«ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ» ΕΠΙΟΡΚΩΝ

«ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ» ΕΠΙΟΡΚΩΝ

Η θέσπιση από τον θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας Κούλη της φασιστικής έμπνευσης  ποινικής ασυλίας για όλα τα κατά συρροήν στυγερά  εγκλήματα των λοιμωξιολόγων, λοιπών μελών της Επιτροπής Δολοφόνων κι άλλων τηλεοπτικών κομπογιαννιτών, που επί δεκάξι μήνες δίκην οδοστρωτήρα τσαλαπατάνε τις ζωές μας, ως αργυρώνητα βαποράκια της ξενόδουλης εξουσίας χτίζοντας καριέρες, εκτός από βίλες, είναι η καλύτερη, συνάμα πιο κυνική ομολογία ενοχής τους. Και όχι μόνο αυτών. Το νομοθετικό τέρας δεν έγινε να μπαλωθούν μόνο του Ιπποκράτη οι επίορκοι, πρωτίστως θέλουν πλήρη κάλυψη οι πολιτικοί εντολείς, κατά το ρηθέν το ’να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο του ξένου επιβήτορα. Μπορεί ο όχλος να είναι σε ταξικό κώμα-σκέφτονται αμφότεροι, κομματόσκυλα και κομπογιαννίτες- πανικόβλητος να εφαρμόζει τα ολέθρια μέτρα, που του επιβάλλουμε (ένα και δύο και τρία φίμωτρα) αλλά δεν ξέρεις πώς έρχονται τα πράγματα! Θες να γίνει στραβή, να χάσουμε καρέκλες και κουτάλες;

Αμέτρητα εγκλήματα διαπράττονται στον Α’ Παγκόσμιο Βιοχημικό Πόλεμο  κατά της ανθρωπότητας με κωδικό COVID-19. Η κοινωνία νεκροταφείο, αλληλοαναιρούμενα μέτρα για φέρετρο… Καλλίστη, απεχθέστατη απόδειξη ότι ξεπέρασαν τον Χίτλερ! Τηρουμένων των αναλογιών και ιστορικών συνθηκών η μαριονέττα του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου Αδόλφος φαντάζει αρσακειάς έναντι των διαδόχων! Παγκόσμιο κόλπο η πανδημία  με  πρωτοφανή κονόμα. Πλήθος παράπλευρων ωφελειών (για το Κεφάλαιο) κι απωλειών (για τους όχλους). Από τον Μάρτιο του 2020 το προσδιορίσαμε ταξικά απορρίπτοντας το γκεμπελικό κουτόχορτο της εξουσίας και των ποικίλων βοθροκάναλων, αποκαλύπτοντας το  μέγιστο φασιστικό πείραμα από κτίσεως του πλανήτη με πρόσχημα τον COVID-19.

Και σε αυτόν τον πόλεμο η αποικία Γκραικυλία είναι πρώτο πειραματόζωο. Για παράδειγμα, πουθενά δεν θεσπίστηκε ασυλία. Εδώ δοκιμάζεται, όπως εδώ ξεκίνησε το διαβατήριο ανοσίας όπως το μοναδικό 16μηνο σφράγισμα της κοινωνίας, όπως το διαβόητο κατάφαλτσο ακορντεόν, όπως πλείστες όσες ανωμαλίες διεστραμμένων εγκεφάλων. ΝΑΙ, είναι δολοφόνοι-για να μιλήσουμε για την Γκραικυλία-όλοι οι πολιτικοί, λοιμωξιολόγοι και λοιπά σκουλήκια, που λυμαίνονται τα κορμιά, τον εγκέφαλο και τις ψυχές μας για να μας σώσουν! Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας 10.000 συμπολιτών, ως τώρα. Πρέπει να τιμωρηθούν αμείλικτα και παραδειγματικά για αυτές τις κατά συρροήν δολοφονικές πράξεις.

Θυμάστε, παρεμπιπτόντως, πρόβλεψη του παγκόσμιου κύρους γιατρού κ. Ιωάννη Ιωαννίδη ότι  τα «lockdown» είναι άκρως επιζήμια και έτσι η αποικία  ενδέχεται να έχει 10.000 νεκρούς;  Ο κ. Ι. Ιωαννίδης και άλλοι διαπρεπείς επιστήμονες προτείναν άλλες διεξόδους για την αντιμετώπιση του COVID-19 αλλά ο θαλαμοφύλαξ Κούλης με πολιτικούς, λοιμωξιολόγους και άλλους κομπογιαννίτες προτίμησαν να κουνάνε κάθε βράδυ από τα βοθροκάναλα το δάκτυλο στον ήδη πανικοβλημένο όχλο γιατί η Αποικία ήταν πειραματόζωο και στο παγκόσμιο φασιστικό πείραμα. Κορυφαίοι τηλεοπτικοί μαέστροι στην μαύρη προπαγάνδα δυο αλητήριοι εκτός Γκραικυλίας, ένας στην Αγγλία και άλλος στην Ελβετία. Είπαμε, άμα είσαι  ραγιάς, να είναι σωστός σε όλα, και στον  COVID-19, οπότε έχεις κι εδώ αυτό, που σου αξίζει!

Επί Χίτλερ φούντωσε παγκόσμια παλλαϊκή Αντίσταση. Πέφταν κεφάλια, όπως πρέπει να γίνει και στον Α’ Παγκόσμιο Βιοχημικό Πόλεμο, πλην όλοι  κοιμούνται! Πού είναι, χαχόλοι Ελληναράδες, το ανάλογο Κίνημα Αντίστασης στο τωρινό νεκροταφείο, στα εξοντωτικά μέτρα για φέρετρο, στα φίμωτρα και άλλα  ολέθρια; Πού είναι η κοινωνική αλληλεγγύη (οι μπριγάδες) στον υγειονομικό τομέα; Φοράτε μάσκες και βγάζετε σκασμό! Ταξικός λήθαργος! Ελάχιστοι, που αντιδρούμε έχοντας ταξική συνείδηση μας λένε συλλήβδην «αρνητές» ή  «ψεκασμένους»! Ποιοι; Τα ζόμπι με διπλά φίμωτρα, ζωντόβολα, που τρέμουν μην πεθάνουν (λες, που ζουν προσφέρουν κάτι), κομματόσκυλα, λοιμωξιολόγοι, λοιποί εγκληματίες πολέμου, βοθροκάναλα της συμφοράς. Το ξαναλέμε-εν γνώσει των συνεπειών του ταξικού νόμου και πρωτίστως της Ιστορίας-επειδή λόγω αναβάθμισης της ιστοσελίδας, λείπουν από το αρχείο άρθρα παλαιοτέρα και επειδή έχουμε πολλούς νέους αναγνώστες:

Όταν λήξει ο Α’ Παγκόσμιος Βιοχημικός Πόλεμος του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας, πρέπει η τελευταία να κάνει νέα «Νυρεμβέργη», διεθνές στρατιωτικό δικαστήριο και μάλιστα κανονική, όχι γιαλατζί όπως αυτή του 1945-1946 για τα μάτια του κοσμάκη! Να καταδικαστούν παραδειγματικά και αμείλικτα οι συμμορίες  χημικών, λοιμωξιολόγων και λοιπών «ειδικών» (τα σύγχρονα Ες-Ες), τα ποικίλα βοθροκάναλα, αντάμα με πολιτικούς και όλες τις προϊστάμενες αρχές, τον Ιμπεριαλισμό και το Κεφάλαιο, την πηγή των δεινών μας. Να ξεβρωμίσει ο κόσμος (και η Γκραικυλία. Να γίνει Ελλάδα)! Μην σπεύσετε να… τρολάρετε τί λέει πάλι ο γραφικός!  Από το ταξικό κώμα αν δεν ξυπνήσετε αμέσως-είναι ήδη πολύ αργά-προλέγει η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα: Καλώς ήρθατε στον αιώνα των Κορωνοϊών, των Βιοχημικών Πολέμων, που προετοιμάζουν πυρετωδώς τους Παγκοσμίους Πυρηνικούς! Τί άλλο ξυπνητήρι να χτυπήσει…