Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

O βόθρος της αποικίας Γκραικυλίας άρχισε και πάλι να βρωμοκοπάει πριν ακόμα καλά πέσει μέσα του ο οχετός των λυμάτων των διπλών ή και τριπλών εκλογών! Με περισσό θράσος ο πολιτικός (υπό)κοσμος του Κυνοβουλίου δίκην κοπρόσκυλων αλύχτησε στην τελευταία κατ’ ευφημισμό συζήτηση, πρόταση δυσπιστίας και άλλα «πράσινα άλογα». Σε δουλειά να βρισκόμαστε και πρωτίστως να ρέει με αφθονία το κουτόχορτο στον ταξικά κώμα ευρισκόμενο ηλίθιο, διεφθαρμένο, πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένο όχλο.  Ανακατεύτηκαν για τα καλά τα περιττώματα να μας δώσουν πρώτη… γεύση των εδεσμάτων της παρατεταμένης  προεκλογικής περιόδου. Ο καθαρός φασισμός σε όλο του το μεγαλείο με στόχο να καλυφτούν τα ξένα αφεντικά και παράλληλα να γίνει αντιπερισπασμός από τα αληθινά προβλήματα του τόπου και του  κοσμάκη. Βρίστηκαν σαν τις πουτάνες και τους νταβατζήδες στην πάλαι ποτέ Τρούμπα, που για όσους τους ζήσαμε, είχαν απείρως μεγαλύτερη μπέσα από τον πολιτικό και κομματικό (υπό)κοσμο της Γκραικυλίας. Αλλά οι πάτρωνες σφυγμομετρούν, συνεχίζουν τα άθλια πειράματα.

Δυο εικόνες μόνο από τις πολλές χαρακτηριστικές του βόθρου του Κυνοβουλίου. Ο υπουργάρας φασίστας «Ραν ταν Πλαν» αλυχτούσε τσιριχτά δίκην Αδόλφου Χίτλερ για να δείξει μαζί με τ’ άλλα υπουργοποιημένα παιδόπουλα του Παπαδόπουλου ότι στην Ν.Δ. το πάνω χέρι έχουν οι μεταλλαγμένοι νεοναζί. Πώς το έλεγε το άλλο παλικάρι στην εφημερίδα του Κολαούζου, που σκάει γάιδαρο στην χυδαιότητα και υποτέλεια, μια ήπια και νομοταγής «Χρυσή Αυγή»;Και η δεύτερη και πιο ανατριχιαστική σκηνή: Ο Κούλης Ξεπουλητάρης να χτυπιέται στο έδρανο και να ρωτάει τον άνευ Τσίπ(ρ)ας συνάδελφό του θαλαμοφύλακα:

Είχε το χαρτί, που πήρατε τα ονόματα (αυτών, που παρακολουθούσα) ή όχι; Ναι ή όχι, Ναι ή όχι; Πέστε μου Ναι ή όχι, Ναι ή όχι. Είχε, ε; Ναι ή όχι; Ναι ή όχι;

Μας έπιασε κρύος ιδρώτας έτσι, που ωρυότανε το φασιστόμουτρο! Θυμηθήκαμε, που εζήλωσε δόξα Γερμανού, Γερμανοτσολιά, ή Χουντικού βασανιστή:

Είσαι ή όχι Κομμουνιστής; Θα υπογράψεις δήλωση μετανοίας; Ναι ή όχι; Θα υπογράψεις ή θα σου κάνουμε φάλαγγα ή θα σε ρίξουμε στην θάλασσα με το τσουβάλι με τις γάτες; Ναι ή όχι; Ναι ή όχι; Ναι ή όχι; Πάρε κι αυτές τις βουρδουλιές να μάθεις! Ναι ή όχι;

 Από την άλλη πλευρά ο άνευ Τσίπ(ρ)ας, που θέλει να καβαλήσει μια ακόμα φορά την καρέκλα Μαξίμου αναρωτιότανε υποκριτικά αν ο συνεταίρος του στον δικομματισμό Κούλης είναι ένοχος ή βλάκας ή μειωμένου καταλογισμού;Χτυπιότανε με την σειρά του σαν κακός θεατρίνος. Επειδή μάλιστα η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα και οι εκλεκτοί φίλοι της πολιτικοί παρατηρητές έχουν μνήμη ελέφαντα και θυμήθηκαν ότι το ερώτημα είχε βάλει πηχυαίο τίτλο ο Τεγόπουλος για τον Ανδρέα Παπανδρέου (για το διαβόητο σκάνδαλο Κοσκωτά, άλλο στημένο πείραμα των ξένων αφεντικών!), έσπευσε ο άνευ Τσίπ(ρ)ας και η πολιτική του συμμορία να… διευκρινίσουν ότι το δίλημμα της πάλαι ποτέ (κατ’ ευφημισμόν) «Ελευθεροτυπίας»: Ένοχος ή βλαξ; Αφορούσε μόνο τον Άκη Τσοχατζόπουλο! Μέγα και αισχρό ψέμα! Προσβολή νεκρών!  Αλλά τί να κάνει; Να στραφεί κατά του «θεού» του, που τον μιμείται και τον αντιγράφει (είναι αλήθεια πολύ άτσαλα και άκρως αποτυχημένα, καλαμπόρτζος-που λένε οι μουσικοί);

Σε τρίτο πλάνο ο νέος ηγέτης του κατασπαραγμένου πια ΠΑ.ΣΟ.Κ. προσπαθεί να πάρει ψηφαλάκια να γίνει τάχα ρυθμιστικός παράγοντας. Θα συμβεί άμα θελήσουν τα ξένα αφεντικά, που τον ανέδειξαν. Μη ξεχνάτε ότι εδώ και ενάμιση χρόνο, πριν εκλεγεί στο τιμόνι του κόμματος η Κασσάνδρα είχε «προβλέψει» στο www.mousapolytropos.gr ότι ο νέος πράσινος αρχηγός λέγεται Νίκος Ανδρουλάκης. Να μη μιλήσουμε για το Κ.Κ.Ε. (παρών του ξενόδουλου καθεστώτος). τ’ άλλα γκρουπούσκουλα, που είναι αμφίβολο αν βρουν την ψήφο τους ή νεοπαγείς, θνησιγενείς σχηματισμούς, που θα διεκδικήσουν την εκλογική πίτα (και τις όχι αμελητέες-έκαστος κατά τον κύκλο εργασιών του-κρατικές επιχορηγήσεις). Όμως η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τις προφητείες  λόγω «των κρίσιμων στιγμών, που διέρχεται η πατρίς» και των επικείμενων εκλογών.

Ξεκίνησε ορυμαγδός για τις τηλεφωνικές υποκλοπές. Όχι ότι δεν είναι σοβαρό θέμα. Είναι μέγιστο για την όποια δημοκρατία (λέξη κατ’ ευφημισμό στην Δύση και ιδιαίτερα στην Γκραικυλία) πλην όλος ο θόρυβος, όπως έγινε μαρτυρά ανοιχτά το ποιόν και τις αιτίες του. Γίνεται κατ’ εντολή των ξένων αφεντικών, είτε αρέσει είτε όχι στα εγχώρια παπαγαλάκια τους, και για να αποπροσανατολιστεί ο όχλος από την φτώχεια, την εξαθλίωση, την μιζέρια, την πείνα. Μη μασάτε, μην τρώτε κουτόχορτο! Νομίζετε ότι ο Κούλης Ξεπουλητάρης δεν γνωρίζει ότι τον παρακολουθούν τα ξένα αφεντικά; Όλον ανεξαιρέτως  τον πολιτικό και κομματικό (υπό)κοσμο τον κρατάνε στο χέρι! Από την στιγμή, που έχεις υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο μπορούν οι Αμερικάνοι, οι Εβραίοι, οι Ρώσοι, οι Κινέζοι, οι Πακιστανοί, οι Ινδοί, οι Κωλοπετινίτσοι δυνάμει να σε ακούν, να σε βλέπουν ακόμα και εκεί, που ακόμα και οι αυτοκράτορες πάνε μόνοι! Για ποιες παρακολουθήσεις, «πρέταντορ», επισυνδέσεις γκρίζες ή νόμιμες και άλλες μαλακίες μας παραμυθιάζουν;  Από την στιγμή, που γεννηθήκαμε στην άθλια Γκραικυλία εμείς όλοι οι επαναστάτες είμαστε υπό παρακολούθηση αναλόγως με τις διαθέσεις και τις προτεραιότητες του ξενόδουλου συστήματος εξουσίας.

Τυχαίο ότι ένα από τα βρώμικα κόλπα, που μετέρχονται τα ξένα αφεντικά για να φθείρουν τον θαλαμοφύλακα, που είχαν ορίσει πριν από 3-4 χρόνια και να βάλουν στην θέση καινούριο είναι οι παρακολουθήσεις και άλλες παρακρατικές μεθοδεύσεις; Από πότε σας έχουμε ενημερώσει (κατ’ εντολήν της συνωμοσιολόγας Κασσάνδρας) για δυο επίμαχα ζητήματα, όταν τα ποικίλα βοθροκάναλα σας σέρβιραν το αντίθετο; Πρώτον, οι ξένοι αφεντάδες σφύριξαν λήξη στον Κούλη, ετοιμάζουν θαλαμοφύλακα καινούριο. Δεύτερον, επειδή αυτός το ξέρει, δεν θα κάνει πρόωρες εκλογές αλλά θα εξαντλήσει τον τελευταίο κόκκο άμμου της κλεψύδρας του. Ανατρέξτε στο αρχείο της Ιστοσελίδας οι νεώτεροι αναγνώστες μας. Οι κραυγές υποκλοπών θα είχαν αξία αν δεν ήταν τέτοιες  αλλά ταξικός ενιαίος αγώνας κατά των ξένων αφεντικών, που μετέρχονται τέτοιων βρώμικων μεθόδων. Αντιθέτως βλέπουμε ότι ο ξενόδουλος πολιτισμός και κομματικός (υπό)κοσμος Γκραικυλίας κοιτάζει να επωφεληθεί, να βγάλει από την μύγα ξύγκι.

Αμφότεροι οι ξενόδουλοι μονομάχοι του δικομματισμού θέλουν τις παρακολουθήσεις ως μικροκομματικό όπλο κατά του αντιπάλου. Ξέροντας ο Κούλης Ξεπουλητάρης ότι τ’ αφεντικά δεν αφήνουν μύγα να πετά στην Γκραικυλία δίχως να την ακούνε ή να την βλέπουν, εφόσον το θέλουν και όταν θεωρούν ότι τους ενοχλεί, σκέφθηκε ότι είναι ευκαιρία να γίνει συνακροατής τους, έβαλε κοριούς ακόμα και στην οικογένειά του. Προσέξτε πώς διαπλέκονται οι βουλήσεις τα συμφέροντα, τα κόλπα και οι βρωμιές. Ήταν δυνατό να γίνει εκλογή αρχηγού στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ερήμην των ξένων, κυρίως των Αμερικάνων πατρώνων;  Βάλτε, λοιπόν, τον κοριό, να μάθουμε τί, ποιος και πώς παίζει το παιχνιδάκι, να ορίσουμε εμείς (τα ξένα αφεντικά) το παλικάρι, που θ’ αναλάβει, θα είναι από τα άλογα, που θα τρέχουν προσεχώς στον πολιτικό στίβο της Γκραικυλίας και από τα οποία θα ορίζουμε τον θαλαμοφύλακα, πάντα το πιο υπάκουο! Αδράχνει την ευκαιρία ο Κούλης και αυταπατάται: Ν’ ακούσω και εγώ τί γίνεται και να βγάλω τον δικό μου ως αρχηγό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (τον δεν διάβασα λόγω φόρτου εργασίας τα Μνημόνια)!

Έτσι όπως διαδραματίζεται το θέμα των υποκλοπών είναι εντελώς παράλογο, περιττό και άκαιρο πλην συνιστά ένα ακόμα πείραμα των ξένων κατακτητών της Γκραικυλίας. Σαν στημένος ποδοσφαιρικός αγώνας! Ο όχλος δεν έχει να φάει, μαστιγώνεται από ακρίβεια, φτώχεια και εξαθλίωση, δίχως ηλεκτρισμό, θέρμανση και έρχεται ο πολιτικός και κομματικός (υπό)κοσμος σε πλήρη και αγαστή σύμπραξη (δείτε πίσω από τις κυνοβουλευτικές κοκορομαχίες) να πει: Μείζον θέμα δημοκρατίας «το ελληνικό water gate»! Ξενόδουλοι ακόμα και στην ονοματοδοσία της μαλακίας τους! Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες! Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα «προλέγει» εκ του ασφαλούς γιατί το έχει ερευνήσει ότι ουδείς ενδιαφέρεται για τις υποκλοπές, αλλά ο όχλος βρίσκεται σε ταξικό λήθαργο σε σπίτια υγρά μπουντρούμια και χαζεύει στα βοθροκάναλα μέχρι να ρίξει πάλι ψήφο υποτέλειας και ραγιαδισμού ώστε να γυρίσει πλευρό και να ξανακοιμηθεί άλλα 3-4 χρονάκια.

Διακινδυνεύει να πει ότι θα γίνει μια από τις χυδαιότερες προεκλογικές εκστρατείες, μπροστά της το βρώμικο 1989 θα είναι ευχέλαιο σε έρημη εκκλησία με διεφθαρμένες πολιτικές καρακάξες να φωνάζουν για το ποια είναι λιγότερο μαύρη από τις άλλες. Θα εξαρτηθεί πάλι από τα ξένα αφεντικά, αλλά ως συνάγεται από τις τωρινές εξελίξεις θα χρειαστούν τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Εκτός αν οι ξένοι επιβήτορες πιάσουν από το αυτί τις πολιτικές τους μαριονέτες, που θα διεκδικήσουν την καρέκλα Μαξίμου και θα διατάξουν: Ο ΤΑΔΕ είναι ο εκλεκτός μας, ψηφίστε τον και βγάλτε τον σκασμό!Τέλος η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα «προλέγει» ότι αν βγουν και στην κάλπη τα νούμερα των τωρινών δημοσκοπήσεων, αν ο πολιτικός αρχινονός της διαφθοράς, της μίζας, της φτώχειας, των πλειστηριασμών και της αισχροκέρδειας Κούλης βγει πρώτος με 8-10 μονάδες, θα ζητήσει πολιτικό άσυλο, μάλλον στην Τροία να συναντήσει τον Κάλχαντα, να προφητεύουν από κοινού σε πιο ευήκοα ώτα! Ως τότε, ρίξτε, πολιτικά κοπρόσκυλα, μερικές πέτρες στον βόθρο Κυνοβουλίου και στην κοινωνία (αγέλη) Γκραικυλίας! Βρωμάει πολύ, αλλά έχει και πολύ μεγάλη πλάκα… Πρωτίστως ταιριάζει στο απέραντο σκυλάδικο, που ζούμε!

———–

Υ.Γ. Αυτή την φορά «κλέψαμε» σκίτσα του Ηλία Μακρή, Ανδρέα Πετρουλάκη και Δημήτρη Χατζόπουλου. Ευχαριστούμε!

 

*********************

Κυνοβούλιο

Λυσσασμένα κοπροσκύλα

μισοπνεύμονα ωρύονται

της χώρας το ξεπούλημα

να γλείψουνε το κόκκαλο

του ξένου επιβήτορα.

Κουρδιστοί δεκάρικοι

να σε «ψήσουν», νερόκοτα,

ο τάφος, που σου σκάψανε

χλιδάτος βιότοπος

να πλατσουρίζεις ανέμελα.

Τα τέρατα, που επώαζες

από καιρό σου μοιάζουν

και το μεδούλι σού το πίνουνε

προτού́ ενσκήψει στο μαντρί

ο λύκος του Πολέμου.

 

5 Νοέμβριου 2012                                           Ηλίας Βολιότης-Καπετανάκης

                                                               από τα «Βραδυνά Πάρεργα» (εκδόσεις Μετρονόμος)