Τί στον διάβολο είναι όλοι αυτοί, που την Κυριακή ζητάνε την ψήφο μας; Πράκτορες των ξένων αφεντικών, βλάκες, ανεπάγγελτοι, ανίκανοι, μαντρόσκυλα του βάρβαρου Καπιταλισμού, υποπροϊόντα του κομματικού σωλήνα; Τίποτα από όλα αυτά χωριστά! Είναι κάτι πιο απάνθρωπο και δολοφονικό για τον κοσμάκη! Είναι όλα αυτά μαζί, σε ποικίλους συνδυασμούς ανά περίπτωση και διατεταγμένη υπηρεσία. Αμφιβάλλετε ακόμα ότι και οι φετινές μια, δυο, τρεις, όσες πούνε οι αφεντάδες, βουλευτικές εκλογές, συνιστούν ένα ακόμα ολέθριο πολύπλευρο πείραμα στην Γκραικυλία; Έχετε αυταπάτες ότι ρίχνοντας το ψηφοδέλτιο εσείς αποφασίζετε ποιον θα ορίσετε καινούριο (και τόσο παμπάλαιο!) θαλαμοφύλακα και μάλιστα στα επόμενα σκληρά γερμανικά νούμερα της Αποικίας; Δεν μιλάμε για κάλπικες εκτροπές και απάτες, που και αυτές γίνονται, όταν το ξενόδουλο σύστημα επιθυμεί και το βολεύει. Θυμηθείτε πως μέχρι τις 10 το βράδυ έβγαινε Κώτσος Καραμανλής και κατέληξε Σημίτης, ως δια μαγείας!
Γενικά δεν έχει ανάγκη τέτοιες καλπονοθείες το σύστημα εξουσίας. «Αν οι εκλογές έλυναν προβλήματα, αν ενοχλούσαν τους εξουσιαστές, θα τις απαγόρευαν»! Τώρα πια τις μετέτρεψαν σε μηχανισμό φαλκίδευσης της κοινής γνώμης, πανηγυρικής έγκρισης, αποδοχής, άντε πρόσκαιρης ανοχής (ως τον επόμενο βομβαρδισμό με κουτόχορτο) των παρανομιών τους για το μέγιστο κέρδος. Γιατί να τσιγκλήσουν, να ξυπνήσουν τον ηλίθιο, διεφθαρμένο όχλο, να του βάλουν… ιδέες και να ξυπνήσουν… παλιά πάθη; Μια χαρά δεν βρίσκεται σε μόνιμο ταξικό κώμα, κοιμάται ήσυχα αυνανιζόμενος στην ελάχιστη οθόνη, όπου κλείνει την ζωή, την οικογένεια, όλη τη γη; Με βοθροκάναλα, πλείστα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Μαζικής Μαλακίας (Social Media), δημοσκοπήσεις του κουτόχορτου, πελατειακό κομματικό σύστημα, θηριώδες ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συνειδήσεων, εικονική πραγματικότητα, ωμούς εκβιασμούς, ανθρωποφαγία όσων δεν δίνουν γη και ύδωρ, με τόσα αλλά βρώμικα πλην νομιμοφανή, δημοκρατικοφανή μέσα. Με το μεταξωτό αλλά απόλυτο και εύπεπτο φασισμό (κράτος δικαίου το λένε κατ’ ευφημισμόν) μια φορά ακόμα θα σου κλέψουν την ψήφο, κυρίως θα σου βρωμίσουν την ψύχη. Οι ξένοι θα επιλέξουν πάλι θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας. Και θα επαίρεσαι ότι άσκησες με ωριμότητα ή φανατισμό το δημοκρατικό καθήκον. Και θα γίνεις σύντομα κοψοχέρης με νέα Μνημόνια για φέρετρο, που σου ετοιμάζουν.
Σε παραμυθιάζουν με κοκορομαχίες, κούφιες υποσχέσεις και άθλια ψεύδη για το ποιο προεκλογικό πρόγραμμα είναι ακριβώς κοστολογημένο από τα ξένα αφεντικά. Από 5 έως 85 δισεκατομμύρια, με γαλαντόμα δοσίματα για κάθε πικραμένο αφελή! Σ’ ένα χρόνο ή στην τετραετία; Διαλέγετε και παίρνετε σανό σε έκδοση παντεσπανιού και οικογενειακό μέγεθος! άλλα λένε την μια μέρα άλλα την άλλη, τα ίδια κομματόσκυλα. Μήπως δίνουν λογαριασμό σε κανένα; Σε δυο μήνες όλοι έχουν ξεχάσει όλα στην αποικία Γκραικυλία και τον κανόνα επιβεβαιώνουν οι εξαιρέσεις. Ή δεν ξέρετε, τάχα, ότι από τα προγράμματα παχυλών υποσχέσεων, που σας σερβίρουν, ΚΑΝΕΝΑ δεν θα εφαρμοστεί, εκτός από… ΕΝΑ και απαρεγκλίτως; Το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης, που από τον καινούριο χρόνο, μάλλον από τον Μάιο ή Σεπτέμβριο του 2024, ετοιμάζει να επιβάλλει το Δ’ Γερμανικό Ράιχ (κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση). Δημοσιονομική πειθαρχία με νέα σκληρότερα Μνημόνια για φέρετρο για να σου πάρει ακόμα μια φορά το Κεφάλαιο το πορτοφόλι μέσα από το παντελόνι, για τα νέα μυθώδη υπερκέρδη των πολυεθνικών.
Ενόψει των νέων αντιλαϊκών τους σχεδίων τα ξένα αφεντικά κάνουν και σ’ αυτές τις εκλογές τα πειράματά τους. Πώς θα κοροϊδέψουν τον όχλο, να του φέρουν ομαλά τις νέες δολοφονικές πολιτικές, ποιοι και με ποιους όρους θα τις εφαρμόσουν, ποιοι είναι πιο αποτελεσματικοί στην διαχρονική τραγωδία του ντόπιου ραγιαδισμού, αν θα γίνουν συνεργασίες και ποιων κομμάτων για να υποστυλώνουν τον «νέο» θαλαμοφύλακα ή είναι πιο σίγουρες οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις με καλπονοθευτικούς νόμους, ποιοι είναι οι καταλληλότεροι για τα γεωπολιτικά παίγνια, που ετοιμάζει ο Ιμπεριαλισμός, ποιος εγγυάται το διαρκές ταξικό κώμα του όχλου-λαού, ποιοι θα ανανεώσουν τα στελέχη της υποτέλειας; Αυτά και πολλά άλλα, αλλά και το χρηστικά κυριότερο και ωφέλιμο για τους ξένους επιβήτορες: Καθώς σκληραίνει η παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα και οι καπιταλιστικές κρίσεις γίνονται απρόβλεπτες, βαθύτερες, καταλυτικές, κυρίως πιο καταστροφικές, ποια από τα συστήματα διαχείρισης, αποπροσανατολισμού και υποταγής του όχλου είναι αποδοτικά για να εφαρμόζονται και σε άλλα μέρη του πλανήτη, με τις δέουσες προσαρμογές.
Για σκεφθείτε ποιοι είναι αυτοί, που ζητάνε την ψήφο σας, να στρογγυλοκαθίσουν στην καρέκλα του θαλαμοφύλακα και μάλιστα σε… γερμανικό νούμερο; Δολοφόνοι με την ιδιότητα του πολιτικού ηθικού αυτουργού. Ο ένας σκότωσε (ως ηθικός αυτουργός) 57 στα Τέμπη και ο άλλο; 101 στο Μάτι. Χρόνια τώρα τραγικό γαϊτανάκι ο διαγκωνισμός πολιτικών (ηθικών αυτουργών) φονιάδων να καθίσουν στην καρέκλα θαλαμοφύλακα Μαξίμου. Θυμάστε τον χάρτινο πύργο της «Ρικομέξ» με 39 νεκρούς εργαζόμενους; Το επιβατικό «Σάμινα» με 81 νεκρούς; Τα δυστυχήματα στα Τέμπη το 2003 με 21 μαθητές συν 6 νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ το 1999; Ξεχάσατε την Ηλεία με τους 84 καμένους; Ελπίζουμε, δεν έχετε ξεχάσει τους 34 νεκρούς των πλημμυρών της Μάνδρας! Θα πείτε ότι υπάρχουν και άλλα μικρότερα κόμματα, που δεν βαρύνονται με τέτοιες ευθύνες. Μόνο γιατί δεν τους δόθηκε η δυνατότητα ν’ ασκήσουν όποια μορφή εξουσίας! Όλα, μα όλα τα πολιτικά κόμματα τα τελευταία πάνω από 40 χρόνια παίζουν με πολλές αποχρώσεις και παραλλαγές τον ρόλο, που κάθε φορά αναθέτει ο ξένος αφέντης της Γκραικυλίας! Και το Κ.Κ.Ε. είναι το «παρόν» της ξενόδουλης εξουσίας. Αν ήθελε και μπορούσε να κάνει επανάσταση, θα το είχαν απαγορεύσει ή θα έκανε επανάσταση να λυτρωθεί ο τόπος και ν’ απελευθερωθεί η αποικία.
Το πολιτικό παιχνίδι είναι στημένος ποδοσφαιρικός αγώνας, από τους χειρότερους (και στην εξέλιξη, στην ποιότητα, στις φάσεις, και στο στήσιμο). σαν το ποδοσφαιρικό μας πρωτάθλημα! Κι αν δεν είναι πράκτορες των ξένων (που εμείς πιστεύουμε ότι είναι) η δράση τους το πιστοποιεί. Η προεκλογική αντιπαράθεση ήταν εξόφθαλμες αλλαξοκωλιές. Βαρετό φεστιβάλ γκαφατζήδων! Κάνει μια χυδαιότητα, τυμβωρυχία, απρέπεια και αλητεία ο Κούλης Ξεπουλητάρης («εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών»), βοά το πανελλήνιο, μα πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις σπεύδει ο άνευ Τσίπ(ρ)ας κουμπάρος του να τον βγάλει από δύσκολη θέση (δηλώσεις για τοπικά νομίσματα, φορολόγηση της μεσαίας τάξης, αυξήσεις εισφορών και φόρων)-να συνεχιστεί το ξενοκίνητο πείραμα. Ο κόσμος δυστυχεί, δεν έχει να φάει, ΣΥΡΙΖΑίοι και ΠΑΣΟΚοι δεν ασχολούνται ένα χρόνο τώρα με τίποτα άλλο παρά με τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις. Μια χαρά ξεπλένουν Αμερικάνους, μυστικές, παρακρατικές και κρατικές υπηρεσίες. Δεν μας ακούνε, δεν μας παρακολουθούν η ΣΙΑ, η ΚΥΠ και άλλα… ευαγή δημοκρατικά ιδρύματα, όχι, δεν είναι ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο, που ανά πάσα στιγμή δια της μεθόδου επιλεκτικών, δειγματοληπτικών ακροάσεων ή με λέξεις κλειδιά, είναι σε θέση, αν το επιθυμεί, να ξέρει και τί βρακί φοράς! Μόνο ο Κούλης έστησε μηχανισμό στου Μαξίμου ν’ ακούει τους αντιπάλους του. Λες και θα μπορούσε να το κάνει χωρίς την άδεια των προϊσταμένων του, των ξένων αφεντάδων! Αυτοί κάνουν την δουλειά τους και στα πλαίσια των πειραματισμών επιστράτευσαν και ένα κορόιδο να του ρίξουν την ευθύνη, μετρώντας συνάμα και πόσο τσιμπάει και τ’ άλλο, το μεγάλο κορόιδο, ο όχλος!
Ολόκληρο βιβλίο μπορεί κανείς να γράψει με τις μαλακισμένες αλλαξοκωλιές της προεκλογικής περιόδου. Οι δίχως ντροπή προσπάθειες αμφότερων να… κάνουν κάποιο κολπάκι να μην κακοκαρδίσουν νεοναζί ψηφοφόρους, να ιδιοποιηθούν την φασιστική ψήφο Χρυσή Αυγή και ποικιλώνυμων παραφυάδων της; Ξεχνιούνται οι γελοίες κόντρες για το ποιος έχει την κληρονομιά του Άντριου Παπάντριου, οι κακέκτυποι μίμοι του στην ομιλία, στις κινήσεις, στα πάντα; Οι «Δήμητρες» και άλλες σκόπιμες μπούρδες του Βαρουφάκη; Ποιοι ήτανε, ρε, αυτοί, που κατασκεύασαν τον Τσίπρα; Τυχάρπαστο λογά, τυχοδιώκτη των πάλαι ποτέ λυκειακών κοινοτήτων, ποιοι τον έκαναν από το πουθενά θαλαμάρχη Γκραικυλίας, να πηγαίνει τάχα να διαπραγματεύεται με τα ξένα αφεντικά και να επιστρέφει με Μνημόνια., αφού πρώτα έχει γράψει στους όρχεις το συντριπτικό δημοψήφισμα του ΟΧΙ; Δεν ήταν ο Βαρουφάκης, ο Ψυχάρης (ξεχάσατε την γάτα Θιβέτ;), ο Καμμένος, με άμεση καθοδήγηση ξένων αφεντικών; Αυτόν θέλετε πάλι για θαλαμοφύλακα; Ή τον άλλο, που 4 χρόνια σάς έκανε να τρώτε το σκατό σας παξιμάδι, να ζείτε σε κρύα και υγρά σπίτια χωρίς ρεύμα και θέρμανση, όταν δεν σας έκλεψε τα σπίτια σε πλειστηριασμό, που σας μετέτρεψε σε άθλιους διακονιαραίους των διαφόρων «pass» της εξαθλίωσης και της ξεφτίλας;
Τί ψηφίζουμε την Κυριακή; Τίποτα δεν μπορούν να λύσουν οι εκλογές εφόσον ο ηλίθιος, διεφθαρμένος και ολημερίς ψεκασμένος από την οθόνη όχλος είναι σε βαθύ και ανίατο ταξικό κώμα! Οι εκλογές θα είχαν δυναμική αξία, αν ξύπναγε και έβγαινε στον δρόμο της ταξικής πάλης. Δεν μασάμε ποτέ τα λόγια μας. Μόνη λύση για την αποικία είναι η μαζική εξέγερση, να ξαναγίνουμε από όχλος λαός. Πέντε εκατομμύρια κόσμος στους δρόμους ν’ απελευθερώσει την Γκραικυλία από τους Αμερικάνους και εν γένει Δυτικούς κατακτητές της. Έπειτα ξυπνήσατε;-θα πουν εξυπνάκηδες ραγιάδες! Εσείς να ξυπνήσετε επιτέλους, ηλίθιοι, αν θέλετε να δούνε τα παιδιά και τα εγγόνια σας άσπρη μέρα, να σκοτώσουν τον Καπιταλισμό, πριν τα σκοτώσει με όλο τον γήινο πολιτισμό.
Οι άνω των 50, είμαστε τελειωμένοι, είτε κάναμε την επανάστασή μας και ηττηθήκαμε, είτε αυνανιζόμεθα με τηλέφωνο. Να είμαστε καλά, να παλεύουμε το Κεφάλαιο και να κάνουμε το γλέντι μας πολιτισμό, που τον γράφουν πάντα οι ηττημένοι!! Ποιος σας είπε ότι δεν υπάρχει αγωνιστική λύση και με τις εκλογές στο πλήρως απαξιωμένο τοπίο εγκληματιών κομματόσκυλων και λοιπών τσαρλατάνων πολιτικών, που το παίζουν αρχηγοί ελέω ξένων επιβητόρων Γκραικυλίας; Ο βαθύς ύπνος του όχλου είναι το πρόβλημα. Εφόσον όλοι είναι τα ίδια σκατά, τί θα γινότανε αν ξυπνούσε και ψήφιζε μαζικά, πάνω από 60% συνειδητά ΑΚΥΡΟ; Θα σφίγγανε οι κώλοι του ξενόδουλου συστήματος και των ντόπιων μανδαρίνων του. Αλλά; Γύρνα από το άλλο πλευρό να μην… πιαστείς και για να κοιμηθείς βαθύτερα!
Ποιος σας είπε ότι δεν έχουμε πρόταση για την Κυριακή, δυστυχώς αναγκαστική και ανάπηρη. Κάθε όχλος-λαός έχει αυτό, που απεργάζεται και του αξίζει. Χρόνια τώρα υποκείμεθα στον άθλιο εκβιασμό του ξενόδουλου συστήματος δια του εκλογικού νόμου. Πρέπει να ψηφίσουμε κόμμα, που οπωσδήποτε θα πάρει πάνω από 3% και θα μπει στην Βουλή, αλλιώς, αρέσει ή όχι, έχετε ψηφίσει το πρώτο κόμμα, πάει να πει είσαστε συνειδητοί ψηφοφόροι της Ν.Δ. ή του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο σημαίνει και η αποχή από τις κάλπες, το πάω εκδρομή γιατί δεν γουστάρω κανέναν! Κι εσείς ψηφοφόροι του πρώτου κόμματος, πάλι συνειδητοί. Με την αποχή μικραίνει το εκλογικό μέτρο και ευνοείται το πρώτο κόμμα. Με το σύστημα απλής αναλογικής και τις επανειλημμένες κατανομές με βάση τα αδιάθετα υπόλοιπα τα δυο πλειοψηφήσαντα κόμματα επωφελούνται και από τα «σπόρια». Φαντασθείτε το Α μικρό κόμμα, που έχει μεγάλο υπόλοιπο και στην νιοστή κατανομή, χάνει μια έδρα για 2-3 ψήφους. Βρείτε ένα τέτοιο κόμμα του πάνω από 3% και ψηφίστε! Εμείς δεν έχουμε άλλη λύση από το να κλείσουμε για νιοστή φορά τα μάτια και να ρίξουμε στην κάλπη ένα ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε. Δεν γίνεται αλλιώς! Όταν ο όχλος ξυπνήσει από το ταξικό του κώμα και δεν τρώει το σανό των βοθροκάναλων, τα ξαναλέμε…
————————
Υ.Γ. Πολιτική εικονογράφηση από τους Δημήτρη Χαντζόπουλου, Ανδρέα Πετρουλάκη και Ηλία Μακρή από την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.