Προβοκάτορες της Νέας Σμύρνης

Προβοκάτορες της Νέας Σμύρνης

Όχι, που δεν θα έκανε αντιπερισπασμό (deception-η στρατιωτική ορολογία) η ξενόδουλη εξουσία στην ίδια πλατεία, της Νέας Σμύρνης, 24 ώρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό αθώων πολιτών από τα… παλικάρια του υπουργού της δημοσίας προβοκάτσιας, που είναι ΠΑΣ0Κ, και ποτέ  Ν.Δ. αλλά πήγε με τον θαλαμοφύλακα Κούλη για το καλό μας!  Δεν είναι ότι ήθελαν να καθαρίσουν ξανά την πολλαπλώς λερωμένη φωλιά της αστυνομίας, του κατασταλτικού μηχανισμού. Αυτό λογίζεται έλασσον. Ο αποπροσανατολισμός του πανικόβλητου όχλου σε συνάρτηση με τα ποικίλα και ειδεχθή φασιστικά πειράματα COVID-19 είναι το μείζον. Και το μέγιστο έγκειται στον συνδυασμό  όλων αυτών. Τζάμπα ήταν η Γκραικυλία φρικτό πειραματόζωο και στην υποτιθέμενη τρομοκρατία από το 1974 ίσα με σήμερα και αύριο; Υπάρχει πλούσια εμπειρία, που και άλλες δυτικές χώρες αξιοποιούν, ιδιαίτερα το παίγνιο «κλέφτες και αστυνόμοι»!

Από την εποχή κείνου του αλήστου μνήμης (Μπάλκο δεν τον έλεγαν;) που κοκορεύονταν: Δώστε μου δυο αύρες και θα σας διαλύσω πορεία ενός εκατομμυρίου διαδηλωτών! Το έφτιαξε ο άθλιος με την βοήθεια  καλόπαιδων  με τις κουκούλες, που τότε έκαναν πρεμιέρα. Τάχα αριστεροί, επαναστάτες δήθεν, αντιεξουσιαστές, ριζοσπάστες και πράσινα άλογα, αλλά κάθε φορά και όλως συμπτωματικώς η δράση τους εξυπηρετεί κατά τον κάλλιστο τρόπο τα ξένα συμφέροντα και τα ντόπια τσιράκια τους (ανάμεσα σ’ αυτά και  οι επαναστάτες του γλυκού νερού). Ανεξάρτητα τί πιστεύουν ή τί παπάρες πιπιλίζουν, λειτουργούν ως προβοκάτορες, φανατικοί υπηρέτες του άθλιου καπιταλιστικού συστήματος στην αποικία Γκραικυλία. Αντιγράφω πάλι από το ποιητικό μου έργο «…συνωμοσίες της Κασσάνδρας» (εκδόσεις Μετρονόμος) και την συλλογή «Αναιρέσεις»:

Ο πιο καλός ο πράκτορας πως είναι δεν το ξέρει

κι ο άριστος τον όχλο εκμαυλίζει κι εαυτόν

ότι θυσιάζεται για το συμφέρον του λαού»!

   Παλιά, καλά δουλεμένη συνταγή μαγειρικής προβοκάτσιας στην Ν. Σμύρνη!  Άκου μαζεύτηκαν 10.000 να διαδηλώσουν κατά αστυνομικής αυθαιρεσίας, κατά της τρομοκρατίας της εξουσίας (η μόνη τρομοκρατία, που υπάρχει, οι άλλες είναι φερετζέδες του κατασταλτικού μηχανισμού του κράτους και του παρακράτους)! Βγάζει τα καλόπαιδα με τις κουκούλες και να το ντέρμπι! Champion league! «Κλέφτες και αστυνόμοι», Μια ομάδα με στολές και άλλη με κουκούλες. Πετάνε πέτρες, σίδερα, μολότοφ, κρότου λάμψης, δακρυγόνα, ό,τι άλλο έχουν πρόχειρο και ό,τι ληγμένο πρέπει  να καταναλωθεί γιατί το κράτος των Εβραίων, που προμηθεύει έχει μεγάλες ανάγκες να πουλήσει για να σκοτώνει πιο άνετα Παλαιστινίους!

Φυσικά είναι πολυσυλλεκτικός, όπως πάντα, ο… κάδος των «κλεφτών». Κάθε είδους πράκτορες, μπαχαλάκηδες, χούλιγκαν γηπέδων, γόνοι… καλών οικογενειών και πολιτικών σογιών, που θέλουν να πικάρουν, να την σπάσουν στον μπαμπά τους, ποινικοί και κάθε καρυδιάς καρύδι, επαναστάτες του γλυκού νερού, ριζοσπάστες με τα λεφτά των παππούδων τους, κάτι ανόητοι ιδεολόγοι της πυρκαγιάς, αναρχοαυτόνομοι του εαυτούλη τους, ρομαντικοί, που θαρρούν θα φτιάξουν τον κόσμο στο μυαλό τους, παραπλανημένοι αγωνιστές, άψητοι έφηβοι, που βγαίνουν για πρώτη φορά στον δρόμο της πάλης, αφελείς κι απογοητευμένοι, που νομίζουν ότι σπάζοντας μια βιτρίνα θα βάλει τα… κλάματα  ο καπιταλισμός, ανέραστοι, που αυταπατώνται πως καίγοντας ένα κάδο σκουπιδιών ανάβουν την… ταξική τους λίμπιντο!

Κι όλος ο συρφετός καθοδηγείται από τα «δικά μας παιδιά», τους μπάτσους με τις κουκούλες για να έχει και κάποιο ενδιαφέρον το παιχνίδι! Γίνεται μια διαδήλωση και προς το τέλος της ανεβαίνουν τα παιδιά με τις στολές και τις κουκούλες στο πάλκο. «Κλέφτες και αστυνόμοι» σε εναλλακτική δράση και άντε μετά να πείσεις τον μέσο πολύτροπα κατατρομαγμένο  πολίτη να βγει στον δρόμο της ταξικής πάλης για ψωμί, υγεία, παιδεία, μεροκάματο! Και για δυο μέρες τα βοθροκάναλα έχουν αποπροσανατολίσει τον όχλο και ασχολείται με την… τρομοκρατία, όχι την αληθινή, της ταξικής εξουσίας, αλλά με το πολύχρονα στημένο κόλπο της. Ούτε λόγος για την ανάγκη των ταξικών δυνάμεων να περιφρουρούν με κάθε κόστος τους λαϊκούς αγώνες. Εικονική πραγματικότητα αμφότερα! Και οι ταξικές δυνάμεις και οι λαϊκοί αγώνες! Τα πάντα είναι φιλιππινέζες του άθλιου, ξενόδουλου συστήματος  και παίζουν τους κατ’ απονομή από τα ξένα αφεντικά ρόλους τους. Μήπως τώρα καταλάβατε τί συνέβη «στην μικρή πλατεία (Ν. Σμύρνης), που είναι αστεία”; Και προβοκατόρικα…

———-

Υ.Γ. Είχα μεγάλο πρόβλημα, αληθινές αυπνίες προσπαθώντας να… δικαιώσω την εξουσία. «Δεν γίνεται να μην έχει μια στάλα δίκιο και ο κατασταλτικός μηχανισμός, έστω για τα μάτια του κόσμου»-ρε φίλε-«μόνο οι διαδηλωτές και οι πολίτες… έχουν ψυχή»; Ευτυχώς είδα το βίντεο, που εξαφάνισαν τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης και λοιπά βοθροκάναλα και ησύχασα: «Πάμε να τους γαμήσουμε, πάμε να τους σκοτώσουμε»-κραυγάζανε πολιτισμένα τα… άξια παλικάρια του υπουργού δημόσιας προβοκάτσιας. Και τότε κατάλαβα  γιατί: Μπάτσος δεν γεννιέσαι, γίνεσαι…