ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΑΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ

ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΑΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ

Ποιος έχασε την τσίπα και την ντροπή να την βρούνε οι άθλιοι και χυδαίοι ραγιάδες της αποικίας Γκραικυλίας! Εξαθλιωμένοι, λιγούρηδες, σχεδόν πεινασμένοι, σε υγρά,  παγωμένα σπίτια μπουντρούμια δίχως ηλεκτρισμό και θέρμανση. Απορούμε πώς σε τέτοιες εφιαλτικές συνθήκες κοιμούνται του κακού καιρού, εξακολουθούν να είναι σε ταξικό κώμα! Δεν τουρτουρίζει τουλάχιστον η συνείδησή τους; Ή την ξεγελούν με το να μαλακίζονται νυχθημερόν σε οθόνη; Ο Καπιταλισμός συνεχίζει τα πειράματα! Τώρα τους μετατρέπει ξεφτιλισμένους διακονιαραίους, επαγγελματίες ζητιάνους με ποικίλα γλίσχρα επιδόματα, που μοιράζει η πολιτική συμμορία του Κούλη Μητσοτάκη, τάχα να συνδράμει στον βασανιζόμενο από την διεθνή κρίση όχλο. Γιατί είναι μεγαλόψυχη! Σου παρέχουν… γενναιόψυχα τα ψίχουλα, που πέφτουν από το λουκούλλειο τραπέζι των ξένων αφεντάδων και των ντόπιων τσάτσων τους και που εσύ αδρά πληρώνεις.

Φουντ Πας, Μάρκετ Πας, Φούελ Πας, Φαστ Πας, Πάουερ Πας και άλλες συναφείς μαλακίες, αγγλοβάρβαρες μπούρδες, που εφευρίσκουν η ξενόδουλη εξουσία και τα βοθροκάναλα. Βλακώδης σαρκασμός στην φτώχεια και τον ταξικό σου λήθαργο. Ίχνος ελληνικής λαλιάς, ακριβώς για να υπογραμμίσουν πόσο είλωτας και μηρυκαστική είσαι μαϊμού! Τ’ αγγλικά, άλλωστε, είναι πια η… γλώσσα του επελαύνοντος πιθήκου και της επιστροφής στο ζώο. Μη ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα set, sit, pass, food, fast και λοιπά μιξοβάρβαρα με τα νιάου-νιάου, γαβ-γαβ, κο-κο-κο-κο. Απλώς τα δεύτερα είναι πιο εύηχα και αυθεντικά των πρώτων!

Σοκάρουν τα αντικλεπτικά στα γάλατα αλλά και στις σαρδέλες των σούπερ μάρκετ; Προσφέρονται για τηλεοπτική επίπλαστη έκπληξη. Το τραγικότερο, άκρως αντιτηλεοπτικό-για αυτό και δεν προβάλλεται;-είναι ότι τίποτα δεν… κλέβει τον ταξικό ύπνο του όχλου!

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι σε παραμυθιάζουν με όλα τα μέσα και τα βοθροκάναλα, προεξάρχοντος αυτού του κολαούζου του Κεφαλαίου και του Φασισμού, που σκάει γάιδαρο στην χυδαιότητα και στην υποτέλεια, ότι όλες αυτές οι ελεημοσύνες δεν προέρχονται από τον κρατικό προϋπολογισμό, δεν έχουν δημοσιονομικό αποτύπωμα, να το πούμε στην απατηλή γλώσσα των μανδαρίνων της υποτέλειας και της μιζέριας. Πηγάζουν, δήθεν, από την φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας, διυλιστηρίων, σούπερ μάρκετ και άλλων χρυσοκάνθαρων, που τους έπιασε μέγας πόνος γιατί εσύ δεν βγάζεις τον μήνα, ηλίθιε κοιμισμένε καταναλωτή. Σε στύβουν και σε ξαναστύβουν ως ξεζουμισμένο λεμόνι, σου παίρνουν τις τελευταίες δραχμές από το παντελόνι (ως γνωστόν στο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ σε πληρώνουν με δραχμούλες και τους πληρώνεις με ευρώ!) και από τα υπερκέρδη, που απομυζά το Κεφάλαιο με την αισχροκέρδεια του Κούλη και της παρέας του, σου πετάει ένα 3-5% για ξεκάρφωμα ως επιδότηση, με την οποία πάλι θα χρηματοδοτήσεις βάζοντας και άλλα, τα έσχατα από το υστέρημά σου, τις νέες πιο μεγάλες απαιτήσεις της Δ.Ε.Η., των εταιρειών καυσίμων, των τραπεζών, την διαρκώς καλπάζουσα ακρίβεια στα είδη διατροφής.

Αλλά εσύ, βλάκας Πόντιος του ρατσιστικού ανέκδοτου! Δεν πα ν’ ακριβύνει, εγώ 10 ευρώ έβαζα, τόσα πάντα θα βάζω! Λες και είναι το ίδιο, που πλήρωνες, για παράδειγμα, 200 ευρώ ηλεκτρικό ρεύμα το μήνα φθάνοντας με τα διάφορα κερατιάτικα τις 300, με την τωρινή εφιαλτική κατάσταση όπου η τιμή έχει εξαπλασιαστεί και πληρώνεις πάνω από 1.500 ευρώ το αντίστοιχο διάστημα! Μόνο τον Φ.Π.Α. να υπολογίσεις στο εν λόγω παράδειγμα φθάνει για να πιστοποιηθεί η αισχροκέρδεια και η κοροϊδία. Και μην πείτε ότι δεν πληρώνει τόσο ρεύμα το μέσο νοικοκυριό! Πληρώνει και παρά πληρώνει υπολογίζοντας και την δαπάνη της θέρμανσης, έστω κι αν σχεδόν όλοι ζεσταίνουν πια μόνο ένα δωμάτιο με κάποιο αερόθερμο και το άλλο σπίτι είναι παγωνιέρα! Είναι τόσο πανάκριβο το ηλεκτρικό ρεύμα στην αποικία, ώστε τα «κιλοβάτ»… τρέχουν νεράκι! Γιατί η Γκραικυλία έχει την τρίτη πιο ακριβή τιμή ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την Ευρώπη, ενώ οι μισθοί, οι συντάξεις και τα μεροκάματα είναι και πάλι στην τρίτη θέση από το τέλος; Γιατί πιάνει εδώ τόσο πολύ το παραμύθι ότι φταίει για όλα η μεγάλη διεθνής οικονομική κρίση και ότι η εξουσία κάνει το παν για να συνδράμει στον αναξιοπαθούντα (συνένοχο) όχλο; Γιατί είσαι πατενταρισμένος δια βίου ραγιάς! Γιατί είσαι σε μόνιμο λήθαργο και δεν μάχεσαι για το ταξικό σου συμφέρον!

Πόσες φορές το έχεις ακούσει και διαβάσει από την συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα; Είναι κατά της όποιας ελεημοσύνης γιατί οδηγεί σε ιδιότυπη βόλεψη και τους πιο φτωχούς κι εξαθλιωμένους. Αφού τους δίνουν μισό πιάτο μ’ ένα ξεροκόμματο, δεν ξεσηκώνονται να διεκδικήσουν, παραμένουν πεινασμένοι λεχρίτες και σκλάβοι. Λέει ΟΧΙ στις διάφορες απάτες: Ενίσχυση φτωχών, όλοι μαζί μπορούμε, συσσίτια, κοινωνικά παντοπωλεία το κατσαρόλι του άφραγκου και συναφείς αναποτελεσματικές έως ύποπτες, με το αζημίωτο,  δράσεις, επειδή για τον ίδιο λόγο, είναι αντεπαναστατικές πράξεις και συνιστούν διαιώνιση της φτώχειας και εξαθλίωσης με την ανακύκλωση των αιτίων της. Είναι η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα  μόνο με την ταξική αλληλεγγύη, που σημαίνει: Κάνουμε συσσίτια, αναπτύσσουμε κοινωνικές δράσεις ενίσχυσης, αλλά τους ξυπνάμε ταυτόχρονα και την συνείδηση για το τί φταίει για το κατάντημά μας, τους ξεσηκώνουμε ταξικά στην αντικαπιταλιστική δράση. ΟΧΙ, δεν σας ελεούμε μ’ ένα ψάρι-κατά την σοφή κινέζικη παροιμία-σας μαθαίνουμε να ψαρεύετε!!

Για αυτό σας μετατρέπει σε ξεφτιλισμένους ζητιάνους, ξεδιάντροπους διακονιαραίους η πολιτική συμμορία Μητσοτάκη κατ’ εντολήν των ξένων αφεντικών. Δοκιμάζουν στην ασήμαντη Γκραικυλία, πώς επιδρά στον όχλο η πολιτική των επιδοτήσεων για να την εφαρμόσουν, αν πετύχει και σε άλλα κράτη, όπως ήδη γίνεται. Σας κλέβει εκατό και σας ρίχνει στην κοινωνική ταΐστρα δέκα για να μη ξεσηκωθείτε, για να μην κάνετε επανάσταση. Συστηματική αδρανοποίηση της οργής, της απελπισίας και της εξέγερσης του πεινασμένου όχλου! Ιδιαίτερα το νέο έτος, που είναι προεκλογικό και εκλογικό ο Κούλης και η συμμορία του, αλλά και όλοι οι κομματικοί λυμεώνες της Αποικίας, έχουν πιότερους εφήμερους λόγους να εκμεταλλευτούν τις πολιτικές και άλλες τάσεις του κοσμάκη. Για την ώρα διασκεδάζουμε με το στημένο πανηγύρι δημοσκοπήσεων και λοιπών σικέ μετρήσεων. Εκτός αν τελικά δεν γελάσουμε, αν κλάψουμε πικρώς! Αν μετά από τόσα φασιστικά και απάνθρωπα μέτρα ο Μητσοτάκης και η κομματική του κλίκα, πάρει διαφορά οκτώ μονάδων από το δεύτερο κόμμα, και δη με απλή αναλογική, αν θεωρείται ο καταλληλότερος «ηγέτης» (φύτρωσε εκεί, που αφόδευσαν οι ηγέτες), αν ο κοσμάκης δεν δουλεύει, κογιονάρει, τρολάρει δημοσκόπους… Αν ο όχλος ψηφίσει μια από τα ίδια, μάλλον πρέπει όλοι εμείς οι… αγνοί επαναστάτες αμέσως να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο σε άλλη χώρα!

Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες αλλά  το θέμα είναι αν πέφτουνε στον βρόντο. Στις επερχόμενες διπλές ή τριπλές εκλογές, που είναι βέβαιο ότι θα γίνουν όποτε, όσες και όπως αποφασίσουν οι ιδιοκτήτες της αποικίας  Γκραικυλίας Αμερικάνοι, αυτοί θα ορίσουν τις διάδοχες καταστάσεις, τους επόμενους θαλαμοφύλακες μια και μάλλον έχουν σφυρίξει από καιρό λήξη για τον Κούλη, είναι εύλογη μια σπουδαία απορία: Τί στο διάβολο θα κάνει αυτή η κοιμισμένη, η ημιθανής, η μαλακισμένη νεολαία; Θα συνεχίσει αδιάφορα ν’ αυνανίζεται σε μια οθόνη; Και μετά να δούμε πότε-από το επόμενο ή μεθεπόμενο έτος;- το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, θα βάλει τα νέα  Μνημόνια στο όνομα δημοσιονομικής πειθαρχίας! Ή θα έχουμε ραγδαίες πολεμικές και άλλες απρόβλεπτες παγκόσμιες εξελίξεις; Πάντως η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα «προλέγει» ότι γρήγορα τα επιδόματα εξαντλούνται, δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά-συγνώμη προεκλογική περίοδος-και κάθε … ζητιάνος μπαίνει στον πάγκο του! Εκτός αν ξεσηκωθεί, που είναι και αυτό ταξικό ζητούμενο! Ούτε έχει αυταπάτες! Θα γίνουν ντάλα μεσημέρι οι μεγάλες Επαναστάσεις, αλλά μετά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που ετοιμάζεται πυρετωδώς πανταχόθεν!