ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΛΩΝΟΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΛΩΝΟΣ

Η τραγωδία της δωδεκάχρονης στον Κολωνό κατέδειξε με τρόπο φρικιαστικό και ακραίο όσα η ξενόδουλη πολιτική εξουσία και τα βοθροκάναλά της αποκρύπτουν από τον ηλίθιο και διεφθαρμένο όχλο ακριβώς για να τον αποπροσανατολίζουν και να του πουλάνε σανό. Όσα η αιρετική και συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα πάντα με κυνικό τρόπο προτίθεται να αποκαλύψει. Τί μπούρδα, πόση μαλακία σερβίρεται με κάθε μέσο και πρόσχημα την συμπαράσταση στο θύμα, που πολλαπλώς βιάζεται τώρα πια με νόμιμο τρόπο! Χρυσοφόρα κότα για το Κεφάλαιο η δυστυχία, η διαστροφή και η κοινωνική ανωμαλία στην χωματερή στην οποία ζούμε σε διαρκή ταξικό λήθαργο με την συνενοχή μας. Σ’ αυτήν την θλιβερή υπόθεση, όσο και σε άλλες ροζ ιστορίες, πάρτι κοκαΐνης και λοιπά καπιταλιστικά υποπροϊόντα ενέχονται μαζί με ποικίλους φτωχοπρόδρομους και λαμπρά λουλούδια της λεγόμενης καλής κοινωνίας, λεφτάδες, πολιτικοί και άλλοι παράγοντες, μιζαδόροι, καλλιτέχνες. Πόσες φορές διαβάσατε ή ακούσατε στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) βαρύγδουπες αποκαλύψεις για ατζέντες ερωτικών οργίων, πελατολόγια κόκας και λοιπών ουσιών, για διάσημους, που είναι στο κόλπο. Βγήκε τίποτα στον αέρα, τιμωρήθηκε κανένας; Σαματάς για να τσιμπά ο όχλος και να καταναλώνει πανάκριβα διαφημισμένο κουτόχορτο.

Γελιέστε, λοιπόν, αν νομίζετε ότι η θανατική ποινή καταργήθηκε από τον ανθρωπισμό και το έλεος του Καπιταλισμού και δη των Δυτικών βάρβαρων σκουληκιών, που κάθε λεπτό σκοτώνουν στον κόσμο 2 παιδιά! Για να γλιτώνουν όλα αυτά τα μπουμπούκια έγινε το ειδεχθέστατο έγκλημα της κατάργησης της «γκιλοτίνας», μαζί με τους άλλους των οικονομικών σκανδάλων, τους ολετήρες χωρών πολιτικούς και στρατιωτικούς, γενικά να την βγάζει ζάχαρη και παντελώς ατιμωρητί ο ανθός της εξουσίας. Και το πιο σημαντικό: Με τόση αντιδραστική πολιτική, με το να πίνουν το αίμα του κοσμάκη με… το μπουρί, άσε να είναι σίγουροι οι εξουσιαστές ότι δεν θα γίνει καμιά επανάσταση, όπως παλιά, και βρεθούν τα κεφάλια τους στον… φανοστάτη! Να μην υπάρχει θανατική ποινή για οποιοδήποτε έγκλημα, έτσι ώστε και ν’ απολαμβάνουν και με έναν καλό δικηγόρο να βγαίνουν λάδι.

Έχουμε άδικο; Ρίξτε μια ματιά τί γίνεται σε όλη την γη. Σκοτώνεις καναδυό γιατί σου μπήκανε στο μάτι, βιάζεις άλλες τόσες για το κέφι σου και άμα έχει λεφτά και πολιτική δύναμη μένεις καναδυό χρονάκια σε πολυτελές κελί με τηλεόραση, υπολογιστή, τηλέφωνο και λοιπά χρειώδη (να μπορείς, βρε αδελφέ, να συνεχίζεις την κονόμα) και σε ξαναβγάζουν άσπιλο, ολοκάθαρο στην κοινωνία-βόθρο οι αργυρώνητοι δικηγόροι και λοιπά στελέχη της φιλιππινέζας της εξουσίας Δικαιοσύνης. Στατιστικά να το πάρεις, είναι ασύμφορο, πρέπει να επανέλθει άμεσα η θανατική ποινή! Πολύ απλά για κάθε θύμα, που χάνεται βιολογικά, ηθικά και κοινωνικά, γεμίζει ο κόσμος πολλαπλάσια εγκληματίες και το ισοζύγιο έχει ήδη επιδεινωθεί φρικτά.

Για σκεφθείτε να εκτελούνται παραδειγματικά, άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες σε κάθε χώρα καμιά ντουζίνα βιαστές και εγκληματίες τον χρόνο, πόσο θα έσφιγγαν οι κώλοι! Πολύ θα σκεφτόταν, θα έτρεμε τον φόβο της ποινής κάθε επίδοξος δολοφόνος και βιαστής να προβεί στις πράξεις τους. Και μην ακούτε τις Δυτικές μαλακίες ότι εκεί, που υπάρχει θανατική ποινή γίνονται χειρότερα! Και εκεί φρικτός Καπιταλισμός είναι, όπως εδώ. Οι φερετζέδες αλλάζουν, αλλού είναι από σκληρό δέρμα και αλλού από μετάξι. Εκεί και η θανατική ποινή είναι αλισβερίσι μεταξύ των εταίρων της εξουσίας, των θρησκευτικών, φυλετικών και άλλων σκουριών και εκεί όσοι έχουν «μπάρμπα στην Κορώνη» έχουν το ατιμώρητο ό,τι κι αν κάνουν. Δεν έχει αξιόμαχο αντίπαλο δέος το καπιταλιστικό σύστημα, ηθικές, κοινωνικές και άλλες αντιθέσεις-συνθέσεις η κοινωνία, ισορροπίες η ζωή! Θα τις αποκαταστήσει ο Πατέρας πάντων Πόλεμος.

Το δεύτερο «δίδαγμα» της υπόθεσης Κολωνός είναι συνέχεια της κατάργησης της θανατικής ποινής. Η πλήρης απόκριψη των ονομάτων των θυτών και των θυμάτων σε όλες τις υποθέσεις, η σκόπιμη συσκότιση και των πιο ειδεχθών γεγονότων. Τώρα πια σερβίρουν «ειδήσεις»… συνθηματικά, ο τριαντάχρονος δολοφόνος, η γυναίκα με τα μαύρα, ο σαραντάχρονος πιλότος, το εικοσάχρονο μοντέλο, το διάσημο ψώνιο κ.ο.κ. Δεν έχουν όνομα κι επώνυμο; Προστασία προσωπικών δεδομένων, μη σπίλωση συνειδήσεων,  τεκμήριο αθωότητας, ανθρώπινη ευαισθησία και άλλες μπούρδες σερβίρουν αφειδώς, όσοι δολοφονούν καθημερινά κυρίως στις οθόνες-με το σαθρό και κυρίως χρυσοφόρο πρόσχημα ότι τα προστατεύουν-θύματα και θύτες, που οι πάντες γνωρίζουν αλλά υποκρίνονται ότι αγνοούν την ταυτότητά τους! Εκτός πάλι αν είναι διάσημοι και λεφτάδες, οπότε η ομερτά είναι αδιαπέραστη, χαλύβδινη. Για αυτό κρύβουν και στην υπόθεση του Κολωνού ονοματεπώνυμα διάσημων εμπλεκομένων, όπως και σε άλλες υποθέσεις; Και αυτό το κόλπο ο Καπιταλισμός το επέβαλε όχι για ανθρωπιστικούς και συναφείς λόγους αλλά για να προστατεύει τα δικά του παιδιά. Να σκοτώνουν, να βιάζουν, να παρανομούν και να ξεπλένονται μέσα στην ανωνυμία.

Για αυτό μαζί με την επαναφορά της θανατικής ποινής πρέπει να επανέλθει και η γνωστοποίηση των ονομάτων των εγκληματιών. Άμα ξέρει ο άλλος ότι θα κρεμαστεί στα μανταλάκια, δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει, θα σκεφτεί πολύ, θα φοβηθεί να κάνει την δείνα ειδεχθή πράξη. Μη γελιέστε-λέει και ξαναλέει μισό αιώνα η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα-το φιλότιμο είναι σύνθεση πολλών, κυρίως άσχημων αντιφατικών όρων. Η διαπόμπευση είναι από τα ισχυρότερα συνθετικά της μαζί με τον φόβο. Αρέσει ή όχι-ουδείς μας ρωτάει!-αυτά τα δύο και άλλα με πρώτη ματιά κακά δημιούργησαν τον Πολιτισμό. Αφετηρία του ήταν το συλλογικό άλλοθι απέναντι στην βαρβαρότητα της πορείας από τον πίθηκο στον άνθρωπο! Δυστυχώς γίνεται η αντίστροφη πορεία στον ψηφιακό μεσαίωνα, που είναι βυθισμένη η ραγδαία πιθκοποιούμενη ανθρωπότητα. Το επίπεδο της κοινωνίας επιτρέπει σήμερα άμεσα να δημοσιοποιεί τους πάσης φύσεως εγκληματίες και συνάμα να θέτει και να ελέγχει τους όρους προστασίας τόσο αυτών όσο και ευρύτερα του κοινωνικού συνόλου. Φτάνει να μη γίνονται όλα αυτά αντικείμενο πολιτικής, οικονομικής, εν γένει εκμετάλλευσης.

Εδώ βρίσκεται ο κόμπος της Αλέξαινας-που λέγανε οι γιαγιάδες μας! Για την υπόθεση Κολωνός και τις συναφείς έχουν βαρύτατες ευθύνες τα ποικίλα βοθροκάναλα, τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και τα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media). Σπεύδω να προλάβω: Τί λες τώρα; Και παλιά γίνονταν τόσοι βιασμοί, φόνοι και λοιπά εγκλήματα αλλά τα κρατούσαν κρυφά, δεν τολμούσαν να μιλήσουν τα θύματα! Όντως υπάρχει δόση αλήθειας, αλλά όχι ποσοτικά και ποιοτικά. Σήμερα, που υποτίθεται ότι η Δύση (τρομάρα της!) έχει ελευθερία και διαφάνεια (διάβαζε ατιμωρησία και μεταξωτό φασισμό), αυτά τα φαινόμενα έχουν ξεφύγει γίνονται κατά χιλιάδες σε όλες τις χώρες του κόσμου. Ναι, φταίει, είναι εκ των ηθικών αυτουργών ο σκουπιδότοπος του διαδικτύου (ίντερνετ) και τα συναφή, για την κάθε δωδεκάχρονη! Και εκεί οδηγεί η αργυρώνητη μαζική, κατακλυσμιαία προβολή της φτώχειας και της εξαθλίωσης, των πιο ταπεινών ενστίκτων της κοινωνίας. Είδατε ποτέ και πουθενά να προβάλλουν τα κανάλια ηθικές αξίες, ιδανικά, αληθινό πολιτισμό; Λένε ότι δεν πουλάει! Κατεβάστε, λοιπόν, αμάσητα, μαλακισμένοι (με την αρχαία έννοια) καταναλωτές όλα τα σκουπίδια για να είστε μοντέρνοι και να κοιμάστε του καλού καιρού! Τα βοθροκάναλα δίνουν ένα μήνυμα, μια καθοδήγηση:

Το παν είναι να σε παίζουν τα Μ.Μ.Ε. και τα άλλα, τής Κοινωνικής Μαλακίας, να είσαι του συρμού, in, online, in stream, έστω και ως σκουπίδι. Ιδίως τέτοιο. Θα πουλάς τρελά! Προκειμένου να παίξεις στον βόθρο των Μέσων σκότωσε και την μάνα σου, ξεφτιλίσου, γίνε ένα με τα άλλα σκατά. Και ακόμα χειρότερο για να ξεχωρίζεις, να διαθέτεις δική σου εικόνα! Πόσα εκατομμύρια παιδιά από τα πέντε χρόνια τους νυχθημερόν ψωνίζονται στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media); Πόσες διαλυμένες (και λόγω ψηφιακού μεσαίωνα, τάχα μέγα ατού του Καπιταλισμού) οικογένειες αυτοκαταστρέφονται ατομικά κι εν συνόλω στα ψεύτικα «προφίλ»; Κύκλο κάνει και το πρόβλημα: Γιγαντώνονται στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) η εγκληματικότητα, η απάτη, οι βιασμοί και όλα τα… αγαθά του Καπιταλισμού, λόγω της ανωνυμίας, της έλλειψης της θανατικής ποινής για όσους σπέρνουν νεκρούς μέσω του διαδικτύου, της μη διαπόμπευσης, της απόκρυψης των ονοματεπωνύμων και της συσκότισης των ειδεχθεστέρων πράξεων, της ακρισίας των «σερφαριστών» ανάμεσα στην ήρα από το στάρι-μόνο η πρώτη πουλάει ιδιαίτερα όταν σερβίρεται με φερετζέ ηθικής, πολιτισμού και μόδας, αποκατάστασης και ανέλπιστης ευκαιρίας. Είδατε, πόσο ωραία, επικερδή και αποτελεσματικά για πάρτι του τα σκάρωσε, με την συνενοχή σου, ηλίθιε, ο Καπιταλισμός; Μην ξεσηκώνεσαι να τον σκοτώσεις, πριν σε φάει λάχανο και καταστρέψει τον πλανήτη! Συνέχισε τον ταξικό ύπνο στον διαδικτυακό βόθρο! Έτσι κι αλλιώς την λύση θα δώσει ο Πατέρας Πόλεμος! Πολύ σύντομα-«προφητεύει» η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα…