ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ

Μπήκαμε δυναμικά, όπως ακριβώς αξίζει στην Γκραικυλία, σε προεκλογική περίοδο, μεταφορικά και κυριολεκτικά! Άρχισε κιόλας η μεγάλη πολιτική και κοινωνική μάχη για τα προγράμματα των κομμάτων με τις εύστοχες, προπαντός ρηξικέλευθες λύσεις για τα λαϊκά προβλήματα. Φτώχεια, εξαθλίωση, ακρίβεια, μεροκάματα, ανεργία, υγεία και παιδεία, όλα σε ημερήσια διάταξη. Τεράστιο δίλημμα του όχλου σε ποιον να δώσει (εξαργυρώσει) τα ψηφαλάκια! Πώς είπατε; Σας κογιονάρουμε; Πριν καν προκηρυχτούν εκλογές, δεν γίναμε τεράστια κρεβατοκάμαρα με μια πολύ μεγάλη κλειδαρότρυπα;  Ό,τι, δηλαδή, συλλογικά επιδιώκουμε και μας αξίζει ευρισκόμενοι ασμένως σε μόνιμο, βαθύ ταξικό κώμα. Όσο πλησιάζει ο χρόνος της πρώτης κάλπης, πολύ περισσότερο της δεύτερης ή τρίτης, θα ζήσουμε αλήστου χυδαιότητας ομηρικές συγκρούσεις… βιαστών, παιδόφιλων, προαγωγών, πολιτικών, λοιπών πορνιδίων, λαμογιών και άλλων καταχραστών (συγνώμη, εθνικών ευεργετών!), κατά συρροήν εγκληματιών ως ηθικών αυτουργών (Τέμπη, Μάτι, Μάνδρα, Ηλεία).

Τα πάντα όλα στο τηλεοπτικό πολιτικό παζάρι, εκτός, φυσικά, από αυτά, που μας καίνε τον κώλο! Διαθέτει ο άθλιος, ξενόδουλος Καπιταλισμός άφθονο και αποτελεσματικό  κουτόχορτο με έντονη  πάντα σεξουαλική μαστούρα και αποχαύνωση. Γνωρίζει με μιας όχι πλέον ν’ αλλάζει την ατζέντα της επικαιρότητας, αλλά κυρίως να την δημιουργεί στην διάσταση της εικονικής ηλιθιότητας. Να την επιβάλλει με ψηφιακό φασισμό και να καλεί τον ηλίθιο, διεφθαρμένο, ολημερίς ψεκασμένο από βοθροκάναλα όχλο, τάχα ν’ αποφασίσει με την ψήφο την καταστροφή, που του ετοιμάζουν τα ξένα αφεντικά, με την συνενοχή του!

Όχι, δεν το πάμε γύρω-γύρω, ούτε υπεκφεύγουμε! Πάντα η ριζοσπαστική, ταξική μας γνώμη συνιστά πετριά στον τεράστιο βόθρο. Η υπόθεση της ΠΑΣΟΚας υπαλλήλου και του ΣΥΡΙΖΑίου ευρωβουλευτή ουδένα αφορά, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, εκτός από τους ίδιους και το στενό τους περιβάλλον, και προφανώς την αστική δικαιοσύνη! Ας τα βρούνε μονάχοι τους και δίχως κάμερες στα δικαστήρια ποιος βίασε, ποιος πήδηξε, ποιος χτύπησε, ποιον και γιατί και όταν διαπιστωθεί η ενοχή του ενός ή του άλλου, να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές. Τόσο ωμά, τόσο κυνικά, τόσο αληθινά. Συνιστά, ωστόσο, εξαιρετικά σκοτεινή και σφόδρα ύποπτη ιστορία πρωτίστως εκ του χρόνου, της συγκυρίας και του τρόπου, που έσκασε στα καλά καθούμενα αυτό το πυροτέχνημα. Χυδαία και προκλητικά, όχι από τους ενδιαφερόμενους, που για την ώρα φαίνεται να κρατούν… ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους εν αναμονή των εξελίξεων. Γιατί τώρα, με τριετή καθυστέρηση και τοιουτοτρόπως; Γιατί τέτοια ξεφτίλα, τόση χυδαιότητα, τόσο φαρισαϊσμό, δολοφονική υποκρισία; Γιατί μια κατά μαρτυρία ροζ, ποινική προσωπική, αστυνομική και δικαστική υπόθεση, την επιβάλλουν ως άξονα περιστροφής και κέντρο βάρους της κοινωνικής και πολιτικής επικαιρότητας; Τί θέλει να κερδίσει και ξεσάλωσε το ξενόδουλο, πανάθλιο, διεφθαρμένο και ξεκατινιασμένο πολιτικό και κομματικό σύστημα της αποικίας Γκραικυλίας;

Ηλιοβασίλεμα στην αγαπημένη μας Μηλίνα.

Πρώτον, να οδηγήσουν τα ξένα αφεντικά τις επικείμενες πολλαπλές εκλογές για νέο θαλαμοφύλακα εκεί, όπου τους συμφέρει. Θα αερολογείτε, αρχηγοί και κόμματα, θα κοκορομαχείτε, θα τρώγεστε τάχα σαν λυσσασμένα σκυλιά, για όλα αυτά, που θέλουμε και ζητάμε εμείς (οι ξένοι ιδιοκτήτες της αποικίας) για τα πολιτικά και κοινωνικά αδιάφορα, τα επιμέρους γαργαλιστικά κουτσομπολιά (κατά προτίμηση με σεξουαλικό,  ροζ, χρώμα). Θα επιβάλλετε στον όχλο ότι είναι τα πιο σημαντικά προβλήματα, ζωής και θανάτου ζητήματα. Θα πολιτευτείτε και θα ψηφιστείτε με γνώμονα και κριτήρια, που εμείς (οι ξένοι επιβήτορες) ορίζουμε για τις μαριονέττες μας και ο καλύτερος (πιο υπάκουος και καπάτσος) θα κάτσει στην καρέκλα Μαξίμου.

Δεύτερον, παραπλάνηση, αντιπερισπασμός του ηλίθιου, ψεκασμένου και διεφθαρμένου όχλου (deception, ονομάζεται στην στρατιωτική ορολογία). Πού ν’ ασχολείται και κυρίως να αγωνίζεται ταξικά, έστω και στις στημένες εκλογές μια φορά στα 3-4 έτη, με τα αληθινά προβλήματα, που τον μαστιγώνουν και δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα, πολύ περισσότερο, πού να τον ξυπνάμε τώρα από την αποχαύνωση της υποτέλειας και του παλλαϊκού ραγιαδισμού! Από το να είναι στο επίκεντρο των εκλογών και κυρίως της μαζικής πάλης, το ψωμί, η παιδεία, η υγεία, το μεροκάματο, τα νέα Μνημόνια από το 2024 και άλλα ενοχλητικά σφόδρα για τον ξενόδουλο ντόπιο καπιταλισμό, δεν είναι καλύτερο, συμφερότερο για το ξενόδουλο σύστημα εξουσίας, αλλά και για τις ντόπιες κομματικές συμμορίες, να αυνανίζεται με το ποιος, πότε, πώς πήδηξε ποιον; Κάλλιο αποχαυνωμένος μπανιστιρτζής ροζ παραθύρων της κοινωνίας, που επιστρέφει στην αγέλη, παρά ταξικός αγωνιστής. Στις επικείμενες εκλογές αλλά και ισοβίως, μια και αυτές μπορεί να γίνουν το πιο αποτελεσματικό δοκιμαστήριο αποχαύνωσης.

Μυλοπόταμος.

Τρίτον, ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην πορεία στον ψηφιακό πίθηκο. Πάνε τα χρόνια, που κάθε εκλογική αναμέτρηση ήταν ή έστω είχε στοιχεία πολιτικής, κοινωνικής και ταξικής σύγκρουσης. Στον 21ο αιώνα όλα γίνονται δηλητηριώδης χυλός με το φονικό πρόσχημα της προόδου και της αλματώδους ανάπτυξης της τεχνολογίας, που είναι στην ουσία επιστροφή στον πίθηκο και ψηφιακός μεσαίωνας. Κατά τις εντολές των ξένων αφεντάδων, λοιπόν, όχλε της αποικίας Γκραικυλίας, ιδιαίτερα τα μυριάδες πιθηκάκια των Μέσων Μαζικής Μαλακίας (Social Media), είναι καλύτερα να ασχολείστε με τις γαργαλιστικές ιστορίες κλειδαρότρυπας. Θα γίνεται καθημερινά γλέντι στο φασιστικό διαδίκτυο, θα γράφεται την αποψάρα σας, θα στηλιτεύετε αυνανιζόμενα με… φίλους σας (ασώματες κεφαλές, που έλεγαν οι γιαγιάδες) θα δίνετε εξετάσεις ηλιθιότητας και εξυπνακισμού, έτσι ώστε εμείς, τα ξένα αφεντικά, απερίσπαστα και ανενόχλητα να σας σκάβουμε από τα γεννοφάσκια τον τάφο. Να σας κάνουμε ντελιβεράδες με 2,60, άνεργους και μισοαπασχολούμενους με τρία ντοκτορά και πέντε ξένες γλώσσες. και δη  χωρίς παρόν και μέλλον. Τζάμπα εργατική δύναμη (πλην με γραβάτα) στα κολαστήριά μας, στον Μολώχ μέγιστου, χωρίς ταβάνι κέρδους του Κεφαλαίου.

Τέταρτον και διαχρονικά σημαντικό για την αποικία και το ανάπηρο καπιταλιστικό της σύστημα. Ένα ακόμα πολύπλευρο πείραμα διαχείρισης της ξενόδουλης εξουσίας στο φρικτό πειραματόζωο Γκραικυλία. Φέρετε μόνο νοερά στο μυαλό, από εμπειρία ή από διαβάσματα οι νεώτεροι, τί έχουμε τραβήξει από το 1945 και εντεύθεν πριν κατά και μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, πόσα πειράματα γίνανε στην πλάτη μας και ποια από αυτά μεταφέρθηκαν, αξιοποιήθηκαν προσαρμοσμένα σε άλλα κράτη και αποικίες! Από το 1974, να μιλήσουμε για τα πρόσφατα, ποια μέσα κάθε φορά χρησιμοποιούνταν-πάντα ποταπά, χυδαία, πρακτορικά-να υφαρπάξουν την ψήφο του όχλου, που έβγαινε κοψοχέρης σε ποσοστό 50%! Οι εποχές αλλάξανε και τα διακυβεύματα για την εξουσία είναι με ποιους σύγχρονους τρόπους θα παραπλανώνται, θα καναλιζάρονται, θα κοπαδοποιούνται οι ψηφοφόροι και εν γένει οι πληθυσμοί, αφενός για να συνεχίζεται το ταξικό κώμα και να μη διεκδικούν τα δικαιώματά τους και αφετέρου να είναι καλοί, υπάκουοι και πιστοί καταναλωτές κάθε υλικής και πνευματικής σαβούρας, που παράγει το σύστημα. Το πνευματικής θα ισχύει για λίγο ακόμα έως το τσιπάκι, που θα φυτεύεται στον εγκέφαλο από το μαιευτήριο ή και πριν από αυτό. Ένα ακόμα πρωτογενές πείραμα τεχνητής νοημοσύνης.

Αρχοντικό στην Τσαγκαράδα.

Πέμπτον, όλα τα ανωτέρω μαζί και χώρια, σε ποικίλους συνδυασμούς, γιατί ο άθλιος Καπιταλισμός έχει προ πολλού καταλάβει και το χειρότερο εφαρμόζει την θεωρία των εναλλακτικών σεναρίων: Αν γίνει το Α, μπορώ να προκαλέσω το Γ; Αν δεν πετύχει το Ε, δύναμαι να κάνω το Π δια του Ο; Αν επιλέξω τον Δείνα για θαλαμοφύλακα, πρόεδρο ή αρχηγό, θα μου φέρει το Χ και το Ψ; Αν έχω την ιδιοκτησία του στίβου και είμαι σε ρόλο παραγωγού και διαιτητή, βάζω να τρέχουν όλα τα άλογα και ανάλογα επιλέγω ποιο κάθε φορά βολεύει τα συμφέροντά μου. Αν ορίζω τους κανόνες, θα είμαι πάντα καβαλάρης. Διότι ως γνωστόν ένας είναι ο χρυσός κανόνας των επιχειρήσεων (και των εκλογών, γενικά των ανθρώπινων δράσεων στον Καπιταλισμό): Όποιος έχει τον χρυσό, ορίζει και τους κανόνες!

Καταλάβατε τώρα πόσα πολλές παράπλευρες ωφέλειες μπορεί εν δυνάμει και εν τοις πράγμασι να ξεζουμίζει ο Καπιταλισμός από την εκμετάλλευση σεξουαλικής υπόθεσης, που ουσιαστικά ουδένα αφορά, πλην των ενδιαφερομένων και των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών; Επαναλαμβάνουμε: Δεν ασχολούμαστε, ποτέ μπανιστιρτζήδες σε ξένες κρεβατοκάμαρες! Μόνο τις πολιτικές διαστάσεις ανιχνεύουμε με αιρετικό, ταξικό και επαναστατικό βλέμμα! Είναι, άραγε, τυχαίο, ότι τα τελευταία 20-30 χρόνια όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις έγιναν υπό το φάσμα ροζ, πιπεράτων σεξουαλικών ιστοριών; Δεν νοιάζει ποιος, πότε, πώς, γιατί! Την πολιτική ουσία επισημαίνουμε. Στηλιτεύουμε, πολεμάμε τον σύγχρονο ψηφιακό γκεμπελισμό του Κεφαλαίου, απείρως πιο χυδαίο και καταστροφικό από τον παλιό, κυρίως εμπλουτιζόμενο με σκατά της τάχα τεχνολογίας. Θα σε ξεφωνίσω εγώ (το σύστημα εξουσίας), ώστε να μη μπορείς να βγεις από το σπίτι σου! Θα σε κρεμάσω στα μανταλάκια με ξύλινα γράμματα (που έλεγαν δημοσιογράφοι του περασμένου αιώνα) και άντε, μαλάκα, ν’ αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!

Πηλιορείτικο δάσος.

Μα ο η θέση και ο ρόλος της γυναίκας και όσα περνά στην ανδροκρατούμενη κοινωνία; Άλλος υποκριτικός μαζικός αυνανισμός. Επανειλημμένα τα έχουμε γράψει, θυμούνται οι παλιότεροι αναγνώστες. Δεν είναι ανδρικό ή γυναικείο ζήτημα ούτε οι μαλακίες, που τσαμπουνάνε… οι φεμινίστριες! Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε(α), που δημιουργεί και εκμεταλλεύεται το αρσενικό και το θηλυκό. Το άθλιο Κεφάλαιο, ο φονιάς ανεξαρτήτως φύλου Καπιταλισμού είναι η κύρια κοινωνική τάση, η πρωτεύουσα νότα, που λέμε στην βυζαντινή μουσική. Πόσο βελτιώθηκε ταξικά και κοινωνικά, όχι γκομενίστικα και πουτανίστικα, η θέση της εργαζόμενης, της μητέρας στον σύγχρονο κόσμο αφότου ο Ιμπεριαλισμός σήκωσε την γυναίκα από το κρεβάτι και την έκανε διαχειριστή εξουσίας, αρχής γενομένης με την Θάτσερ; Χειροτέρεψε στην ουσία. Η ανδροκρατούμενη κοινωνία χρησιμοποιεί για το συμφέρον του Κεφαλαίου και του Ιμπεριαλισμού τις κυρίες, που εκλέγονται ή διορίζονται. Ή θεωρείτε πρόοδο τις βλακείες περί ισότητας  φύλων; Πού υπάρχει, ηλίθιε όχλε, ισότητα στην Φύση, στο Σύμπαν; Πουθενά! Ο διαρκής πόλεμος των άνισων δημιουργεί τα πάντα στο ρέον χάος! Ή θαρρείτε ότι με τα 80 χρόνια του βίου σας ή με τα 400-500 έτη ζωής του συστήματος, θα αλλάξετε τους συμπαντικούς αενάως εξελισσόμενους τυχαία νόμους;

Μια πρώτα θρησκευτική και κατόπιν καπιταλιστική μπούρδα είναι η ισότητα! Δεν υπάρχει πουθενά! Ποια είναι η αρχή του παντογόνου χάους; ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ονομάζεται! Όλα τα δάκτυλα δεν είναι ίσα! Είναι, όμως, ισότροπα και ισόρροπα για το έργο, που καλούνται να επιτελούν σε αυτήν την φάση εξέλιξης του ανθρώπου! Πού είναι, άθλιοι Καπιταλιστές, η ισορροπία, το ισότροπο, του άνδρα προς την γυναίκα και φυσικά αντίστροφα; Αν υπολογιστεί η άπατη υποκρισία, η τηλεοπτική και άλλη εκμετάλλευση της γυναίκας και η ανάλογη ενοχοποίηση του άνδρα, αν προσμετρήσουμε την εξέλιξη, τις ιστορικές συνθήκες, τους πάλαι ποτέ ταξικούς κοινωνικούς αγώνες, το ηττημένο σοσιαλιστικό πείραμα, είμαστε πολύ πίσω. Το χειρότερο έγκειται στο ότι άνδρες και γυναίκες, σύμπας ο γήινος πληθυσμός ζει δυσμενέστατα σε σχέση με παλιά, θύμα του  Κεφαλαίου. Τους εκμεταλλεύεται αμφότερους ο Ιμπεριαλισμός ολοένα πιο σκληρά, τον καθένα με το μερτικό του!

Και βέβαια πρέπει να δίνονται όλα τα ονόματα στην δημοσιότητα όταν γίνεται μια καταγγελία. Όχι μόνο τα ονόματα, όλη η δικογραφία! Επισήμως από τις αρμόδιες Αρχές, υπεύθυνα πράγματα, να ξέρει ο κόσμος. Ο (η) ΔΕΙΝΑ καταγγέλλει τον (την) ΤΑΔΕ ότι τον (την) έδειρε, την (τον) έκλεψε, την (τον) βίασε, προέβη τέλος πάντων σε βάρος του (της) σε παράνομη, εγκληματική, άσεμνη, αφύσικη πράξη δίχως συναίνεσή του (της). Και δεν θα ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι και η κοινή γνώμη τα πρόσωπα του δράματος ή της κωμωδίας; Παντελώς παράνομο και τρελό. Άκρως καπιταλιστικό! Απολύτως φασιστικό! Ρέπων υπό ορισμένες προϋποθέσεις στην χυδαία συκοφαντία. Παραβίαση της «ιδιωτηκότητας»-λένε τα βαποράκια του συστήματος της ξενόδουλης εξουσίας. Τί βάρβαρη λέξη, ανθελληνικός νεολογισμός, αντάξιος των πιθήκων, που μεταφέρουν εκ του αγγλικού (νησιωτικότητα, ιατρικότητα, μοναχικότητα και άλλες μαλακίες)! Πάμε στην ουσία:

Παραλία στο Παπά νερό.

Άμα κάνεις καταγγελία, αν ζητήσεις το δίκιο σου, αν προσφύγεις στην δικαιοσύνη, όποια να κάνεις κοινωνική δράση, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είσαι ανώνυμος! Υπογράφεις την πράξη σου, σ’ αρέσει, δεν σ’ αρέσει! Τα λεγόμενα ότι φοβούνται, δεν τολμάνε οι γυναίκες, είναι ανοησίες στον 21ο αιώνα! Δεν φοβούνται ωστόσο να συκοφαντούν στα Social Media(Μέσα Κοινωνικού Αυνανισμού) ή να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες γυναίκες και άντρες. Θα του (της) καταστρέψεις την ζωή, την οικογένεια, την προσωπικότητα, το κύρος, θα την (τον) εξοντώσεις ανωνύμως; Κι άμα λες ψέματα, κι άμα αθωωθεί, πώς θα αποτινάξει την ρετσινιά, πώς θα ξαναφτιάξει τον διαλυμένο του (της) βίο; Και πώς θα σε ξέρει να σε τιμωρήσει; Σας αρέσει η όχι, χιλιάδες τώρα χρόνια, η αυτοδικία, η εκδίκηση, η τιμωρία, η θανατική ποινή, ο διασυρμός, τα αντίποινα και άλλα βάρβαρα και άκρως αρνητικά συμβάλλουν σε κάτι πολύ, πολύ θετικό, σε αυτό που είναι γνωστό ως ΦΙΛΟΤΙΜΟ! Και όλα αυτά επιλεκτικά, κατά το συμφέρον του τα χρησιμοποιεί ο άθλιος Καπιταλισμός, μόνο για να σπέρνει ερείπια και θύματα, άνδρες και γυναίκες, στο κρεσέντο του κέρδους.

Καθιέρωσε την ανωνυμία, τους προστατευόμενους μάρτυρες (τα λέγαμε στην υπόθεση NOVARTIS), κατάργησε την θανατική ποινή και άλλα μέτρα κόντρα στην Φύση, στην συμπαντική ροή, όπως αυτή εκφράζεται στην ιστορική πορεία της ανθρωπότητας. Το έκανε για την δημοκρατία και τον όχλο; Όχι, φυσικά, μόνο για να προωθεί καλύτερα  τα συμφέροντά του. Είναι ύποπτη οποιαδήποτε ανώνυμη, μυστική καταγγελία. Τον (την) καταγγέλλεις, την (τον) διασύρεις και την (τον) εξευτελίζεις, δίνεις τροφή και τον (την) κανιβαλίζουν τα βοθροκάναλα, ανωνύμως και με στοιχεία, που μπορεί και να είναι από την κοιλιά σου, που δεν μπορεί να ελεγχθούν δημοσίως; Ποιος αποφασίσει για τον ανώνυμο καταγγέλλοντα; Η πάνσοφη εξουσία; Τί λέει η παγκόσμια εμπειρία προστατευόμενων μαρτύρων; Στημένοι, βαλτοί πράκτορες του συστήματος «δίνουν» όποιον θέλει το σύστημα να θάψει για να γλιτώσουν το τομάρι τους και να φάνε τα κλεμμένα! Αυτή είναι «γυναικεία ισότητα»; Οι ανώνυμες καταγγελίες και η αποθέωση του χαφιεδισμού;

Παραλία Συκής.

 

Επιστημονική φαντασία: Έχουμε τον ΤΑΔΕ πολιτικό ή στρατιωτικό, που δεν κάνει σε κάποια φάση τα κόλπα, δεν δρα κατά τις εντολές του Καπιταλισμού. Οι μανδαρίνοι του συστήματος του ρίχνουν δυο πουτάνες, βγαίνουν αυτές και λένε  μας βίασε και… πιάσε το αυγό και κούρευτο. Καταλάβατε γιατί ο Καπιταλισμός  χρησιμοποιεί ανώνυμους καταδότες; Καρφώστε αυτούς, που δεν φοράνε μάσκα, που δεν κόβουν αποδείξεις, που δεν σας κάνουν τα κέφια, καταδώστε τους συνδικαλιστές, όσους θεωρείτε βιαστές, εγκληματίες, όσους θέλετε να εκδικηθείτε. Πόση υποκρισία! «Ιδιωτηκότητα»! Ξέρουν (ο Καπιταλισμός, κυρίως οι διαφημιστικές εταιρείες) και τί νούμερο βρακί φοράτε, για να σας βομβαρδίζουν με διαφημιστικά για την πραμάτεια τους, αλλά προς θεού, μην πείτε ονόματα για κοινωνικούς δράστες, με την ευρύτερη, θετική η αρνητική σημασία. Και τί κρεσέντο αντικειμενικότητας από τα βοθροκάναλα: Από την μια ΤΟ ΘΥΜΑ, από την άλλη ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ (με μισό στόμα το λένε) ΩΣ ΔΡΑΣΤΗΣ. Τρώνε Το φερόμενο ως θύμα, έχουν ήδη βγάλει  απόφαση. Αλήθεια τί συμβαίνει στα δικαστήρια ενόρκων; Πάλι μυστικότητα στις καταγγελίες, πάλι αποφάσεις ερήμην των ενόχων και αθώων προσώπων; Είπαμε: Το κράτος δικαίου, όπως βαφτίζεται κατ’  ευφημισμόν ο απόλυτος φασισμός στην Δύση!

Στα πορνίδια (αρσενικά, θηλυκά και ουδέτερα) των μικροφώνων, που παριστάνοντας τους σοφούς και έγκριτους δημοσιογράφους ρωτάνε διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά τους: Πόση τόλμη πρέπει να έχει μια γυναίκα για να καταγγείλει τον «θύτη» της, κυνικά και ωμά απαντούμε: Εξαρτάται από το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ της δράσης! Η αληθινή, μεγίστη τόλμη είναι πριν πάθεις αυτό, που δεν θέλεις, πριν πατήσεις την πεπονόφλουδα και βρεθείς σε θέση, που δεν επιθυμείς, με πρόσωπο, που απεχθάνεσαι! Πάλι λέμε, όχι το αιρετικό, αλλά το αυτονόητο, που σκόπιμα ξεχνιέται υπό την μαστούρα του σανού, που σερβίρουν βοθροκάναλα .Ό,τι όποιος τολμήσει να επαναλάβει, αντιμετωπίζει χυδαίες επιθέσεις. Δεν μασάμε! Το Ταγκό θέλει δυο! Σε κάθε ερωτική, πολιτική, οικονομική και άλλη δοσοληψία απαιτείται η συναίνεση αμφοτέρων των μερών. Στην πορεία μπορεί να μην προχωράει το πράγμα. Η μια ή η άλλη πλευρά οφείλει να λάβει έγκαιρα μέτρα. Δεν περιμένει να γίνει θύμα ή θύτης για να το εκμεταλλευτεί! Απλές αλήθειες της ανθρώπινης ζωής, από αιώνες γνωστές και εξελισσόμενες.

Μούρεσι.

Φυσικά και υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ σε όλα τα παραπάνω. Όταν πρόκειται για παιδιά και ανήλικους, για ανάπηρους και εν γένει άτομα με ειδικές ανάγκες. Όταν αφορά αποδεδειγμένη βία. Σε βάζει κάτω ο θύτης και σε λυσσάει στο ξύλο για να του ενδώσεις. Κρατάει  ο άλλος ή η άλλη ένα όπλο, σε απειλεί και σου κλέβει το πορτοφόλι, σε βιάζει, σε αναγκάζεις να υπογράψεις… Και σε αυτές τις περιπτώσεις τον ρόλο έχουν οι Αρχές και η δικαιοσύνη. Εδώ οι ποινές πρέπει να είναι τριπλάσιες. Όταν μιλάμε για ΜΕΤΑ την πράξη, την οποιαδήποτε μη αρεστή δράση, ουδεμία αξία έχει η τόλμη. Απλώς εξαρτάται από τα ανταλλάγματα!

Με όλα αυτά τα όμορφα και απολύτως Γκραικύλικα πάμε για μια και δυο ή και τρεις  εκλογικές αναμετρήσεις, έπονται δημοτικές εκλογές. Εδώ και δυο χρόνια άρχισαν τα όργανα. Τώρα θα κάνουν πίσω; Ετοιμαστείτε για παρατεταμένο θριαμβικό φινάλε με ροζ και σατέν κρεσέντο. Είναι  ώρα να δώσουν οι πολιτικοί εν τω άμα λύση στα καυτά σας προβλήματα  μια και είσαστε σε ταξικό κώμα και δεν ευκαιρείτε ν’ ασχοληθείτε με ήσσονος αξίας ζητήματα. Ο ένας βρίζει χυδαία τον άλλο. Βιαστής ο ένας, κόμμα των βιαστών ο άλλος! Κάθε μέρα διοχετεύονται στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) χαρτιά. Κάθε κομματική συμμορία θυμάται με καθυστέρηση δυο, τρία, πέντε χρόνων (φταίει, βλέπετε, ο δόκτωρ Αλτσχάιμερ!),  πλασάρει τώρα στην δημοσιότητα, όλως τυχαίως, κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα για… αλητείες των αντιπάλων της. Πάντα με ολίγον ή πολύ σεξ και δη βιασμούς, που είναι πολύ της μόδας, ώστε να αναρωτιέται κάθε καλόπιστος: Καλά, δεν έχουν άλλο τίποτα να κάνουν στην αποικία Γκραικυλία την τελευταία τριετία εκτός από το να βιάζουν και να βιάζονται; Αφού οι ξένοι επιβήτορες με τα ντόπια τσιράκια πάνε να βιάσουν την λαϊκή ετυμηγορία, τί άλλο από πολιτική παρτούζα θα είναι και η εκλογική σκηνή;

—————-    

Υ.Γ.  Δεν θα κάνουμε πολιτική η κοινωνική εικονογράφηση σχετική με το θέμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα συμβαίνοντα και προβαλλόμενα στα βοθροκάναλα έχουμε πανέμορφα ελληνικά τοπία!

 

                                       Φωτογραφίες  Μιχάλης Πόρναλης,

        στην μνήμη του αγαπημένου φίλου και λάτρη του Πηλίου, που έφυγε πριν από 4 χρόνια.