ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΛΕΘΡΟΣ!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΛΕΘΡΟΣ!

Καίγεται σύμπασα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, η αποικία Γκραικυλία! Και τί έγινε; Εσένα δεν ιδρώνει τ’ αφτί! Ψήφισες πρόσφατα 41% Κούλη και Ν.Δ., συν 12% λοιπά φασιστοειδή (66% φασίστες με ψηφιακό φερετζέ ή άνευ!), συν καμιά 30% οι πρώην πράσινοι και ροζέ καταστροφείς συν το παρών του Κ.Κ.Ε. Έκανες τζακποτ!! Καλά να πάθεις! Κι ακόμα δεν έχεις δει τίποτα από τον όλεθρο, που λέγεται Μητσοτάκης! Τί δηλαδή, μόνο εσείς οι Καπιταλιστές με τα πολλά βαποράκια σας θα βαφτίζεται με ονόματα τις… καταστροφές, που προκαλεί η λύσσα σας για άνομα μέγιστα κέρδη; Οι Επαναστάτες σάς ακολουθούμε κατά πόδα σαρκαστικά, πολύ περισσότερο, που οι ονοματοδοσίες μας ανταποκρίνονται πάντα σχετική αλήθεια. ΟΛΕΘΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, λοιπόν, με τις υγείες σας! Δυστυχώς «μας» χωρίς να φταίμε, αλλά δεινοπαθούμε με την μαλακία του όχλου και οι ελάχιστοι πλέον ταξικά συνειδητοί! Εμείς, που χρόνια σάς καλούμε να κατεβούμε στους δρόμους της πάλης εκατομμύρια μαχητές, να σκοτώσουμε τον Καπιταλισμό μια κι έξω, πριν αυτός μας ξεπαστρέψει μαζί με όλη την Γη.

Όχι δεν είναι στείρος λαϊκισμός το ηθελέστα και παθέστα, ούτε ότι δεν έχετε δει ακόμα τίποτα από τα καινούρια φρικτά σχέδια, περάματα και δράσεις του Κεφαλαίου στην άθλια αποικία Γκραικυλία, που έρχονται! Να μιλήσουμε λόγω επικαιρότητας για τις πυρκαγιές; Τί έκαναν 4 χρόνια ο Όλεθρος Μητσοτάκης και η πολιτική του συμμορία; Ούτε ζώνες αντιπυρικές, όχι στα κατσάβραχα, αλλά στην Ρόδο με 200.000 υπερπολυτελή δωμάτια ξενοδοχείου, που αυτήν την εποχή είναι σχεδόν πλήρης. Δεν σας  ενοχλεί, ταξικά, κοινωνικά, πολιτικά, δεν νοιώθετε να σας κοροϊδεύουν χυδαία, κατάμουτρα να σας φτύνουν, όταν βλέπετε στα βοθροκάναλα να τρέχουν οι πυροσβέστες και άλλοι διασώστες, εν μέσω γιγάντιων πυρκαγιών, να ανοίξουν όπως-όπως  αυτές τις ζώνες, που έπρεπε να υπάρχουν εδώ και 100 χρόνια; Ξεκίνησε πυρκαγιά την Τρίτη, υποτίθεται ελέγχθηκε και μετά από 2 μέρες ως δια μαγείας κατακαίγεται όλο το νησί και φταίει ο (ανύπαρκτος) θεούλης; Αλλά τί να πεις,  μόνιμε κοψοχέρη, αφού τους ψηφίζεις αιωνίως; Καμένε της Εύβοιας, τί σε κόφτει; Εσύ έβγαλες μαζικά πρώτο Κούλη και Ν.Δ.!! Ξεπέρασες και τον συνάδελφό σου (στην μαλακία και  τον ραγιαδισμό) από την Ηλεία!

Η μεγάλη καταστροφή της Ρόδου δείχνει τραγικά δύο συναφή ζητήματα. ΠΡΩΤΟΝ, προϊόντος του χρόνου διαλύεται περαιτέρω η αποσαρθρωμένη Γκραικυλία. Τίποτα δεν μένει όρθιο! Ζούμε από τύχη και σύμπτωση! Ουδείς συντονισμός υπήρξε στην Ρόδο από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα, που γράφονται αυτές οι γραμμές. Καθένας έκανε ό,τι του κατέβαινε και αυτό έκρυβαν τα «πετσωμένα» βοθροκάναλα βομβαρδίζοντάς μας τάχα με στοιχεία για άμεση, ηρωική και υποδειγματική κινητοποίηση των Αρχών. Πώς να κρυφτούν, όμως, οι τουρίστες, που έβγαιναν στον δρόμο σέρνοντας τις βαλίτσες, όσοι πρόλαβαν και δεν έφυγαν μόνο με το μαγιό! Επιχειρούν στην Ρόδο 10 αεροσκάφη-μας λένε-και ο άσχετος σκέπτεται ε, τί άλλο μπορεί να γίνει; Έλα, όμως, που από τα αεροσκάφη 2 είναι τούρκικα, 2 γαλλικά και 1 κροατικό, άρα έχουμε στις φωτιές της Ρόδου μόλις 5 εγχώρια! Προσπαθούν μάταια τα βοθροκάναλα να κρύψουν ότι δεν έχουμε πτητικά πυροσβεστικά μέσα. Για πόσα χρόνια ακόμα, ρε παιδιά, θα χρησιμοποιείτε ως πυροσβεστικά τα πολωνικά ψεκαστικά PZL; Μαζί ξεκινήσαμε! Εμείς την δημοσιογραφία κι αυτά τις πτήσεις και ψεκασμούς αγρών! Πέρασαν 12 έτη αφότου συνταξιοδοτηθήκαμε, αλλά αυτά συνεχίζουν, κλείνουν μισό αιώνα, αντί να πάνε στο αεροπορικό μουσείο!

Τα ίδια και χειρότερα ισχύει και για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη CL-215, σαν αυτό, που συνετρίβη. Είχαμε την τύχη ως στρατιωτικοί συντάκτες, για λογαριασμό του περιοδικού Πτήση και Διάστημα  να πάρουμε μέρος σε άσκηση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα με  Καναντέρ CL-215, αν δεν μας απατά η μνήμη γύρω στα 1990. Τρομερή εμπειρία, αλλά μόνο για μια πολύ πικρή… γεύση και φωτογράφηση, όχι για να πετάς με τα εν λόγω σαράβαλα φέρετρα και να σβήνεις φωτιές! Κι αυτά τα παλιοσίδερα χρησιμοποιούνται ακόμα στην αποικία Γκραικυλία από τους πολιτικούς και κομματικούς μανδαρίνους, με την συνενοχή του στρατιωτικού προσωπικού. Ο Όλεθρος Μητσοτάκης, οι προκάτοχοι θαλαμοφύλακες και-είναι βέβαιο-οι επόμενοι, δεν δίνουν διάνα τσακιστή για τους πιλότους, τα δάση, τους πολίτες, που χάνουν την ζωή και τις περιουσίες τους. Αρκεί να εφαρμόζουν τις εντολές των αφεντικών τους, των φονιάδων των λαών Αμερικάνων και του Δ’ Γερμανικού Ράιχ (κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση)! Τί άλλο από στυγνοί εγκληματίες είναι ο Κουλής και σύμπαν το πολιτικό και κομματικό σκυλολόι της Αποικίας Γκραικυλίας; Τα αεροσκάφη CL-215 εμφανίζονται επιχειρησιακά το 1969 και το 1990 η εταιρεία, που τα κατασκευάζει κλείνει παγκοσμίως την γραμμή παραγωγής. Στην εγχώρια Πολεμική Αεροπορία εντάσσονται από το 1975 (ακριβώς τότε γράφαμε το παρθενικό μας ρεπορτάζ στην εφημερίδα Οδηγητής). Πόσα υπερσύγχρονα πυροσβεστικά αεροσκάφη και άλλα αναγκαία για αυτήν την δουλειά μέσα θα μπορούσε να αγοράσει και να έχει σήμερα η Γκραικυλία με τα χρήματα, που σπαταλά για τα παντελώς άχρηστα μαχητικά F-35, που (πάρτε το χαμπάρι) δεν είναι πλέον stealth; Παρένθεση: Αλήθεια τί γίνεται με τα αξεπέραστα (;) λογισμικά κενά και άλλα τους προβλήματα, που οδήγησαν την εταιρεία παραγωγής του F-35 να σταματήσει τις παραδόσεις; Κλείνει η παρένθεση…

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, η  πυρκαγιά της Ρόδου πιστοποίησε την κατάρρευση του τουρισμού, της υποτιθέμενης βαριάς βιομηχανίας μας, που έχει πήλινα πόδια, αν όχι ξερά κλαδιά, που  ταΐζουν τις πυρκαγιές. Οι πάνω από 20.000 τουρίστες, που είδαν τον χάρο με τα μάτια συν άλλες τόσες άμεσες ακυρώσεις είναι βέβαιο ότι θα γίνουν διαπρύσιοι κήρυκες του ελληνικού τουριστικού θαύματος! Τα μηνύματα ήταν άσχημα από τις 20 Ιουνίου και εντεύθεν, αλλά τα έκρυβαν τα βοθροκάναλα κατηγορώντας αλλά και λοιδορώντας χαιρέκακα κάτι… ανθέλληνες διεθνείς τουριστικούς πράκτορες, που έγραφαν και έλεγαν: Μην πάτε στην Ελλάδα γιατί είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια! Ήρθε και η Ρόδος, ο σημαντικότερος μαζί με την Κρήτη μαζικός προορισμός καλού τουρισμού, και έδεσε το γλυκό. Αλλά και πάλι εσύ αγρόν ηγόρασες! Ψήφισες Μητσοτάκη Όλεθρο και λοιπά φασισταριά και νοιώθεις δικαιωμένος ελληναράς!

Τα μάθατε; Μπορεί να αποτύχαμε παντελώς και παταγωδώς στις πυρκαγιές της Ρόδου αλλά σημειώσαμε μεγάλη επιτυχία στις εκκενώσεις και μετακινήσεις ανάγκης των πληθυσμών!! Ακούγαμε και δεν πιστεύαμε στ’ αφτιά την μαλακισμένη, που τα έλεγε από τα μικρόφωνα του βοθροκάναλου, που Σκάει γάιδαρο σε μητσοτακισμό, φασισμό και υποτέλεια, προσθέτοντας ότι για πρώτη φορά στην ιστορία μας άδειασε μια περιοχή με 20.000 άτομα, τουρίστες! Ουδεμία έχουμε αμφιβολία ότι η ηλιθιότητα πάει φούστα μπλούζα με τον κυνισμό και τον αμοραλισμό! Άλλωστε όλοι αυτοί, που μετακινήθηκαν, ήταν ξένοι, άρα πειθαρχημένοι και επί πλέον έσπευδαν να σωθούν σε άγνωστο τόπο. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι το εν λόγω πείραμα δουλεύει ρολόι στην Γκραικυλία. Στο άμεσο μέλλον και τα πραξικοπήματα θα είναι ψηφιακά και βελούδινα, θα εκτελούνται όχι με άρματα μάχης αλλά με την τηλεφωνική γραμμή 112!!

Και η άλλη, η μέγιστη μαλακία της συμμορίας των βοθροκάναλων και των ποικίλων κομματόσκυλων: Ευτυχώς δεν κινδυνεύουν άνθρωποι, χωριά και κατοικίες, ευτυχώς σώθηκαν ανθρώπινες ζωές!-καμαρώνουν τα αθλιέστερα βαποράκια του Καπιταλισμού. Σε ποιο περιβάλλον, σε ποια Γη θα κατοικήσουν, ρε βλαμμένοι και καλοπληρωμένοι παπαγάλοι, όλοι αυτοί οι κακομοίρηδες διασωθέντες; Όπου μένουν εδώ και 5 χρόνια αυτοί στο Μάτι ή οι άλλοι στην Ηλεία πριν από 16! Εκτελέστηκε παραδειγματικά ένας για τις καταστροφές στην Μάνα Φύση; Και γιατί να σωθούν οι άνθρωποι, οι ολετήρες και να καταστρέφεται το φυσικό περιβάλλον; ΟΧΙ!! Εν γνώσει των συνεπειών του νόμου δηλώνουμε: Απείρως προτιμότερο, χίλιες φορές να σκοτώνονται άνθρωποι, παρά να χάνεται η Φύση!! Και (για) να γλιτώνει η ΓΗ και να ξανανθίσει πάλι στο σύμπαν. Ή μήπως δεν το καταλάβατε ότι άμα συνεχιστεί έτσι το παραμύθι-που δεν θα συνεχιστεί, διαρκώς χειρότερο θα γίνεται-η ανθρωπότητα μετράει λίγες ακόμα γενιές (κατά Ηράκλειτο) και έρχεται η απόλυτη καταστροφή της και η μεγάλη ανάσα για τον πλανήτη; Αδιάσειστο στοιχείο ότι υποκρίνονται ότι δεν καταλαβαίνουν και  δεν τρέχει μία είναι η κυνική και χυδαία φρασεολογία, που χρησιμοποιούν τόσο του Κυνοβουλίου οι εθνοπατέρες, με πρώτον τον θαλαμοφύλακα Όλεθρο Μητσοτάκη, όσο και τα βοθροκάναλα: Επιχειρηματολογούν και εύχονται να νικήσουν τις δυνάμεις της φύσης! Πού πάτε, ρε μαλακές Καραμίχαλοι; Όχι μόνο δεν θα νικήσετε την Μάνα Φύση αλλά και οσονούπω θα μας καταπιεί αύτανδρους, θα μας κάνει λίπασμα στην νέα της ανθοφορία!

Τί θέλατε να κάνει; Να κλαίει με μαύρο δάκρυ για την Ρόδο; Να μη γελάει; Με 41%, που του δώσατε;

Στις φετινές φωτιές ρίχτηκε ανέμελα και η δημοσιογραφία, η λέξη κατ’ ευφημισμόν, κι έγινε με την σειρά της στάχτη! Τα χαζά κοριτσάκια και αγοράκια με τα μαρκούτσια (αυτόπτης μάρτυρ, που έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν) όχι μόνο δεν είναι δημοσιογράφοι, όχι μόνο δεν παρέχουν ενημέρωση, αλλά και υπηρετούν για ψίχουλα, τυφλά την άθλια εξουσία ως πατενταρτισμένοι κι εντεταλμένοι (το συνειδητοποιούν ή όχι) τρομοκράτες! Διαρκείς συνδέσεις με τον κάθε όλεθρο, αφενός κουτόχορτο στον κοσμάκη και αφετέρου κατάμαυρο, φασιστικό πέπλο για τις αιτίες των γεγονότων. Πλήρης απόκρυψης των ευθυνών του Καπιταλισμού και των μανδαρίνων του, που εν προκειμένω είναι το άθλιο θαλαμοφυλίκι στην Γκραικυλία από τον Μητσοτάκη Όλεθρο και την συμμορία του! Ξέρετε τί κάνει μια σοβαρή, άρτια οργανωμένη, κυρίαρχη και ανεξάρτητα χώρα; Αποκλείει παντελώς, με πολύ αυστηρή και άμεσα εκτελεστή ποινή,  κάθε αναρμόδιο και παρατρεχάμενο από την περιοχή, που καίγεται, που πλήττεται από συμφορά, για να μπορούν να κάνουν απερίσπαστοι την δουλειά τους οι διασώστες και άλλοι αρμόδιοι, γενικά οι Αρχές, μέχρι να δώσουν οριστική λύση στο εν λόγω πρόβλημα.

Όταν η κρίση κρατά ώρες ή μέρες, ένα δεκαπεντάλεπτο ανά δυο ώρες και εκτάκτως, όταν η ανάγκη το καλεί, εντεταλμένοι αρμόδιοι ενημερώνουν διεξοδικά τους δημοσιογράφους και αυτοί με την σειρά τους τα κανάλια και τον κόσμο. Ρητώς, κατηγορηματικώς και με ποινή μεγάλα πρόστιμα, απαγορεύεται σε όλα τα  κανάλια και λοιπά Μέσα να έχουν συνεχή ροή με παπαγαλάκια από τους τόπους της πυρκαγιάς και όποιας καταστροφής! Υποχρρεούνται να μεταδίδουν το ορισμένο πρόγραμμα τους και να ενημερώνουν υπεύθυνα τον κόσμο σύμφωνα με το ανωτέρω το χρονοδιάγραμμα των Αρχών. Δυο ή τρεις φορές το 24ωρο κάθε Μ.Μ.Ε. επιβάλλεται να έχει ημίωρο ανεξάρτητο δελτίο ειδήσεων, όπου θα κάνει την κριτική του, τ’ αποκλειστικά του, παν ό,τι αφορά το γεγονός. Όταν λήξει ο συναγερμός, όλα επανέρχονται υποχρεωτικά στην καθημερινή τους ρουτίνα. Ακούμε όλους αυτούς τους ηλίθιους αρμόδιους υπουργούς, δημαρχαίους και περιφερειάρχες, πλήθος συντονιστών, υπευθύνων, αρχηγών και λοιπών ανίκανων να είναι κατασκηνωμένοι στα βορθοκάναλα, να παπαρολογούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και αναρωτιόμαστε: Μα καλά πότε τελικά κάνουν το εντεταλμένο έργο τους, για παράδειγμα την διάσωση ή τον συντονισμό; Έτσι κάνει το κράτος, που νοιάζεται πρωταρχικώς για τον πολίτη του και για το δικό του κύρος…  Άρα εκ προοιμίου άτοπο για τον Καπιταλισμό, ιδιαίτερα στις αποικίες πειραματόζωα. Οπότε, φάτε κουτόχορτο αμάσητο, κάθε φορά με ένα τόνο ηλίθιων διαφημίσεων, που καθορίζουν και την συμπεριφορά σας στην καθημερινή ζωή και βγάλει τον σκασμό! Συνεχίστε τον ταξικό σας λήθαργο!

 Σμηναγός Χρήστος Μουλάς, ετών 34 και ανθυποσμηναγός Περικλής  Στεφανίδης ετών 27, ακόμα δυο θύματα του μαύρου Καπιταλισμού, του αιμοβόρου Κεφάλαιου!

Λέμε χαζά παιδιά χαρά γιομάτα, ως καίρια πολιτική αξιολογική κρίση. Πόση βλακεία σε δέρνει αλύπητα, παρ’ ολίγο… συνάδελφε, να καίγεται η Αποικία και να μπουρδολογείς επιτοπίως ψεκάζοντας μαζικά τον ηλίθιο, διεφθαρμένο όχλο με φασιστικές ατάκες περί κλιματικής αλλαγής, όχι περί εγκληματικής καταστροφής της Γης από το Κεφάλαιο, περί ακραίων καιρικών φαινομένων με ηλίθια ονόματα (Κλέων κ.α.) αντί για διάλυση της ατμόσφαιρας από τον Καπιταλισμό, γενικώς και αφηρημένως περί μεγάλων πυρκαγιών αντί για συνειδητή πυρπόληση του πλανήτη για το κέρδος. Δείχνουν αφειδώς ερείπια και αποκαΐδια, καταστροφές και συμφορές, όπως έχουν καταντήσει η εξουσία και τα παπαγαλάκια της, με την συνενοχή μας, την ζωή. Για να ηδονίζεται ο όχλος: Τί ωραία είμαι ασφαλής στο σπίτι, που μαλακίζομαι νυχθημερόν στην οθόνη του κινητού και δεν είμαι σαν αυτούς τους καημένους! Με εκατοντάδες κάθε φορά διαφημίσεις, να κονομάνε εκατομμύρια οι χρυσοκάνθαροι νταβατζήδες των πάσης φύσεως καναλιών. Βλέπεις την ηλίθια ή τον βλάκα από το πρωί ίσα με το βράδυ να μεταδίδει φωτιές εξυπηρετώντας ταξικά τον Καπιταλισμό και τον αφέντη της (του), έχει να φάει, να πλυθεί, να ξαποστάσει 40 ώρες και δεν έχει την αισθητική, την αξιοπρέπεια, το φιλότιμο, το μυαλό να πει: Θα κάνω άλλο επάγγελμα, ρε κερατάδες, δεν θα είμαι βαποράκι του Καπιταλισμού για να κοροϊδεύω την μάνα μου, τον πατέρα, τους φίλους, δεν θα ψεκάζω πλέον με σανό την κοινωνία, που με την δική μου (με όλων) την συνέργεια έχει γίνει πια αγέλη!

——-

Υ.Γ. Τί έγινε λαμόγια του Καπιταλισμού και βαποράκια του Κεφαλαίου; Δεν γράψατε, δεν είπατε λέξη για “τα γιγάντια και καταπληκτικά ρωσικά πυροσβεστικά Ιλιούσιν”, όπως τα προηγούμενα χρόνια! Μολονότι λείπουν εμφανέστατα από το εγχώριο παντελώς διαλυμένο και ανάπηρο αεροπορικό σύστημα πυρόσβεσης. Θα  σας επιτρέψουν τ’ αφεντικά της Αποικίας, οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, να πάρετε ρωσικά πυροσβεστικά, όσο αποτελεσματικά και να είναι; Στάχτη και μπούλβερη η Ρόδος και η Κέρκυρα και η Κάρυστος και όλα μπροστά στις διαταγές του ξένου επιβήτορά σας!

 

**********************************

Καύσων Κλέων εσείς; Όλεθρος Μητσοτάκης εμείς! Θυμάστε το Μάτι;

Ο ποιητής Ηλίας Βολιότης-Καπετανάκης έγραψε περίφημο ποίημα,

που πάει γάντι στα σημερινά, στα σχετικά παντοτινά. Αυτή είναι και η

λειτουργία της μεγάλης τέχνης!  Το δημοσιεύουμε μαζί με τον εκπληκτικό

πίνακα του NICOLA DELARTE, που το συνοδεύει στο βιβλίο και εκτός

των άλλων, αφιερώνεται στα λαμόγια της λογοτεχνίας, που αγνοούν τις

αξίες επιδεικτικά υπηρετώντας τον ψηφιακό φασισμό.

 

 

Η φρίκη τρέχει απ’ τις οθόνες

 

Φωτιές, πνιγμοί σε μαζική, ετήσια εναλλαγή

δεν τρέχει κάτι σοβαρό, τ΄ αφτί τους να ιδρώνει

σε απευθείας σύνδεση με κάθε τραγωδία

χαζεύουνε τον θάνατο, την φρίκη συνηθίζουν

προγράμματα για την τιβί δωρεάν κι επικερδή

χιλιοπαιγμένων ταινιών  να σπάνε την ρουτίνα

δεκάρικων πολιτικών ν’ αλλάζουν την σκαλέτα

για να κοιμάται ήσυχος φιλοθεάμων όχλος.

 

Τί είν’ εκατό νεκροί στης λογικής τις στάχτες

στην πυρκαγιά της διαφθοράς, στης μίζας το γιαγκίνι!

Μες στον βαθύ Λαβύρινθο, που κείτεσαι απαθής

της άπειρης βλακείας ο Μινώταυρος ζητεί

νέα παραναλώματα, καινούριες εκατόμβες

και η Αριάδνη δεν χαλά τον μίτο για ραγιάδες

ούτε Θησέας θα βρεθεί το τέρας να σκοτώσει

γιατί φωλιάζει μέσα σου, εσύ ο ίδιος είσαι!

 

 

Αν, επιτέλους, ξύπναγες, λαός ξαναγινόσουν

εξέγερση αν έκανες κατά των μαύρων ξένων,

που σε κρατάνε είλωτα κοντά έξι αιώνες,

αιματηρή και ένοπλη, με ευφυή ηγέτη,

δεν θα ’χες τόσα θύματα τζάμπα κι ατιμασμένα

               ή θα ’πεφτες αξιοπρεπώς, καμάρι των παιδιών σου

ή λευτεριά θα χάραζε στην άθλια Γκραικυλία

χώρια, που δεν θα ήσουνα λεκές της Ιστορίας…

Μάτι-Πόρτο Ράφτη 

  23 Ιουλίου 2018

 

Από το ποιητικό έργο «Συνωμοσίες της Κασσάνδρας», (Μετρονόμος 2020)