Κατά της βλακείας εμβόλιο;

Κατά της βλακείας εμβόλιο;

Όπως είχε σε ανύποπτο καιρό «προβλέψει» η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα μαζί με τον ιό SARS-COV-2 για τον Α’ Παγκόσμιο Βιοχημικό Πόλεμο του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας με κωδική ονομασία COVID-19, στα ίδια ή σε διπλανά χημικά εργαστήρια κατασκευάστηκε και το εμβόλιό του! Το δεύτερο ως προς τις βασικές του ουσίες και ακολούθησαν πειράματα προσαρμογής ως προς τις μεταλλάξεις του ιού, τις παρενέργειες, πότε και πώς θα το σερβίρουν στον πανικόβλητο κοσμάκη. Σε συνάρτηση, βεβαίως, με την εξέλιξη της νόσου την δεδομένη στιγμή, ανάλογα με τα συμφέροντα και κέρδη του Καπιταλισμού. Λόγου χάρη για πόσο ακόμα είναι ωφέλιμο για το άθλιο Κεφάλαιο να τα κονομάει χοντρά με τις μάσκες και πότε ακριβώς συμφέρει να παίξει το έργο: Εμβόλιο. Ένα εμβόλιο θέλει 2 χρόνια πειράματα να παραχθεί και άλλα τόσα για κλινικές δοκιμές. Οι φωστήρες COVID-19 μέσα σε 16 μήνες βγάλανε και τον ιό και το εμβόλιο!

Πάνω από 12 τρισεκατομμύρια δολάρια ο παγκόσμιος τζίρος το 2020 εξ αιτίας του COVID-19, σύμφωνα με τις αμερικανικές οικονομικές υπηρεσίες. Το μεγάλο γλέντι με τις παράπλευρες ωφέλειες (για τον Καπιταλισμό) και αντίστοιχα απώλειες (για τον κοιμώμενο όχλο της υφηλίου) συνεχίζεται και με το επόμενο και εξ ίσου επικερδές πείραμα του εμβολίου. Σκεφθείτε μόνο ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι 7,8 δισεκατομμύρια κεφάλια επί 40 δολάρια κατά μέσο όρο κάθε εμβόλιο, πάνω από 30 δισεκατομμύρια τον χρόνο. Βάλτε καμιά εξηνταριά ακόμα δισ. δολάρια για ειδικά ψυγεία βαθιάς, σύριγγες κι άλλα αναλώσιμα, αμοιβές ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού, μεταφορές, φύλαξη και άλλα παρεπόμενα, μιλάμε για παρά με ουρά!

Πώς είπατε; Το εμβόλιο κοστίζει μόνο πέντε ως δέκα ευρώ; Όχι το… καλό, η δευτεράντζα! Τί σημαίνουν τα καπρίτσια εταιρειών παραγωγής εμβολίων για μεγάλες καθυστερήσεις στην παραγωγή και διανομή; Τεχνική έλλειψη να ανέβουν οι τιμές! Προσθέστε και τις γκρίζες ζώνες, τον πόλεμο μεταξύ χωρών για να πάρουν εκτός σειράς πιο μεγάλες ποσότητες, ζάμπλουτοι να εξασφαλίσουν εμβολιασμούς κατ’ εξαίρεση για την ομάδα, την παρέα τους και πάει λέγοντας. Τζίρος πάνω από 100 δισ. δολάρια ή ευρώ κατ’ έτος από λίγες σταγόνες φαρμακευτικό νεράκι. Παράλληλα θα συνεχίσει και το παλιό ανθυγιεινό κολπάκι με τα φίμωτρα του αργού θανάτου και τ’ αντισηπτικά. Τζάμπα πράμα. Πάνω από 3 τρισεκατομμύρια ευρώ ή δολάρια το χρόνο με σχεδόν ανύπαρκτο βιομηχανικό κόστος, απλό πανάκι και οινόπνευμα από τα σκλαβοπάζαρα της Μαλαισίας και άλλων αποικιών! Ο λεγόμενος τρίτος κόσμος θ’ αντικρίσει μαζικά εμβόλιο μετά το 2022!

Θ’ ανοίξει προς το καλοκαίρι η κοινωνία, αν έχει επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης! Τί πάθατε, τηλεοπτικοί κομπογιαννίτες επίορκοι του Ιπποκράτη και κομματόσκυλα της εξουσίας; Μιλάτε καθυστερημένα για ανοσία της αγέλης; Γίνατε ξαφνικά… οπαδοί μας; Από πέρσι τον Φεβρουάριο έπρεπε να κάνετε έτσι και προπαντός να μην κλείνατε την κοινωνία! Αλλά πώς θα κονομούσε το σύστημα χοντρά; Να πάρετε κι εσείς την παχυλή σας μίζα. Για αυτό σας λέμε στυγνούς εγκληματίες και δολοφόνους! Όταν σηκώσει πλήρως ρολά η κοινωνία, θα ξεχυθεί ο όχλος ζορισμένος από καραντίνες και φασιστικά μέτρα, θα καταναλώσει τις μεγάλες καβάντζες, που μάζεψε εδώ κι ενάμιση χρόνο, θα χρεωθεί και επιπλέον να καταναλώσει, να ξεσπάσει, να πάρει πίσω την ζωή του, που καθημερινά πετάει στα σκουπίδια και να τα καινούρια υπερκέρδη για τον Καπιταλισμό!

Έχουμε άλλοτε μιλήσει διεξοδικά για τα ταξικά, πολιτικά, κοινωνικά οφέλη
του Καπιταλισμού εκ του COVID-19. Για καμιά πενταετία μετά COVID-19 θα πηγαίνει μεθυσμένος ο παγκόσμιος όχλος να κερδίσει τα χαμένα, δεμένος χειροπόδαρα με δεσμά φασιστικών πειραμάτων, που γίνονται με πρόσχημα τον Κορωνοϊό, αλλά και με νέα Μνημόνια με άλλοθι να καλύψει η παγκόσμια οικονομία τις μεγάλες απώλειες. Υπερκέρδη για το Κεφάλαιο, αλλά διψάει και για άλλα… Μέχρι τον επόμενο Κορωνοϊό, που θα σερβίρει το σύστημα, όποτε κρίνει επικερδές και σκόπιμο. Μην ανησυχείτε υπάρχει πράμα στα εργαστήρια, μερικές χιλιάδες νέοι Κορωνοϊοί περιμένουν στην σειρά.

Μέχρι τότε η μάχη του εμβολίου καλά κρατεί αποδεικνύοντας περίτρανα πως άμα δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις να σε ξύσει άλλος! Γιατί υπάρχουν χειρότερα από τον Κορωνοϊό. Η πανδημία της μαζικής βλακείας! Εμβόλιο κατά του πανικόβλητου βλαμμένου όχλου πότε θ’ ανακαλύψει η ανθρωπότητα; Πριν ή μετά τον Τρίτο Παγκόσμιο (κανονικό) Πόλεμο; Θα προλάβει;

12 Ιανουαρίου 2021