ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

«Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»! & «Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι»! Δυο δημοφιλέστατα, άκρως επίμαχα συνθήματα, που το ζητούμενο δεν έγκειται στο αν είναι ακραία, σωστά ή λαθεμένα. Το κύριο και τραγικό βρίσκεται πρωτίστως στην σαδομαζοχιστική δράση των υποκειμένων τους να τα επιβεβαιώνουν καθημερινά στην ζωή! Ούτε στημένοι να είναι και οι μπάτσοι και οι «δημοσιογράφοι»! Άσε, που μπορεί και να είναι στημένοι, είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι, πάντα κρινόμενοι εκ του αποτελέσματος και το πώς, πότε και πόσο εξυπηρετούν με την στάση τους τα βρώμικα παιχνίδια της ξενόδουλης εξουσίας. Μη ξεχνάτε ότι είμαστε σε τεταμένη και παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, επόμενες εκλογές με απλή αναλογική, με 2-3 ακόμα εκλογικές αναμετρήσεις σε παντελώς διαλυμένη αποικία Γκραικυλία με τον όχλο σε μόνιμο ταξικό κώμα. Τα ξένα αφεντικά έχουν σύμφωνα με όλα τα φαινόμενα σφυρίξει λήξη στον θαλαμοφύλακά τους Κούλη Ξεπουλητάρη και ήδη ετοιμάζουν τις διάδοχες εναλλακτικές ακόμα πιο επώδυνες-μην έχετε αμφιβολία-καταστάσεις.

Τί άλλο είναι ο χαζός και όψιμος πολιτικός σαματάς για τις υποτιθέμενες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και υποκλοπές, πέρα από αποτυχημένη προσπάθεια να πετάξει η εξουσία την μπάλα στην εξέδρα, αντιπερισπασμός σε σχέση με την φτώχεια, την εξαθλίωση, την έλλειψη θέρμανσης, την ακρίβεια και άλλα δεινά του κοσμάκη; Όλο το ηλίθιο πολιτικό και κομματικό σύστημα έχει τσιμπήσει με τον τρόπο του, ενώ όπως φαίνεται από συζητήσεις στην αγορά, στα μαγαζιά, εν γένει στην κοινωνία, ουδένα φαίνεται ν’ απασχολούν οι «επισυνδέσεις» και γιατί είναι πολυετής συνείδηση στον όχλο ότι όλοι παρακολουθούν όλους, αρκεί να το θελήσουν. Kαι τα ξένα αφεντικά έχουν στα αφτιά τ’ ακουστικά! Πώς αλλιώς θα εκβιάζουν τα ξεπουλημένα κομματικά κνώδαλα, που τους αναγορεύουν πολιτικούς αρχηγούς με συνενοχή των Γκραικύλων; Δίνουν εξετάσεις παλιοί και νέοι θαλαμοφύλακες στα Αμερικανικά, εν γένει Δυτικά αφεντικά για το ποιος από την άνοιξη και εντεύθεν θα κάτσει στην καρέκλα Μαξίμου για κατά τεκμήριο τριετές θαλαμοφυλίκι. Σε αυτά τα πλαίσια παίζονται και τα ποικίλα παιχνίδια, που μόνο  το συμφέρον του κοσμάκη δεν έχουν στο επίκεντρο. Τουναντίον.

Και στην επέτειο δολοφονίας του δεκαπεντάχρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 από μπάτσο, που βγαίνει ή μπαίνει στην φυλακή (και είναι πλέον έξω), γιατί «έσπασαν τα ισόβια» (τέτοια δικονομική και πολιτική χυδαιότητα!), ένας άλλος μπάτσος με την παρέα του  (να μην πούμε συμμορία) πυροβολεί εν ψυχρώ και τελικά σκοτώνει για γελοία αφορμή  τον Κώστα Φραγκούλη, 16χρονο Ρομά, ένα Τσιγγανόπουλο για 20 ευρώ βενζίνη! Τέτοια βλακεία! Τέτοιος ρατσισμός! Τόσο φασισμός! Φονικός παροξυσμός! Τόσο στημένο παιχνίδι (εκ του αποτελέσματος). Δεν θα υπεισέλθουμε στις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σε αντίθεση με ποικίλους γυρολόγους, πανίβλακες και ποικίλως εγκληματούντες, που με καμάρι δηλώνουν: «έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη»!, εμείς από τα πρώτα δημοσιογραφικά βήματα ποικιλοτρόπως διακηρύσσουμε: «Ουδεμία εμπιστοσύνη στην φιλιππινάζα του Καπιταλισμού δικαιοσύνη»!  Ιδίως στην Γκραικυλία, που είναι αποικία, φρικτό πειραματόζωο του Κεφαλαίου! Δεν βλέπετε, δεν ακούτε ποιοι αναλαμβάνουν την υπεράσπιση διαφόρων εγκληματιών μπάτσων και προφανέστατα με τις ευλογίες της Υπηρεσίας, πάει να πει με τα λεφτά του όχλου. Κάτι «εσωτερικών υποθέσεων», κάτι «διαθεσιμότητες», μόνο για τα μάτια του κόσμου.

Ο Κώστας Φραγκούλης μέρες έδινε τυπικά την μάχη για να κερδίσει την ζωή του και την έχασε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου. Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα, που βλέπει πάντα μπροστά εκ του αποτελέσματος και κατόπιν επισταμένης δημοσιογραφικής έρευνας, ισχυρίζεται ότι τον κρατούσαν στην ζωή οι γιατροί (ήταν κλινικά νεκρός) για να τρεναριστεί και να εκτονωθεί όσο γίνεται ο θυμός των Τσιγγάνων. Ξέρουν από τέτοια κόλπα οι γιατροί και τα μάθανε ακόμα καλύτερα με το φρικτό παραμύθι Covid-19! Και μόλις ανακοινώθηκε και τυπικά ο θάνατος του άτυχου Τσιγγάνου, το ξενόδουλο κράτος με τα τσιράκια του έκανε επίδειξη καταστολής, φασισμού, τρομοκρατίας του όχλου. Έθεσε σε αυξημένη επιφυλακή τις συμμορίες των Μπάτσων, που αποκαλούνται Αστυνομία. Επίδειξη δυναμικής και θρασύδειλου τσαμπουκά στον όχλο, μην τυχόν και διαδηλώσει, να μη ζητήσει τα πολλαπλώς και δια βίου δεινά βιασμένα δικαιώματά του! Ξύλο, δακρυγόνα, χημικά και άλλα καλούδια αποθέωσης της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου (σε πρακτική εφαρμογή). Και πόσο απαξιωτικά σύμπαν το ξενόδουλο κράτος με τα άπειρα τσουτσέκια του αναφέρεται στον δολοφονημένο! Ούτε το όνομα και το επώνυμο του γράφουν ή λένε! Ένας 16χρονος, ένας Ρομά, πάει να πει με την κρατική κατασταλτική ιδεολογία ένα τίποτα, ένας παρείσακτος, ένας κατώτερος!! Και μη τυχόν χάσει το Κ.Κ.Ε. και δεν πει πάλι “παρών”,  μη φανεί κατώτερο στην εξυπηρέτηση του άθλιου συστήματος! “Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τον θάνατο του 16χρονου Ρομά”, δεν έχει ονοματεπώνυμο ο δολοφονημένος;

Και μόνο αριθμητικά να το πάρετε είμαστε ως πάλαι ποτέ λαϊκό κίνημα και δαρμένοι  (δολοφονημένοι) και εξαπατημένοι. Από το 1974 πόσοι πολίτες χτυπήθηκαν ή φονεύθηκαν από μπάτσους, από τα μαντρόσκυλα του άθλιου, εγχώριου ξενόδουλου Καπιταλισμού; Αντίστοιχα πόσοι μπάτσοι… άνοιξε η μύτη τους από την ταξική οργή του λαϊκού κινήματος; Παντελώς συντριπτικά ασύμφορος λογαριασμός! Ο φασισμός και η αστυνομοκρατία είναι η απόλυτη ρεζέρβα του Ιμπεριαλισμού όπου γης και οι όχλοι-λαοί κάθονται και κοιτάνε αντί να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να πολεμήσουν ταξικά. Για αυτό ο κόσμος πάει καλά! Όχι ότι ανησυχούμε! Ο ντουνιάς τρέχει ιλιγγιωδώς προς τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και αυτό μας γεμίζει ιστορική αισιοδοξία και επαναστατική έμπνευση!

Πήγαν οι μπάτσοι για μια ακόμα φορά να κάνουν τον πονηρό, τον βεληγκέκα, τον πιστολά σε ένα άοπλο παιδί, που ήταν και τσιγγανόπουλο και επιπροσθέτως εκτός από την κουραδομαγκιά τους, άναψε τον ρατσισμό και άλλα κόμπλεξ τους. Πόσο ηλίθιος κομπλεξικός πρέπει να είσαι για να κάνεις επάγγελμα να δέρνεις και να σκοτώνεις τον κόσμο; Παρεμπιπτόντως οι αρχαίοι Αθηναίοι, που ήταν… πνευματικοί δουλοκτήτες, έβαζαν Σκύθες και άλλους υποτελείς να κάνουν τους μπάτσους  μη… λερώσουν την φήμη τους! Παιχνιδάκια και με τους Τσιγγάνους. Ανέκαθεν το ξενόδουλο κράτος τους είχε υπηρέτες δέκατης σειράς σε σχέση με άλλους υποτελείς του. Μεγάλη ευκαιρία να τους υπενθυμίσει ποιος είναι ο κύριος της κατάστασης εκμεταλλευόμενο και τις αυθόρμητες και εν πολλοίς μάταιες, εφόσον είναι ανοργάνωτες, αντιδράσεις τους. Και αυτές βούτυρο στο ψωμί των ξένων αφεντικών ενόψει και της προεκλογικής ελεγχόμενης εν δυνάμει αποσταθεροποίησης των ντόπιων κομματαρχών συν ότι συνιστούν έναν ακόμα πρόσκαιρο αντιπερισπασμό από τα αληθινά ταξικά ζητήματα, την φτώχεια και την πλήρη εξαθλίωση της Αποικίας, συν την ρατσιστική παράμετρο.

Και δω μπαίνουν οι… ήρωες του ετέρου συνθήματος, οι «δημοσιογράφοι», πάντα σε εισαγωγικά γιατί δεν υπάρχουν πια δημοσιογράφοι με επαγγελματική επάρκεια, νου πολιτικό και πρωτίστως αισθητική και αξιοπρέπεια. Αν είχαν ιδιαίτερα αυτά τα δυο έσχατα θα είχαν αλλάξει επάγγελμα και δεν θα ήταν τροχονόμοι ηλίθιων και χυδαίων διαφημίσεων στα ποικίλα βοθροκάναλα από όπου πουλάνε κουτόχορτο στον όχλο. Το τί λέγεται και γράφεται όλες αυτές τις μέρες από κάθε σκουλήκι, που έχει κάμερα, μικρόφωνο ή στυλό είναι για πολλές κλωτσιές. Από χυδαίο βρισίδι στους Τσιγγάνους μέχρι κροκοδείλια δάκρυα γιατί επιτέλους δεν αφομοιώνονται, δεν ενσωματώνονται, με όλα τα ενδιάμεσα στάδια εξυπνακισμού των ανθρώπων(;) των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) Όταν απλώς ανακοινώθηκε ο θάνατος του Κώστας Φραγκούλη, πάλι τα βοθροκάναλα ανέλαβαν να… ενημερώσουν τον όχλο για την ανάγκη να ηρεμήσουν οι Ρομά, να μη γίνουν επεισόδια, να επικρατήσει λογική, να αναλάβει η δικαιοσύνη και άλλες μπούρδες. Όχι να λυθούν κάποια από τα μεγάλα προβλήματα των Τσιγγάνων και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος (Πόσο παραδειγματικά; Όπως ο Κορκονέας; Ποια τιμωρία χωρίς θανατική ποινή); Μόνο να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ταξικά… αναλγητικά στους Ρομά και εν γενεί στον όχλο της Αποικίας. Ο ρατσισμός και ο φασισμός σε όλο τους το μεγαλείο. Όχι ότι είχαμε αυταπάτες! Εδώ και χρόνια γράφουμε και λέμε ότι το 90% του όχλου της Γκραικυλίας είναι φασίστες, ρατσιστές, διεφθαρμένοι και ηλίθιοι καλοπερασάκηδες. Φυσικά έχουν και τους “δημοσιογράφους”, που τους αξίζουν! Απλώς τέτοιες καταστάσεις σαν τον μπάτσο, που σκότωσε τον ανήλικο Ρομά, συνιστούν την πανηγυρική επιβεβαίωση της συνωμοσιολόγας Κασσάνδρας και στον τομέα των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.)!

Πάμε προς τις εκλογές μέχρι κάνας άλλος μπάτσος να βγάλει κουμπούρι να το δείξει στον επόμενο φουκαρά, που θα βρεθεί στον δρόμο του. Υποτίθεται υπό το… φως των αποκαλύψεων για τηλεφωνικές υποκλοπές (τα ξένα αφεντικά έχουν για όλους… μαγνητοταινίες να εκβιάζουν και να ορίζουν θαλαμοφύλακες). Εν μέσω μαζικών και κερδοφόρων απατών τύπου καλάθι της νοικοκυράς, που πάει να πει ότι οι αλυσίδες τροφίμων ξεστοκάρουν τις αποθήκες και διαθέτουν κατιμά στον όχλο τάχα σε ειδικά φτηνές τιμές (το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά) και όταν αυτές αδειάσουν εισάγουν νέα σαβούρα και την μοσχοπουλούν για νέα υπερκέρδη. Η Αποικία ζει σε υγρά και αθέρμαντα σπίτια, που αρκετά θα εκπλειστηριαστούν και ουδείς ενδιαφέρεται, μύτη δεν ανοίγει, όλοι κοιμούνται του καλού καιρού και όταν ξυπνάνε να γυρίσουν πλευρό αυνανίζονται σε οθόνη. Έπειτα από όλα αυτά τα όμορφα δεν είναι σφόδρα παράλογο να απορείτε γιατί ο Κούλης Ξεπουλητάρης έδωσε δώρο Χριστουγέννων 600 ευρώ σε μπάτσους και λιμενόμπατσους να δέρνουν εναπομείναντες γραφικούς, που ακόμα είναι ξύπνιοι και διαδηλώνουν για την πείνα και την φτώχεια; Ποιος θα έπαιρνε το εξακοσάρι; Οι συνταξιούχοι ή οι Τσιγγάνοι, που τους πυροβολούν για ένα κοσάρικο; Και αν γίνει καμιά νέα στραβή, έχουν γνώση οι φύλακες του νόμου, αλλά και οι «δημοσιογράφοι» να επιβεβαιώσουν ακόμα μια φορά τα προειρημένα συνθήματα. Καθείς εφ’ ω ετάχθη και τα σκυλιά της ξενόδουλης εξουσίας αμολημένα…

———

Υ. Γ. Οι πολιτικές γελοιογραφίες είναι από την εφημερίδα «Καθημερινή».