Πανικόβλητε μασκοφόρε…

Πανικόβλητε μασκοφόρε…

Δεν είναι πια στυγνοί εγκληματίες! Προϊόντος του χρόνου μεταλλάχθηκαν σε κατά συρροήν δολοφόνους σύμπαντες και όλων των αποχρώσεων οι κομματάρχες της αποικίας Γκραικυλίας. Από τον θαλαμοφύλακα Κούλη ως τον έσχατο Δελαπατρίδη. Όλοι εθνοσώστες και δη με ακλόνητο άλλοθι στον ηλίθιο, διεφθαρμένο και ψεκασμένο δια της οθόνης όχλο, τάχα την υγεία! Καθένας, φυσικά, εφ’ ω ετάχθη από τα ξένα αφεντικά και αναλόγως κύκλου εργασιών! Όσοι ήλπιζαν ανοήτως ότι ο Α’ Παγκόσμιος Βιοχημικός Πόλεμος COVID-19 ίσως έφερνε ελάχιστη αυτοτέλεια και λίγο δυναμισμό έναντι των ξένων αφεντάδων, επλανήθησαν πλάνην οικτρά! Σε διαστάσεις χυδαιότητας ο ραγιαδισμός. Απόλυτη εφαρμογή όσων η Δύση επιτάσσει, έστω κι αν αυτή τελεί εν μεγίστη συγχύσει, όχι βεβαίως δίχως μεγάλα οικονομικά κέρδη.

Νοιώθετε, φαντάζομαι, άπειρη εθνική υπερηφάνεια, που κάθε μέρα ο ένας ψευτογιατρός από την Αγγλία κι ο άλλος επίορκος του Ιπποκράτη σας κουνά το δάχτυλο και κανοναρχεί από ραδιοτηλεοπτικά βοθροκάναλα για το τί πρέπει να κάνετε (την μια μέρα αυγά, την άλλη καλάθια) για την «πανδημία». Με τί μελιστάλαχτο ύφος επικοινωνούν μαζί σας άπειρες φορές την μέρα, σχεδόν μουσολινικό, ο ένας οικονομολόγος της υγείας και ο άλλος θεράπων γενετικής. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, για το καλό του πανάθλιου Καπιταλισμού. Προσκυνάτε και 3-4 σοβατισμένες παλιόγριες, πρωί βράδυ γυρνοβολούν στις οθόνες, δίκην τσατσάδων πορνείου της οδού Φυλής δίνοντας κακόγουστες παραστάσεις, πάντα για το καλό σας!

Συναγωνίζονται οι ως άνω λυσσασμένα καμιά δεκαριά άλλους ιατρικούς φωστήρες, με την σειρά τους κοινωνικοί κομπογιαννίτες και επίορκοι του Ιπποκράτη. Το όμορφο μπουκέτο Γκραικυλίας, συμμορία των φονιάδων, που αναλαμβάνει καθημερινά με παροιμιώδη ενθουσιασμό να διεκπεραιώνει τις διαταγές του Κεφαλαίου. Με το αζημίωτο φυσικά. Όλοι αυτοί έχουν μέσα σ’ ένα χρόνο κτίσει καριέρες και πολυκατοικίες. Από την πρώτη στιγμή το είπαμε εν γνώσει των συνεπειών του νόμου, εσχάτως σε αιρετική ποιητική εκδοχή στο ποιητικό μας έργο («…συνωμοσίες της Κασσάνδρας»), που μόλις κυκλοφόρησε: Τα σύγχρονα Ες-Ες και οι δήμιοι λέγονται πλέον ειδικοί, οι τωρινές σβάστικες είναι οι μάσκες του αργού θανάτου!

Τί κι αν ποτέ, ούτε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η κοινωνία έβαλε λουκέτο! Ο αιμοβόρος συρφετός των κατά συρροή φονιάδων την έχει δει θεός! Και επικερδέστατο παιχνιδάκι. Ανοιγοκλείνουν τομείς, δραστηριότητες σαν γραφικές μπάμπουσκες. Μετράνε «κρούσματα», όπως τους συμφέρει, κατ’ εντολήν της εξουσίας. Όταν αυτή εντέλει ν’ ανοίξει η φύσα του ακορντεόν τα παρουσιάζουν μειωμένα. Αντιθέτως για να κλείσει η φύσα προφητεύουν: Αύριο θα τρίβετε τα μάτια με τα «κρούσματα», που θ’ ανακοινωθούν! Άλλος χυδαίος, φασιστικός όρος τα «κρούσματα», ρατσισμός και κοινωνικός στιγματισμός. Είσαι «κρούσμα» γιατί δεν πας κόντρα στην φύση, γιατί δεν αναπνέεις διοξείδιο του άνθρακα από το βρώμικο φίμωτρο, που σου φορά η ξενόδουλη εξουσία.

Φέρεται σαν αλάθητος πάπας το σύστημα της αποικίας Γκραικυλία. Δεν περνά τάχα από το μυαλό του ότι από τον Φεβρουάριο του 2020 τα έχει κάνει όλα, μα ΟΛΑ, λάθος; Όχι, όλοι αυτοί οι ηλίθιοι αργυρώνητοι «ειδικοί» κι οι ξεπουλημένοι κομματάρχες τα έχουν κάνει ολόσωστα! Εσύ φταις, όχλε, που δεν εφαρμόζεις ευεργετικά μέτρα για την υγεία σου, είσαι «αρνητής», «ψεκασμένος». Μας την είπε κιόλας ο γιος του «Εφιάλτη» και Αποστάτη! Κάτσε μέσα ή πλήρωσε τριακοσάρα! Μισός μισθός για να μάθεις… Είναι φασίστες, οι (απ)άνθρωποι, χειρότεροι από ναζί!

Κι όμως το πρόβλημα δεν είναι ο Κορωνοϊός, που έχει θνησιμότητα 0,15% του παγκόσμιου πληθυσμού, σύμφωνα με τον καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη, αλλά η διάλυση του υγειονομικού συστήματος, οι ελλείψεις νοσοκομείων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, φαρμάκων, εμβολίων, Μ.Ε.Θ. Πάνω Σχεδόν 11 δισ. δολάρια για όπλα και 532 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα για υγεία στον τρέχοντα κρατικό προϋπολογισμό. Επισήμως μόνο 409 Μ.Ε.Θ. στην Αττική για 5 εκατομμύρια κατοίκους. Επειδή μαίνεται η «πανδημία» το σύστημα υγείας λειτούργησε καθ’ όλο το 2020 με λιγότερους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό από το 2019! Κατάλαβες τώρα το πρόβλημα και τις βαθιές του αιτίες πανικόβλητε μασκοφόρε;

9 Ιανουαρίου 2021