Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

Επιτέλους! Σύμπασα η ξενόδουλη πολιτική συμμορία της Γκραικυλίας, η παχυλώς σιτιζομένη Βουλή, εναρμονίσθηκε πλήρως με την αγέλη των πιθήκων, που την λέμε ακόμα, προφανώς καθ’ υπερβολικόν ευφημισμόν, κοινωνία! Έγινε μεταφορικά και κυριολεκτικά Κυνοβούλιο! Απολύτως φασιστικό  ως προς την ιδεολογική, κοινωνική ταυτότητα, πρωτίστως ψηφιακό στην μέθοδο, με μαύρες στολές σε ποικίλες φαιοροζέ αποχρώσεις, να μην υπολείπεται στο στιλιστικό πεδίο. Από νεοναζί εγκληματίες, στον ακροδεξιό θαλαμοφύλακα Κούλη, μέχρι στους σικέ αντιπάλους του, που κατέβηκαν συνειδητά κι οργανωμένα να χάσουν κατά κράτος σε διπλή καλπονοθευτική εκλογή. Αυτό είναι πρώτο μέγα «δίδαγμα» της τάχα άδειας κάλπης, που ήταν εκ των προτέρων δεινά μπουκωμένη! Το δεύτερο έγκειται στην συνέχιση των ολέθριων πειραμάτων των ξένων αφεντικών για απόλυτη χειραγώγηση του όχλου, πολλά και νέα Μνημόνια, που ετοιμάζονται (όπως κι αν τα βαφτίσουν), με ιδιαίτερη στοχοποίηση στην επιστράτευση του άθλιου Πειραματόζωου στα παιχνίδια για κυριαρχία του Φασισμού στην Ευρώπη και για εφαρμογή των επιτυχών για το Κεφάλαιο πορισμάτων παντού όπου γης.

Ουδείς έχει το κύρος, την τόλμη και την πολιτική ευθυκρισία να πει ειλικρινά, ωμά και κυνικά το τί σας περιμένει από την ηλίθια και μαλακισμένη επιλογή σας, εκτός φυσικά από την συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα, που βλέπει δεκαετίες μπροστά. Οι δυο εκλογικές αναμετρήσεις ήταν οι τίτλοι τέλους της δεύτερης φάσης της λεγόμενης Μεταπολίτευσης, που ξεκίνησε το 1981 και ολοκληρώθηκε  25 Ιουνίου ενεστώτος έτους! Εξαντλήθηκαν οι έσχατες πολιτικές και κοινωνικές εκλάμψεις του Ανθρώπου, στην ξενόδουλη πολιτική σκηνή ανέβηκε φουριόζος και ανέμελος ο ψηφιακός φασίστας Πίθηκος.

Ιστορική αναδρομή, να μη ξεχνιόμαστε.  Ποια θεμελιακή αλλαγή έγινε το 1981; Οι Αμερικάνοι ιδιοκτήτες της αποικίας διέταξαν: Τέρμα πια οι διώξεις, το κυνήγι και άλλες αναχρονιστικές δράσεις κατά της Αριστεράς, κυρίως των Κομμουνιστών! Αλλάξανε πια οι καιροί. Ευέλικτες μορφές εξουσία! Γιατί να τους έχουμε αστάθμητους παράγοντες; Άλλο ένα χρήσιμο πειραματάκι! Θα τους βάλουμε, τάχα, όλους στο παιχνίδι διότι, ως γνωστόν, για να ρίξεις σφαλιάρα σε κάποιον πρέπει να τον φτάνεις. Ανέθεσαν στον πράκτορά τους μίστερ Άντριου Παπάντριου να κατακλέψεις, να αφυδατώσει, να κάνει απονεύρωση-να χρησιμοποιήσουμε οδοντιατρικό όρο-σε όλα τα ταξικά, αγωνιστικά ιδανικά, τα ποτισμένα με αίμα, που πυροδοτούσαν εξεγέρσεις στον κόσμο, να τα ιδιοποιηθεί άκρως κακοποιημένα και στρεβλά, να το παίξει ιδιοκτήτης τους. Είναι γνωστά τα γεγονότα, αλλαγή, που δεν έγινε ποτέ, αν και ο όχλος την πανηγύριζε, έξω οι βάσεις, που μένουν, φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, που είσαστε οι καλύτεροι σύμμαχοι και προπαντός επιβήτορες… Για να δείξει πόσο κοροϊδεύει τους αριστερούς γερόντους, που ήθελαν τιμημένα στερνά, έδωσε  κωλόχαρτα αναγνώρισης αντιστασιακής δράσης, αντάρτες και γερμανοτσολιάδες μαζί, αδελφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια, με ελεημοσύνες, που τις βάφτισαν συντάξεις! Με ωραίο τρόπο, όχι μόνο άνευ ουδεμιάς αντίδρασης αλλά πανηγυρικά, εθνικοπατριωτικά, τάχα συμφιλιωτικά ξεδοντιάστηκε το αριστερό και κομμουνιστικό κίνημα στην Γκραικυλία.

Γίνανε διάφορα γνωστά και μη εξαιρετέα, να μην πολυλογούμε. Κατόπιν ετοιμάστηκε συστηματικά το επόμενο πειραματάκι. Παίχθηκε η τελική λύση, το μαφιόζικο, χυδαίο παραμυθάκι πρώτη φορά αριστερά! Τα ξένα αφεντικά πήραν τον σχολικό τσογλανισμό και με γνωστές μεθόδους τον έφθασαν έως το θαλαμοφυλάκιο Γκραικυλίας πάλι τη ευγενική συνδρομή εγκρίτων πρακτόρων Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού, με γάτες του Θιβέτ, γιάνννννηδες με πέντε νι και άλλα, που πρόσφατα περάσαν από τον σβέρκο μας! Δεν συμπληρώθηκε μόνο ο εξευτελισμός κάθε προοδευτικής ιδέας, κάθε ταξικής νύξης, κάθε κομμουνιστικής έμπνευσης στην ζωή και την δράση! Όλα τα δολοφόνησε με τον δικό της φρικτό πλην χαρωπό τρόπο η ξενόδουλη άρχουσα τάξη σε σημείο να θεωρείται γραφικός όποιος τα υπερασπίζεται. Απόλυτος μεταξένιος Φασισμός! Δεν απαγορεύεται να είσαι κομμουνιστής, δεν διώκεται η αριστερή ιδεολογία, αλλά  δεινά χλευάζεται, αξιολογείται εκτός μόδας, είσαι γραφικός, απόβλητο από την αγέλη ηλιθίων πιθήκων, την πρώην κοινωνία. Τελικά και διώκεται και απαγορεύεται δια της μαζικής λοβοτομής και μετάλλαξης! Υπό τις επευφημίες του όχλου. Τίποτα δεν γίνεται άνευ της συνενοχής του ηλίθιου, διεφθαρμένου και ψεκασμένου δια της οθόνης όχλου.

Από την αρχή της ΣΥΡΙΖΑίας εποχής «μιλούν» για διευρυνόμενη αναντιστοιχία της κοινωνίας (έχει γίνει πια αγέλη) με την αγωνιστική, κοινωνιολογική, δικαιωματική μπουρδολογία, που ακουγόταν πανηγυρικά στο Κυνοβούλιο. Επειδή οι ανά της γης πολιτικοί-ιδιαίτερα οι ξενόδουλοι, οι πράκτορες του Κεφαλαίου, καλή ώρα, όπως της Γκραικυλίας-είναι εξόχως προσαρμοστικοί, αληθινοί χαμαιλέοντες, σε 2 αναμετρήσεις άλλαξαν την προβιά και με επιμέρους προσαρμογές και μεταγραφές γεφύρωσαν τη προτροπή των ξένων αφεντάδων το μέγα χάσμα πριν γίνει επικίνδυνο. Όχι μόνο, ως νοοτροπία και ιδεολογία, μπήκαν τα πιθηκάκια της αγέλης-πάλαι ποτέ κοινωνίας- μέσα στις κάλπες αλλά πλειοψήφησαν πανηγυρικά (καλπονοθευτικά, αλλά αυτό είναι άλλου παππά ευαγγέλιο)! Στις διπλές εκλογές εκφράσθηκε πρώτη φορά χυδαία, ξεδιάντροπα αυτό, που όλοι βλέπουμε, που ζούμε, ό,τι υφιστάμεθα και απεργαζόμαστε πυρετωδώς στην καθημερινή μας ζωή. Επισήμως και με την βούλα δικαστικού αντιπροσώπου στην κάλπη νομιμοποιήθηκε η αγέλη των πιθήκων. Καιρός ήταν! Οι κάτω των 50 πήραν επιτέλους στα χέρια τους την κοινωνία (κοπάδι) για να δείξουν τί ακριβώς είναι! Από ολημερίς αυνανιζόμενες στην οθόνη μαϊμούδες, μέχρι λυσσασμένους λύκους και υποκριτικές ύαινες. Κλαίτε κροκοδείλια για τον φασισμό στις πρόσφατες κάλπες, που τον ταΐζετε, όμως, παντοιοτρόπως σε κάθε βήμα της μέρας και της νύχτας.

Βγήκαν οι παρωχημένοι πολιτικοί και έριχναν συνθήματα για προκοπή, ευημερία, αλλαγή, εργατικές διεκδικήσεις, ταξικές μάχες και πράσινα άλογα του περασμένου αιώνα. Κι έρχεται ο όχλος, ιδιαίτερα η νεολαία και οι κάτω των 50 και λένε: Κούλης και ξερό ψωμί! Δεν το γράψαμε προεκλογικά, «προφητικά» στο σαρκαστικό Υστερόγραφο: ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ, ηλίθιοι διακονιαραίοι, ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ! Όπερ και εγένετο. Πάνω από 40% μεταξωτός και ψηφιακός φασισμός συν 12-15% πούρος και με στειλιάρια και λοιπές εγκληματικές συμμορίες στο ημίφως, συν 30% οι ανερμάτιστοι φαιοπράσινοι και φαιοροζέ για την ώρα αποτυχημένοι, να τη η εικόνα της Βουλής, που ανταποκρίνεται σε ό,τι καθημερινά ζει και πρεσβεύει ο γκραικύλικος όχλος!

Τί μας τσαμπουνάτε για πρόοδο, καλούς μισθούς, υγεία παιδεία και άλλα παρωχημένα, δεν μας έλειψαν ποτέ, νάναι καλά οι συντάξεις γονιών και παππούδων- απάντησαν στην κάλπη μαζικά τα ψηφιακά πιθηκάκια. Εμείς είμαστε σαν και σας ραγιάδες, πλην έχουμε εξυπνάδα να περνάμε καλά! Κόμματα αληθινά, υποκριτικά ή με κεκτημένη ταχύτητα πρότειναν δημοκρατικές λύσεις. Σε ποιους; Στα δουλάκια του Αμερικάνικου Τρόπου Ζωής, ό,τι πιο χυδαίο έβγαλε ο άνθρωπος; Μιλάνε, κοιμούνται, ξυπνάνε, τρώνε, γαμάνε(;) αμερικάνικα και θέλουν κάποιοι αυτά τα ρεμάλια να ψηφίζουν προοδευτικά και αριστερά; Ούτε οι στυγερές δολοφονίες (ως ηθική αυτουργία) εκατοντάδων αθώων στην Πύλο και στα Τέμπη, ούτε η φτώχεια, η εξαθλίωση, οι πλειστηριασμοί, τ’ ασθενοφόρα τρίκυκλα κι αγροτικά, όπου ψοφάνε οι γονείς τους, τα εξαθλιωμένα σχολεία, η ανεργία και τα εργατικά δυστυχήματα… Τίποτα δεν πτοεί τον νεαρό ψηφιακό φασίστα πίθηκο! Του αρκεί το κατοπενηντάρι επίδομα ζητιανιάς του Κούλη να το βάλει μαζί με την σύνταξη της γιαγιάς, να πάει να περάσει 3 μέρες στην Μύκονο. Το πολύ-πολύ να γυρνά στους δρόμους σαν ντελιβεράς (η νέα γερή κολώνα της οικονομίας μας!) δημόσιος κίνδυνος να μαζέψει μερικά ευρώπουλα για να κάνει το ίδιο!

Μην ακούσουμε την έωλη (προσοχή: Σημαίνει μπαγιάτικη, όχι τις μαλακίες, που σας λένε τα βοθροκάναλα) παπάτζα ότι υποτιμάται τον λαό και την δύναμή του, ότι πάντα νικάει, ξέρει, είναι σοφός! Ανέκαθεν τα μέγιστα εγκλήματα στην Ιστορία γίνονται στο όνομα του αμφιλεγόμενου λαού, που είναι πάντα όχλος, εκτός αν βρεθεί χαρισματικός ηγέτης, τον κάνει στιγμιαία λαό για την Επανάσταση! Αυτά τότε! Τώρα έχουμε να κάνουμε με ψηφιακά πιθηκάκια, τα χειρότερα φασισταριά. Ίσως άργησαν κιόλας αλλά επιτέλους κυριάρχησαν και στο Κυνοβούλιο οι «ήρωες» της καθημερινής ζωής! Τα πιθηκάκια, που από το πρωί ίσαμε το βράδυ μαλακίζονται σε οθόνη. Που το μόνο μέλημα είναι να βγάζουν φωτογραφίες με το κινητό, όχι να παλεύουν να φτιάξουν την ζωή αλλά να φωτογραφίζουν την ασχήμια της! Οι άλλοι, που εξαντλούνται στο να ανεβάζουν βιντέακια, ακόμα και από την χέστρα του σπιτιού τους, από κάτω να γράφουν μαλακίες με την σέσουλα!

Οι των Μέσων Μαζικού Αυνανισμού (Social Media), που έχουν ακολούθους και φίλους (πάει και ο ιερός δεσμός Φιλίας, έγινε χάιδεμα μιας οθόνης) και καμαρώνουν για τα επιτεύγματά τους. «Ινφλουένσερ», φυσικά και δεν μιλάνε ελληνικά, τ’ αγγλοβάρβαρα η γλώσσα του ψηφιακού πιθήκου! Να πούμε για τους ηλίθιους, που δέρνονται στο δρόμο για ψύλλου πήδημα, για τις συμμορίες, που χτυπάνε ανήλικους να τους πάρουν  πορτοφόλια και τηλέφωνα, για προπηλακισμούς γερόντων, για νιάτα, που περιμένουν στις ουρές των λεωφορείων και το πρώτο, που κάνουν, όταν ανοίγουν οι πόρτες, είναι να σπρώξουν να πιάσουν θέση να συνεχίζουν να μαλακίζονται με το κινητό, δεν πα να ’ναι εξηντάρηδες όρθιοι; Αυτοί γιατί δεν εκφράζονταν έως χθες στις εκλογές και στις κάλπες; Ήρθη επιτέλους η ανωμαλία πανηγυρικώς.

Για αυτούς έλεγαν σοβαροφανείς  μπούρδες οι πολιτικοί;  Αλλάξανε τροπάρι στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις. Η πολιτική αντιπαράθεση έγινε σαχλαμάρα στο Τικ-Τοκ και άλλα Μέσα Μαλακίας (Social Media) να βλέπουν τα πιθηκάκια (όχλος και πολιτικοί), να καμαρώνουν. Πόση ηλιθιότητα εξέπεμψε ο Κούλης στις γελοίες αναρτήσεις για να φανεί δικός τους στα πάσης φύσεως ψηφιακά πιθηκάκια; Το είπανε παλιά οι Χαήνηδες σε ένα τραγούδι, το πιο σημαντικό πρόβλημα της εποχής μας είναι η σοβαρότης! Όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί, ξεφτιλίστηκαν σε άθλια τηλεοπτικά πρωινάδικα, που άλλοτε ούτε θα έβλεπαν! Αλλά τα βοθροκάναλα, οι δημοσκόποι και τα ξένα αφεντικά ψηφίζουν και όχι εσύ κοψοχέρη ψηφοφόρε!

Εν χορώ τα διάφορα βαποράκια του Καπιταλισμού, κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφοι, μαζί με σύμπασα την πολιτική συμμορία Γκραικυλίας  μηρυκάζουν την αμερικάνικη τσίκλα, κλείνουν σε όλες τις πτώσεις λέξη, που ανάθεμα κι αν έχουν συνείδηση της σημασίας της: Αντισυστημισμός!! Τα μάθατε; Ο φασίστας είναι αντισυστημικός για τα βοθροκάναλα!  Το πείραμα Φασισμού στην Δύση σε νέα φάση στην Γκραικυλία μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η Ν.Δ. είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη-είπε ο Κούλης! Πράγματι δοκιμάζεται ο ψηφιακός φασισμός αλά Μελόνι, περιμένει και η Γαλλία. Ο φρανκισμός αναγεννάται στην Ισπανία; Κεντροδεξιά με τρία στελέχη παιδιά του Παπαδόπουλου και των Ναζί, ανερχόμενα διαρκώς στην ιεραρχία της Ν.Δ.! Και 12-15% πούρα ακροδεξιά από εγκληματίες μέχρι πωλητές… επιστολών του Ιησού, θεούσες και αγιορείτες θαυματοποιούς! Συμπληρώνεται το καρέ του… άσσου!

Κατά πόσο είναι εφικτό, πότε, πώς και με ποιες προϋποθέσεις όλοι αυτοί ή μέρος τους ν’ απαρτίζουν «σοβαρό ακροδεξιό κόμμα»; Ποιο ρόλο μπορεί να τους δοθεί, με ποιες εγγυήσεις και ασφαλιστικές δικλείδες για να μην έχουμε τις μαύρες σελίδες αλά Χρυσή Αυγή, που ουδόλως βολεύουν το σύστημα εξουσίας; Η μαζική ψηφιακή φασιστική στροφή κυρίως της νεολαίας είναι βιώσιμη και σε ποιους ή καλύτερα να τους αφήσουμε να είναι χαρωποί απολίτικοι, που ακίνδυνα για το σύστημα εξουσίας θ’ άγονται και θα φέρονται από βοθροκάναλα, εφαρμογές, τσατ και Social Media; Η λεγόμενη διασπορά, η είσοδος πολλών μικρών κομμάτων στην Βουλή βολεύει ή όχι στο να γίνονται διάφορες αλλαξοκωλιές για το πέρασμα διαφόρων νόμων ή προτιμητέα τα 3-4 ισχυρά κόμματα; Αυτή η κουρελού, που προέκυψε από τις εκλογές από την επομένη είναι στο επίκεντρο της μελέτης αλλά και της επιρροής των ξένων αφεντικών και των ντόπιων τοποτηρητών τους. Την παρακολουθούμε συνεχίζοντας τον αιρετικό και “προφητικό” μας σχολιασμό.

———————–

Υ.Γ. Προεκλογικά έχουμε γράψει για το καλπονοθευτικό σύστημα, για τις πολιτισμένες πια εκλογές βίας και νοθείας. Θα επανέλθουμε προσεχώς με νέα αδιαμφισβήτητα και πρωτότυπα στοιχεία.