ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7

Χειροκροτούμε την στάση της Θύρας 7 του Ολυμπιακού Πειραιά στον δήθεν για την ειρήνη και κατά του πολέμου ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Έστω από εφήμερη οπαδική αλληλεγγύη προς τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου είναι στην σωστή όχθη της Ιστορίας και δείχνει δρόμο στους πολιτικούς και άλλους υποκριτές, που χύνουν άφθονα κροκοδείλια δάκρυα για την καταστροφή της Ουκρανίας με ηθικό αυτουργό και πάλι τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους και εκτελεστικό όργανο ένα νεοναζί ηθοποιό και φρικαλέο πράκτορά τους. Πείτε όχι, μποϋκοτάρετε μαζικά τα άθλια, εμπορικά, δακρύβρεκτα πανηγυράκια τάχα για την υποστήριξη του Ουκρανικού όχλου με τα τρία και ποιος ξέρει πόσα άλλα νεοναζιστικά τάγματα, που εδώ και δέκα χρόνια ματώνουν την ηλίθια πρώην σοβιετική χώρα τους και εσχάτως στήνουν σωρό από προβοκάτσιες.

 

Μην αυταπατάσθε ότι είσαστε με την ειρήνη και τον όχλο της Ουκρανίας ή ότι κάνετε ταξικό αγώνα με το να υποστηρίζετε τον νεοναζί υπόκοσμο, που έφτιαξε ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο πολιορκητικό κριό στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας. Η λύπηση, το κλάμα, η φιλευσπλαχνία, η αλληλεγγύη είναι με την σειρά τους ταξικά μεγέθη. Ουδεμία έχουν σχέση με το Εβραϊκό-Χριστιανικό-Μουσουλμανικό κάλπικο σύστημα αξιών (μητέρα θρησκεία με τις κόρες αιρέσεις, που καταστρέφει εδώ και αιώνες τον κόσμο). Ακόμα και για αυτό το άρρωστο σύστημα αξιών (κατ’ ευφημισμόν) η όποια φιλειρηνική έκφραση έχει σημασία, χρηστική αξία πριν ηχήσουν όπλα. Όταν ακουστούν οι πρώτες κουμπουριές  ο άνθρωπος γίνεται λύκος και ύαινα.

Δεν είσαστε με την ειρήνη οι συμμετέχοντες στα γελοία ιμπεριαλιστικά «συλλαλητήρια». Είσαστε με τους φονιάδες των Η.Π.Α., τυφλοί υπηρέτες των αρχιτεκτόνων του πολέμου στην Ουκρανία. Ούτε λύνεται κοινωνικά, οικονομικά προβλήματα αυνανιζόμενοι στα παγερά χωρίς ηλεκτρικό σπίτια  χαζεύοντας φρίκη στα βοθροκάναλα, που σερβίρουν επιλεκτική φρίκη για να κονομάνε χοντρά εξυπηρετώντας τα ξένα αφεντικά της Γκραικυλίας και τις ντόπιες μαριονέτες. Σιγά το καινούργιο! Πάνω από το 90% του όχλου της Αποικίας  ψηφίζει πάντα μαριονέττες ξενόδουλου καπιταλισμού, σύμπασα η νεολαία ψωνίζει και ψωνίζεται αμερικανικά. Θα κωλώσουν στην Ουκρανία!

Παραμονές Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου με μια μεγάλη διαφορά. Το 1936-1940 ο πράκτορας του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου Χίτλερ ξεκίνησε από την Γερμανία να διαλύσει την πανίσχυρη Σοβιετική Ένωση κατ’ εντολήν των αφεντικών του και γεννήθηκαν σοσιαλιστικές χώρες εκτός Ε.Σ.Σ.Δ. Οι σημερινοί πράκτορες των Αμερικάνων και των υποτελών τους, της Δύσης, θέλουν μετά την κατάρρευση του 1990, να ολοκληρώσουν το έργο από το «σοβιετικό», «ρωσικό» έδαφος. Θα δούμε, πού θα κάτσει τελικά η μπίλια. Ο κόσμος ξαναμοιράζεται στις ιμπεριαλιστικές, καπιταλιστικές πλέον δυνάμεις και αν δεν ξυπνήσουν επιτέλους οι όχλοι-λαοί θα περάσουν από τον ταξικό ύπνο στον θάνατο. Μη ξεχνάτε, πολιτικές και στρατιωτικές λούγκρες του Καπιταλισμού, ότι η Μεγάλη Χώρα ταπείνωσε τον Ναπολέοντα και την φασιστική Δύση το 1940-1945. Δεν καταλαβαίνετε πόσο απλωμένος είναι σήμερα ο τραχανάς, έστω σε καπιταλιστική αρένα; Επωάζονται νέοι αυτοκράτορες του κόσμου, Κίνα, Ινδία. Από εκεί θα συνεχιστεί η ανθρώπινη ζωή, αν θα μείνει από την επερχόμενη πυρηνική καταστροφή.

Με τα σημερινά δεδομένα σε γενική σύγκρουση ΝΑΤΟ και Ρωσίας, δύσκολα η τελευταία θα νικήσει. Ο ηττημένος, όμως, αργά ή γρήγορα θα πατήσει τα κουμπιά. Μην υποτιμάτε τους απελπισμένους, ούτε τον ηρωισμό των λαών της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., την επί αιώνες Ρωσία (μέσα και η Ουκρανία).  Κόπτονται οι Δυτικοί να ρίξουν τον Πούτιν. Αυτό θέλουμε κι εμείς. Έχουμε γράψει εδώ και πέντε χρόνια  για Πούτιν και Ερντογάν. Πολύ μέτριοι ηγέτες, αλλά αν στύψεις τους Δυτικούς φασουλήδες δεν βγάζεις μισό Πούτιν ή Ερντογάν. Δεν μας αρέσουν τα μισόλογα. Καταστάσεις σαν τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι καύσιμα στην μηχανή της Επανάστασης. Μακάρι να φύγει ο Πούτιν, αλλά προσέξτε,  Δυτικοί καραγκιόζηδες, μην τον διαδεχτεί ο «Στάλιν» και ακόμα χειρότερο μην έλθει ο «Ιβάν ο Τρομερός» και τα κάνει όλα ίσωμα!

Κυρώσεις της Δύσης κατά της Ρωσίας; Εξετάσεις υποτέλειας κι εκ γενετής ηλιθιότητας. Δεινοπαθεί το Δ’ Γερμανικό Ράιχ (κατ’ ευφημισμόν Ευρώπη και Ε.Ε.), πριονίζει το κλαδί που κάθεται να μη δυσαρεστήσει τ’ αφεντικά της, Ιμπεριαλισμό κα Κεφάλαιο, προεξάρχοντος του Αμερικανικού και Εβραϊκού, που καταστρέφουν την γη λες και είναι το τσιφλίκι τους. Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα «προφητεύει» κυνικά ότι αν δεν ξυπνήσουν οι όχλοι-λαοί του Δ’ Ράιχ, η Ευρωπαϊκή ήπειρος θα γίνει το ολοκαύτωμα είτε στον επερχόμενο πυρηνικό πόλεμο, είτε στην απόλυτη ρήξη της Φύσης με τον άνθρωπο, είτε στον συνδυασμό αμφοτέρων. Δεν είναι το θέμα η Ουκρανία. Ηθελέστα και παθέστα-έλεγαν οι γιαγιάδες. Αυτή έχει ό,τι της αξίζει, ό,τι εδώ και χρόνια με φασιστικό ταλέντο απεργάζεται. Το κρίσιμο ζήτημα είναι αν ο πλανήτης θα εξακολουθήσει να γυρνά έχοντας στην πλάτη ανθρώπους. Ο κόσμος σε μεγάλη περιδίνηση. Η έλλειψη 75 χρόνια μεγάλου πολέμου πηγή όλων των δεινών και των καπιταλιστικών ανωμαλιών. Πλησιάζει ο Πατέρας Πόλεμος, να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Έτσι διαδηλώνουν στα γήπεδα για την ειρήνη και ενάντια στον ηθικό αυτουργό των πολέμων.

Πολύ σωστά, έστω οπαδικά, η Θύρα 7 άφησε κενό το πέταλο στο γήπεδο του «Καραϊσκάκη» στην τελετή υπεράσπισης των αμερικανικών πειρατειών στην Ουκρανία. Δεν αθωώνουμε την Ρωσία, ποτέ δεν διαλέγουμε δυνάστες. Διατυπώσαμε τις θέσεις «στο άρθρο του αιώνα» όχι μόνο για το ουκρανικό, αλλά για την εξέλιξη της παγκόσμιας Ιστορίας. Τί γίνεται, όμως, εγχώρια παπαγαλάκια του (κοινοβουλευτικού) φασισμού, κόντυνε ξαφνικά η μνήμη σας (πού δεν λειτουργεί γιατί είσαστε σε ταξικό λήθαργο); Να υστερήσει η πολιτική συμμορία Γκραικυλίας, να μη δείξει υπερβάλλοντα ζήλο στα φονικά σχέδια των ξένων; Ποιος θυμάται την Γιουγκοσλαβία και η Κύπρος «είναι πολύ μακριά»-όπως είπε κυνικά και ο πράκτορας «εθνάρχης», που την ξεπούλησε με τον ντόπιο παππά συν  κάτι φασιστοειδή; Καλέσανε πολιτική λούγκρα, τον νεοναζί πράκτορα, που δίνει κακόγουστες παραστάσεις στην Δύση ζητώντας να πυροδοτήσει αυτή πυρηνικό πόλεμο! Παρένθεση: Πόσο ανίκανοι, ξεφτιλισμένοι είναι σήμερα και οι πράκτορες! Τον περί ου τον εκπαίδευσαν οι Αμερικάνοι στο τηλεοπτικό στούντιο. Γύρισε σειρά, όπου έπαιζε έναν ηθοποιό, που έγινε πρόεδρος της Ουκρανίας! Αυτοί οι νεοναζί Δυτικοί είναι και τόσο βάρβαροι, ατάλαντοι, χωρίς ίχνος αισθητικής! Το μόνο, που τους νοιάζει είναι το μέγιστο κέρδος με τίμημα ακόμα και την καταστροφή της γης!

Βγάλανε, λοιπόν, μετά φανών και λαμπάδων τον νεοναζί ηθοποιό  να δώσει παράσταση στον Κούλη και λοιπή πολιτική συμμορία, που περίμενε τάχα να δικαιωθεί, δεν καταλάβαμε από τί και γιατί; Το ίδιο έγινε και στην Κύπρο. Πού να βρεθεί το μυαλό στο κρεσέντο του αιώνιου ραγιαδισμού; Πασιφανές ότι και στις ξεφωνημένες παραστάσεις της νεοναζί πολιτικής λούγκρας στα Δυτικά κοινοβούλια είναι Αμερικάνος ο ιμπρεσάριος. Είπαμε  πρεσβεία των Η.Π.Α. στο Κίεβο, απευθείας σύνδεση. Πέταξε κάτι μπούρδες περί Φιλικής Εταιρείας,  ελευθερία ή θάνατος κ. ά. Προς επίρρωση του ηρωικού μένους να μπουρδολογεί εκ του ασφαλούς, όταν ομοεθνείς σκοτώνονται από τους τυχοδιωκτισμούς του ίδιου και των αφεντάδων του, φώναξε τους φίλους του Αζόφ να πούνε αυθεντικά τί συμβαίνει στην Ουκρανία. Πιο προκλητικός στην Κύπρο, μούγκα για το Κυπριακό και την Τουρκική εισβολή, όταν η πρόεδρος της Βουλής πήγε να μιλήσει της κλείσανε την γραμμή, πάγωσε η οθόνη.

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Για αυτό μη χύνεται κροκοδείλια δάκρυα για την Ουκρανία, που έχει στο κάτω-κάτω αυτό, που της αξίζει. Μην υπολείπεσθε και από την Θύρα 7. Μην πατάτε σε πανηγυράκια  αλληλεγγύης στους Ουκρανούς με τα τουλάχιστον 3 νεοναζιστικά τάγματα, που τους σκοτώνουν να μη φύγουν και γλιτώσουν τις ζωές. Μη  συναινείτε στην αθώωση και αποθέωση των Φονιάδων των λαών Αμερικάνων!  Ξυπνήστε και ετοιμαστείτε ταξικά για τον επερχόμενο καπιταλιστικό όλεθρο, που όμως θα φέρει καινούρια ζωή και επαναστάσεις. Δημιουργική καταστροφή! Νόμος του σύμπαντος, συνάμα μεγίστη τραγωδία για τον ηλίθιο άνθρωπο…