Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΡΟΜΟ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΡΟΜΟ

Η Τουρκία με τις εκλογές της αποτελεί ιδιόμορφο πλην δυναμικό πρότυπο στους όχλους-λαούς του εξάπαντος βάρβαρου Δυτικού κόσμου. Ιδιαίτερα της Γκραικυλίας, που με την σειρά  της στήνει κάλπες. Αρέσει δεν αρέσει και εν γνώσει των συνεπειών του… νόμου ότι ζούμε στο «αθλιέστερο προτεκτοράτο», το φρικτότερο πειραματόζωο του πανάθλιου Καπιταλισμού και ότι ο εγχώριος όχλος στην συντριπτική πλειοψηφία συνιστά εξαχρειωμένη αγέλη ραγιάδων, που διαγκωνίζονται στην υποτέλεια για να κερδίσουν τις πλαστικές πλέον χάντρες του ξένου (Αμερικάνου) επιβήτορα, οι οποίες επιπροσθέτως  επισύρουν Μνημόνια για φέρετρο! Ό,τι και να γίνει, υποστηρίζουμε την πάλη των όχλων-λαών να ανατρέπουν τα φονικά σχέδια του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου.

Ουδόλως μας ενδιαφέρει, αν τελικά νικήσει ο Ερντογάν, που είναι το προφανέστατο μετά την νίκη του, κόντρα σε όλη την Δύση ή ο πράκτορας των φονιάδων των λαών Αμερικάνων. Ούτε στο ελάχιστο συμφωνούμε με την ιδεολογία του Ερντογάν και του κόμματός του. Κάθε όχλος-λαός, όμως, βγάζει και πρέπει να ψηφίζει αυτό, που θέλει και του αξίζει! Δεν αποκλείεται με τόση φασιστική πίεση να γίνει η ανατροπή και να χάσει. Αν έχουν δει τα μάτια μας  πραξικοπήματα, βία και νοθεία από τους μεγάλους του κόσμου, ακόμα και στις έδρες τους, ιδιαίτερα σε αυτές! Ξεχάσατε τις Αμερικανικές εκλογές; Ο όχλος-λαός ψήφισε Γκορ και βγήκε Μπους. Πλειοψήφησε η Κλίντον μα ο Τραμπ κάθισε στον Λευκό Οίκο! Θα πήγαινε πίσω η Γκραικυλία; Μέχρι τις 10 το βράδυ έβγαινε ο Κώτσος αλλά οι ξένοι με τα ΠΑΣΟΚικα πρακτόρια-καλόπαιδά τους «έδωσαν το δαχτυλίδι|» στον Σημίτη. Θα φειστούν τώρα μια Τουρκία; Άσε, για την αποικία Γκραικυλία, ούτε λόγος! Οι ξένοι θα αποφασίσουν ποιος ο πρωθυπουργός-μη λέμε μεγάλες κουβέντες χωρίς αντίκρισμα!-ο θαλαμοφύλακας και δη στα προσεχή γερμανικά νούμερα, που λέγαμε στον στρατό!

Επειδή δεν μασάμε τα λόγια μας και πρωτίστως δεν έχουμε το μέγα κουσούρι των Γκραικύλων, δυστυχώς, συμπολιτών μας, να ξεχνάμε γρήγορα, υπενθυμίζουμε για τους παλιούς αναγνώστες, γνωστοποιούμε στους νεώτερους: Τουλάχιστον  15 χρόνια έχουμε πάρει θέση για τον Ταγίπ Ερντογάν σε σχέση με τους ηγέτες του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ (κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση) και λοιπούς συναδέλφους τους. «Όλους αυτούς τους ανίκανους να στύψεις, δεν βγάζει μισό Ερντογάν. Είναι μεν μέτριος, μετριότατος σε σύγκριση με μεγάλους ηγέτες του παρελθόντος, αλλά δίνει το μέτρο του τσαμπουκά, της ανεξαρτησίας και των “φαναριώτικων” ελιγμών στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα και το πιο σημαντικό πείθει, κερδίζει τον κόσμο». Αυτά λέγαμε και επαναλαμβάνουμε πολύ περισσότερο, γιατί επιβεβαιώνονται πανηγυρικά μια φορά ακόμα με τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Τί συνέβη στην Τουρκία; Διαρκής, συντονισμένη απόπειρα πραξικοπήματος από όλα τα Δυτικά σκουλήκια, που τάχα νοιάζονται για το κράτος δικαίου (Έτσι βαφτίσανε στην Δύση τον απόλυτο-πλέον ραδιοτηλεοπτικό και  ψηφιακό-μεταξωτό φασισμό), στο όνομα τάχα της δημοκρατίας να διώξουν τον Ερντογάν, παρά και ενάντια στην θέληση του τουρκικού όχλου-λαού! Έστησαν πολυπλόκαμο, παγκόσμιο μηχανισμό, Λερναία Ύδρα, να φαλκιδευόσουν, να υφαρπάξουν την λαϊκή ψήφο υπέρ του  εκλεκτού τους Κιλιτσντάρογλου! Αγυρτεία, συκοφαντία, εξαγορά, το άσπρο μαύρο, αρκεί να φύγει ο Ερντογάν. Όπως κάνουν στις άθλιες Δυτικές κοινωνίες (αγέλες),  πλύση εγκεφάλου του κοσμάκη να ψηφίσει αυτόν, που θέλει το Κεφάλαιο. Βλέπετε, η Τουρκία και ο Ερντογάν δεν ακολούθησαν στην βρώμικη επιχείρηση μετατροπής της Ουκρανίας σε πυραυλική (πυρηνική) βάση του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας. Δεν συναίνεσαν σε κυρώσεις και άλλες αθλιότητες, που επέβαλε η Δύση. Ούτε στον  άτυπο παγκόσμιο πόλεμο, που κήρυξε η Δύση κατά της Μόσχας δίνοντας πακτωλό χρημάτων και όπλων στην πολιτική λούγκρα Ζελένσκι, που καταστρέφει έναν όχλο-λαό και ισοπεδώνει την χώρα του, πάλι για να κερδίσει το Κεφάλαιο.

                                                    Άντε και στα δικά μας!!

Σε όλα αυτά ο Ερντογάν δεν τσίμπησε! Ελίσσεται, προσπαθεί, ανθίσταται, κοροϊδεύει τον κόσμο του και τους «συμμάχους», έχει εγκαθιδρύσει αυλή τόσα χρόνια, παίζει δικό του σκληρό παιχνίδι, δέχεται τον άτυπο Δυτικό αποκλεισμό και ιδιόμορφες οικονομικές κυρώσεις. Αλλά ο τουρκικός όχλος-λαός αντιστέκεται, δίνει παράδειγμα προς μίμηση! Δεν μας νοιάζει τί κάνει και αν θα πέσει τελικά ο Ερντογάν! Ούτε τον θεωρούμε «άγιο» ή «ταξικό» ηγέτη. Επισημαίνουμε δυο σπουδαία, με έστω προβληματική ταξική υφή διδάγματα, ιδιαίτερα για την αποικία Γκραικυλία, που έχει εκλογές:

  • ΤΟ ΠΡΩΤΟ. Με αυτόν τον ηγέτη, που, ρε αδελφέ, θέλει ο κόσμος (γούστο και καμποϊλίκι του! Πέφτει λόγος στα δυτικά τσακάλια;), αντιστάθηκε σθεναρά στα ξένα βρώμικα, αντιδραστικά σχέδια. Με όλο τον πόλεμο, με όλη την συκοφαντική της Δύσης επίθεση, με τις ξένες παρεμβάσεις (πάντα στο όνομα της δημοκρατίας, που δεν έχουν οι ξένοι πάτρωνες στον τόπο τους!) έδωσε πλειοψηφία στον ηγέτη, που επιθυμούσε! Υπάρχει πιο συγκλονιστικό, αντιιμπεριαλιστικό μήνυμα στον σύγχρονο αμερικανόπληκτο κόσμο; ΟΧΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!  Ό,τι και να κάνετε, εμείς ψηφίζουμε ό,τι θέλουμε!

Και τί δεν πέρασε η Τουρκία; Έντεκα ισοπεδωμένες πόλεις και δεκάδες χιλιάδες νεκροί από φονικό σεισμό! Ευκαιρία μαύρης προπαγάνδας από τα Δυτικά κοράκια, μαζί με την ανθρωπιστική βοήθεια. Πάλι ο όχλος-λαός δεν τσίμπησε. Έδωσε 70% στις σεισμόπληκτες περιοχές σε αυτόν, που πίστευε! Δεν μας νοιάζει, αν η επιλογή του είναι σωστή ή όχι! Το ξαναλέμε, γούστο του! Το ταξικό μήνυμα είναι ότι δεν έδωσε διάρα στους Δυτικούς εκχερσωτές της χώρας και της όποιας ανεξαρτησίας του. Και ξέρει ότι θα το πληρώσει. Το πληρώνει ήδη. Οι Δυτικοί φονιάδες, δεν συγχωρούν, όποιον σηκώνει κεφάλι. Ο Εγκέλαδος κατέστρεψε την οικονομία και η Δύση ρίχνει στην φωτιά πετρέλαιο αντί νερό. Το ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΓΜΑ για την Γκραικυλία στις εκλογές: Εθνική ανεξαρτησία, όχι στα σχέδια  ξένων γ@@μιάδων, το πρώτο βήμα για την απελευθέρωση, για να γίνουμε από όχλος λαός και ν’ ανοίξει ο δρόμος η Γκραικυλία να γίνει Ελλάδα!

  • ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, που εκπέμπουν οι τουρκικές εκλογές αφορά τον ίδιο τον Ταγίπ Ερντογάν. Αρέσει δεν αρέσει, αποδεικνύεται σκληρό, άσπαστο καρύδι και κυρίως ξέρει να κερδίζει τους ψηφοφόρους του. Πρωτοφανής η επίθεση, που δέχτηκε από όλες τις πλευρές, με αισθητά κλονισμένη υγεία, δεν άφησε μέρος, που να μην πάει, να μη γίνει ένα με τον κόσμο. Το δέχεστε ή όχι, είναι ένα πολύ σημαντικό μάθημα ηγεσίας, πρέπει να διδάσκεται σε εν λόγω πανεπιστημιακές σχολές. Οι τρόποι και οι μέθοδοι, που ο Ερντογάν πείθει και κερδίζει τα πλήθη, παρά την Δυτική επίθεση και τις σκληρές οικονομικές κυρώσεις. Δεν είναι τα καλοριφέρ, που λειτουργούν δωρεάν όλη μέρα την προεκλογική περίοδο ή άλλες αντιτουρκικές, ελληναράδικες μαλακίες, που σερβίρουν εγχώρια βοθροκάναλα. Συνιστά καίριο ζήτημα ηγεσίας μαζών, που αν και το μελετάμε, έχουμε απόψεις, εκφεύγει του βεληνεκούς αυτού του ρεπορτάζ. Μέγα δίδαγμα για τις εκλογές της Γκραικυλίας: Τέτοιους ηγέτες χρειάζεται ο όχλος-λαός της, εννοείται εναρμονισμένους με την ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα του, με γνώμονα την ταξική μαχητικότητα και πολιτική του δομή.
                Ευτυχώς το… έβαλε! Αλλά ως λαϊκός μύθος πήγε με τους δικούς της!!

Το σημειώνουμε με έμφαση γιατί έτοιμοι είναι κάποιοι να μας ενάγουν για… εξαγωγή (ή μάλλον εισαγωγή) πολιτικής ηγεσίας! Αλλά πού να βρεις μεταξύ των εγχώριων δραγουμάνων της ξένης εξάρτησης πολιτικό, που να έχει την στόφα του Ερντογάν; Το είπαμε, μέτριος, μετριότατος σε σχέση με τους μεγάλους παλιούς, αλλά ηγέτης, κυρίως στο να κερδίζει τα πλήθη και να ελίσσεται στην γεωπολιτική σκακιέρα. Και μια πορδή  στο ξενοκίνητο πραξικόπημα, σε ολόκληρη την αντιτουρκική προπαγάνδα οι πολιτικές συμμορίες της αποικίας Γκραικυλίας με τα αργυρώνητα βοθροκάναλα του κατάμαυρου κουτόχορτου και ελληναράδικου σανού! Πόσες μαλακίες ακούσαμε! Πόσες ακούμε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Παρά τον δυτικό οχετό σκατών ο όχλος-λαός της Τουρκίας αντιστάθηκε και μόλις για 0,52% ο Ερντογάν, η προτίμησή του, (ουδόλως μας κόφτει το γούστο του!) δεν εξελέγη από τον πρώτο γύρο! Κάτι ακόμα, γιατί ποτέ δεν μασάμε τα λόγια μας. Είμαστε αντίθετοι στους πολιτικούς, που κάθονται στην καρέκλα 15-20-30 χρόνια, εκτός αν πρόκειται για χαρισματικούς ηγέτες, για «μεγαλέξαντρους», που ουδείς έχει φανεί στον τελευταίο μισό αιώνα. Αν ένας όχλος-λαός θέλει, όμως, να… βαλσαμώσει έναν πολιτικό, γιατί τον γουστάρει, του κάνει, γιατί τον παραμυθιάζει όμορφα και αποτελεσματικά, ρε αδελφέ, αν επιθυμεί να τον διοικεί 60 χρόνια, τί νοιάζει τους Αμερικάνους, Κινέζους,  Ρώσους, Ινδούς, Ευρωπαίους, τον κάθε πλανητάρχη, τον κάθε ηλίθιο;

Για να μην αφήσουν αμφιβολίες για το ποιόν τους οι ξένοι επιβήτορες της Γκραικυλίας έδωσαν στην δημοσιότητα χάρτη με σχεδόν όλα τα νησιά μας να ψηφίζουν Κιλιτσντάρογλου! Τάχα τον απέσυραν!

Την επόμενη μέρα των τουρκικών εκλογών σύμπαντα τα βαποράκια της αμερικάνικης υποτέλειας και του εγχώριου ανάπηρου και βρώμικου κομματικού συστήματος, με μια φωνή όλα, μα όλα τα βοθροκάναλα σκάρωσαν περισπούδαστα άρθρα για 5 λόγους, που έχασε ο πράκτορας των Αμερικάνων στην Τουρκία. Η αλήθεια είναι ότι από ένα κέντρο δόθηκε το σχετικό χαρτί (non paper) και τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Μέσα Μαζικού Αυνανισμού (SocialMedιa) αντέγραψαν πιστά τους 5 λόγους της νίκης του Ερντογάν: Η οικονομία «δεν είναι τόσο σημαντική». Πάει να πει τα φασιστικά μέτρα της Δύσης σε βάρος της Τουρκίας δεν έπιασαν, όσο πέφτει η λίρα, τόσο ο όχλος-λαός παθιάζεται και ακολουθεί τον δρόμο του, έστω κι αν πληρώσει τον λογαριασμό! Η μάνα του πολιτισμού Ανατολή έχει άλλα μέτρα και σταθμά από την βάρβαρη Δύση. Όσο και αν η τελευταία έχει ξεκωλιάσει την πρώτη 5 αιώνες με την αποικιοκρατία και τον Ιμπεριαλισμό! Η ψήφος των Κούρδων δεν ήταν αρκετή για την αντιπολίτευση. Πότε, ρε ηλίθιοι Τουρκολόγοι (πόσο μαλάκας είσαι να δηλώνεις Τουρκολόγος!), οι Κούρδοι έκριναν εκλογικό αποτέλεσμα; Μέγα θέμα το Κουρδικό, μην πλατειάσουμε πιότερο! Περιορισμένες οι συνέπειες του σεισμού. Πόσο σκουλήκια και καθάρματα είσαστε, Ιμπεριαλιστές! Χειροκροτούμε τον τουρκικό λαό για αυτό ακριβώς! Για την επιλογή του, κυρίως μετά από τέτοιο φονικό σεισμό, όσο και αν έχουμε εντελώς διαφορετική, ταξική ιδεολογία. Για την πολιτική του μαγκιά! Για το γερό χαστούκι, που έδωσε σε Δυτικούς φασίστες! Η άνοδος του εθνικισμού. Πιάσε το αυγό και κούρευτο! Μιλάνε για εθνικισμό οι μαριονέτες των Αμερικάνων, που νομίζουν:

«πως με τα φράγματα κρατά(ούν) την ώσμωση του κόσμου.

ΚΑΙ

Ελλάδα, χώρα της ντροπής, και γι’ άλλους κρύο σπίτι

ξέχασες που ‘ναι ιερό το βλέμμα του ικέτη

Τώρα πια οι μισάνθρωποι σε σέρνουν απ’ τη μύτη»!

                                                                                                                                                         Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Αυτοί και οι πάτρωνες! Έβρος και Μεξικό φράχτες χιλιομέτρων! Οι δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω. Πέμπτος λόγος της νίκης Ερντογάν. Παντού οι δημοσκοπήσεις πέφτουν έξω! Και στα δικά μας!! Εδώ κι αν είναι νίκη του τουρκικού όχλου-λαού. Τί άλλο είναι οι δημοσκοπήσεις εκτός από Δυτικοί μηχανισμοί, τερατουργήματα του Καπιταλισμού για την φαλκίδευση της λαϊκής ετυμηγορίας; Με δημοσκοπήσεις στα βοθροκάναλα κάνουν το άσπρο μαύρο, βιάζουν σε… μεταξωτά σεντόνια την εκλογική θέλησης. Πρόθεση ψήφου από το πουθενά, ποιοτικά χαρακτηριστικά, στημένες ερωτήσεις και μη νομίζετε ότι καταγράφονται οι απαντήσεις σας! Ό,τι θέλει ο δημοσκόπος σημειώνει με βάση ποιος πληρώνει! Και όλες οι δημοσκοπήσεις μαζί εξυπηρετούν Καπιταλισμό και Κεφάλαιο. Το τουρκικό εκλογικό σώμα πέταξε στα σκουπίδια όλες τις δημοσκοπήσεις. Κανείς από την δράκα των ηλίθιων Τουρκολόγων δεν μιλά για τις ικανότητες, την καπατσοσύνη, την μαγκιά του Ερντογάν και γιατί όχι, την διαφθορά, την δημαγωγία, την εθνικιστική πολιτική,  τα αστυνομικά μέτρα, την εξόντωση των αντιπάλων του και άλλα, που είναι έτσι και αλλιώς μέσα στο παγκόσμιο πολιτικό παιχνίδι. Δεν ζούμε με (ανύπαρκτους) αγγέλους. Το θέμα είναι ποιος χειρίζεται όλα τα όπλα και γιατί, κυρίως με ποιο σκοπό και αποτέλεσμα.

Πάνω από 50.000 νεκροί και ποσοστό 70% στις εκλογές. Κάθε όχλος-λαός έχει δικό του δρόμο! Αρκεί να επιμένει και να γίνεται σεβαστός.

Με τον δικό της, έστω ανορθόδοξο τρόπο η Τουρκία, που είναι ανεξάρτητο κράτος και μεγάλη περιφερειακή δύναμη, όχι αποικία, δίνει με τις πρόσφατες εκλογές δυναμικό παράδειγμα. Να πούμε και στα δικά μας; Άτοπο! Εδώ συνεχίζεται το ταξικό κώμα και θα βγάλουν θαλαμοφύλακα, αυτόν που θα ορίσουν τα ξένα αφεντικά κατά το σύστημα αφήνουμε στον πολιτικό ιππόδρομο να τρέξουν όλα τα άλογα, που μας υπηρετούν τυφλά κι εμείς (τα ξένα αφεντικά) είμαστε οι διαιτητές, οι κριτές και οι αγωνοδίκες… Αρέσει ή όχι (ουδόλως νοιάζει αυτό την Ιστορία και την Πολιτική) οι τουρκικές εκλογές πολύτιμο μάθημα για τους όχλους λαούς της οικουμένης:

 Καθένας με τα δικά του ταξικά συμφέροντα (που δεν είναι και πολύ διαφορετικά) να ορθώνει και με την ψήφο του ένα ατσαλένιο φράγμα (εδώ χρειάζονται τα φράγματα) στον φασισμό, στον ραγιαδισμό στην ξένη εξάρτηση. Να λέει και εκλογικά ΟΧΙ στην παραχάραξη της βούλησής του από ντόπια και ξενικά κέντρα και προπαντός να επιλέγει αυτό, που γουστάρει, που θεωρεί καλό και δημιουργικό για το κοινωνικό σύνολο, για τον κόσμο της δουλειάς. Και μέσα από αυτήν ταξική διαδρομή να φθάσει στο απολύτως ζητούμενο και αναγκαίο για την ανθρωπότητα και την φύση. Να ανατρέψει την κυριαρχία του Κεφαλαίου, να σκοτώσει τον Καπιταλισμό και τον Ιμπεριαλισμό, πριν αυτός τους εξαφανίσει αμφότερους από προσώπου γης….