ΤΙΜΗΤΕΣ ΑΠΕΡΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ

ΤΙΜΗΤΕΣ ΑΠΕΡΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ

Ο απέραντος και άπατος βόθρος της σαχλαμάρας ΠΙΘΗΚΟΒΙΖΙΟΝ (κατ’ ευφημισμόν διαγωνισμός τραγουδιού) αναδύει τραγικό και βαθειά ταξικό συνάμα δε και τοξικό μήνυμα για τον πανάθλιο όχλο της Δύσης. Η ουσία της καλλιτεχνικής απαξίας, γελοιότητας και παρακμής δεν θα αφορούσε κανένα, αν δεν επρόκειτο για ολέθρια μεθοδολογία δράσης της άθλιας του Καπιταλισμού εξουσίας για την βίαια πολτοποίηση και καταστροφή και των έσχατων ανθρώπινων χαρακτηριστικών στον τομέα του πολιτισμού, με την ευρεία έννοια ως συμπεριφορά ζωής και αγώνας, αν δεν ήταν φασιστικός μηχανισμός πιθηκοποίησης του ανθρώπου και μετατροπής της κοινωνίας σε αγέλη λυσσασμένων λύκων σε όλα τα επίπεδα του Δυτικού κοινωνικού και πολιτικού βίου.  Να μιλήσεις για όσα ακούστηκαν και συνέβησαν; Όλα με τον πιο επιεική όρο ήσαν βρωμερά σκουπίδια. Σκατά! Η ανείπωτη τραγωδία έγκειται ότι δεκάδες εκατομμύρια ηλίθιοι μαλάκες στήθηκαν στις οθόνες καμιά 20αριά συνολικά ώρες για να χάσουν τον χρόνο τους και να βρωμίσουν την ήδη σκατένια ζωή τους με το τρύπιο πρόσχημα ότι είναι οι εκλέκτορες για το ποιο από όλες αυτές τις «καλλιτεχνικές» κουράδες θα πάρουν το βραβείο της παλλαϊκής βλακείας. Ο Καπιταλισμός κάνει την δουλειά του, η αλήθεια είναι πλημμελώς και μακρόπνοα ολεθρίως ακόμα και για τα δικά του συμφέροντα. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Είναι πλέον στην μεγίστη παρακμή και το μέγα δίλημμα δεν είναι φυσικά οι επιλογές στις πάσης φύσεως πολιτικές και πολιτιστικές ΠΙΘΗΚΟΒΙΖΙΟΝ, που μολύνουν τον κόσμο!

Στον καλπάζοντα ψηφιακό μεσαίωνα δεν υπάρχει τρίτος δρόμος. Ή θα ξεσηκωθεί όλη η ανθρωπότητα να κάψει απ’ άκρο σ’ άκρο, μεταφορικά και κυριολεκτικά, τον πλανήτη για να σκοτώσει αμετάκλητα τον Καπιταλισμό ή αυτός θα καταστρέψει αυτήν την φάση του πολιτισμού και σύμπασα την ανθρωπότητα. Άλλωστε μαλακισμένοι διαγωνισμοί τύπου ΠΙΘΗΚΟΒΙΖΙΟΝ έχουν πλέον ανοιχτά αυτόν τον στόχο: Το ξεπάστρεμα του παγκόσμιου λαϊκού πολιτισμού. Ειδική βαρύτητα στην μουσική. Ο πίθηκος έγινε άνθρωπος τραγουδώντας τα βάσανα και τους καημούς του και ο άνθρωπος επιστρέφει πλέον στην ψηφιακή ζούγκλα κανιβαλίζοντας την τέχνη και πρωτίστως την μουσική, που σε επίσημο πλέον επίπεδο (αυτό, που προβάλλει η εξουσία) δεν υπάρχει, επ’ ουδενί είναι μουσική και τραγούδι. Παραμένουμε ευτυχισμένη μειονότητα γιατί ακόμα το ελληνικό τραγούδι βαστάει γερά και είναι από τα ελάχιστα πολιτιστικά τέκνα του κόσμου, που δίνει μεγάλα και σχετικά διαχρονικά έργα! Φυσικά και τα θάβει η ξενόδουλη εξουσία με τα αργυρώνητά της βοθροκάναλα, αλλά κάλλιο έτσι! Πάντα ερήμην του επίσημου πολιτισμού και κράτους προχωρούσε, άνθιζε και έδινε παγκόσμια αριστουργήματα η πολύτροπος λαϊκή μας μούσα από το δημοτικό, το ρεμπέτικο, το λεγόμενο πολιτικό και έντεχνο μέχρι το σύγχρονο τραγούδι! Δεν θέλουμε να μιλήσουμε και να κρίνουμε τα όσα έγιναν στην ΠΙΘΗΚΟΒΙΖΙΟΝ. Κυριολεκτικά απαξιούμε. Κυρίως είμαστε έξω από το βόθρο με τα ταξικά σκατά, όχι μόνο το κεφάλι αλλά ολάκερο το σώμα και σε μεγάλη απόσταση ασφαλείας Όχι όπως ο Δυτικός /όχλος, που αντί να διαβάσει λόγου χάρη ένα βιβλίο να ξεστραβωθεί, στραβώνεται αυνανιζόμενος στην τηλεοπτική οθόνη.

                    Έχει απ’ όλα ο βόθρος εκτός από μουσική και αισθητική.

Για την κατ’ ευφημισμόν ελληνική συμμετοχή πήραμε από την πρώτη στιγμή θέση. Το ξέραμε από την πρώτη στιγμή το καλλιτεχνικό σκουπίδι, που έριξε ένα «ζάρι» γεμάτο μελάτα σκατά και έφερε ντόρτια! Και εξάρες να ήτανε, δεν θ’ άλλαζε τίποτα, μόνο θα μαστούρωνε εθνικιστικά πρόσκαιρα ο όχλος της Γκραικυλίας. Το γνωρίσαμε και το καταδικάσαμε απερίφραστα από την πρεμιέρα της, όταν δολοφόνησε, κατακρεούργησε με την ηλιθιότητα και την αταλαντοσύνη ένα μοναδικό παγκόσμιο μουσικό αριστούργημα («Τσίφτε-τέλλι», παραδοσιακή βαλκανική μελωδία γνωστή στον ελληνικό μελωδικό πολιτισμό και ως «Θα σπάσω κούπες») και όλοι οι ηλίθιοι του πολιτιστικού συστήματος της ξενόδουλης εξουσίας έσπευσαν να χειροκροτήσουν προφανώς γιατί αναγνώρισαν τα χυδαία μούτρα τους! Την καθιέρωσαν από το πουθενά ως τραγουδιάρα μουσικό και της έδωσαν φετινή εγχώρια αντιπροσωπεία της καφρίλας. Υπενθυμίζουμε τις αναφορές μας στην στήλη Δρεπάνι και σφυρί:

  • Πόσο γελοίος, ρε Κούλη, εκτός από τυφλός πράκτορας του άθλιου Καπιταλισμού! Πρόβαλες σε Μέσο Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) το «Ζάρι» με σκατά του πολιτιστικού σκουπιδιού, που σε εκπροσωπεί (και τον ηλίθιο όχλο) στην Πιθηκοβίζιον! Αλλά και πόσο κοφτερό μαχαίρι η γλώσσα και η λαϊκή μούσα! ΤΑ, ΤΑ, ΤΑ, TA, έτσι δεν λένε τα νήπια τα περιττώματα;
  • Πολιτιστικό σκουπίδι στέλνετε πάλι στην Πιθηκοβίζιον, κάθε χρόνο και χειρότερα, βρομερότερα, χυδαιότερα! Σας πετάει χλαπάτσες στο πρόσωπο και την χειροκροτάτε, ηλίθια ζωντόβολα! «Η Ελλάδα είναι πλαστική καρέκλα και μισοτελειωμένος φραπές»-το έσχατό της φτύσιμο. Όχι ότι έχουμε ιδιαίτερη εκτίμηση για την Γκραικυλία, αλλά λατρεύουμε τον πολιτισμό της, που εσείς μισείτε. «Ζάρι» από σκατά! Σας αξίζει…

 Από καιρού εις καιρό ο Καπιταλισμός ξεφουρνίζει ένα δηλητηριασμένο καρβέλι στον ηλίθιο όχλο λέγοντας πανηγυρικά ότι αυτό το ΤΑΔΕ παλιόπραμα είναι σήμερα ο εκλεκτός μου! Τα βοθροκάναλα πιάνουν δουλειά και αρχίζει η κουβέντα. Εντέλλονται, αναγκάζονται, παρασύρονται όλοι μα όλοι οι ηλίθιοι να μην έχουν άλλο θέμα συζήτησης, να είναι στην συγκεκριμένη φάση το αποκλειστικό τους ενδιαφέρον. Δεν πα να είναι σκουπίδι, δεν πα να τους είναι παντελώς αδιάφορο… Καθιερώνεται ως ακρογωνιαίος λίθος συμπεριφοράς. Οφείλει ο καθένας για να είναι μοντέρνος, σύγχρονος και «in»-που λένε οι βάρβαροι Δυτικοί-να ασχολείται με αυτό, να το συζητά όπου σταθεί και όπου βρεθεί, να το κάνει άξονα εφήμερης περιστροφής του βίου του. Αφού γίνει ο σχετικός μέγας τζερτζελές, αφού και η τελευταία αρσενική και θηλυκή Κατίνα εκφράσει την αποψάρα της, αφού… ψηφίσει ο όχλος, ο Καπιταλισμός βγάζει από την απύθμενη χωματερή του το επόμενο, πάντα πιο βρώμικο και χυδαίο σκουπίδι. Αφού έχει κάνει ήδη τα σχετικά πειράματα και έχει αποκομίσει την προηγούμενη πείρα καλεί και πάλι τον όχλο σε νέα… δημοκρατική επιλογή.   Διαγωνισμοί επιλογής του θεωρούμενου κάθε φορά ως λιγότερο χειρότερου, που τελικά αποδεικνύεται ολέθριο για τον όχλο στην εκάστοτε συγκεκριμένη φάση. Κι άντε πάλι από την αρχή. Κι άντε πάλι με πιο δυσοίωνους όρους.

Αυτή είναι η ταξική ουσία της ΠΙΘΗΚΟΒΙΖΙΟΝ και όχι αν ορισμένα κατά τεκμήριο ερμαφρόδιτα πιθηκάκια κουνάνε τους κώλους και τα βυζιά τους για το υποτιθέμενο βραβείο χυδαιότητας. Ισχύει για κάθε «Πιθηκοβίζιον», όχι μόνο αυτή, η προχθεσινή τηλεοπτική, που δεκαετίες τώρα κάνει ασκήσεις αποπροσανατολισμού και καφρίλας του ηλίθιου Δυτικού όχλου. Ταξικός Μιθριδατισμός μαλακίας και βαρβαρότητας. Να πούμε μόνο ενδεικτικά παραδείγματα για την αποικία Γκραικυλία, αλλά ισχύει σε ολόκληρο το Δ’ Γερμανικό Ράιχ και στην Δύση γενικά. Για την Γκραικύλικη συμμετοχή θέλουμε να προσθέσουμε την γενική, μα «πανελλήνια» ομερτά. Μόλις η εξουσία ανακοίνωσε το «ζάρι» με τα σκατά, ουδείς από τους λαλίστατους «επώνυμους» (διάσημους θέλουν να πουν οι βλάκες, όλοι έχουμε επώνυμο) και τους περισπούδαστους «ειδικούς» τόλμησε να πει άλλη, αρνητική άποψη για το καλλιτεχνικό σκουπίδι. Όλοι χειροκροτούσαν μέρα και νύχτα στα βοθροκάναλα αλλά και τα κομματόσκυλα για σπουδαίο έργο, που ταιριάζει με την ΠΙΘΗΚΟΒΙΖΙΟΝ.

Πάμε στην πολιτική; Βγήκε μια ωραία πρωία η ξενόδουλη εγχώρια εξουσία και από το πουθενά  λάνσαρε καινούριο πράκτορα των Αμερικάνων, αδελφούλα με το κασελάκι, που με την σειρά της θα σώσει την Γκραικυλία. Τα είπαμε χοντρά και κυνικά τότε. Διαβάστε τα στο άρθρο μας: «Μοντέρνα τέρατα»! Όλος ο όχλος κλήθηκε να πάρει, ως μη όφειλε, θέση για το ζήτημα και συνεχίζεται το ηλίθιο γαϊτανάκι με όλους τους τόνους μια και πάμε σε Ευρωεκλογές και όλα τα κομματόσκυλα φιλοδοξούν άνετα να κάτσουν στις καλοπληρωμένες καρέκλες της Ευρωβουλής! Έρχονται σε 3 χρόνια και εθνικές εκλογές, σε κουβέντα να βρισκόμαστε. Πώς είπατε; Ξεχάσατε; Λησμονήσατε ότι ψηφίσατε για πρωθυπουργούς (θαλαμοφύλακες) Γκραικυλίας δυο γελοίους τύπους, που οι ίδιοι οι γονείς τους (ανώτατα πολιτικά στελέχη Γκραικυλίας και αυτοί) τους θεωρούσαν και συχνά αποκαλούσαν ηλίθιους και βλάκες; Έτσι τους πλάσαρε κι αυτούς το σύστημα σαν χαρισματικούς ταγούς, δια της μεθόδου (πολιτικής) ΠΙΘΗΚΟΒΙΖΙΟΝ.

Καθημερινή ρουτίνα τα πλαστικά διλήμματα, ανούσια και χυδαία, να έχει κάτι ο όχλος να αποπροσανατολίζεται και τάχα ν’ αποφασίζει, να ξεχνά το κατάντημα και τις ταξικές αιτίες της εξαθλίωσης και υπανθρωποίησης, τον άθλιο Καπιταλισμό και το παμφάγο Κεφάλαιο. Ακρίτα κατά Μαρέβα, ποιος είναι καλύτερος  ο επιβήτορας της αδελφούλας με το κασελάκι ή η γκόμενα του Κούλη; Εδώ σας θέλουμε! Επειγόντως να πάρει θέση ο όχλος! Με ποιον πρέπει να είναι; Με την χοντροθρεμμένη άσχημη γελάδα, που… έφαγε τον γκόμενο από την θεωρούμενη συλφίδα και ωραία; Να μπαίνουν οι μπάτσοι μέσα στα πανεπιστήμια ή να μένουν απέξω και μέχρι πού, αφού μόρφωση ουσιαστική πλέον δεν παρέχεται και ουδείς ενδιαφέρεται ή αγωνίζεται για δαύτην; Έχουν άλλα πιο σοβαρά διλήμματα όλοι! Εύστοχα ο Κουτσούμπας μίλησε για τα φτωχά κορίτσια της Σουηδίας, που γίνονται πουτάνες (αλλιώς τις λένε, αλλά αυτή είναι η ουσία) για να καλύψουν τα μεγάλα δίδακτρα των σπουδών τους και προκλήθηκε στημένος  ορυμαγδός όχι για την μόρφωση, το κόστος της, το ξεπούλημα των πανεπιστημίων, αλλά ότι τάχα η αναφορά του Γραμματέα του Κ.Κ.Ε. είναι σεξιστική! Μόλις πας να αρθρώσεις ένα δικαίωμα, να αγωνιστείς για κάτι, σου κολλάνε την ρετσινιά του σεξιστή και του ομοφοβικού! Εδώ και τώρα ν’ αποφασίσει ο όχλος: Να πάει ή όχι ο Κούλης στην Τουρκία μετά την ανακήρυξη από τον Ερντογάν σε τζαμί της Μονής της Χώρας; Να έρθει η όχι ο Ράμα από την Αλβανία να μιλήσει σε ομοεθνείς τους; Όλοι ακραιφνείς τιμητές του γλυκού νερού εφ’ όλων των θεμάτων, εκτός αυτών, που αφορούν το μεροκάματο, την υγεία, την παιδεία τους. Έχει πολλές  deception, ποικίλους αντιπερισπασμούς ο Καπιταλισμός και η πάσης φύσεως ΠΙΘΗΚΟΒΙΖΙΟΝ είναι το εργαλείο και η μέθοδος να κρατά τον ηλίθιο και διεφθαρμένο Δυτικό όχλο σε διαρκές και παρατεταμένο ταξικό κώμα…

 

————————————— 

Υ.Γ. Και μην τολμήσετε να δώσετε απαντήσεις σε πραγματικά ταξικά διλήμματα! Σας περιμένει το βαθύ ράφι της αφάνειας. Για παράδειγμα μια και είμαστε στον αστερισμό της πρόσφατης ΠΙΘΗΚΟΒΙΖΙΟΝ, τί καμώματα είναι αυτά, να μιλάτε ή ν’ αφήνετε νύξεις υπέρ των Παλαιστίνιων και κατά των δολοφόνων Εβραίων; Θέλετε να σας καταχωρίσουν στις δέλτους των τρομοκρατών; Δεν ξέρετε ότι ο πολιτισμός (των Εβραίων, των Αμερικάνων, γενικά της ΠΙΘΗΚΟΒΙΖΙΟΝ) δεν μπορεί να σκιάζεται από πολιτική γιατί η μουσική ενώνει τους ανθρώπους (μόνο υπό την φονική καπιταλιστική μπαγκέτα);