ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ

Τα είπε όλα με δυο κουβέντες, θρασύτατα, χυδαία και αμοραλιστικά ο έχων την ηθική αυτουργία για τον θάνατο έως τώρα πάνω από 21.000 πολιτών σε δυο χρόνια από τον Cοvid-19, από τον Α’ Παγκόσμιο Βιοχημικό Πόλεμο του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας. Τα πήγαμε καλά στην αντιμετώπιση της πανδημίας εκτός από το θέμα των νεκρών!!-δήλωσε ο θαλαμοφύλαξ Κούλης! Η εγχείρηση πέτυχε και μόνο ο ασθενής απέθανε! Ας πρόσεχε! Για αυτό η Γκραικυλία είναι πρώτη στους θανάτους από Κορωνοϊό στον Δυτικό κόσμο σε σχέση με τον πληθυσμό της. Επίτευγμα, πάνω από 100 νεκρούς την μέρα!  Το  λαμπρό μεγαλείο (μαλακίας) της φυλής!! Πόσο ηλίθιοι,  ανώμαλοι, διεστραμμένοι, ψυχοπαθείς! Έξω με διπλές μάσκες και στους κλειστούς χώρους χωρίς αυτές. Ευτυχώς, που το στόμα δεν είναι στον κώλο τους γιατί η ξενόδουλη εξουσία και με δική τους βλακώδη συνενοχή θα διέταζε και θα φορούσαν δια βίου μπούργκα σε όλο το πρόσωπο!

Είπαμε: Μόνο η μουσική κολλάει!!

Φυσικά και δεν σκοτώνει ο Κορωνοϊός έναν πλήρη λόχο και κάτι ψιλά κάθε μέρα! Είναι το διαλυμένο σύστημα υγείας και συνακολούθα η αντιδραστική πολιτική του θαλαμοφύλακα Κούλη Ξεπουλητάρη ο φονιάς. Λείπουν πάνω από 7.000 γιατρούς σε σχέση με το 2019 και γενναία περικοπή των κρατικών δαπανών. Κάνουν χρυσές δουλειές τα πανάκριβα ιδιωτικά θεραπευτήρια, όχι μόνο και κυρίως στον Cοvid-19, αλλά στις άλλες παθήσεις και αναγκαίες επεμβάσεις. Το βιώσαμε και οικογενειακά, αν δεν έχεις λεφτά πεθάνεις σαν σκυλί στ’ αμπέλι! Πάντα πρωτοπόρα Γκραικυλία στα θανατερά πειράματα του άθλιου Καπιταλισμού! Για αυτό, άλλωστε, υπάρχει στον γήινο χάρτη. Ποια άλλη χώρα (αποικία) έχει, λόγου χάρη, το μέγα και ζηλευτό προνόμιο των «επικουρικών κλινών» στα νοσοκομεία; Έτσι λένε οι τσάτσοι της ξενόδουλης εξουσίας τα ράντσα, που κάνουν σχεδόν την ίδια δουλειά με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.)-σύμφωνα πάλι με τον θαλαμοφύλακα Κούλη Ξεπουλητάρη.

Και ο συρφετός των ηλιθίων σκουληκιών, που ονομάζεται κατ’ ευφημισμόν πολιτικό σύστημα Γκραικυλίας αποδίδει ο ένας στον άλλον την… κατηγορία  της ανοσίας της αγέλης. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Είναι όλοι ανεξαιρέτως δολοφόνοι, ηθικοί αυτουργοί, γιατί το μόνο, που κάνουν είναι να μετρούν εκατόμβες νεκρών. Δεν παίρνουν κανένα ουσιαστικό μέτρο, δεν έχουν τίποτα να προτείνουν για την αντιμετώπιση της κατάστασης με την ολοκληρωτική κατάρρευση του συστήματος υγείας. Ποιοι νομίζετε ότι είσαστε, ρε Κούλη, άνευ Τσίπ(ρ)ας και λοιποί μανδαρίνοι του Καπιταλισμού, και πολεμάτε δίκην ανεμόμυλων την ανοσία της αγέλης; Τα βάζετε με αιώνιους σε σχέση με την ανθρώπινη ζωή νόμους του σύμπαντος;

Η ανοσία της αγέλης είναι από τις απόλυτες ρυθμιστικές αρχές της ροής του χάους. Στην αγέλη των άστρων,  που προκύπτουν από κάθε συμπαντική έκρηξη, «μπινγκ μπανκ» ή όποιο μοντέλο ερμηνείας, «επιβιώνουν» όσα ισορροπούν, εξυπηρετούν το κάθε φορά υπό αίρεση και διαμόρφωση νέο πλανητικό ή άλλο σύστημα. Όσα τυχαία βρίσκουν στιγμιαία ισορροπία και αρμονία μεταξύ τους την ίδια στιγμή, που αμέτρητα άλλα χάνονται στον αχανή κοσμικό χώρο ακριβώς επειδή αδυνατούν να «γιατρέψουν» την βαριά αρρώστια της ανισορροπίας και διάλυσης. Προϊόντα της ανοσίας της αγέλης και 3-4 ακόμα συμπαντικών νόμων είμαστε όλοι.

Κι εσείς Κούλη και άνευ Τσίπ(ρ)ας, που την έχετε δει εσχάτως (ανύπαρκτοι) θεοί και πετροβολάτε την ανοσία της αγέλης, την αποδίδεται ένας στον άλλο με ειδεχθή βλακεία.  Δεν σας νοιάζει (όλους ανεξαιρέτως), που πεθαίνει ο κοσμος τζάμπα και βερεσέ. Αρκεί να πείτε την μεσσιανική μαλακία στον ηλίθιο, διεφθαρμένο, πολλαπλώς ψεκασμένο από τα βοθροκάναλα όχλο. Ανοίγει τα σχολεία της Γκραικυλίας ο θαλαμοφύλακας; Ξιφουλκεί η αντιπολίτευση: Γιατί τ’ άνοιξε; Τα κλείνει; Φωνάζει: Γιατί τα έκλεισε; Παίρνει μέτρα ο θαλαμοφύλακας; Γιατί τα πήρε! Δεν παίρνει; Γιατί δεν παίρνει; Αυτή είναι η πεμπτουσία της… πολιτικής αντιπαράθεσης στην Γκραικυλία.

Δεν πάει πίσω η ελάσσονα αντιπολίτευση. Ό,τι σκατά και το φτυάρι! Πόσες φορές έχουμε ρωτήσει: Έχετε κάτι να μας πείτε σοβαρό, αποτελεσματικό; Μόνο φορέστε φίμωτρα αργού θανάτου, που κάνουν τον κοσμάκη πιο ευάλωτο στον Cοvid-19, όπως σε κάθε λοίμωξη επειδή δεν οξυγονώνεται επαρκέστατα ο εγκέφαλος και λειτουργεί πλημμελώς και το ανοσοποιητικό σύστημα, εκτός από τις μακροπρόθεσμες αναπνευστικές «αρρυθμίες», που προκαλούνται; Τα λέει καλύτερα ο βαθιά αντιδραστικός Κούλης! Δυο χρονια δεν γράφουμε για τις επιπτώσεις του φίμωτρου όχι μόνο τις ιατρικές αλλά και το παγκόσμιο φασιστικό πείραμα;  Στου κουφού την πόρτα…  Δυο χρόνια φίμωτρο επί 12 ώρες την μέρα συν ψυχολογικά τραύματα από την κατάκλειστη κοινωνία, πολύ μεγάλο μέρος της Γκραικυλίας έχει ήδη το μυαλό κουρκούτι από την λειψή οξυγόνωση και ψυχαγωγία!

Έχετε άλλο εκτός από φίμωτρα: Εμείς δεν τα φοράμε, ποτέ δεν αναπνεύσαμε μέσα από αυτά! Έχουμε δικά μας μέτρα για τον Cοvid-19, που κατασκεύασε στα εργαστήρια ο φρικτός Καπιταλισμος τουλάχιστον από το 2015 πειραματιζόμενος με νυχτερίδες κι άλλα… ζωύφια. Μαζί με τον Κορωνοϊο στα ίδια εργαστήρια έγιναν δοκιμαστήρια (test), εμβόλια και τα φάρμακα, που θα σας φέρουμε (εμείς ο Καπιταλισμος) τον Απρίλιο για να ολοκληρωθεί αυτή η φάση της μέγιστης μπίζνας με τρισεκατομμύρια δολάρια τζίρο. Χώρια το τεράστιο πείραμα του φασισμού, μην αναπνέετε, μη βγαίνετε έξω χωρίς την άδεια της εξουσίας.

Ποιες χώρες πάνε καλά στην αντιμετώπιση του Cοvid-19; Μα φυσικά όσες εφάρμοσαν δημιουργικά, αποτελεσματικά ανοσία αγέλης. Και μάλιστα με προγραμματισμό και έλεγχο γιατί δεν είμαστε π.χ. γάτες, αλλά έλλογα όντα. Και την πάτησαν πολύ χοντρά όσες ακολούθησαν ανοησία της αγέλης του όχλου και των ξενόδουλων κομματαρχών, καλή ώρα σαν το φρικτό μας πειραματόζωο. Είναι υποκριτές και δολοφόνοι (ηθικοί αυτουργοί) και γιατί με τον Α‘ Παγκόσμιο Βιοχημικό Πόλεμο του Καπιταλισμού βρήκαν ευκαιρία, πάντα κατ’ εντολή των ξένων τους αφεντάδων, να πλήξουν το μεγάλο λαϊκό μας πολιτισμό. Είναι στυγεροί φονιάδες γιατί πουλάνε το χυδαίο δόγμα: Για την διασπορά του Cοvid-19 φταίει η μουσική. Αυτή κολλάει κι όχι τα γεμάτα ασφυκτικά λεωφορεία! Εξ αιτίας της πεθαίνουν οι άνθρωποι και όχι λόγω ανυπαρξίας επαρκούς περίθαλψης. Ξεχνάτε ότι η πρώτη απαγόρευση ήταν το Πατρινό Καρναβάλι; Ευκαιρία να ξεμπερδεύουμε (εμείς ο Καπιταλισμός) και με τον πολιτισμό, έστω και στην εν μέρει τουριστική του νοθεία.

Τα ίδια και διαρκώς χειροτέρα όσο συνεχίζεις αμέριμνος το ταξικό κώμα. Πού να δεις τί ωραία Μνημόνια σου ετοιμάζουν την μετά Cοvid-19 εποχή! Και τί είναι πάνω από 21.000 νεκροί σε δυο χρόνια άμα δεν είναι κανένας στο σπίτι σου! Πώς να σκεφτείς με δωδεκάωρο την μέρα φίμωτρο, με μια ζωή ψεκασμένη από τις οθόνες βοθροκάναλων, ότι όχι με 21.000 νεκρούς, αλλά με τους μισούς, ήρωες της ταξικής μάχης, μπορούσες επιτέλους και  πρώτη φορά ν’ απελευθερώσεις την Γκραικυλία από τους ξένους κατακτητές. Χώρια, που… Μάλλον θα το πούμε ποιητικά:

«Αν, επιτέλους, ξύπναγες, λαός ξαναγινόσουν

εξέγερση αν έκανες κατά των μαύρων ξένων,

που σε κρατάνε είλωτα κοντά έξι αιώνες,

αιματηρή και ένοπλη, με ευφυή ηγέτη,

δεν θα ’χες τόσα θύματα τζάμπα κι ατιμασμένα

 ή θα ’πεφτες αξιοπρεπώς, καμάρι των παιδιών σου

ή λευτεριά θα χάραζε στην άθλια Γκραικυλία

χώρια, που δεν θα ήσουνα λεκές της ιστορίας». 

Ηλίας Βολιότης-Καπετανάκης: Η φρίκη τρέχει απ’ τις οθόνες.

 «Συνωμοσίες της Κασσάνδρας» (Μετρονόμος)