ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ!

ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ!

Τί δώρο χριστουγεννιάτικο πάλι σου έκανε στο παρά πέντε η ξενόδουλη πολιτική συμμορία της αποικίας Γκραικυλίας δια του θαλαμοφύλακα Κούλη Ξεπουλητάρη! Πόση φαντασία, τί πρωτοτυπία! Ξανά μανά φίμωτρα, μάλιστα διπλά κι ενισχυμένα! Μ’ ένα γενικό λουκέτο μούρλια! Δεν το λένε, βέβαια, έτσι, κατά το «ξύδι γλυκάδι», γιατί αν έλεγαν το ηλίθιο αγγλοβάρβαρο «lock down», θα έπρεπε να σου δίνανε κάτι ψίχουλα ελεημοσύνη, όπως πέρσι, για να  χρυσώσουν το χάπι του φασιστικού πειράματος Cοvid-19. Όχι πως έχεις πρόβλημα στην κατάποση, τόσο κουτόχορτο, που καθημερινά κατεβάζεις αμάσητο, πάντα με την βοήθεια των ειδικών! Τώρα λύνουν και δένουν στα ποικίλα αλλά με ενιαία, σιδερένια γραμμή, βοθροκάναλα κομπογιαννίτες, τα σύγχρονα SS, με σύμβολο μάσκα, η τωρινή σβάστικα! Κοιμήσου εσύ, μείνε σε ταξικό κώμα, μη ξεσηκώνεσαι, ηλίθιε και διεφθαρμένε  όχλε, να διώξεις τα ξένα αφεντικά κι έχουν ράμματα για την γούνα σου! Σχέδια να δεις, φονικά πειράματα, να σε πηδάνε νυχθημερόν δίχως σάλιο!

Τρέχον πρόσχημα των νέων μέτρων για φέρετρο; Όμικρον και τα σκυλιά δεμένα. Τουλάχιστον αυτά κυκλοφορούνε-να δούμε για πόσο ακόμα-δίχως φίμωτρα! Πόσο Νεοναζί σκουλήκια πολιτικοί και επιστήμονες της Δύσης! Πιστοποιείται από το ότι την μια δηλώνουν πως η Ο μετάλλαξη  μοιάζει με γερό κρυολόγημα, επισύρει μείωση σε νοσηλείες κι εισαγωγές Μ.Ε.Θ. και την άλλη σπέρνουν κύματα τρομοκρατίας στην κοινωνία, πάντα κατ’ εντολή και εξυπηρέτηση των αφεντικών τους. Οι πάσης φύσεως ειδικοί είναι ξεκούμπωτες, ορθάνοιχτες ρόμπες να κρύβουν τα ειδεχθέστατα εγκλήματα του Καπιταλισμού. Αν έχει γράμματα η γλώσσα από το Ο ως το Ωμέγα να αποκομίσει τρισεκατομμύρια κέρδη το Κεφάλαιο! Γιατί τους πιστεύεις; Πότε από το 1830 σου είπανε αλήθεια και θα κάνουν εξαίρεση  για τον Κορωνοϊό, Πού ξέρεις αν είναι χίλια ή εκατό χιλιάδες τα «κρούσματα» (άλλο φασιστικός, ρατσιστικός όρος, αντάξιος της σκλάβας Γκραικυλίας!), τα μέτρησες; Βάζεις το χέρι στην φωτιά  ότι είναι η  μετάλλαξη Όμικρον κι όχι η ΓΑΜΑ, που είναι μεταφορικά και κυριολεκτικά το πιθανότερο!

 

Μην ανησυχείς, όμως, κάνε λίγη υπομονή! Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα έχει καλά νέα! Σύντομα θα σου φέρουμε (Εμείς ο Καπιταλισμός) τα φάρμακα κατά του Κορωνοϊού! Μαζί τα κατασκευάζαμε στα εργαστήρια κάνοντας δέκα χρονια πειράματα με νυχτερίδες και άλλα ζωύφια. Όλα πακέτο: Cοvid- 19, δοκιμαστήρια ανίχνευσης (test), εμβόλια και φάρμακα, τα δυο τελευταία ως προς τις βασικές ουσίες. Υπολογίζουμε κατά τον Απρίλιο ή τον Μάιο να προσφέρουμε νέες «αντιβιώσεις» αρχικά σε αλμυρές τιμές αλλά είναι ο υγιής ανταγωνισμός και το καλό πράμα πληρώνεται! Περιμένετε λιγάκι να ξεπουλήσουμε εμβόλια και δοκιμαστήρια (test), που έχουμε στοκάρει στις αποθήκες! Κοντεύουν 9 δισεκατομμύρια δόσεις στον πλανήτη. Ε, να μη φθάσουμε τις 12 ή καλύτερα τις 15 δισ. δόσεις;

Μη λησμονείς τα δοκιμαστήρια (test)! Με δυο εύγλωττα παραδείγματα σου δίνουμε (Εμείς ο Καπιταλισμός) μέτρο τάξης μεγέθους για να νοιώσεις το ενδιαφέρον του κράτους δικαίου (μόνο για το Κεφάλαιο) και  να μην είσαι ανυπόμονος: Το γερόντιο του Λευκού (κατάμαυρου) Οίκου «χάρισε» τα Χριστούγεννα 500.000.000 δοκιμαστήρια (test) επί 10 δολάρια το ένα και να τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια τζίρος. Πολλαπλασιάστε το επί ώρες, μέρες, βδομάδες και μήνες να βρείτε ετησίως το μέγεθος (κέρδος) του Κεφαλαίου της ευεργεσίας και του ανθρωπισμού! Πάλι, όμως, θα πέσεις έξω, επειδή είναι κι εκατοντάδες χιλιάδες μοριακά τεστ (χρονιάρες μέρες) προς 60 ή 70 δολάρια.

Δεύτερο δείγμα εκ Γκραικυλίας, όπου γίνονται κατά μέσο όρο 300 χιλιάδες δοκιμαστήρια την μέρα. Επί 10 ευρώ το ένα, να 3 ψωροεκατομμυριάκια και μια σχεδόν κατοστάρα εκατομμύρια ευρώ τον μήνα! Επειδή, όμως, ο Κούλης Ξεπουλητάρης σου έχει μεγάλη αδυναμία, ηλίθιε διεφθαρμένε και διαρκώς ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε, κυρίως, όμως, να αποτινάξει την γκρίνια σου για το ανεύσπλαχνο του Καπιταλισμού και της Ν.Δ. αγόρασε καβάτζα για τις γιορτές 20 εκατομμύρια δοκιμαστήρια (test) να τα κάνεις, να είσαι σίγουρος πριν πας στα χλιδάτα «ρεβεγιόν»! Ψιλοπράματα, 200 μύρια ευρώ! Πάλι δεν λέμε για τα χιλιάδες μοριακά προς 60 ευρώπουλα έκαστον. Ούτε έχει σημασία η απροθυμία να τα πάρεις. Η αγορά έγινε κι ο τζίρος… ερίφθη. Στην τελική θα βρεθεί χώρα της Αφρικής να πάνε ληγμένα! Τί σου είναι ο συνειρμός! Θυμάστε 10 εκατομμύρια εμβόλια, που αγόρασε η Ν.Δ.-για τον Η1Ν1;-και άρον-άρον τα ξεφορτώθηκαν στην τριτοκοσμική Αφρική (από τον τρίτο κόσμο της Ευρώπης); Πόσα μύρια ευρώ; Φέρτε στον νου την τότε συνέντευξη τύπου. Ποιος ήταν δίπλα στον αρμόδιο υπουργό Δ. Αβραμόπουλο; Περάσανε, βέβαια, τα χρονια κι ασπρίσαν τα μαλλιά… Ναι,  ο Σωτήρης! Οφικιάλιος του Πατριαρχείου επιστήμονας, κολλάει δεν κολλάει! Πάσα σχέση ή σύνδεση με νεώτερα γεγονότα ή καταστάσεις είναι προφανώς συμπτωματική.

Είπα «Σωτήρης» και πάλι με τρώει σαν σκώρος η περιέργεια. Πού κι πώς ο θαλαμοφύλαξ Κούλης δυσαρέστησε τον Σωτήρη κι αυτός του πέταξε στην μάπα την μελέτη  για τις Μ.Ε.Θ.; Την είχανε πατσασμένη στου Μαξίμου, γιατί βγήκε τώρα; Πού έκοψε η σκορδαλιά και άναψε πράσινο φως ο οφικιάλιος; Μια πηγή μας είπε ότι τα πήραν στο κρανίο οι γιατροί και δη οι τηλεοπτικοί κομπογιαννίτες για τις ηλίθιες δηλώσεις Κούλη στην Βουλή: Τί Λωζάνη τί Κοζάνη, τί στις Μ.Ε.Θ. τί έξω από Μ.Ε.Θ.; Σωστά! Ίδιος είναι ο θάνατος! Καλά τα λέει ο Κούλης! Γιατί τον κογιονάρουνε; Ωστόσο επιμένουμε. Δεν έχει ένα συμβουλάτορα, ικανό παιδαγωγό, βρε αδελφέ, να του τραβήξει το αυτί; Να του βάλει πιπέρι στο στόμα και να του πει αυστηρά: Άκου να δεις, μικρέ, δεν θα λες στο παιχνίδι με τους φίλους ό,τι λέμε και ακούς στο οικογενειακό τραπέζι, συγνώμη στου Μαξίμου;

Φθάσαμε στα φίμωτρα και λουκέτα με το παραμύθι Όμικρον! υπομονή! Θα φέρουμε (Εμείς ο φιλεύσπλαχνος Καπιταλισμός) φάρμακα ν’ αναπνεύσεις ελεύθερα! Όχι για  πολύ-προλέγει η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα-μην πάθεις  υπεροξυγόνωση κι έχουμε άλλα! Άσε, που ποιος αντέχει την γκρίνια σου! Κανά χρόνο, δύο! Μετά; Νέα, σκληρότερα Μνημόνια. Τί θαρρείς, δηλαδή, δεν θα επενδύσουμε τα πρωτοφανή μας κέρδη από τον Α’ Παγκόσμιο Βιοχημικό Πόλεμο του Καπιταλισμού κατά ανθρωπότητας με κωδικό Cοvid-19 για να βγάλουμε καινούρια πολλαπλάσια; Ας είναι καλά στο μόνιμο μας υποζύγιο, ο όχλος του ντουνιά. Ως τότε φόρα καλά, διπλό φίμωτρο και βγάλε σκασμό! Είμαστε σίγουροι (Εμείς ο Καπιταλισμός) ότι θα το κάνεις με την μέγιστη προθυμία. Δεν είναι μόνο η φασιστική τρομοκρατία με μίσθαρνα όργανα ειδικούς, εν προκειμένω τηλεοπτικούς επίορκους γιατρούς. Δυο χρόνια υποχρεωτική μάσκα, με την παρατεταμένη, σοβαρή λειψή οξυγόνωση του εγκεφάλου, αν ήσουν έξυπνος έγινες κιόλας βλάκας, αν ηλίθιος κατάντησες πανίβλακας!