Το βρώμικο ’21

Το βρώμικο  ’21

Μπορεί ακόμα να μη μύρισε καλά-καλά άνοιξη και ο καιρός να μας δουλεύει ψιλό γαζί, να τρολάρει, που λένε τα ψηφιακά πιθηκάκια, αλλά οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές έχουν κιόλας βγάλει θεριά κοτσάνια! Δεν… το λέν’ οι κούκοι στα βουνά, κατά το δημοτικό μας τραγούδι, αλλά ο ορυμαγδός των δημοσκοπήσεων δεν αφήνει αμφιβολίες σε πόλεις και χωριά! Το τιποτένιο εργαλείο φαλκίδευσης του όχλου, της στημένης διοχέτευσης σε αυτόν των κομματικών επιλογών της ξενόδουλης εξουσίας, της μόνιμης και νομιμοφανούς καλπονοθείας είναι και πάλι στα χέρια των σκιτζήδων της πολιτικής και στατιστικής απάτης. Τον Ιούνιο ή μάλλον τον φθινόπωρο, αναλόγως πώς πάει στην Γκραικυλία ο Α’ Παγκόσμιος Βιοχημικός Πόλεμος του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας με κωδική ονομασία COVID-19 θα στηθούν κάλπες. Κι αυτές παρανυχίδα του φασιστικού πειράματος, που γίνεται σε όλη την γη με πρόσχημα την υποτιθέμενη πανδημία.

Έχουν… μέγα πρόβλημα τα ξένα αφεντικά με την απλή αναλογική, που δεν δίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση και πρέπει να γίνει διπλή αναμέτρηση να… καεί το «κακό» εκλογικό σύστημα και να βγει ισχυρή πλειοψηφική κυβέρνηση. Πάει να πει με 17-19% του εκλογικού σώματος το πρώτο κόμμα κλέβει 155-170 βουλευτικές έδρες. Δημοκρατικά πράγματα! Όπως γίνεται από το 1830 μέχρι σήμερα με ελάχιστες εξαιρέσεις, πάντα υπο την αίρεση των ξένων επιβητόρων. Όχι πως οι τελευταίοι θα τα βάψουν μαύρα, αν δεν θα βγαίνει θαλαμοφύλακας στην αποικία! Ανέκαθεν πειραματίζονται και σε αυτό το επίπεδο εφαρμόζοντας τα πορίσματα και σε άλλες υποτελείς χώρες.

Ξεχάσατε κιόλας το περίφημο και εξώφθαλμα στημένο «βρώμικο ’89»; Εμπρός για το… βρώμικο ’21! Επειδή η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα δεν τρώει κουτόχορτο κι απεχθάνεται να της προσάπτουν ρετσινιά «τα λες κατόπιν εορτής», μια ακόμα φορά ύστερα από βαθιά ανάλυση και εγκύρων πηγών «προφητεύει»: Δεν θα βγει αυτοδύναμος θαλαμοφύλακας με τις πρώτες εκλογές. Με απλή αναλογική θα γίνει βουλευτίνα και η… κουτσή Μαρία, που θα διαθέτει μεγάλο υπόλοιπο ψήφων, κοντά το εκλογικό μέτρο. Απίθανοι τύποι θα χριστούν εθνοπατέρες, συγκροτήσαν ήδη κόμματα σφραγίδες. Θα δείτε Φράγκα, Πράγκα, Τράγκα, Κάργα, Πάργα και άλλα λουλούδια του μπαξέ! Προφανέστατα για να σε σώσουν και όχι για το καλό της τσέπης τους! Θ’ αρχίσει κατόπιν το κομματικό νταβατζιλίκι υπο την μπαγκέτα των ξένων. Στο όνομα, φυσικά, της εθνικής ενότητας, της συνεννόησης των δυνάμεων, παραμέρισης των κομματικών επιδιώξεων για το καλό του τόπου και άλλες ηχηρές (σαν τενεκέδες ξεγάνωτοι) μπούρδες, όπως το 1989. Ίδιο έργο θα παιχτεί και τις επόμενες μετά τις πρόωρες εκλογές μέρες,…

Εντολές σχηματισμού κυβέρνησης και πράσινα άλογα, γιατί οι ξένοι θα πιάσουν από το αφτί τους αρχηγούς των πρώτων κομμάτων, θα βάλουν μια  τοπική μαριονέτα ως θαλαμοφύλακα με 151 ή περισσότερα κουκιά, για λίγους μήνες, ν’ αλλάξει εκλογικό σύστημα και να διεκπεραιωθούν τρέχουσες υποχρεώσεις των ραγιάδων, να ξαναγίνουν εκλογές με το πλειοψηφικό σύστημα. Κούλης ή άνευ Τσίπ(ρ)ας-προλέγει η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα-θ’ αναμετρηθούν κι όποιος χάσει τις δεύτερες εκλογές πάει στο σπίτι του! Προφανέστατα ο ηττημένος θα… καταγγείλει ως συνήθως  το βρώμικο 2021! Έχουν πολλούς υποψήφιους θαλαμοφύλακες οι ξένοι κατακτητές της αποικίας. Ο ένας «αρχηγός» και τα λιμά του θα περάσουν εφεδρεία, αλλά τ’ αφεντικά είναι γαλαντόµα σε εικονικές καρέκλες: Π. τ. Δ. (Προέδρος των Δεξιώσεων) και άλλα πόστα…  εικονικά και υπηρεσιακά.  Κάπως έτσι φαίνεται ότι πάει το πράγμα…

Εκτός αν… Αν αληθεύουν οι ούτω πως διεξαγόμενες δημοσκοπήσεις, που επ’ ουδενί πιστεύω! Είμαστε στα καλά μας! Μετά από 15 μήνες κοινωνία νεκροταφείο, με κλεισμένα και χρεοκοπημένα μαγαζιά, με μεροκάματα της ζητιανιάς, με μόνη παραγωγική δύναμη τους ντελιβεράδες, θα ψηφήσετε πάλι Κούλη 40-45%, που λένε οι δημοσκοπήσεις; Αν παρ’ ελπίδα το κάνετε, θέλετε σκότωμα! Στην κυριολεξία! Μα τί να ψηφίσουμε; Πάλι άνευ Τσίπ(ρ)α; Υποκριτικός αντίλογος! Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι- λέει η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα. Για σκεφτείτε στην επόμενες δυο εκλογικές αναμετρήσεις να βγει ποσοστό  70-80% άκυρα ψηφοδέλτια! Τουλάχιστον θα γινόταν το γέλιο της αρκούδας στην αποικία Γκραικυλία…(Ευχαριστούμε τον Πέτρο Ζερβό και  τον Νίκανδρο, που μας επέτρεψαν να «κλέψουμε» τα πολιτικά τους σκίτσα).