ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

Zητάνε εδώ και δυο μήνες πολλοί φίλοι να ξαναδημοσιεύσουμε το άρθρο

με τους λόγους για τους  οποίους η μάσκα είναι αργός θάνατος.

 Ιδού, λοιπόν αυτό συμπληρωμένο:              

 

Η σύγχρονη σβάστικα του φασισμού λέγεται μάσκα. Οι τωρινοί δήμιοι είναι οι ειδικοί κι αντί για γκιλοτίνα έχουν στηθοσκόπια. Επίορκοι του Ιπποκράτη, αργυρώνητα υπαλληλάκια φαρμακευτικών κολοσσών την μια λένε αυγά και την άλλη καλάθια εκλαϊκεύοντας, επιβάλλοντας καλύτερα και κερδοφόρα στον πανικόβλητο όχλο τα συμφέροντα των αφεντικών,  εξοντώνοντας την ζωή μας. Το συνειδητοποιούν ή όχι! Μπορεί ένας λαλίστατος γιατρός, που κουνά αστυνομικά και διδακτικά το δάκτυλο από τα ραδιοτηλεοπτικά και λοιπά βοθροκάναλα να υπογράψει ότι δεν είναι ανθυγιεινό, προστατεύει τον οργανισμό το βρωμόπανο, που διατάσσουν να φοράμε σαν ζώα; Ξεχάσατε τί έλεγαν στην αρχή του Α΄ Παγκόσμιου Βιοχημικού Πολέμου του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας με κωδικό Covid-19; Ξιφουλκούσαν για  το πόσο βλαβερή είναι η μάσκα, ότι πρέπει να φοριέται μόνο   σε ειδικές περιπτώσεις! Μετά έπεσε χοντρή κονόμα και βάλανε τον δίσκο από την αντίθετη πλευρά.

 Όσες απειλές και να εκτοξεύετε, όσες συκοφαντίες και να πετάτε πάντα η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα απαντά με τεκμηριωμένα επιχειρήματα στους συνωμότες και στα πάσης φύσεως τσιράκια, που κήρυξαν τον Α’ Παγκόσμιο Βιοχημικό Πόλεμο του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας και επιμένει: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ! Η χρήση της είναι διαρκές έγκλημα κατά του ανθρώπου, αργός θάνατος όχι μόνο των πνευμόνων αλλά σύμπαντος του σωματικού και ψυχικού μας οργανισμού. Τί αντιτείνετε ενυπογράφως και εντός ορίων Ιπποκράτειου όρκου όργανα του πανάθλιου καπιταλισμού;

ΠΡΩΤΟΝ:  Μισερή, άκρως προβληματική αναπνοή με την μάσκα. Εξ ορισμού δεν εισέρχεται στους πνεύμονες καθαρός αέρας στο ποσό και την δυναμική, που έχει ανάγκη ο οργανισμός, ιδιαίτερα σε φάσεις εργασίας, κόπου, πάσης φύσεως έντασης. Και όταν βάζεις μάσκα καθαρή έχεις μεγάλες εκπτώσεις στην αναπνευστική λειτουργία. Όσο το πανί σφραγίζει την αναπνευστική δίοδο, κυρίως όσο βρωμίζει, τόσο πιο βαρύς και ανθυγιεινός γίνεται εντός του ο αέρας, τόσο μεγαλώνουν, δεν ικανοποιούνται οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πνευμόνων. Όσο δεν οξυγονώνονται αυτοί επαρκέστατα, τόσο «αγωνιούν», κοντανασαίνουν, με αναγκαστική, παρατεταμένη υπολειτουργία χωλαίνουν ποθώντας να εξασφαλίσουν όλο πιο επείγοντα αναγκαίο καθαρό αέρα, που γίνεται ολοένα λιγότερος και βρώμικος. Κουράζεται, κάμπτεται, τα φτύνει η αναπνοή, δηλητηριάζονται, βουλώνουν οι πνεύμονες. Ρουφάς απνευστί, καταναλώνεις με άσκοπη ορμή και βιάση τα σάλια, τις μύξες σου,  τις μολυσμένες εκπνοές, που συσσωρεύονται στον ασφυκτικό χώρο μεταξύ στόματος και μάσκας. Σε κάθε αναπνευστική στιγμή ανακυκλώνονται στους πνεύμονες όλο και πιο μολυσμένες και δολοφονικές.

Σύντομα η μάσκα έχει μόνο βρώμικο αέρα με σωματίδια και άλλα μικρόβια, που εγκλωβίζονται από την ατμόσφαιρα. Συνυπολογίστε καιρικές συνθήκες ζέστη, υγρασία, κρύο, ιδρώτας κ.ά. Έξι ώρες χρήση της αυτής μάσκας (οι πλείστοι την έχουν καθημερινά μονοφόρι) ο εισερχόμενος στους πνεύμονες αέρας είναι πάνω από 80% λύματα και μικρόβια-πιθανόν και covid-19 ή άλλων ιών-και κάτω από 20% φρέσκος, καθαρός! Αυτή η ιδιότυπη, διαρκής δύσπνοια, η λειψή και μολυσματική λόγω μάσκας αναπνοή φέρνει Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π.) Με απλά λόγια αδρανή, βουλωμένα, καταστραμμένα πνευμόνια. Αν συμβαίνουν αυτά με τις ιατρικές μάσκες, πολλαπλασιάστε επί δύο ή επί τρία το έγκλημα και το κακό για πάνινες (της πλάκας) μάσκες, που συστήνονται σαν βολικές γιατί πλένονται! Σκεφθείτε ή… απολαύστε ένα τέτοιο πανί τίγκα στον ιδρώτα. Φτιάξανε και ειδικά φίμωτρα, που σφραγίζουν «αεροστεγώς» στόμα και μύτη. Ετοιμάζονται να επιβάλλουν και διπλή μάσκα. Μην ανασαίνετε! Τί είναι η υγεία του όχλου μπροστά στα πρωτοφανή, με σχεδόν μηδενικό βιομηχανικό κόστος κέρδη;

ΔΕΥΤΕΡΟΝ:  Υπολειτουργία και άλλων (σχεδόν όλων) των κρίσιμων τομέων του ανθρώπινου οργανισμού εξαιτίας έξωθεν επιβεβλημένης δύσπνοιας και βίαιας εισαγωγής παρατεταμένης μόλυνσης δια της αναπνευστικής οδού. Φυσικά καθοριστικά επηρεάζεται, μεταξύ άλλων, εν πολλοίς υπολειτουργεί, το ανοσοποιητικό σύστημα. Εστιάζουμε εδώ μιας και ο πόλεμος της μάσκας γίνεται τάχα για προστασία της υγείας, για την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορωνοϊού, που κατασκευάστηκε στα εργαστήρια και εκτός των άλλων φασιστικών πειραμάτων χρησιμοποιείται και ως πρόσχημα εξόντωσης της κοινωνίας και χοντρής  κονόμας του Καπιταλισμού. Εισερχόμενος στο σώμα ένας ιός, κάτι ξένο και εχθρικό, ενεργοποιείται αμέσως ο ανοσοποιητικός μηχανισμός να σκοτώσει τον εισβολέα. Στην μάχη αυτή, λόγω της βρώμικης μάσκας, το σύστημα μένει σιγά-σιγά από οξυγόνο, δουλεύει πλημμελέστατα ο οργανισμός, πιο εύκολα μπορεί να χάσει τον πόλεμο! Άλλη μια φάση τραγικής ανακύκλωσης. Όσο δεν οξυγονώνονται επαρκώς ο εγκέφαλος και οι πνεύμονες να δώσουν ένταση, ενέργεια και αποτελεσματικότητα στον οργανισμό, τόσο τον κατακαίει η αρρώστια, λόγου χάρη ο Covid-19, και αντιστρόφως. Πάει να πει η μάσκα σε κάνει πιο ευάλωτο στις λοιμώξεις και στους κορωνοϊούς.

ΤΡΙΤΟΝ: Ελλιπέστατη, μη καθαρή οξυγόνωση και του εγκεφάλου και μάλιστα στις κρίσιμες, απαιτητικές καθημερινές στιγμές της ζωής, εν ώρα μελέτης, εργασίας, συναισθηματικής φόρτισης, κινδύνου, κ.ο.κ. Αυτό προφανέστατα επενεργεί βαθιά αρνητικά σε όλη την ψυχοσωματική δομή του ανθρώπου καθώς περιορίζονται, αργοπορούν, είναι προβληματικές, υπονομεύονται ή και ματαιώνονται βασικές εντολές του εγκεφάλου και τανάπαλιν. Μεγάλη απώλεια ενέργειας και νοητικής λειτουργίας. Κανένα πρόβλημα για τον άθλιο Καπιταλισμό. Ηλίθιους και πανικόβλητους θέλει να διαφεντεύει και τους έχει με μια ακόμα ευκαιρία, με τον απόλυτο φασισμό της μάσκας. Να ένας ακόμα λόγος κατασκευής του Covid-19, μεγίστη παράπλευρη ωφέλεια των μονοπωλίων και απώλεια του γήινου όχλου.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ:  Προφανώς δεν σας νοιάζουν, πανάθλιοι καπιταλιστές και όχλε, που εφαρμόζεις ευλαβικά τις διαταγές τους, τα τεράστια οφθαλμολογικά προβλήματα. Ένα πανί κάτω από τα μάτια, που καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το πρόσωπο αλλάζει δραματικά το οπτικό πεδίο, λειτουργεί κι ως ιδιότυπη παρωπίδα, περιορίζει χοντρά τον ορίζοντα δράσης των ματιών. Ορισμένα μάλιστα ζόμπι «πιάνουν» την βρωμερή μάσκα πάνω-πάνω στην μύτη, σχεδόν καλύπτουν το μέγιστο μέρος στις κόγχες των οφθαλμών. Άσπρες, γαλάζιες, μαύρες, κόκκινες, κίτρινες, πολύχρωμες μάσκες, ανακλάται πάνω τους το φυσικό ή τεχνικό φως, πέφτει με διάφορες γωνίες, χτυπά απότομα την κόρη ματιού. Οι διαφανείς μάσκες, οι «περικεφαλαίες» είναι σαν να φοράς γυαλιά μυωπίας μη εγκεκριμένα από οφθαλμίατρο. Πολλοί σερβιτόροι, που τα φορούν ήδη διαμαρτύρονται ότι δεν βλέπουν καλά. Καταργήθηκαν αφού ολοκλήρωσαν τον κύκλο… εργασιών και κερδών.

ΠΕΜΠΤΟΝ: Τεράστια τα ψυχολογικά προβλήματα. Πάνω από 40% του γήινου πληθυσμού αρχίζει να εμφανίζει συμπτώματα κατάθλιψης. Δίνει η άλλη το υστέρημά της, στραβώνουν καθημερινά τα πόδια της από την ορθοστασία (όταν έχει μεροκάματο), 100-200 ευρώ για νύχια, μαλλιά, μάτια,  για να είναι ωραία και τα καταστρέφει όλα με μαύρο βρωμόπανο, που κοτσάρει στην μάπα της! Πώς να βρει τον γκόμενο, πώς να συνευρεθεί, με τί διάθεση και ψυχολογία θ’ αντιμετωπίσουν ένας τον άλλο; Όταν υπάρχουν προ Covid-19 αισθηματικά, ερωτικά, σεξουαλικά και άλλα απωθημένα, από τα μνημόνια, την ανεργία, τα μεροκάματα πείνας κ.λπ. Γίνονται λαβύρινθος στην κόλαση της μάσκας! Έπειτα «παραπονείται» υποκριτικά η φασιστική εξουσία για την αμέλεια ή την παραβατικότητα των νέων! Ο ψυχολογικός παράγοντας και η ραγδαία επιδείνωση λόγω της μάσκας δρα με ιδιαίτερο, αλλά πάντα έντονο τρόπο και σε ηλικιωμένους,  ανάπηρους, πρόσφυγες, μετανάστες, σε όλους. Μια… ωραία ατμόσφαιρα με αιτία επιδείνωσης το σύμβολό της: Την μάσκα, την μοντέρνα χιτλερική σβάστικα! Και όμως ουδείς θέτει το  μέγα ζήτημα της αισθητικής: Δεν φοράω φίμωτρο γιατί με κάνει πανάσχημο και προτιμώ να ψηφήσω ελεύθερος και ωραίος!  Τα πάντα χυλός ηλιθίων!       

ΕΚΤΟΝ: Για πρώτη φορά γενικεύεται ο πόλεμος του ανθρώπου με την Φύση. Πόσο, ρε ηλίθιε, θα πας κόντρα στην Μάνα με πρόσχημα να μην πεθάνεις; Και που ζεις τί προσφέρεις εκτός από το να είσαι καταστροφέας, λυμεώνας του πλανήτη; Δεν ματάγινε! Βλέπεις δεκάδες χιλιάδες ζόμπι να κυκλοφορούν έξω με φίμωτρα. Το ολέθριο, πρωτοφανές μήνυμα-θέση θανάτου; Είναι πιο υγιεινά τα βρωμερά σου σάλια από τον φυσικό αέρα! Μην βγαίνεις στην Φύση, κινδυνεύεις από την αναπνοή σου, μείνε καλύτερα στην βρώμικη και κλιματισμένη φωλιά σου, να σε ψεκάζει ολημερίς η οθόνη! Μόλυνση όχι μόνο  στα πνευμόνια, αλλά στην γενική ψυχοσωματική υπόσταση. Άντε να κάνεις ταξικούς αγώνες σε τέτοιο νοσηρό περιβάλλον. Μέγας φασισμός! Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν μικρομπινές, φτωχοπαπατζής σε σύγκριση με τους παγκοσμιοποιημένους απογόνους του. Δεν ξέρετε, όμως, ότι η γενική και χυδαία τρομολαγνεία-τρομοκρατία θα σας γυρίσει μπούμερανγκ; Δυστυχώς θα παρασύρει στην ολοκληρωτική καταστροφή και τον παγκόσμιο όχλο, όσο παραμένει σε ταξικό κώμα.

ΕΒΔΟΜΟ:   Δεν σκέφτεστε, ρε χαχόλοι, την υγεία των παιδιών σας. Βάζετε με το ζόρι βρωμόπανο από το νηπιαγωγείο; Ωραία αγάπη τα έχετε! Πέστε μου, εγκληματίες βιοχημικού πολέμου, τί ανοσοποιητικό σύστημα θ’ αναπτύξει παιδί, που σχεδόν εκ γενετής δεν αναπνέει σωστά; Η συμμορία του Π.Ο.Υ.  συνιστά (βάζει) μάσκα μετά τα 12 έτη, εδώ οι φωστήρες λένε (διατάσσουν) από τα νήπια. Πώς θα γλιτώσουν από ιώσεις; Τα σχολεία είναι ανέκαθεν αποτελεσματικά εργαστήρια καταπολέμησης πάσης φύσεως ιών, ανάπτυξης, εξάσκησης του ανοσοποιητικού συστήματος. Σχετικά ασφαλή γυμναστήρια ανοσίας της αγέλης Έρχονται οι  δολοφόνοι καπιταλιστές ν’ αλλάξουν και αυτόν τον φυσικό νόμο, θαρρούν δίχως τιμωρία από το ρέον χάος;

   …και η τιμωρία του έντρομου όχλου!

Μην παπαγαλίζετε πάλι τις μαλακίες, που σερβίρετε με υποκριτικό στόμφο, φασιστικό διδακτισμό, εκπαιδευτική ψύχωση στα βοθροκάναλα διανομής σανού στον ηλίθιο, διεφθαρμένο και πολλαπλώς ψεκασμένο δια της οθόνης όχλο: Δυσκολεύει η μάσκα, αλλά τί να κάνουμε, πάνω απ’ όλα η υγεία! Έχει η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα για όλα θέσεις και προπαντός τεκμηριωμένες προτάσεις. Νεόθεν έχει εμπράκτως αφομοιώσει το «Τί να κάνουμε;» του Μεγάλου Λένιν! Προηγουμένως μια κουβεντούλα για την σκόπιμη, άκρως ύποπτη αρλούμπα: Πάνω απ’ όλα η υγεία! Στον Θανάση τον Διάκο να το πείτε, ανδρείκελα του Καπιταλισμού, που έγινε σουβλάκι για την πατρίδα του! Στην μάνα, που θυσιάζεται για το παιδί της! Στον Επαναστάτη, που δίνει ό,τι πολύτιμο να ζήσουν ευτυχισμένοι τόσοι άνθρωποι αύριο, που ποτέ δεν θα γνωρίσει-όπως λέει ο Ναζίμ Χικμέτ! Πάνω απ’ όλα; Άνθρωπος,  Αξιοπρέπεια, Αισθητική, Επανάσταση, με ευρύτερη έννοια!

Αντί,  Καπιταλιστές, δολοφόνοι της ανθρωπότητας, με σαθρό πρόσχημα (όπως την καταντάτε) την υγεία, αντί να μας δηλητηριάζετε και ψυχικά σωματικά, αντί να διοχετεύετε στην γη αργό θάνατο με βρωμερές μάσκες, να μην κατασκευάζατε στα χημικά εργαστήρια τον Covid-19. Τόσο απλή η απάντηση! Αλλά τότε δεν θα κερδίζατε δεκάδες τρισεκατομμύρια δολάρια, ούτε θα καταστρέφατε εργασιακές σχέσεις και άλλες κοινωνικές δομές και κατακτήσεις με αίμα ποτισμένα. Εσείς εδώ και πάνω από 20 χρόνια κάνετε εντατικά πειράματα με νυχτερίδες και κορωνοϊούς (MERS, SARS και δεν ξέρω ποιοι  άλλοι

έχουν σειρά) για να κάνετε πληθυσμιακές εκκαθαρίσεις, τους γέροντες και τους αρρώστους σε αυτήν την φάση. Τα έχουμε πει από την πρώτη στιγμή σχεδόν προφητικά: Μαζί στα ίδια εργαστήρια και τον ίδιο     χρόνο φτιάξατε τον Covid-19, τα εμβόλια και τα φάρμακα (τα δυο τελευταία ως προς τις βασικές  τους ουσίες)!  Και δεν βγάζετε ακόμα στο εμπόριο τα φάρμακα γιατί περιμένετε να ξεπουλήσετε τα εμβόλια και τα πάσης φύσεως   δοκιμαστήρια (tests)!

Τί να κάνετε εκτός από το να μην πρακτορεύετε τον θάνατο στα χημικά σας εργαστήρια; Αντί να πουλάτε δια της βίας μάσκες και να βγάζετε πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια ημερησίως, τσακιστείτε να κυκλοφορήσετε  άμεσα αξιόπιστα φάρμακα, να κάνετε νοσοκομεία, εντατικές μονάδες, να προσλάβετε γιατρούς, νοσηλευτικό, επιστημονικό προσωπικό, ν’ αφήσετε να δουλεύουν με αυταπάρνηση, αντί αργυρώνητα από τις πολυεθνικές φαρμακευτικές γιατρουδάκια να κάνουν πιάτσα στα βοθροκάναλα και να τρομοκρατούν τον όχλο. Καταλάβατε τώρα τί έπρεπε να κάνετε, δολοφόνοι Καπιταλιστές, στην απίθανη περίπτωση, που στοχεύατε  την υγεία του λαού και όχι το κέρδος;

Εσείς και τα ανά τον κόσμο πολιτικά κι άλλα τσιράκια σας εφαρμόσατε ανάποδα την ανοσία της αγέλης.  Όταν δεν έπρεπε, κλείσατε την κοινωνία, την κάνατε νεκροταφείο και με σχεδόν μηδενική ανοσία ανοίξατε, στείλατε μετά τον συνένοχο παγκόσμιο όχλο πρόβατο επί σφαγή στον μεταλλαγμένο,  σκληρό Covid-19! Από τον Μάρτιο του 2020, εγκληματίες του βιοχημικού πολέμου σας λέγαμε: Μην κλείνετε την κοινωνία!  Έμεινε ανοικτή και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τα 70 εκατομμύρια νεκρούς. Αγρόν… αγοράσατε! Ανοσία της αγέλης με το κεφάλι κάτω!  Αυτός είναι ο λόγος, που για πρώτη φορά στα τελευταία 200 χρόνια είχαμε στην γη έξαρση της γρίπης το θέρος, ντάλα Αύγουστο!

Τί να κάνετε; Ό,τι κάνει δεκάδες χιλιάδες χρόνια ο  πλανήτης: Ανοσία της αγέλης!   Και επειδή δεν είμαστε σκυλιά, προγραμματισμένη και ελεγχόμενη ανοσία της αγέλης και  όποιος αρρωσταίνει, φεύγει αμέσως από την δουλειά και την κοινωνία, περιθάλπετε δωρεάν και αποτελεσματικά και επιστρέφει  υγιής και δριμύτερος! Φάρμακα, εμβόλια, νοσοκομεία. Κινέζικο   μοντέλο: Σε ελέγχω απόλυτα δια της παροχής περίθαλψης! Τα ανά τον καπιταλιστικό κόσμο πολιτικά και κομματικά συστήματα χεστήκανε για την υγεία μπροστά στο λεγόμενο πολιτικό κόστος. Εδώ βρίσκεται και το μυστικό της μάσκας, πέρα από την μεγάλη καθημερινή κονόμα: Προκειμένου να νοσήσουν πολλοί, να μη χωράνε τα νοσοκομεία κι οι εντατικές, να πεθαίνουν στον δρόμο και να χάσουμε την κουτάλα της εξουσίας, βάλτους να φοράνε με το ζόρι και με πρόστιμα μάσκες, άσε να ψοφά αργά από τα σάλια τους. Σε δέκα χρόνια, που θα νοσήσουν με Χ.Α.Π. και άλλα προβλήματα, ποιος ζει, ποιος πεθαίνει! Να την βγάλουμε καθαροί, σαν πρωθυπουργοί, υπουργοί και άλλα πουλημένα τομάρια της εξουσίας κι άσε τον όχλο να ψοφάει βραδέως!

Επειδή η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα δεν μασά τα λόγια της, ούτε φοβάται, έχει και πιο σημαντικά «τί να κάνουμε;», Ξαναγράψαμε: Τέσσερα δισ.  ηλίθιοι πανικόβλητοι κλείστηκαν σπίτια τους για 2-3 μήνες. Οι μισοί να κατέβαιναν στους δρόμους της ταξικής πάλης να κάψουν την γη απ’ άκρου σ’ άκρο, να ξημερώσει καινούργια ζωή, χωρίς Καπιταλισμό! Εκατομμύρια, παγκόσμιες εξεγέρσεις κατά του Καπιταλισμού. Όχι όμως με λεηλασίες, απελπισμένες κραυγές, αντικοινωνικές εκδηλώσεις, ούτε με φανατισμό ποδοσφαιρικό! Ταξική  πάλη με συγκεκριμένα αιτήματα, μαζικές  μορφές, χαρισματικούς ηγέτες. Έτσι θα νικήσουμε όχι μόνο τον Κορωνοϊό (εφαρμόζοντας  σωστά  ανοσία της αγέλης) αλλά και την πηγή του. Ο Καπιταλισμός δεν έχει τρίτο δρόμο ή θα τον σκοτώσουμε ή θα μας σκοτώσει…