ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΥΣΗ

ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΥΣΗ

Ένας πανηλίθιος κόσμος βουτηγμένος στον πιο βαθύ, απόλυτο φασισμό. Μόνο τα προσχήματα και οι φερετζέδες αλλάζουν. Όσο πιο μεταξωτά είναι αυτά, τόσο πιο ύπουλα και σαδομαζοχιστικά καταστροφικά για τους όχλους. Στην βάρβαρη Δύση κυριαρχεί πια ο πιο ξετσίπωτος νεοναζισμός αλλά έχει την δολοφονική μάσκα του… κράτους δικαίου Ιμπεριαλισμού και Κεφαλαίου. Στην μάνα του πολιτισμού Ανατολή και στα… περίχωρα είναι περίπου μια από τα ίδια, αλλά πιο σκληρά, καθαρά, για αυτό ολιγότερα χειρότερα. Δεν σε παραμυθιάζουν με το κουτόχορτο βοθροκάναλων και την διεστραμμένη…  ελευθερία των Μέσων Μαζικής Μαλακίας (Social media). Σου λένε απλά: Απαγορεύεται! Αναδεικνύονται αυτά τραγικά και καθημερινά στον πόλεμο της Ουκρανίας μα πού να το καταλάβει ο σύγχρονος ραγιάς της Γκραικυλίας, που τουρτουρίζει χωρίς ρεύμα και θέρμανση στο μπουντρούμι σπίτι του και τον ψεκάζει ολημερίς η οθόνη με πτώματα και ερείπια. Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα δεν μασάει το σανό τής… κακιάς Ρωσίας, που αναίτια εισέβαλε στην Ουκρανία, αλλά επειδή βαριέται αφόρητα τις επαναλήψεις, οι θέσεις  για το ουκρανικό και τα παγκόσμια πράγματα διατυπώνονται «προφητικά» στο προηγηθέν «Το άρθρο του αιώνα».

Προσέξτε, όμως, με τί χοντρά ψέματα, με τί σκατά μας ταΐζουν! Σύμπαντα τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) της πόρνης Δύσης ενημέρωσαν τον κοσμάκη για τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στο «γερόντιο» του Μαύρου Οίκου της Ουάσιγκτον με τον Κινέζο «αυτοκράτορα», με την δασκαλίστικη υπογράμμιση ότι το πρώτο θα τρίξει τα δόντια στον δεύτερο: Αν τολμήσει να βοηθήσει την Ρωσία «μαύρο φίδι, που τον έφαγε» με τις βαριές κυρώσεις, που θα υποστεί! Με απλά λόγια οι Η.Π.Α., που χρωστάνε στην Κίνα σχεδόν 7 τρισεκατομμύρια δολάρια, την απειλούν πριν γίνει το τηλεφώνημα! Δυο τινά συμβαίνουν ή το «γερόντιο» δια των δούλων του, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους λέει ψέματα για εσωτερική (δυτική) κατανάλωση, ή ότι ο «αυτοκράτωρ» είναι μέγας μαλάκας δεχόμενος δημόσια και διεθνή επιτίμια. Έγινε ο τηλεφωνικός διάλογος και όπως ήταν φυσικό η Κίνα διατύπωσε με καθαρούς και κυνικούς όρους την γεωπολιτική στρατηγική της. Αρνείται να πάρει μέτρα κατά της Ρωσίας, δεν συμμερίζεται κατ’ ουδένα τρόπο αυτόν τον πόλεμο, αλλά δεν παραλείπει να τονίζει ότι η αιτία του βρίσκεται στην πολιτική του ΝΑΤΟ (λέγε με Η.Π.Α)! Όπως καταλάβατε ο «αυτοκράτωρ» έχει και τα δυο αυτιά του και δεν… τα τράβηξε το «γερόντιο» του Μαύρου Οίκου!

 

Όχι δεν είναι η Ουκρανία! Στις 24 Μαρτίου 1999 το ΝΑΤΟ
και οι φονιάδες του ισοπεδώνουν την Γιουγκοσλαβία.

Όπως, όμως, συμβαίνει με τις γεωπολιτικές υποθέσεις μοιάζουν με τους… κομήτες! Έχουν πάντα μεγάλη ουρά, που σε αντίθεση με αυτούς συχνά μένει κρυφή για πάντα ή για πολλά έτη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η… ουρά της Αμερικανικής, εν γένει Δυτικής βλακώδους σκοπιμότητας φάνηκε με διήμερη καθυστέρηση. Τα ίδια Δυτικά Μέσα «αποκάλυψαν» (παραδέχτηκαν) ότι μια μέρα πριν το αμερικανοκινεζικό τηλεφώνημα σημειώθηκε κόντρα διπλωματική των δυο υπερδυνάμεων, όταν κινέζικο αεροπλανοφόρο έκανε διέλευση των στενών της Φορμόζας (Ταϊβάν) και το παρακολουθούσε στενά αμερικανικό αντιτορπιλικό. Καταλάβατε τώρα γιατί πρωτίστως έγινε η εν λόγω συνδιάλεξη «γερόντιου» και «αυτοκράτορα» και όχι για να απειληθεί-με τί φόντα, άλλωστε-η αναπτυσσόμενη κινέζικη υπερδύναμη από την σε παρακμή ευρισκόμενη αμερικανική; Αναμφίβολα μπήκε και το ζήτημα της Ουκρανίας, όχι, φυσικά, απειλητικά, αλλά… εγκυκλοπαιδικά. Για να κάνουν αμφότεροι το κομμάτι τους, να διατυπώσουν τις ήδη γνωστές θέσεις, να «παίξουν» στα παγκόσμια κανάλια. Το κρίσιμο είναι με τί κουτόχορτο μας ταΐζουνε στην… ελεύθερη (νεοναζί) Δύση!

Επειδή όχι απλώς περισσεύει η Δυτική υποκρισία και η αλητεία στο θέμα του πολέμου στην Ουκρανία αλλά και… γεμίζει τα τεράστια δεξαμενόπλοια, που μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο και αέριο στην Ινδία, μας έκανε μεγάλη εντύπωση, χειροκροτούμε και προσυπογράφουμε την ρήση του περίφημου προπονητή του μπάσκετ Ζέλικο Ομπράντοβιτς:  «Δεν θυμάμαι να μιλούσατε τόσο πολύ όταν η χώρα μου βομβαρδιζόταν το 1999»!!  Επειδή δεν ξεχνά η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα θυμήθηκε και άλλα τραγικά έργα των φονιάδων των λαών Αμερικάνων στην μαρτυρική Γιουγκοσλαβία και μάλιστα χωρίς αιτία, μόνο για να την διαλύσουν οι Δυτικοί φασίστες! Ας όψεται το δίκαιο της Χάγης, οι χειρουργικοί βομβαρδισμοί, τα έξυπνα όπλα, που ισοπέδωσαν σε 78 μέρες την Γιουγκοσλαβία με την απόλυτη συνενοχή των όχλων της. Οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες αλλάζουν, οι τραγωδίες παραμένουν κατά τεκμήριο ίδιες. Αμείλικτοι αριθμοί της καταστροφής:

Σε 78 μέρες βομβαρδισμοί το ΝΑΤΟ (ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός) με 1000 βομβαρδιστικά έκαναν 35.778 αεροπορικές επιδρομές στην Γιουγκοσλαβία, επιτέθηκαν σε 200 πόλεις. Την πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου Πρίστινα οι ΝΑΤΟικοί (οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι) ήθελαν να προστατεύσουν  από την εθνοκάθαρση των Σέρβων και την ισοπέδωσαν με 374 σαρωτικούς βομβαρδισμούς.  Το Βελιγράδι ήταν πιο… τυχερό, βομβαρδίστηκε μόνο 212 φορές!  Στις 78 μέρες της κόλασης η Γιουγκοσλαβία δέχθηκε 35.450 βόμβες απαγορευμένες από τις διεθνείς συμβάσεις. Για το καλό της! Υπολογίζεται ότι πάνω από 2.500.000 βόμβες όλων των ειδών έπεσαν στην πάλαι ποτέ χώρα και από αυτές οι 500.000 περιείχαν εξασθενημένο ουράνιο, που ως γνωστόν προκαλεί καρκίνο. Πάνω από 10.000 θάνατοι από καρκίνο από το 1999 μέχρι σήμερα οφείλονται στους… ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ. Σκεφθείτε τί κουτόχορτο «ελευθερίας» και «κράτους δικαίου» μάς πότιζαν οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι και τα ντόπια τσιράκια τους, όταν σωριάζανε ερείπια την Γιουγκοσλαβία!

Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι… έξυπνες βόμβες κατέστρεψαν πλήρως 480 εκπαιδευτικά ιδρύματα (τα μισά σχολεία του Κοσσυφοπεδίου), 350 ιστορικά μνημεία και πολιτιστικά κέντρα, 33 νοσοκομεία, 14 αεροδρόμια, 61 γέφυρες, 5 εθνικούς δρόμους, 150 μεγάλες βιομηχανικές μονάδες ανάμεσά τους εγκαταστάσεις ενέργειας, ύδρευσης, ηλεκτρισμού. Το ΝΑΤΟ (οι φονιάδες Δυτικοί) προκάλεσε στην Γιουγκοσλαβία υλικές ζημιές, που θα χρειαστούν πάνω από 40 χρόνια για να αποκατασταθούν. Όσο για τους νεκρούς, οι ίδιοι οι Αμερικάνοι δίνουν πάνω από 5.000 πολίτες της Γιουγκοσλαβίας και πάνω από 10.000 τραυματίες. Το 30% των νεκρών και το 40% των τραυματιών ήταν παιδιά. Και άλλα πολλά φρικτά και τραγικά, αλλά το «καλό» σας το φυλάμε για το τέλος, μια και σε ολόκληρο τον βάρβαρο Δυτικό κόσμο οι κατά χώρες όχλοι έχουν πολύ κοντή μνήμη, προεξαρχούσης της αποικίας Γκραικυλίας.

Μήπως θυμάστε για ποιον στήθηκε ο χορός του μαζικού θανάτου στην πάλαι ποτέ ένδοξη Γιουγκοσλαβία; Μη μας πείτε ότι ξεχάσατε τον Μιλόσεβιτς! Ο … διάβολος μεταμορφωμένος κατά το ΝΑΤΟ και τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους! Για ψάξτε στα  βοθροκάναλα της εποχής τί δηλητήρια έριχναν εναντίον του, πόσα ψεύδη για να δικαιολογήσουν την ΝΑΤΟϊκή πειρατεία,  και κάποιοι από σας (δυστυχώς η πλειοψηφία των Γραικύλων) τ’ άκουγε, τ’ ασπάζονταν με κροκοδείλια δάκρυα (όπως σήμερα στην Ουκρανία). Γνωστά, χυδαία, μα άκρως διδακτικά (δεν βαριέσαι, παίρνει χαμπάρι ο όχλος;) όσα ακολούθησαν. Ο «δαίμονας» Μιλόσεβιτς δολοφονήθηκε από τους Δυτικούς στις φυλακές της Χάγης (του στερούσαν ακόμα και φάρμακα για την καρδιά) στις 11 Μαρτίου 2006. Ο «χασάπης» Μιλόσεβιτς αρνήθηκε δυο μήνες πριν τους βομβαρδισμούς να υπογράψει, να παραδώσει την χώρα του  στο ΝΑΤΟ και στους φονιάδες των λαών Αμερικάνους, που ανέλαβαν αμέσως δράση. Μην ρωτήσετε τί έκανε η Ευρώπη, συγνώμη το Δ’ Γερμανικό Ράιχ. Το είπε ο Ζ. Ομπράντοβιτς με τον τρόπο του. Έβγαλε τον σκασμό και συμμετείχε! Ας όψεται το… κράτος δικαίου της απόλυτης και νεοναζί βαρβαρότητας. Πάλι δεν τελειώσαμε! Αφού κάνανε την ολέθρια και φρικτή δουλειά τους τα Δυτικά σκουλήκια, (πάλι το διαβόητο δικαστήριο της Χάγης), αθώωσαν τον Μάρτιο  του 2016 τον Μιλόσεβιτς, μετά θάνατον για την δήθεν συνενοχή στην σφαγή 8.000 Βόσνιων στην Σρεμπένιτσα, τον Ιούλιο του 1995.

Πέρασε… φυσικά στα ψιλά των βοθροκάναλων η αθώωση Μιλόσεβιτς. Κράτος δικαίου!

Και μη βαυκαλίζεστε ότι όλα αυτά περάσανε, ότι παρελθοντολογούμε, ότι αναζητούμε τα δικά μας προσχήματα για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Για να μη ξεχνιόμαστε, επαναλαμβάνουμε ότι έχουμε πάρει, πάλι αιρετική θέση για το ζήτημα. Αυτά δεν θα τα βρείτε στα βοθροκάναλα με τα κροκοδείλια εν μέσω εμπορικών διαφημίσεων δάκρυα. Ο πόλεμος είναι φρικτός, αλλά αυτό έχει σημασία μόνο πριν ν’ ακουστεί ο ήχος των όπλων. Μετά, ο άνθρωπος μεταμορφώνεται σε λύκο. Ούτε να αυταπατάσθε ότι δεν μπορεί να γίνουν ξανά. Όχι γιατί επαναλαμβάνονται συχνά, αλλά  κυρίως επειδή…

«Δεν είναι, Ιστορία, που επαναλαμβάνεσαι και πώς,

           είναι ότι πληρώνουμε πανάκριβα την άγνοια

                   πότε ως φάρσα και πότε ως τραγωδία έρχεσαι»!

 

(«Συνωμοσίες της Κασσάνδρας» σελίδα 85)