Η ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ Δ΄ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΡΑΪΧ

Η ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ Δ΄ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΡΑΪΧ

Ουδέν ουσιαστικό κρίνεται στις εκλογές της Κυριακής για το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, την κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση! Μια τρύπα στο νερό, «ένα πουκάμισο αδειανό» για εργαζόμενους και όχλους-λαούς, που έτσι κι αλλιώς είναι συνένοχοι στο κατάντημά τους. Μόνο περιοδική ανανέωση δημοκρατικοφανών φερετζέδων του (φασιστικού) Κράτους Δικαίου για τα συμφέροντα του πανάθλιου Καπιταλισμού και δολοφονικού Κεφαλαίου. Μη σας παραμυθιάζουν ποικίλες κομματικές συμμορίες ότι ρίχνοντας χαρτάκι στην κάλπη τής εν δυνάμει νοθείας αποφασίζεται το ευρωπαϊκό σας μέλλον. Όχι μόνο γιατί ισχύει το κοινότοπο πλην σοφό σύνθημα ότι αν οι εκλογές έλυναν για τον λαό κάποια προβλήματα θα απαγορεύονταν αμέσως! Αλλά και γιατί μόνο στον δρόμο της σκληρής, μαζικής πάλης και σύγκρουσης με την εξουσία μπορεί ο κόσμος να δει ψωμί, παιδεία, ελευθερία, εν γένει προκοπή. Ιδιαίτερα σήμερα, που ο παγκόσμιος όχλος κοιμάται αποχαυνωμένος νυχθημερόν μαλακιζόμενος σε οθόνη! Και όσο δεν ξυπνά, τόσο η λύση θα είναι μονόδρομος: Παγκόσμιος πόλεμος, που θα φέρει ανατροπή, προκοπή και ανάσταση των λαών δια της δημιουργικής καταστροφής.

Οι εκλογές για την Βουλή του Δ’ Γερμανικού Ράιχ την κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση είναι παντελώς ασήμαντες και αδιάφορες όσο ο μέσος ψηφοφόρος είναι σε παρατεταμένο κοινωνικό κώμα. Για συγκεκριμένους λόγους: ΠΡΩΤΟΝ, το λεγόμενο Ευρωκοινοβούλιο δεν παίζει τον παραμικρό ρόλο στην διαχείριση του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ε.Ε. Τεράστιος γραφειοκρατικός, παραπλανητικός μηχανισμός, που δίνει σαθρό άλλοθι στους Νεοναζί Γερμανούς, που ελέγχουν την δήθεν Ένωση, που για τίποτα δεν αποφασίζει. Υπάρχει Βουλή για την έγκριση κανονισμών και νόμων, «ο φερετζές του πού@τη»-που λέμε στην λαϊκή γλώσσα. Ατσάλινο, ωστόσο, σύστημα εξάρτησης κρατών και όχλων λαών, που όταν μπαίνει θέμα «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο», αμέσως ο αληθινός ταγός, ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός, δεν αφήνει ούτε εκατοστό λάσκα τα λουριά. Υπάρχει σκληρή ιεραρχία! Μην τρώτε σανό  ότι το  Δ΄ Γερμανικό Ράιχ είναι δύσκαμπτο και συνεχώς συζητάει χάνοντας πολιτικό χρόνο και γεωπολιτικές ευκαιρίες. Για αυτό ακριβώς το έφτιαξαν τα μεγάλα αφεντικά! Έτσι είναι το σενάριο.

                            Του Αλέκου Παπαδάτου από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, η σιδερένια ιεραρχία με τον μανδύα της χαλαρότητας και της συνεχούς διαβούλευσης για… ομοφωνία. Παράρτημα των φονιάδων των λαών Αμερικάνων  το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, δήθεν Ε.Ε.. Όταν διατάσσει ο στρατάρχης κάνουν πάντα τουμπεκί ψιλοκομμένο οι συνταγματαρχαίοι και οι ταξίαρχοι! Θα πούμε και για λοχίες, δεκανείς, θαλαμοφύλακες. Μπορείτε να βρείτε σημαντικό γεωπολιτικό γεγονός στον πλανήτη τα τελευταία 50 χρόνια, που το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ  παράκουσε,  δεν εφάρμοσε τις εντολές  αφεντικών του; Ακόμα και προς πολύ μεγάλη οικονομική, κοινωνική ζημιά. Αποκορύφωμα η εμπλοκή των Αμερικανών και άλλων Δυτικών στην Ουκρανία  να την μετατρέψουν σε στρατιωτική βάση κατά της Ρωσίας! Πληρώνει συνεχώς το  Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, ενεργειακή κρίση, ακρίβεια, πολιτική αστάθεια, η τάχα τρομοκρατία και πολλά άλλα, μα δεν… συγκινείται! Το Κεφάλαιο απομυζά νέα υπέρογκα κέρδη και ο ευρωπαϊκός όχλος πληρώνει συνεχώς αδιαμαρτύρητα!

ΤΡΙΤΟΝ, το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ είναι παράρτημα των Η.Π.Α. με εξουσιοδοτημένο διοικητή Γερμανό, συνέχεια του ανατριχιαστικού παιχνιδιού, στις νέες συνθήκες, που έκαναν το Αμερικάνικο και Εβραϊκό Κεφάλαιο και έφεραν ερείπια και δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς  στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Νικήθηκαν εκεί κατά κράτος αλλά πήραν στην ροή των δεκαετιών εκδίκηση και ετοιμάζουν επόμενους παγκόσμιους πολέμους, που θα γίνουν και πυρηνικοί. Έχουμε μιλήσει για την παγκόσμια ανωμαλία, για πρώτη φορά χώρα, λαός, εξουσία, που καταστρέφει τον κόσμο, όχι μόνο δεν εξαφανίστηκε από την  γη αλλά και χρηματοδοτήθηκε, στήθηκε στα πόδια, έγινε χωροφύλακας των νικητών αναζητώντας και την δική του «ρεβάνς»! Θέλετε ισχυρότερο επιχείρημα από την Ιστορία να πεισθείτε ότι ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν στημένο παιχνίδι Αμερικανικού και Εβραϊκού Κεφαλαίου για την διάλυση της Ε.Σ.Σ.Δ., χτυπήματος του Σοσιαλισμού και της παγκόσμιας κυριαρχίας; Τα αναλύσαμε πολλάκις όλα αυτά, σιχαινόμαστε τις επαναλήψεις και τα υπενθυμίζουμε τηλεγραφικά, επειδή είναι η… επέτειος της Νορμανδίας, άλλο αισχρό παραμύθι αυτό! Μαζεύτηκαν τα υπολείμματα των δυτικών δυνάμεων υπό αμερικανική διοίκηση όχι να πολεμήσουν τον ηττημένο πια Χίτλερ αλλά να ανακόψουν την θριαμβευτική πορεία  προς το Βερολίνο του ανίκητου Κόκκινου Στρατού, των μεγάλων Ζούκοφ και Στάλιν, των νικητών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

                          Του Γιάννη Δερμεντζόγλου από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ, το είπαμε ήδη καθαρά και ξάστερα. Μπορεί ο Γερμανός να βγάλει από μέσα του το Ράιχ, τον (νέο)Ναζισμό, τον Φύρερ και την εκδίκηση; ΟΧΙ, ΠΟΤΕ! Και το εκμεταλλεύονται, όσο μπορούν, άλλο αν μελλοντικά ίσως βγει ξανά μπούμερανγκ, ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο. Τί ρόλο μπορεί να έχουν συνειδητοποιημένοι λαοί-και όχι κοιμισμένοι όχλοι-στο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, ώστε με την ψήφο να καθορίσουν έστω και ελάχιστα την πορεία του; Καμιά! Για αυτό η εκλογές της Κυριακής ουδεμία έχουν αξία και σημασία για τις αλυσίδες των εργαζομένων. Μετά τον Γερμανό διοικητή υπάρχουν κάποιοι ταξίαρχοι και συνταγματάρχες, Γαλλία, Ιταλία και τα ρέστα, που τάχα μανουβράρουν με  δικό τους τρόπο, αναζητώντας δήθεν πιο προοδευτικά άλλοθι στο παιχνίδι της υποτέλειας της Ευρώπης στον Ιμπεριαλισμό. Είναι και κάτι λοχαγοί, ψωριάρηδες και ψοφοδεείς, ηγετίσκοι των πρώην σοσιαλιστικών χωρών, που θαρρούν ότι καθυστερημένα χωρίς να πληρώσουν πανάκριβα εισιτήρια, θα επιβιβαστούν στην εξέχουσα θέση, στην πρώτη ή έστω στην δεύτερη στο Καπιταλιστικό τρένο και εσχάτως, που τα βρίσκουν μπαστούνια, φωνασκούν και θρηνούν σαν χαροκαμένες χήρες, τάχα με το να προβάλλουν εθνικιστικές διαφοροποιήσεις.

ΠΕΜΠΤΟΝ, οι εκλογές στο Δ΄ Ράιχ καθίσταται πειραματικοί σωλήνες για δοκιμή καινούριων διαχειριστικών και γεωπολιτικών κόλπων Κεφαλαίου και Καπιταλισμού σε βάρος των όχλων λαών για το κυνήγι του μέγιστου κέρδους. Για παράδειγμα, θα ψηφίσετε υπό το κράτος του κουτόχορτου των βοθροκάναλων, της απάτης των δήθεν δημοσκοπήσεων, του ψηφιακού φασισμού, για να δυναμώσει στην Ευρώπη ο φασισμός με τους τωρινούς του εκπροσώπους! Ακόμα και τα λεφτά, που τάχα ρέουν στο Δ΄ Ράιχ, ταμεία συνοχή, στήριξης, ΕΣΠΑ και τα ρέστα, δεν είναι τίποτα άλλο από οργιαστικές λοβιτούρες υπέρ του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου, πάντα στο μοτίβο μέγιστου κέρδους. Εξαγωγές, ανακατανομές, επανεπενδύσεις και χρηματιστήρια σικέ, αφενός να ξεφορτώνονται επωφελώς  οι πλούσιες χώρες τα όποια πλεονάσματα, να μη τους πνίγουν και αφετέρου να τα κάνουν μέσα υποδούλωσης πιο αδύνατων χωρών και πρόσκτησης νέων μεγίστων κερδών. Από αυτά ρίχνουν μερικά ψίχουλα παντεσπάνι στους πιστούς υπαλλήλους του, ευρωβουλευτές, υπαλλήλους και άλλους γραφειοκράτες.

                                     Του Αντρέα Πετρουλάκη από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΕΚΤΟΝ, αν για άλλους όχλους-λαούς το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ φέρνει μεγάλα προβλήματα, για την Γκραικυλία είναι η απόλυτη καταστροφή, τυφλή και ολοκληρωτική εξάρτηση, το πιο φρικτό πειραματόζωο του Κεφαλαίου. Δεν είναι καν κράτος, δεν έχει ούτε λοχία, μόνο θαλαμοφύλακες! Το μόνο που διακυβεύεται στις εκλογές της Κυριακής, είναι το πείραμα μακράς έλλειψης, εύρεσης, επιβολής από τα ξένα αφεντικά δυνατού κόμματος αντιπολίτευσης. Και όχι γενικά και αφηρημένα αλλά απολύτως ειδικά. Μετρούν τα ξένα αφεντικά της αποικίας, οι Αμερικάνοι, αν και πόσο μπορεί να γίνει αντιπολίτευση και στην συνέχεια εν δυνάμει κυβερνητικό κόμμα ομοφοβική αδελφούλα με κασελάκι στον παραδοσιακό και εν γένει συντηρητικό εγχώριο όχλο; Ή να γυρίσουν πάλι σε πιο δοκιμασμένες λύσεις, λέγε με άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμάρχης ή μήπως από Γκραικυλία να ξεκινήσει το πείραμα για πανευρωπαϊκό κόμμα με τοπικά, εθνικά παρακλάδια; Πόσο μπορεί η πολιτική σκηνή να μετατραπεί σε ένα ξεκατινιασμένο τηλεοπτικό πρωινάδικο; Αν τους μαυρίσει ο όχλος,  είναι δυνατή η σταδιακή ανάσταση του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ και με ποια ηγεσία; Μέσα σε αυτές τις πολιτικές και όχι μόνο αλλαξοκωλιές τί γίνεται με άκρα Δεξιά και  ντόπιους Νεοναζί, που φαίνεται να παγιώνεται μια άλλη «νομιμόφρων Χρυσή Αυγή», όπως το είχε περιγράψει πριν 3-4 χρόνια η εφημερίδα «Καθημερινή»; Μόνο για όλα αυτά τ’ ασήμαντα μα άκρως επικίνδυνα για τον όχλο-λαό (μεταξένια) φασιστικά πειράματα ξένων αφεντάδων καλείστε να… γνωμοδοτήσετε την Κυριακή.

Θα πείτε: Σε πιάσαμε, επιτέλους, να αντιφάσκεις εξόφθαλμα και προκλητικά! Δεν είναι όλα αυτά σημαντικά, όπως τα εξέθεσες; Ιδού λοιπόν η ύψιστη αξία των Ευρωεκλογών! Είσαστε απολύτως λάθος γιατί τα είπαμε ήδη. Αλλού παίρνονται ερήμην του όχλου, που είναι σε κώμα, οι αποφάσεις και απλώς με την ψήφο σου σε μετράνε, σου ζητάνε άλλοθι δημοκρατίας για τα νέα ολέθρια μέτρα και πειράματα. Επομένως απέχουμε; Πάμε για μπάνιο; ΟΧΙ, φυσικά! ΟΥΤΕ με σφαίρες! Πάμε και ψηφίζουμε μαζικά μόνο για να τους την σπάσουμε! Για να φτύσουμε κατάμουτρα την ξενόδουλη εξουσία και τα ντόπια τσιράκια ψηφίζοντας προοδευτικά κόμματα, που είναι έστω στα λόγια πια (τί να γίνει!), εναντίον στο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, που πολιτεύονται με το «Έξω από την Ε.Ε.» και που φυσικά, έχουν δυνατότητα να εκλέξουν ευρωβουλευτές. Μόνο για να την σπάσουμε, να κογιονάρουμε-που λέει ο Μέγας Βάρδος Μάρκος-τον πανάθλιο Καπιταλισμό και τις ντόπιες συμμορίες του, τον Κούλη, την ομοφοβική αδελφούλα και λοιπούς πράκτορες του Κεφαλαίου.

                                  Του Ηλία Μακρή από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Δεν τελειώσαμε!! Το πιο σημαντικό, διαχρονικό και ΕΒΔΟΜΟ, στον επίλογο. Όλες οι εκλογικές διαδικασίες στον Καπιταλισμό είναι μια καλπονοθεία. Δεν είναι καινούριο, αλλά τώρα παγιώνεται και είναι παιχνιδάκι με την ψηφιακή τεχνολογία (φασισμό). Και δεν ανοίγει μύτη, όλα ηλεκτρονικά, δημοκρατικά και νόμιμα. Τώρα δεν θα ψηφίζεις Αλ Γκορ να βγαίνει ως δια μαγείας Μπους (όνομα και πράγμα)! Ούτ θα παίρνει η Κλίντον εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους παραπάνω και να βγαίνει  Τραμπ. Τώρα δεν θα πανηγυρίζουν Ν.Δ. και Κώτσος ότι νικήσανε και 10 το βράδυ τα ξένα αφεντικά θα λένε: Κινέζος, όπως είχαν προεκλογικά αποφασίσει. Το πείραμα VAR άδικα, νομίζετε, έγινε στο ποδόσφαιρο και μόνο για αυτό; Η τεχνολογία τού κάνουν τα αφτιά, τα μάτια πουλάκια, σου προβάλλω το άσπρο μαύρο και τανάπαλι, προσφέρω το κουτόχορτο και είσαι απόλυτα βέβαιος ότι τρως παντεσπάνι, εξελίσσεται. Πηγαίνει ο πολίτης και ψηφίζει και όλα καταγράφονται σε ηλεκτρονική ταμπλέτα. Ο αρμόδιος δικαστικός, η εφορευτική επιτροπή, βγάζουν τα αποτελέσματα του εκλογικού τμήματος και κατόπιν σχολείου, γειτονιάς, συνοικίας, Δήμου και λοιπά μέχρι Επικράτεια. Πού μαζεύονται όλα αυτά; Σε ένα σύστημα υπολογιστών, σε ένα «σέρβερ». Όποιος έχει… τα κλειδιά του «σέρβερ», ορίζει και τα αποτελέσματα, βάζει και βγάζει όσα κουκιά θέλει, όσα λένε τα αφεντικά, κατά το: Ο χρυσός κανόνας των επιχειρήσεων και εν γένει της ανθρώπινης δράσης είναι ένας. Αυτός, που έχει τον χρυσό, ορίζει και τον κανόνα»!

Καταλάβατε τώρα γιατί και όλες πια οι ανά τον κόσμο εκλογές μπορεί να γίνουν, είναι καλπονοθεία και απάτη; Συνωμοσιολογία; Γιατί το κρύψαμε ποτέ ότι εδώ εδρεύει η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα; Η μέγιστη συνωμοσία είναι η ίδια η ζωή! Το κακό με όσους μας ρίχνουν τον ηλίθιο μα συκοφαντικό ισχυρισμό, η μεγίστη τραγωδία τους είναι ότι η περί ου ο λόγος Κασσάνδρα πέφτει κατά 70-80% μέσα. Δεν συζητάμε για την «Τεχνητή Νοημοσύνη»! Δεν θα ξέρει ο ψηφοφόρος, κάθε επί γης ζωντόβολο τί και ποιος είναι άνθρωπος ή φάντασμα, αν είναι όντα ή ολογράμματα… Παρόλα αυτά την Κυριακή ψηφίστε και μαυρίστε μαζικά τα σκουλήκια του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, δώστε με την ψήφος σάρκα και οστά έστω στην αυταπάτη του «Έξω από το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, την Ε.Ε. των μονοπωλίων»…