ΤΡΕΝΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

ΤΡΕΝΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

«Πάμε και όπου βγει»!! Χίλια μεταθανάτια ΜΠΡΑΒΟ στον μηχανοδηγό του μοιραίου τρένου, που έστω και λίγο πριν σκοτωθεί, περιέγραψε με ακριβή, τραγικό και μοιραίο τρόπο την πεμπτουσία της αποικίας Γκραικυλίας. Πάμε κι όπου βγει! Προσθέστε τον ραγιαδισμό, το παρατεταμένο ταξικό κώμα του διεφθαρμένου, πολλαπλώς ψεκασμένου δια της οθόνης όχλου, το άκρον άωτο της μαζικής βλακείας, την παλλαϊκή χωρίς καμιά εξαίρεση συνενοχή. Η ξενόδουλη και άκρως διεφθαρμένη εξουσία των Κούληδων, των Τσιπραίων και άλλων, κατά σειρά και επι σειρά τετραετιών, στυγερών δολοφόνων (ως ηθικοί αυτουργοί) του κοσμάκη ΟΥΔΕΜΙΑ φέρει ευθύνη! Με παροιμιώδη υποτέλεια,  χαρακτηριστικό επαγγελματισμό και συγκινητική συνέπεια εκτελεί τις εντολές και τα πειράματα, που της αναθέτουν τα ξένα αφεντικά. Η ζωή ΟΥΔΕΜΙΑ αξία έχει για τα χοντρόπετσα γουρούνια! Τί κι αν χαθούν καμιά εξηνταριά νέοι άνθρωποι! Παράπλευρες απώλειες (ή μήπως ωφέλειες;) στο κρεσέντο του Κράτους Δικαίου! Έτσι λέγεται πια ο μεταξωτός φασιστικός και ναζιστικός φερετζές του παμφάγου Κεφαλαίου, του φονικού Ιμπεριαλισμού και του καλπάζοντα ψηφιακού Μεσαίωνα. Κι εδώ η Γκραικυλία πρωτοπορεί και δίνει τα φώτα του… πολιτισμού στους Κουτόφραγκους. Περνάει απευθείας από τον κανονικό Μεσαίωνα στον ψηφιακό, χωρίς να γυρίσει το… κλειδί προς τον αναπτυγμένο Καπιταλισμό. Ούτε λόγος για σοσιαλισμό και ριζοσπαστικές αλλαγές…

Καθίστε απέναντι στις τηλεοράσεις του αργυρώνητου κοπετού, ηλίθιοι καταναλωτές του ηλεκτρονικού πιθηκάνθρωπου, μη ξεσηκώνεστε και ο πανάθλιος Καπιταλισμός με κάθε μέσο θα συνεχίζει δολοφονεί εσάς και τα παιδιά σας. Εξακολουθήστε να μετράτε τον βίο με εκατόμβες, Μάτι, Μάνδρα, φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ., εκδρομείς μαθητές, που καρατόμησαν οι μελαμίνες του εγκληματία φορτηγατζή, θύρα 7, Σάμαινα, νεκροί στον Μαλιακό, δυστύχημα στα Τρίκαλα, –και τέλος δεν έχει το προσκλητήριο των τζάμπα νεκρών της παλλαϊκής ανοησίας, του ωχαδερφισμού, του μακαρίου ύπνου. Δρόμοι σπαρμένοι με χιλιάδες πτώματα. Να… φύτρωνε και καμιά εξέγερση! Να πότιζε και να λίπανε τόσο χαμένο αίμα καμιά Επανάσταση, ποιος το έσκαζε! Παρακολουθείστε σαν χάνοι στις οθόνες πότε πόλεμο, πότε εγκλήματα, πότε τραγωδίες, πάντα και μόνιμα αιματοχυσίες και δυστυχίες, μέχρι να χτυπήσει την δική σας πόρτα ο χάρος, κατά την λαϊκή παροιμία του λύκου και του μυθομανούς βοσκού! Μην κατεβαίνετε στην μαχητική ταξική πάλη και επαναστατική δράση! Η λύση; Πέντε κι έξι εκατομμύρια πολίτες στους δρόμους της ανατροπής, να ξαναγίνετε από όχλος αγωνιστής λαός και να απελευθερώσετε από την ξένη ακρίδα την αποικία Γκραικυλία, να την κάνετε για πρώτη φορά στην παγκόσμια Ιστορία ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα! Αλλιώς, θα δείτε τί έχει για συνέχεια το φρικτό καπιταλιστικό σφαγείο  για τα ανέμελα γκαρσονάκια και τα πιθηκάκια των Μέσων Μαζικής Μαλακίας (Social Media)!

Όσοι θεωρούν όλα αυτά αυταπάτες και παραλογισμούς, ουδεμία άλλη διέξοδο έχουν, δεν υπάρχει άλλος, τρίτος δρόμος, όπως επανειλημμένα ταξικά έχει η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα υπογραμμίσει: Η ο ντουνιάς ολόκληρος θα εκπυρσοκροτήσει σαν γεμάτο Καλάσνικοφ να σκοτώσει μια για πάντα τον Καπιταλισμό ή αυτός θα καταστρέψει πολύ σύντομα την ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη Γη. Θα πείτε, μα αυτό είναι τώρα μήνυμα με αφορμή το τραγικό δυστύχημα της ανθρώπινης βλακείας στα Τέμπη; Τόσο λαϊκισμός, δογματισμός, και από την… μύγα ξύγκι; Τα φαινόμενα της καταστροφής είναι ανάλογα σε κάθε χώρα ή αποικία, κάθε όχλος ή λαός έχει αυτό, που του αξίζει και απεργάζεται. Στην παγκόσμια καπιταλιστική κατανομή η Γκραικυλία έχει… περήφανα αποδείξει από την ίδρυσή της ότι είναι το «αθλιέστερο προτεκτοράτο» και το πιο φρικτό και υπάκουο πειραματόζωο για λιμούς, δυστυχήματα, καταποντισμούς, χρεωκοπίες, μνημόνια και άλλα τριτοκοσμικά πειράματα! Και τί μαεστρία διαθέτει να βαφτίζει τα πιο στυγερά εγκλήματα της πολιτικής και κομματικής της συμμορίας, τραγικά δυστυχήματα!

Και τί πλαστική συγκίνηση, υποκριτική συμπαράσταση εξέφρασε το Δ’ Γερμανικό Ράιχ (κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση) στην αναξιοπαθούσα Γκραικυλία! Δεν είναι αυτές οι νεοναζιστικές πουτάνες της Δύσης, που με τα δολοφονικά Μνημόνια και άλλα κόλπα-με την συνενοχή πάντα του ντόπιου όχλου και της πολιτικής και κομματικής συμμορίας-καταλήστεψαν, δολοφόνησαν και διέλυσαν την Αποικία; Για παράδειγμα αυτές δεν διέταξαν να πάρουν οι Ιταλοί και άλλοι νταβατζήδες μπιρ παρά, για 45 εκατομμύρια ευρώ (όσο αξίζει ένα κότερο) τον εμπορικό τομέα, την κίνηση, τα εισιτήρια, δηλαδή τα λεφτά, των ήδη προβληματικών εγχώριων σιδηροδρόμων και να αφήσουν την λάντζα στο «κράτος», το τροχαίο υλικό, τις γραμμές, τα συστήματα κι άλλα κόστη, και πάλι για να κερδίσουν πουλώντας συρμούς και αναλώσιμα; Το ίδιο δεν έκαναν με την παιδεία, την υγεία, τον πολιτισμό, την διοίκηση, την οικονομία, με σύμπασα την Γκραικυλία; Σας κρύβουν τα βοθροκάναλα με πρώτο το “χαμαιτυπείο” (έτσι το βάφτισε ο πατέρας του Κούλη), που σκάει γάιδαρο σε ραγιαδισμό και αμερικανολαγνεία, ότι το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της κίνησης των τρένων είχε αρχίσει να λειτουργεί από το 2010 αλλά τα Δυτικά σκουλήκια με τα Μνημόνια το σταμάτησαν, απέλυσαν τον κόσμο και μας γύρισαν στον  αγαπημένο μας Μεσαίωνα. Αμ οι σταθμάρχες, που προσλαμβάνονται για έξι μήνες με μπλοκάκι; Πόσο πιο φτηνή ακόμα η ανθρώπινη ζωή στην Γκραικυλία;

Με τί μελανά χρώματα και επιτόπιες συνδέσεις από τον χώρο της τραγωδίας τα άθλια βοθροκάναλα και τα παπαγαλάκια της ξενόδουλης εξουσίας, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, έβγαλαν τόσες μέρες τζάμπα πρόγραμμα, με παχυλές ηλίθιες διαφημίσεις! Μην τυχόν και δεν ενημερωθεί για το κατάντημά του ο όχλος και για το τί πρέπει να ψωνίζει και να ψωνίζεται! Κανονική πολιτική εκτροπή από τα αληθινά προβλήματα του κοσμάκη, συμπεριλαμβανομένων και των αιτίων του δυστυχήματος (ειδεχθέστατο έγκλημα) στα Τέμπη! Αντιπερισπασμός και πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα. Αμ, οι πανηλίθιες ερωτήσεις σε όσους έβγαιναν από τα χαλάσματα του τρένου; Οι προκλητικές μαλακίες των πάσης φύσεως ειδικών, με εμφανή ή αφανή, χοντροκομμένο ή εύσχημο τρόπο να βγάλουν λάδι την συμμορία του Κούλη Ξεπουλητάρη, που είναι στην παρούσα φάση, στο τρέχον δυστύχημα, με την ιδιότητα του ηθικού αυτουργού, ο δολοφόνος των φοιτητών και άλλων θυμάτων των Τεμπών! Πώς νοιώθετε, που δεν καήκατε ζωντανός; Δώστε μας μια εικόνα για την κατάστασή σας; Τί είδατε, τί πάθατε; Α, ρε μεγάλε Χάρρυ Κλυνν, από τότε τα έλεγες και παραμένεις αξεπέραστος:

Πέστε μας τί σας χτύπησε περισσότερο;

-Η πόρτα!!

Τί να πούμε για τα κνώδαλα, που χάνουν τα παιδιά τους και το πρώτο τους μέλημα είναι να βγαίνουν και να κλαίνε γοερά στις κάμερες; Ούτε ντροπή, ούτε συναίσθηση! Εκτός από την χυδαιότητα και την γελοιοποίησή τους, είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι, παίζουν το παιχνίδι της άθλιας εξουσίας, σκοτώνουν ακόμα μια φορά τα παιδιά τους ή τ’ άλλα αγαπημένα πρόσωπα εκχυδαΐζοντας την μνήμη τους, τυμβωρυχούν επί των τάφων τους.

             

Τραγικές εξυπναδούλες στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και τα της Μαζικής Μαλακίας (Social Media) του στυλ ότι σήμερα παρακολουθείς στο κινητό τηλέφωνο άνετα πού βρίσκεται η πίτσα, που έχεις παραγγείλει, και τα τρένα κινούνται με τρόπο χειροκίνητο στην ίδια γραμμή και με αντίθετες φορές! Κουβέντα, γιατί γίνονται όλα αυτά, για τις μίζες δισεκατομμυρίων, που φαγώνονται στην Γκραικυλία και στο Δ’ Ράιχ, φταίνε μόνο κάποιοι επίορκοι υπάλληλοι και μερικοί κακοί συνδικαλιστές! Κουβέντα για το ότι 48 ώρες μετά το δυστύχημα κρύβουν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών και των αγνοουμένων, ότι ποτέ δεν θα μάθουμε πόσοι επέβαιναν στο μοιραίο τρένο. Στα μαλακά και η φρικώδης αλητεία ότι 40 λεπτά μετά το δυστύχημα (έγκλημα) η Εταιρεία δεν μπορούσε να βρει σε ποιο σημείο της γραμμής ήταν το τρένο, με αποτέλεσμα τα ασθενοφόρα και οι δυνάμεις διάσωσης να γυρνάνε στον κάμπο ψάχνοντας μέσα στην νύχτα!  Άθλια Γκραικυλία!

Το είπε πολύ χαρακτηριστικά και σφόδρα τραγικά ο παλιός σταθμάρχης της Λάρισας: Στον επόμενο σταθμό, μετά το πέρας του ορισμένου και του αναμενόμενου χρόνου άφιξης της αμαξοστοιχίας, θα περίμεναν κάνα μισάωρο αναρωτώμενοι, μα τί έγινε το τρένο;- και μετά θα περνάνε σβάρνα την γραμμή να το βρούνε και να δούνε τί συνέβη! Είπαμε Μεσαίωνας στην Αποικία!  Αυτόν τον ρόλο της αναθέτουν τα σκουλήκια της Δύσης, που την διαφεντεύουν και όχλος της τον αποδέχεται ασμένως! Τα φορτώσανε σε ένα φουκαρά σταθμάρχη, και όλα μέλι γάλα. Γλειφτρόνι  και αυτός  του κομματικού πελατειακού παρακράτος, Ήταν αχθοφόρος μια ζωή, πάει να πει κουβαλούσε βαλίτσες, που δεν είναι ντροπή, η Γαλάζια Κομματική Μαφία τον έστειλε στο υπουργείο Παιδείας και λίγο πριν τα 60 χρόνια του είπε το κομματικό του Βίσμα (τοπικός βουλευτής, που όλοι γνωρίζουν αλλά κάνουν γαργάρα το όνομά του): Να σε κάνουμε σταθμάρχη, να πάρεις  μια καλή σύνταξη; Και ο ανόητος είπε ΝΑΙ! Πάλι ο μεγάλος Χάρρυ Κλυνν τα έχει πει:

– Με καλέσανε ν’ αναλάβω…

– Κι εσείς πήγατε;

– Ναι πήγα, αφού με καλέσανε!

– Και καλά, εσείς, όπου σας καλούνε, πάτε;

– Γιατί, ρε χαμένε, ξέρεις κανέναν, που να τον καλέσανε και να μην πήγε;

Ο αθάνατος Τραμπάκουλας εκπαιδεύτηκε άρον-άρον στα 59, τον έχρισαν σταθμάρχη, τον βάλαν 5-6 μέρες στον Τύρναβο και μετά στο… πιεστήριο του σταθμού της Λάρισας! Πήρε στον λαιμό του και 9 συναδέλφους. Και τα παπαγαλάκια του Κούλη, όπως και ο ίδιος, έβγαλαν πόρισμα πριν ακόμα μαζευτούν τα μέλη των διαλυμένων σορών: Ανθρώπινο λάθος! Είναι φρικτό προμελετημένο έγκλημα! Όχι το μοναδικό! Πάλι τα κανάλια της λίστας Πέτσα και οι κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφοι λησμόνησαν τις πρώτες ώρες να σας… ενημερώσουν για τα τόσα άλλα περιστατικά στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή, που από τύχη δεν θρηνήσαμε προηγουμένως θύματα. Και δεν θα το… θυμότανε ποτέ, αν δεν έβγαιναν οι από αυτά απαξιωμένοι και δεινά συκοφαντημένοι συνδικαλιστές με τα έγγραφα και τα εξώδικα προς τους αρμοδίους, που τους προειδοποιούσαν ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει το Μέγα Έγκλημα!! Επί παραδείγματι, λίγες μέρες πριν από τα μοιραία τρένα, κόπηκε καλώδιο ηλεκτρικής τάσης 25.000 βολτ και έπεσε σε σταθμευμένη αμαξοστοιχία σαν αυτήν, που διαλύθηκε στα Τέμπη, με 450 επιβάτες, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν μέσα για τρεις ώρες (αν κατέβαιναν θα πάθαιναν ηλεκτροπληξία) κι εδώ πάλι δεν θρηνήσαμε από τύχη αγαθή. Φαντάζεστε μια καθαρίστρια στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” να βάλει στα 60 της κομματικό Βίσμα, να μετατεθεί στον Πύργο Ελέγχου ως ελεγκτής κυκλοφορίας και να προσγειώνει-απογειώνει αεροσκάφη; Α, να μην το ξεχάσουμε! Παραιτήθηκε και ένας υπουργός, που λίγες μέρες πριν ελεεινολογούσε δημοσίως όποιους αμφισβητούν την ασφάλεια του σιδηροδρομικού μας δικτύου! Δεν ξανάγινε τέτοια… ευθιξία! Οι εκλογές θέλουν και ένα γιαλντζί αποδιοπομπαίο τράγο,  μάλλον ένα σαθρό άλλοθι για τον θαλαμοφύλακα Κούλη. Το άθλιο σύστημα θα παράγει συνεχώς μίζες και νεκρούς και ο όχλος χαϊβάνι στην οθόνη.

Να λείψει ο διεφθαρμένος και υποτελής πολιτικός κόσμος; Παρέλασαν από τα Τέμπη σύμπασα η συμμορία των κομματόσκυλων για να εκφράσουν τάχα την συμπαράσταση στα θύματα, στην ουσία να επιθεωρήσουν τα έργα, που επιτέλεσε η διακυβέρνησή τους ως καλοί κολλήγοι των ξένων αφεντικών. Κάνουν ένα διάλειμμα από τις διπλές ή και τριπλές (αναλόγως την βούληση των Αμερικάνων αφεντάδων) εκλογές, που θα γίνουν στην Γκραικυλία. Μόλις τελειώσει το τριήμερο υποκριτικό δημόσιο πένθος θα ξανασηκωθούν στους ιστούς οι σημαίες της πολιτικής κοκορομαχίας, της τυφλής σικέ σύγκρουσης, του κομματισμού, της χυδαιότητας και βαρβαρότητας. «Πολακαίοι» κατά «Πάτσηδων»! Γοργά στεγνώνουν τα δάκρυα, είναι κροκοδείλια, άλλωστε! Αλλοίμονο σ’ όσους χάθηκαν! Έχουν και δουλειές, σοβαρότερες  οι ιδιοκτήτες της Γκραικυλίας Αμερικάνοι και τα εγχώρια κομματόσκυλα. Ν’ αναδείξουν θαλαμοφύλακα της Γκραικυλίας, που δεν θα είναι ο Κούλης! Το λέει εδώ και 6 μήνες η συνωμοσιολόγα η Κασσάνδρα! Μια και το ‘φέρε ο λόγος, ρε μάγκες μου, θυμάστε σε κάθε ριζική αλλαγή θαλαμοφύλακα τί καταστροφές σήκωσε ο τράχηλος του Γκραικύλου;  Για παράδειγμα, τί συνέβη, όταν ο Γ. Ράλλης “παρέδωσε” στον μίστερ Άντριου Παπάντριου;

Και πάλι ο όχλος θα ξεχάσει την δακρύβρεχτη χολιγουντιανή τηλεοπτική παραγωγή και θα πάει να ψηφίσει τους ίδιους Κούληδες, Τσιπραίους και τους λοιπούς λυμεώνες, όλοι ανεξαιρέτως δεκανίκια και δουλάκια του Καπιταλισμού, έκαστος αναλόγως με τον κύκλο των εργασιών του. Τα τρένα, που σκοτώνουν, θα ξεχαστούν, όπως τόσα και τόσα άλλα. Η  Γκραικυλία… μεσαιωνικός συρμός χωρίς φρένα τρέχει στον γκρεμό, με όλη την ανθρωπότητα. Έκαστος στον ρόλο, που του έχει αναθέσει ο άθλιος Καπιταλισμός μέχρι να εξαφανιστεί από την Γη μαζί του και ο άνθρωπος. Εκτός αν όλος ο ντουνιάς γίνει Καλάσνικοφ, που θα σκοτώσει τον δυνάστη του, για την ώρα παντελώς αόρατο. Πάντα, όμως, η μάνα Φύση έχει το τυχαίο… κλειδί για όλες τις κλειδαριές και για όλες τις γραμμές…

———-

Υ.Γ. Εσείς οι μάγκες γιωταχήδες, οι φερέλπιδες κομματικοί παπαγάλοι και τ’ απολίτικα πιθηκάκια του διαδικτύου γνωρίζετε, άραγε, ότι στην Αττική κυκλοφορούν εδώ και δυο χρόνια… ελαφρώς μεταχειρισμένα λεωφορεία με μία (ναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ) λειτουργική πόρτα; Αγορασμένα ως καινούρια από Σκανδιναβική χώρα επί εποχής του κλαυσίγελου υπουργού των Τεμπών, με χαλασμένο κλιματισμό, με κουδούνια και άλλα συστήματα, που δεν λειτουργούν. Το περασμένο καλοκαίρι άνοιγαν τα μεταλλικά καλύμματα του εξαερισμού και αυτά κρέμονταν πάνω από τα κεφάλια των επιβατών! Έχουν δυο πόρτες, η μπροστινή είναι κλειστή λόγω του παραμυθιού COVID-19 και 60-80 άτομα μπαινοβγαίνουν από την μοναδική πόρτα. Φαντάζεστε να γίνει μια ισχυρή σύγκρουση ή να πιάσει φωτιά ένα τέτοιο κινητό φέρετρο; Σας το λέμε, για να μην αιφνιδιαστείτε, τάχα, από τα βοθροκάναλα και κλαίτε πάλι γοερά και τηλεοπτικά για τον χαμό αγαπημένων σας προσώπων. Για να μην λέτε ότι δεν το ξέρατε, ότι δεν σας ενημέρωσαν! Δεν τα τρώει αυτά τα σάπια η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα!