ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΑ & ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΑ & ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ

Η μόνη, που κάνει σοβαρή, σχεδόν λυσσασμένη προεκλογική εκστρατεία είναι η πολιτική συμμορία της Ν.Δ. και του Κούλη Ξεπουλητάρη των πάντων! Όλοι οι άλλοι μουστερήδες του Κυνοβουλίου επιδίδονται σε εργώδη και παροιμιώδη προσπάθεια να χάσουν πανηγυρικά! Η πιο στημένη από τα ξένα αφεντικά παρά ποτέ εκλογική διαδικασία με την συνενοχή του ηλίθιου, διεφθαρμένου και διαρκώς ψεκασμένου δια της οθόνης όχλου των διακονιαραίων, που πίνουν νερό στο όνομα ή τουλάχιστον νομίζουν ότι βολεύονται με τον Νταβατζή της Ελεημοσύνης. Αύτανδρο το ξενόδουλο πολιτικό σύστημα δεν είναι απλώς συνένοχο αλλά ενθουσιώδης και ακούραστος συνεργάτης των ξένων επιβητόρων της Γκραικυλίας. Συνεχίζονται οι απανωτές γκάφες και τα χαζά αυτογκόλ της αντιπολίτευσης στην οποία πράσινοι και ροζέ το πολύ-πολύ να διαγκωνίζονται για την δεύτερη και τρίτη θέση, πάντα με την χυδαία συνέργεια όλων ανεξαιρέτως των βοθροκάναλων, που κάνουν συστηματικά το μαύρο άσπρο και την μέρα νύχτα. Προσθέστε και τις εξώφθαλμα στημένες δημοσκοπήσεις. Οι πάντες δίνουν  ρέστα για να πάρει ποσοστό αυτοδυναμίας η Ν.Δ. με τον ληστρικό και καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο της ενισχυμένης αναλογικής.

Ζητά ποσοστό πάνω από 41% και να μην μπούνε πολλά κόμματα στην Βουλή για να ληστέψει  τα ανεκμετάλλευτα υπόλοιπά τους το πρώτο κόμμα, δηλαδή η Ν.Δ. Καθίστε, όμως, μην έχουμε εκπλήξεις! Μη συμβεί και στις κάλπες το σύνδρομο διόρθωσης του Χρηματιστηρίου! Εκεί, που ουδείς περιμένει, με τα παίγνια κερδοσκόπων. ο δείκτης του Τάδε Χρηματιστηρίου πετά στον ουρανό και μετά από καναδυό συνεδριάσεις κάνει μεγαλοπρεπή βουτιά, που δικαιολογείται ως διόρθωση και ξαργύρωμα κερδών! Όλα δείχνουν, όμως, προσώρας με τα… τσαρούχια αυτοδυναμία της Ν.Δ., εκτός αν άλλως κελεύουν τα νέα πειράματα των ξένων, αν θέλουν να έχουν σε προληπτική ομηρία και τον Κούλη τον Ξεπουλητάρη. Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα οφείλει να προειδοποιεί, αν και πιστεύει την λαϊκή παροιμία: Στου κουφού (όχλου) την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα! Αντιθέτως τα ξένα αφεντικά είναι όλο αυτιά και ψαρεύουν παντού, όπου βρούνε! Και στα θολά νερά!

Μετά τις διαβόητες τηλεφωνικές υποκλοπές και άλλες παρακολουθήσεις, όπου σε μια μνημειώδη (στημένη) γκάφα ο άνευ Τσίπ(ρ)ας κομματάρχης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. λειτούργησε ως κανονικό πολύστροφο πλυντήριο των φονιάδων των λαών Αμερικάνων, των κύριων ιδιοκτητών της αποικίας (παρακολουθήσεις κάνει μόνο ο Κούλης για να εκβιάζει όλους τους αντιπάλους του και όχι τ’ αμερικανικά αφεντικά, που δεν αφήνουν τίποτα… να μην ακούνε και να μη βλέπουν προκειμένου να έχουν παντοτινά στο χέρι το ξενόδουλο σύστημα και φυσικά, τους ντόπιους μανδαρίνους του). Μετά το πόσο κοστίζουν τα προεκλογικά προγράμματα (διαλέγετε και παίρνετε, από 18 έως 88 δισεκατομμύρια ευρώ), ποιο από όλα είναι απολύτως κοστολογημένο ή να δοθούν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής να… τα μετρήσει. Παρότι είναι γνωστό ότι το μόνο πρόγραμμα, που άμεσα θα εφαρμοστεί, εξαγγέλθηκε κιόλας, είναι αυτό της δημοσιονομικής πειθαρχίας και νέων Μνημονίων του Δ΄ Γερμανικού  Ράιχ, όλοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια! Σαν να μην έφθαναν οι γκάφες και τα αυτογκόλ των πρώτων εκλογών, έχουμε και πιο εντυπωσιακά αμφότερα στο δρόμο για τις κάλπες της 25 Ιουνίου. ΣΥΡΙΖΑίοι και ΠΑΣΟΚοι έπαθαν ξαφνική ψύχωση με τους φόρους και δηλώνουν, χωρίς κανείς να τους το ζητήσει, πώς και ποιους θα φορολογήσουν για να βγούνε τα… προγράμματα. Παρεμπιπτόντως και αυτό δεν θα αποφασιστεί στην Αθήνα αλλά στο Βερολίνο! Αλλά είπαμε, το στήσιμο της εκλογικής παράστασης μετράει, παρότι είναι και πάλι της πλάκας!

Με την ασύδοτη, προβοκατόρικη δράση των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και των Μέσων Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media), εν φαιστικώ χορώ σύμπαντα τα βοθροκάναλα, βγάζουν καθημερινά ως βαθειά φορομπήχτες την αντιπολίτευση και φιλεργατικό, φανατικό οπαδό της άρσης της βαριάς φορολογίας τον ληστή Κούλη Μητσοτάκη, που μας έχει ταράξει 4 χρόνια στους φόρους, στην ακρίβεια, την φτώχεια και την εξαθλίωση. Με τα πολλά «pass» της ζητιανιάς, της καταρρακωμένης αξιοπρέπειας και αισθητικής, της ξεφτίλας! Ένα παράδειγμα από αυτά, που δεν λένε τα βοθροκάναλα. Πλήρωνε ένα νοικοκυριό, που έχει και την θέρμανση στο ηλεκτρικό ρεύμα, 1000 ευρώ το τετράμηνο και τώρα ήρθαν 3.500 ευρώ. Τάχα ο πόλεμος στην Ουκρανία, ενώ το κερδοσκοπικό κρεσέντο άρχισε 6 μήνες πριν από αυτόν. Διπλασίασαν και τριπλασίασαν μέσα σε δυο νύχτες τζίρους και κέρδη η Δ.Ε.Η. και οι άλλοι πάροχοι! Και όχι μόνο! Έρχεται ο ληστής και πράκτωρ των κερδοσκόπων Κούλης και λέει: Σε επιδοτώ με 1000 ευρώ. Εσύ κάνει το σκατό σου παξιμάδι να εξοφλήσεις και να μη σου κόψουν το ρεύμα και δίνεις 3.500 ευρώ. Και την επιδότηση την παίρνουν οι μεγάλες εταιρείες-πάροχοι και βάζεις από τα έτοιμα ή από τα δανεικά, τελικά από την τσέπη σου, επιπλέον 1.500 ευρώ. Όλα τα παίρνουν οι κερδοσκόποι πάροχοι με τις ευλογίες του κράτους και σημειώνουν κέρδη δισεκατομμυρίων! Αλλά εσένα, ηλίθιε όχλε, ουδόλως σε νοιάζει, ενδιαφέρεσαι μόνο για τα  ψίχουλα, που πέφτουν από ζάμπλουτο τραπέζι των κεφαλαιοκρατών και τα μαζεύεις για να τους τα ξαναδώσεις, μην τυχόν και χάσουνε!

Το σουβλάκι έχει πάει 4 ευρώ, αύξηση 100% και το ψωμί από 0,70 ευρώ σε 1,20 ευρώ, δεν μπορείς να πας σε σούπερ-μάρκετ αν δεν χαλάσεις πενηντάρικο για 5 πραγματάκια, αλλά οι αριθμοί ευημερούν. Ο πληθωρισμός έπεσε στο 4%! Υπομονή, κορόιδο, σε λίγο θα μηδενιστεί, αφού δεν θα ψωνίζει πια κανένας! Η ανάπτυξη καλπάζει χωρίς να παράγεις ούτε καρφίτσα! Κακόγουστες θεατρικές παραστάσεις, που θα σφυρίζονταν παντού, πλην αφορούν πειράματα με τις ζωές μας. Και έρχεται η επενδυτική βαθμίδα, πανάκεια δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακία! Στην ουσία συνιστά προάγγελο νέων εκποιήσεων βασικών κοινωνικών αγαθών, καινούριες περικοπές μισθών και συντάξεων, μέτρα για φέρετρο για τους εργαζόμενους και Μνημόνια για να μπορούν οι ξένες ύαινες, που λέγονται επενδυτές, να βρίσκουν αίμα να πίνουν. Μέγιστα κέρδη στην αποικία Γκραικυλία! Οι ξένοι επιβήτορες με τις εταιρείες δήθεν αξιολόγησης και τις μεγάλες τράπεζες άρχισαν τους εκβιασμούς, δεν περιμένουν να γίνουν εκλογές. Ψηφίστε να βγει αυτοδύναμη και σταθερή κυβέρνηση (δηλαδή Ν.Δ.) για να πάρετε την επενδυτική βαθμίδα, για να γίνετε πιότερο ραγιάδες του Κεφαλαίου! Χώρια, που έχουμε και άλλες μεγάλες δουλειές (μπίζνες) εμείς τα ξένα αφεντικά και δεν μπορούμε να περιμένουμε! Κάντε εκλογές, να τελειώνουμε, γιατί δρομολογείται ήδη η εκ νέου ιδιωτικοποίηση των μεριδίων, που κατέχει το Δημόσιο στις Τράπεζες: Στην ΑΛΦΑ 9%, στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ 27%, στην ΕΘΝΙΚΗ 40,39%, στην ΑΤΤΙΚΑ 63% και κάτι ψιλά στις άλλες!

Σιγά, που θα έχανε την ευκαιρία να εκβιάσει ο Κούλης σε αγαστή σύμπνοια και κατ’ εντολή των ξένων αφεντικών. Άμα δεν με βγάλετε τον Ιούνιο αυτοδύναμο, θα πάω για τρίτο εκλογικό γύρο τον Αύγουστο και δεν θα κάνετε διακοπές! Τέτοια ξετσιπωσιά και χυδαιότητα. Απλώς η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα, επειδή έχει μνήμη ελέφαντα, σας υπενθυμίζει ότι και στο πρόσφατο παρελθόν έγιναν 3 εκλογικές αναμετρήσεις και για να γίνει πρωθυπουργός ο πατέρας τού Κούλη, το κράτος, το παρακράτος και οι ξένοι αφέντες (τάχα 17η Νοέμβρη) διέπραξαν μια δολοφονία, που μέχρι σήμερα πριμοδοτεί πολιτικά την οικογένεια Μητσοτάκη και τις παραφυάδες της! Είχαμε διατυπώσει από την πρώτη στιγμή, «προφητικά» την τολμηρή θέση, που την επιβεβαιώνει η πολιτική πράξη και η ζωή! Δεν περνά απαρατήρητο ότι σε αυτές τις δεύτερες εκλογές το κλίμα είναι άκρως υποτονικό και όλα τα κόμματα, ιδιαίτερα η Ν.Δ., ερωτοτροπούν και τρέμουν την μεγάλη αποχή, την αδιαφορία του όχλου. Πάλι η αποχή θα κρίνει έδρες και κυβέρνηση. Για αυτό ο Κούλης λέει με στόμφο διάφορες αυτονόητες μπούρδες: Η κάλπη είναι άδεια, μην πάτε στις παραλίες και τα ρέστα. Το άλλο ζήτημα είναι αν θα μπούνε καναδυό κόμματα ακόμα στην νέα Βουλή, που σημαίνει ότι περιορίζεται η λεία του πρώτου κόμματος, που παρέχει ο ληστρικός εκλογικός νόμος και σε συνδυασμό με την αποχή τίθεται σε κίνδυνο η αυτοδυναμία. Για την ώρα το ξενόδουλο σύστημα εξουσίας φαίνεται να προωθεί την Ζωίτσα και την Πλεύση της! Ως δικλείδα ασφαλείας απέναντι στην παντοκρατορία της Ν.Δ. και ισορροπίας απέναντι στην αντιπολίτευση; Ίδωμεν!

Εκλογές δεν γίνονται χωρίς τους μετανάστες και την Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Τουρκική αρέσκεται ν’ αυτοαποκαλείται εξαιτίας της διαρκούς εγκληματικής ταχτικής της αποικίας Γκραικυλίας. Τα έχουν διαβάσει εδώ και μια δεκαετία οι παλιοί μας αναγνώστες. Οι Πομάκοι, τουρκογενείς, βουλγαρικής, τσιγγάνικης και λοιπής καταγωγής, που τους  κατέσφαξαν οι Τούρκοι, εξαναγκάστηκαν από το ξενόδουλο κράτος Γκραικυλίας και τους ρατσιστικούς, φασιστικούς και απάνθρωπους περιορισμούς να δηλώνουν Τούρκοι! Μην ξεχνάτε την μέχρι το 1996 περίφημη Μπάρα, ούτε δίπλωμα οδήγησης τρακτέρ μπορούσαν να πάρουν! Και μετά σας φταίει το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή; Κάθε σοβαρό κράτος το ίδιο θα έκανε! Κούλης και αντιπολίτευση και στις προσεχείς εκλογές παίζουν το επικίνδυνο παιχνίδι με την Μουσουλμανική (Τουρκική, εμείς σεβόμαστε το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των ανθρώπων) μειονότητα Θράκης! Δεν έχουν δράμι μυαλό; Κατηγορεί ο ένας τον άλλον για το ποιος υποψήφιος, ποιανού κόμματος είναι εντεταλμένος του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή! Ωμά, κυνικά θα σας απαντήσουμε, γιατί από την πρώτη μέρα (Απρίλιος 2011) αυτή η Ιστοσελίδα έχει πρωτότυπες επεξεργασίες και θέσεις για τα ελληνοτουρκικά και το κυπριακό! Εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια ουδείς βουλευτής στην Θράκη, στην μειονότητα, εκλέγεται χωρίς να έχει το πράσινο φως ή τουλάχιστον την ανοχή από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής! ΟΥΔΕΙΣ!! Για να μη θυμηθούμε κάτι… περίεργα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα! Γκέγκε;

Ο τεράστιος φράκτης στον Έβρο τί είναι, ρε γελοίοι πατριδοκάπηλοι; Δεν είναι με μια έννοια επιστροφή στο προ το 1996 καθεστώς, όταν υπό ορισμένες συνθήκες οι πολίτες, θέλουν πάλι ειδική άδεια για να πάνε στα χωράφια τους; Και για να μην αμφιβάλλετε για τις προθέσεις της άθλιας οικογένειας Μητσοτάκη, έδωσε χαρακτηριστικό δείγμα γραφής η Ντόρα Μπακογιάννη, που επισκέφθηκε μειονοτικά ορεινά χωριά στην Ροδόπη. Με ειδεχθέστατο θράσος τους εγκάλεσε γιατί ψήφισαν Τσίπρα και τους απείλησε ότι αν το ξανακάνουν τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για αυτούς.  Θέλω στήριξη. Διότι, εάν εσείς δεν με στηρίξετε, εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω. Στην συνέχεια είπε ότι στην Αθήνα δεν αγαπούν την μειονότητα, όπως αυτή και πώς θα πάει στην Αθήνα να τους στηρίξει, θα της απαντήσουν: Μα αυτοί μας  μαυρίσανε! Ζήτησε κυνικά εκβιαστικά να ψηφίσουνε Ν.Δ. γιατί τώρα θα βγάλετε κυβέρνηση, θα βγάλετε κόμμα. Και το κόμμα είμαστε εμείς! Έφερα στα Χανιά 41%. Ψηφίζουν τα Χανιά και δεν ψηφίζετε εσείς; Καταλάβατε τώρα γιατί δηλώνουν Τούρκοι στα Πομακοχώρια; Και πολύ καλά κάνουν με τέτοιες συμπεριφορές της οικογένειας του “Εφιάλτη” (έτσι αποκαλούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου τον Κώστα Μητσοτάκη), που νομίζει εαυτούς κληρονομικούς δικτάτορες και συμπεριφέρεται χειρότερα από τσιφλικάδες προς κολίγους. Τί ντροπή για τον ελληνικό πολιτισμό και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο! Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να την βρουν οι Μητσοτάκηδες! Άντε ψηφίστε τους πάλι, ηλίθιοι διακονιαραίοι κοψοχέρηδες, να χορτάσετε ψωμί εσείς και τα παιδιά σας!

Με όλα αυτά τα φαιδρά, ωραία και εθνικοπατριωτικά πορευόμαστε προς τις δεύτερες εκλογές με κύρια χαρακτηριστικά την υποτονικότητα. Είναι και η λίστα επιλογής των βουλευτών, άλλη φασιστική και καλπονοθευτική εκτροπή! Οι βουλευτές των μεγάλων τζακιών θα βγούνε έτσι κι αλλιώς  με το ληστρικό «μπόνους» των 40 εδρών, επομένως πού και γιατί να τρέχουνε στις ρούγες για ψηφοθηρία; Κάλπες και πάλι με την απόκρυψη των αληθινών προβλημάτων του όχλου-λαού, με χυδαίους αντιπερισπασμούς για ν’ αλλάξει γοργά η ατζέντα των θεμάτων και να πηγαίνει, όπου θέλουν, όπου συμφέρει τα ξένα αφεντικά και τα ντόπια τσιράκια τους (πειράματα κάνουν αμφότερα). Με τους εκβιασμούς του Κούλη και της Ν.Δ. να κάτσει αμέτη μουχαμέτη στην καρέκλα Μαξίμου για άλλα 4 έτη. Με σύμπασα την αντιπολίτευση να συναγωνίζεται σε γκάφες και αυτογκόλ, για το πώς θα χάσει πιο πανηγυρικά!  Με τις στημένες δημοσκοπήσεις να πέφτουν πάντα έξω, αλλά έτσι κάνουν με τα βοθροκάναλα την δουλειά τους καλά. Πουλάνε κουτόχορτο στον όχλο, που νομίζει ότι αποφασίζει για το μέλλον του, που είναι πάντα άθλιο παρελθόν κατ’ εντολή των ξένων ιδιοκτητών της Γκραικυλίας. Έτσι τραβήξαμε τον δρόμο μας, μόνο, που τώρα η εκλογική βία και καλπονοθεία είναι ψηφιακή, ηλεκτρονική και προπαντός με την συνενοχή του όχλου!