος όχλος θα έχει αυταπάτη ότι άσκησε δημοκρατικό δικαίωμα, ενώ στην πραγματικότητα του επέτρεψαν τα… φιλεύσπλαχνα ξένα αφεντικά να γυρίσει πλευρό, να αποταυριστεί πρόσκαιρα, να συνεχίσει με ζήλο μεγαλύτερο τον ταξικό ύπνο.

Να μη ξεχάσουμε και τις τελευταίες «προφητείες» της συνωμοσιολόγας Κασσάνδρας! Ίσως χρειαστούν 2-3 εκλογικές αναμετρήσεις (εξαρτάται από το πείραμα και τα σχέδια των ξένων επιβητόρων) να οριστεί επόμενος θαλαμοφύλακας, που θα σερβίρει τα νέα Μνημόνια για την δημοσιονομική υγεία του Κεφαλαίου! Από τους πρώτους μήνες του 2024 έρχονται και δεν νοιώθουμε τύψη, γιατί σας… έχουμε προετοιμάσει καταλλήλως,  ως προς την ενημερωτική σφαίρα, που μας αναλογεί. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη! Εκτός αν… Ο πόλεμος, η καταστροφή, σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί, η οικονομική κρίση, η τραπεζική κατάρρευση τα φρενάρουν και οι… αρμόδιοι διατάξουν να εφαρμοστούν με καναδυό χρόνια καθυστέρηση, οπότε θα είναι τρισχειρότερα! Εκτός αν οι διαιτητές… ελίτ σφυρίξουν τρίλεπτα ή πεντάλεπτα χασομέρια (βλέπετε, είναι και το V.A.R.) να μπουν τα… γκολ και να κερδίσει ένα ακόμα στοίχημα ο  πανάθλιος Καπιταλισμός.