Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ

Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ

Πάλι κλαις γοερά; Αυτή την φορά για την αναμενόμενη, προεξαγγελθείσα, πολύχρονα, ποικιλότροπα προετοιμασμένη φασιστική επέλαση στην Ιταλία; Εκτός από κροκοδείλια δάκρυα δεν ξέρεις (πολιτική συμμορία και όχλος της αποικίας Γκραικυλίας) να κάνεις τίποτα άλλο ουσιαστικό, δημιουργικό; Δεν θα ήταν, λόγου χάρη, καλύτερα, αποδοτικότερο, πιο αποτελεσματικό αντί για τηλεοπτικούς και διαδικτυακούς σικέ κοπετούς να κατέβαινες μαχητικά και μαζικά στους δρόμους της ταξικής πάλης, πρωτίστως για να εξαλειφθούν άπαξ και δια παντός η φτώχεια, η εξαθλίωση, η εκμετάλλευση, οι διακρίσεις, ο ρατσισμός, η διαφθορά και άλλες αιτίες, που επωάζουν στην παγκόσμια κοινωνία αυγά του φιδιού, οι πηγές του φασισμού;

Αν γινόταν η εξέγερση σε όλη την γη, δεν θα ήταν αλλιώς η ζωή; Μήπως δεν είναι τα πρωτοφανή δεινά, που μας μαστίζουν δεκαετίες στον καθημερινό βίο; Δεν είναι η μεγάλη, απρόσμενη ευκαιρία να ξυπνήσουμε επιτέλους από το βαθύ κώμα τού βολεμένου μαλάκα, αμέτρητα εκατομμύρια αγωνιστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, να σκοτώσουμε το αιμοβόρο καπιταλιστικό τέρας, το φρικτότερο κοινωνικό σύστημα αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος; Να θάψουμε τον Καπιταλισμό, πριν μας εξοντώσει, μαζί με την φωλιά μας, την μάνα γη. Είμαστε χαρούμενοι (όπως το λέμε και το ακούτε!), αισιόδοξοι για τις εξελίξεις στην Ιταλία, όπως και στην Ουκρανία και όπου αλλού μπορεί αργά ή γρήγορα ν’ ανάψει το μπουρλότο του γενικευμένου πολέμου και να δρομολογηθούν κατόπιν ταξικές αναστατώσεις και μεγάλες επαναστάσεις.

Ως «οπαδοί» της δημιουργικής καταστροφής, του σημαντικότερου νόμου και ρυθμού του σύμπαντος είμαστε πεισμένοι ότι  έτσι προχωρά η προκοπή και  παντού η εξέλιξη. Δεν πάει άλλο με τον Καπιταλισμό! Δεν το βλέπεις, δεν το αισθάνεσαι; Δεν σε ενοχλεί η βαριά αλυσίδα του σκλάβου, του αιώνιου ραγιά; Τί άλλο να πάθεις για να ξεσηκωθείς κατά των ξένων αφεντικών και των ντόπιων τοποτηρητών; Σ’ έπιασε μέγας πόνος γιατί δήθεν κινδυνεύει στην Ιταλία και αλλού στην βάρβαρη Δύση η δημοκρατία, το κράτος δικαίου, η ισότητα, η ελεύθερη έκφραση και άλλες βαρύγδουπες βλακείες, που αφειδώς σου σερβίρουν τα βοθροκάναλα πλην ουδεμία έχουν σχέση με την Ιστορία, τον Πολιτισμό, την κοινωνία και την ζωή; Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο φερετζές του πούστη για να κάνουν το Κεφάλαιο και ο Ιμπεριαλισμός την δουλειά τους, να αποκομίζουν ολοένα μεγαλύτερα κέρδη, να στύβουν σαν λεμόνι τον όχλο και συνάμα να τον ξεγελάνε και να τον αποκοιμίζουν.

Ο Φασισμός δεν είναι κάποια ακραία μα ανώδυνα ή έστω ελεγχόμενα πια ιδεολογήματα. Συνιστά πλέον φρικτός τρόπος ζωής, ατσάλινο πλέγμα, όπου βασανίζονται οι όχλοι-λαοί της γης. Άσχετα αν είναι σαδομαζοχιστές και λένε ότι την βρίσκουν! Τους έχει κάνει το άθλιο σύστημα συνένοχους στο κατάντημά τους κυρίως μέσα στον ψηφιακό μεσαίωνα της τεχνολογίας. Όταν αμέσως μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (που οι ίδιοι έστησαν) οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι πήραν τα ηττημένα χιτλερικά ερείπια και τα έστησαν πάλι στα πόδια τους, τα έβαλαν να δουλέψουν για τα συμφέροντά τους (ΝΑΤΟ, Κόκκινη προβιά και τα ρέστα), δεν ήταν αυτό παλινόρθωση του φασισμού απέναντι στους νικητές του Πολέμου, την Σοβιετική Ένωση και το σοσιαλιστικό στρατόπεδο; Πράκτορας των Η.Π.Α.  ο Χίτλερ,  η διάλυση της Ε.Σ.Σ.Δ. και η αμερικάνικη παντοκρατορία στον κόσμο οι αιτίες του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Απέτυχαν σ’ αμφότερες! Άλλο τί συνέβη μετά από 50 χρόνια με συνενοχή διεφθαρμένων και ηλίθιων σε Ανατολή και Δύση…

Παλινόρθωση του φασισμού, όχι μόνο ιδεολογικά, αλλά σε όλα τα επίπεδα, κοινωνία, οικονομία, τρόπο ζωής, δεν είναι το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, η κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση; Ένα φασιστικό, ρεβανσιστικό για τους ναζί Γερμαναράδες, μόρφωμα, υπό την απόλυτη κυριαρχία των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ για να δένονται χειροπόδαρα και να στραγγίζονται οικονομικά οι όχλοι-λαοί της Ευρώπης. Ουδεμία έχει ουσιαστική αξία και σημασία το ότι ο φασισμός είναι τα τελευταία 40 χρόνια μεταξωτός, βελούδινος και έχει ψεύτικες ταμπέλες καταπατημένων, ξεφτιλισμένων από τον Καπιταλισμό ιδανικών. Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια!  Ίσα-ίσα είναι πιο ύπουλος και επικίνδυνος, όπως δείχνει η ζωή. Τώρα, που η κρίση του Καπιταλισμού βαθαίνει, γίνεται πλέον χαώδης γκρεμός και Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος ετοιμάζεται πυρετωδώς, καθώς έχει διαλυθεί κάθε γεωπολιτική και κοινωνική ισορροπία, έπεσαν οι… δημοκρατικές κι άλλες φιλελεύθερες μάσκες! Οι μεγάλες του κόσμου δυνάμεις ετοιμάζονται να ξαναμοιράσουν την (ήδη κατεστραμμένη) γη, δεν βλέπεις, κυρίως δεν νοιώθεις πόσο γερά έχουν σφίξει τα λουριά, ιδιαίτερα στις αποικίες τύπου Γκραικυλίας;

Αυτό κι αν είναι κατάντημα! Κάθε όχλος έχει ο,τι αξίζει και ψηφίζει! Μετά φταίει ο φονιάς, συνγώμη ο Πατέρας πάντων Πόλεμος;

Τί άλλο να ζήσεις, τί άλλο να πάθεις, να πεισθείς ότι ο σκληρός φασισμός κυριαρχεί στο πιο φρικτό πειραματόζωο του Καπιταλισμού; Ξέχασες την Ολυμπιάδα της ρεμούλας, της διασπάθισης αμέτρητων δισεκατομμυρίων και της ντόπας; Ένα απόλυτο αποφασίζομεν και διατάσσομεν ήταν σε όλα τα επίπεδα του βίου, αλλά δεν σ’ ένοιαξε γιατί ήταν πασπαλισμένα τα σκατά με τα εθνικά ψευτομεγαλεία και τους ύμνους των ντοπαρισμένων αστέρων! Ήρθαν ύστερα, ως επακόλουθα τα Μνημόνια και σου πήραν τα ξένα αφεντικά από την τσέπη το γεμάτο σου πορτοφόλι, μαζί με την αξιοπρέπεια, την τιμή, το φιλότιμο, την αισθητική. Δεν βαριέσαι! Πάλι έσκυψες το κεφάλι, σφάξε με ραγιά μου ν’ αγιάσω, μόνο άθλιος ραγιάς!

Κατόπιν του εγκληματικό παραμύθι του Κορωνοϊού! Εδώ ο φασισμός είναι πρωτοφανής γιατί δένεται σφικτά με το φόβο του μέσου μαλάκα μην τυχόν ψοφήσει. Λες και που ζει εξαθλιωμένα, όπως ζει είλωτας, προσφέρει κάτι στην γη, την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό! Υγειονομικό πλήρες σκοτάδι. Μην αναπνέεις, φορά φίμωτρο, ρούφα ολημερίς τα βρώμικα σάλια σου, μη βγαίνεις έξω, εμείς (η ξενόδουλη εξουσία) θα ορίζουμε τί θα κάνεις, πώς και πότε! Το πιο χοντρό μπαγιόκο από κτίσεως γης! Μέχρι τώρα πάνω από 12 τρισεκατομμύρια δολάρια είναι ο τζίρος του Covid-19! Με κάτι πανάκια, μπόλικο οινόπνευμα και αμφιλεγόμενα εμβόλια. Κόστος παραγωγής σχεδόν μηδενικό σε σύγκριση με τα ελεφαντοειδή κέρδη! Ανυπολόγιστης αξίας τα κοινωνικά κέρδη για Καπιταλισμό και Κεφάλαιο. Ο Χίτλερ αδέξιος παπατζής μπροστά στον απόλυτο φασισμό, που ζουν σήμερα 7 δισ. άνθρωποι, σύμπας ο γήινος πληθυσμός.

Και πάλι σε ταξικό κώμα, πλην μασκοφόρος και μισόπνοος! Για να μην σου υπενθυμίσω πόσους μήνες έχασε ο Αθηναίος από την άπειρη ταλαιπωρία κατασκευής του Μετρό, από το πούστικο, χυδαίο σύνθημα της ξενόδουλης εξουσίας: Η ταλαιπωρία προσωρινή, τα οφέλη μόνιμα! Τί λέτε, ρε ηλίθιοι, της ξενόδουλης εξουσίας; Με ξανακάνει εμένα η μάνα για να χάσω ενάμιση χρόνο από την ζωή, μην πας εδώ, μην πας εκεί, από την μια σκάμματα, από την άλλη τρύπες και φράγματα! Πράγματι μεγάλα οφέλη! για το Κεφάλαιο! Μάχιμοι δημοσιογράφοι εφημερίδων, υπολογίσαμε σύνολο τζίρου πάνω από 2 τρισεκατομμύρια ευρώ, τα τελευταία 6 χρόνια χάσαμε το μέτρημα μα και ουδείς ενδιαφέρεται! Για το Μετρό, το πιο άχρηστο και άκαιρο έργο στην Γκραικυλία, που έγινε να φυλακίσει 6 εκατομμύρια μαλάκες, να μπαζώσει τους πληθυσμούς στο Μεγάλο Χωριό. Εκτός από οικονομικό σκάνδαλο, είναι το μέγιστο αρχαιολογικό έγκλημα όλων των εποχών. Θάφτηκε εν ψυχρώ στο τσιμέντο ολόκληρη η Αρχαία Αθήνα.

Αλλά τί αξία έχει αυτή μπροστά στα τρισεκατομμύρια κέρδη των ξένων αφεντικών και των εργολάβων, στην κυριολεξία τσιμέντο να γίνει. Από την πρώτη στιγμή, στην «Πτήση», στην Ε.Ρ.Τ. και όπου αλλού δουλέψαμε είπαμε την αντίθεση για το έγκλημα Μετρό και δη με συγκεκριμένες προτάσεις. Ξέρεις, ρε ηλίθιε όχλε, ότι με όλους αυτούς τους φασισμούς τα τελευταία χρόνια σου αφαίρεσε η ξενόδουλη εξουσία και οι ντόπιοι μανδαρίνοι της περίπου 8 χρόνια; Έζησες μόνο 22, τα άλλα έγιναν κέρδη καπιταλιστικά και πειράματα φασιστικά; Και δεν τελειώνει το κρεσέντο! Τώρα, που βρήκαμε παππά, θα τους θάψουμε όλους! Από πέρσι άρχισε νέα φασιστική επέλαση με πρόσχημα την ενέργεια. Κάτσε, πανίβλακα, στο υγρό και παγωμένο σπίτι σου χωρίς θέρμανση και ρεύμα! Μην ξεσηκώνεσαι να βάλεις φωτιά στην Γκραικυλία και σε όλη την βάρβαρη Ευρώπη, να βγει καινούρια ζωή!!

Είναι πρωτοφανές! Δεν νοιάζεσαι για τον απόλυτο φασισμό σε κάθε πτυχή της ζωής, ούτε για τα πειράματα, που κάνουν οι Βησιγότθοι της Δύσης στην καμπούρα σου! Δεν κλαις για το κατάντημά σου αλλά σπαράζεις υποκριτικά για τον ιταλικό και γαλλικό φασισμό! Σ’ αφήνει παγερά αδιάφορο ο φασισμός του «Φέισμπουκ» και άλλων Μέσων Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media)! Εκεί θαρρείς ότι είναι το άκρον άωτον δημοκρατίας, ελεύθερης έκφρασης! Δεν ιδρώνει το αφτί, που νυχθημερόν μαλακίζεσαι σε οθόνη, ότι είσαι πια υπάνθρωπος και απάνθρωπος;

Αν ο ιταλικός ή ο γαλλικός, όποιος άλλος φασισμός γίνει αφετηρία διάλυσης του Καπιταλισμού, καλοδεχούμενος! Εμείς, όσο αντέχουμε, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή μαχητές της προκοπής, της ανατροπής, της Επανάστασης!! Μήπως δηλαδή και με… την όλη γεωπολιτική βαβούρα ξυπνήσεις από το ταξικό κώμα! Ουδόλως το πιστεύουμε, αλλά ένα μεγάλος, γενικός πόλεμος φέρνει πάντα τα πάνω κάτω! Σπέρνει και ανθίζει καινούρια ζωή. Πάντα δια της δημιουργικής καταστροφής! Δεν βλέπετε ότι δεν πάει άλλο έτσι ο κόσμος; Ή μάλλον τρέχει ιλιγγιωδώς προς την καταστροφή του ανθρώπου και της γης; Χέστηκε, με το συμπάθιο, το χάος και η μάνα Φύση αν ξαφνικά κάνει ένα ΜΠΡΑΦ και ξεβρωμίσει η γη από τον άνθρωπο!!!

——————

 Υ.Γ. Αλήθεια, ηλίθιε, διεφθαρμένε και ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε της Γκραικυλίας, που θρηνείς για τον ιταλικό φασισμό, τί γίνεται στην καμπούρα σου; Πού είναι τα τάγματα της Χρυσής Αυγής και άλλες ναζί εγκληματικές συμμορίες; Εξαφανίσθηκαν ως δια μαγείας; Δεν πήρε χαμπάρι ότι ζουν και βασιλεύουν στην ΔΙΑΣ και λοιπές ημικρατικές (παρακρατικές) μονάδες της Αστυνομίας, ίσως και του στρατού; Δεν έμαθες ότι κάνουν συγκεντρώσεις στα δικαστήρια, προπηλακίζουν πολίτες, δέρνουν φοιτητές, διαδηλωτές εργάτες; Η Ιταλία σε μάρανε; Ύπνο (ταξικό) ελαφρύ!