Τ’ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΛΗΞΗ

Τ’ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΛΗΞΗ

Πώς να δεχτεί ο Κούλης (Μητσοτάκης) Ξεπουλητάρης ότι η κλεψύδρα σώθηκε, ότι τα ξένα αφεντικά σφύριξαν το τέλος της θητείας του στο θαλαμοφυλάκιο της Γκραικυλίας και δρομολογούν μανούβρες για επόμενο θαλαμοφύλακα;  Όπως δεν τον πίστευαν ο άνευ Τσίπ(ρ)ας, ο Κώτσος, ο Κινέζος και όλα τα μίσθαρνα όργανα του διαχρονικού δοσιλογισμού. Αλλά τέτοια ανία κι έλλειψη πρωτοτυπίας; Πάλι κοριοί; Δεν βρίσκεται κάτι μοδάτο για το άθλιο πειραματόζωο Γκραικυλία; Να γελάσει, βρε ξένε επιβήτορα, λιγάκι το χειλάκι μας, ημών των ολίγων και εκλεκτών, που δεν τρώμε πολιτικό ή άλλο κουτόχορτο! Φυσικά κι οι ξένοι συνεχίζουν τα φρικτά πειράματα, έστω και αν συνιστούν αφόρητη μανιέρα. Έχουν πολλές… εφαρμογές σε αμέτρητα υποψήφια θύματα. Άλλωστε εδώ πειραματίζονται γιατί είναι εύφορο το κλίμα της ταξικής άνοιας.

Ακρίβεια, φτώχεια, εξαθλίωση, χωρίς ηλεκτρισμό και θέρμανση, κοροϊδία χυδαία το «καλάθι της νοικοκυράς» (είναι κεφάτη, γυρίζει απ’ του Βερόπουλου!) και ρίχνουν στην πιάτσα το θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών. Να μετρήσουν πόσο τσιμπάει το καινούριο δόλωμα ο ηλίθιος, διεφθαρμένος και δια της οθόνης ψεκασμένος όχλος, που δεν αφήνει με τίποτα το ταξικό κώμα, πλην τώρα πεινάει και τουρτουρίζει, κάτι, που δεν αποκλείεται προϊόντος του χρόνου να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι με ενδεχόμενες δυσάρεστες συνέπειες για το Κεφάλαιο και τον Ιμπεριαλισμό.

Δημοσκοπούν, συνάμα δοκιμάζουν αντιπερισπασμούς τα ξένα αφεντικά. Κατά πόσο ο όχλος ενδιαφέρεται για καίρια ζητήματα ελευθερίας και δημοκρατίας ή το ζήτημα των κοριών περνά στο ντούκου, οπότε μπορούν να συνεχίζουν τον κατήφορο του φασισμού και των πάσης φύσεως υποκλοπών;  Να είναι ή όχι η έτσι και αλλιώς εγχώρια διεφθαρμένη πολιτική σκηνή εξόφθαλμη διελκυστίνδα ξένων και ντόπιων πρακτόρων; Μη ξεχνάτε ότι οδεύουμε σε 2-3 μέσα σε ένα έτος διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις και πρέπει να ξέρουν επαρκώς οι ξένοι ιδιοκτήτες της αποικίας. Αν όντως νοιάζεται ο όχλος για  κοριούς και επίμαχα ζητήματα δημοκρατίας, που ΔΕΝ το πιστεύουμε, θα χρησιμοποιήσουν άλλες προσαρμοσμένες τακτικές στην ανάδειξη νέου θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας (του Ανδρουλάκη λόγου χάρη) αλλά και στην ανανέωση του κοπαδιού αλόγων, που τα επόμενα χρόνια θα τρέχουν στον πολιτικό στίβο με τους ίδιους σταβλάρχες και διαιτητές, και με κριτήριο ποιος είναι ικανότερος και χρησιμότερος εγχώριος πράκτορας των συμφερόντων τους.

Θα κάνουν ανοιχτό παιχνίδι με πιπεράτες αποκαλύψεις, μαφιόζικους εκβιασμούς, χτυπήματα κάτω από την μέση και λοιπές βρώμικες συναλλαγές, ενώ αν ουδείς δείχνει να νοιάζεται για αυτά, οι παραπάνω ενέργειες θα γίνονται παρασκηνιακά, όπως πάντα συμβαίνει. Αν φτώχεια και εξαθλίωση ξυπνά και σε δεύτερη φάση ταξικά εξαγριώνει ολοένα πιότερο τον όχλο, είναι μεγίστη ανάγκη και σκοπιμότητα για τους ξένους να έχουν τις υποκλοπές, μαζί με συναφή κόλπα, στην φαρέτρα των μέτρων αντιπερισπασμού, για να μετατοπίζεται η κοινή γνώμη από τα καίρια προβλήματα επιβίωσης. Και το πιο λειτουργικό για αυτούς είναι ο συνδυασμός των ανωτέρω, η εναλλακτική χρήση, βλέποντας και κάνοντας ανάλογα με την περίσταση και κατά πόσο πιάνει το ένα ή το άλλο τερτίπι στην διαλυμένη εδώ και δεκαετίες κοινωνική συνείδηση.

Mε πόση θεία αφέλεια, παροιμιώδη όσο και εξοργιστική υποκρισία συζητούν και χρησιμοποιούν όλα τα ξενόδουλα κομματόσκυλα το θέμα των τηλεφωνικών κοριών! Σα να προέκυψε μόλις χθες και αναπάντεχα. Λες και δεν γίνονται από την ίδρυση έως τώρα και πάντα στο «αθλιέστερο προτεκτοράτο», στο φρικτό πειραματόζωο! Και με πόση αδιαντροπιά και χυδαιότητα αντιπαρατίθενται για τους λόγους επιβολής των επισυνδέσεων (έτσι βαφτίζουν τους κοριούς), για την ενημέρωση των θυμάτων, το νομοθετικό πλέγμα προστασίας των πολιτών, τον δημοκρατικό έλεγχο της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Κ.Υ.Π.), την παρεμβολή της φιλιππινέζας του Καπιταλισμού δικαιοσύνης! Παραμυθιάζουν τον κοσμάκη ότι οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, και η Πρεσβεία (συγνώμη το κτίριο απ’ όπου διευθύνεται η Γκραικυλία!) δεν κοιμούνται αν δεν ενημερώσουν τον Κούλη (όπως και τους προκατόχους και διαδόχους του) για το ποιους παρακολουθούν και γιατί; Και τ’ αριθμητικά στοιχεία είναι παραμύθι. Οι επισυνδέσεις ήταν κατά μέσο όρο 4.500 τον χρόνο και φέτος ξεπέρασαν τις 11.500. Μπράβο αξιοπιστία κι ειλικρίνεια των Αμερικάνων και άλλων Δυτικών επικυρίαρχων!

Καμώνονται ότι δεν ξέρουν ότι όλοι παρακολουθούνται (εν δυνάμει ή επιλεκτικά, δεν έχει σημασία) και για αυτό δίνουν καθημερινώς και αφειδώς πειστήρια υποτέλειας στα αφεντικά τους. Με μια έννοια και η περί των κοριών αντιπαράθεση είναι μια ακόμα άμιλλα ξενοδουλείας του πολιτικού προσωπικού Γκραικυλίας ενόψει επιλογής νέου θαλαμοφύλακα. Σκίζουν τα ρούχα, πώς είναι δυνατόν να παρακολουθείται ένας ευρωβουλευτής την εποχή, που διεκδικεί την αρχηγία του κόμματός του. Γιατί, ρε ηλίθιοι, διεφθαρμένοι πρότεροι και επόμενοι κομματάρχες, εσάς ποιοι και πώς σας έχρισαν αρχηγούς; Τα ξένα αφεντικά μετά από εξαντλητικές εξετάσεις ραγιαδισμού εκ μέρους σας.

Μιλάνε σα να πρόκειται για την πιο ανεξάρτητη χώρα του πλανήτη και όχι για το πιο άθλιο πειραματόζωο και αποικία. Κουβέντα για την ξένη εξάρτηση και πώς γίνεται παιχνίδι με τα υποτιθέμενα κακόβουλα ηλεκτρονικά λογισμικά, που τα επιδοτεί, τα αγοράζει και τα πουλά ο ίδιος ο Καπιταλισμός για να κάνει αποτελεσματικότερα την δουλειά στο κυνήγι του κέρδους και της επωφελούς σε αυτόν και γι’ αυτόν τον σκοπό εξουσίας. Ολωσδιόλου ξαφνικά και απρόσμενα μια ωραία πρωία γέμισαν τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) με… φοβερές αποκαλύψεις για τους κοριούς. Οι κατ’ ευφημισμό δημοσιογράφοι (και τροχονόμοι ηλίθιων, χυδαίων διαφημίσεων)   είχαν επιφοίτηση Πνεύματος και δημοσιοποίησαν χαρτιά διοχετευμένα κατ’ ευθείαν από  Κ.Υ.Π. και C.I.A. (συγνώμη, από το γιουσουρούμ στο Μοναστηράκι)!

Και τί μεγάλος και βαθύς πόνος για την δημοκρατία στην Γκραικυλία έπιασε τον ξένο Τύπο και δη ορισμένες ναυαρχίδες του Καπιταλισμού. Τώρα και αυτός είδε φως…  αληθινό και ξιφουλκεί-τυχαίως, λόγω απρόσμενης έμπνευσης!- κατά του Κούλη (Μητσοτάκη) Ξεπουλητάρη, που δείχνει να μη σέβεται την δημοκρατία. Τώρα και οι υποψήφιοι δελφίνοι στην Ν.Δ. άρχισαν δειλά να ρίχνουν αχνές και πρόωρες βολές τροχιοδεικτικές για την μετά Κούλη εποχή! Να είναι έτοιμοι οι άνθρωποι! Πήραν το μήνυμα ξένων αφεντάδων δια του Τύπου. Όλοι και όλα ποικιλοτρόπως κραυγάζουν: Έληξε ο χρόνος της θητείας σου Κούλη! Σφυρίξαμε την λήξη! Μάζεψέ τα έγκαιρα! Επόμενος θαλαμοφύλακας Γκραικυλίας!

Μόνο ο ενδιαφερόμενος σφυρίζει δήθεν αδιάφορα, κάνει πώς δεν καταλαβαίνει επιδιδόμενος, ωστόσο, σε προεκλογική προπαγάνδα, να σώσει ό,τι σώζεται. Μάταια! Τα ξένα αφεντικά του έστρωσαν πραξικοπηματικά τον δρόμος, αυτά και τον χαλάνε! Όπως έκαναν με τους προηγούμενους θαλαμοφύλακες! Όπως θα κάνουν και με τους επόμενους, όσο υπάρχει αποικία Γκραικυλία σε ταξικό λήθαργο!