ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Πόση εθνική υπερηφάνεια! Ρίγη υπέρτατης συγκίνησης για τις τηλεφωνικές υποκλοπές-συγνώμη επισυνδέσεις! Είχαμε να την νοιώσουμε από την… πέτσινη ποδοσφαιρική κατσαρόλα του 2004 και την Ολυμπιάδα της ντόπας, της ρεμούλας και της διαφθοράς, που ακόμα πληρώνουμε! Όχι παίζουμε! Είμαστε μια κανονική… χώρα, κράτος δικαίου και δεν σηκώνουμε νταηλίκια από ξένους πράκτορες κι εγχώριους χαφιέδες! Όλα στο φως! Δεν υπάρχουν κρυφά κι απόρρητα προκειμένου να λάμψει αλήθεια και άλλες έωλες (προσοχή! Σημαίνει μπαγιάτικες) μαλακίες, που σερβίρει το ξενόδουλο σύστημα της εξουσίας. Πόση υποκρισία και στημένη αφέλεια! Να μάθουμε γιατί παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη! Όχι ότι η αποικία Γκραικυλία είναι σουρωτήρι, όλοι παρακολουθούν όλους με την υψηλή επιστασία του Άγιου Κοριού, του Αμερικάνου επιβήτορα. Όχι ότι η αποικία είναι έρμαιο των ξένων και ντόπιων μυστικών υπηρεσιών. Πού να θυμάσαι τώρα ότι έστησαν  προβοκατόρικη, τάχα τρομοκρατική οργάνωση 17η Νοέμβρη κάνοντας πολύ αιματηρά και προπαντός άκρως διαλυτικά της κοινωνίας και της ταξικής συνείδησης παιχνίδια.

Μόνο να μάθει ο όχλος στα πλαίσια του κράτους δικαίου (και οι δυο λέξεις συνιστούν το μη πραγματικό, το φανταστικό), το γιατί γίνονται και από ποιόν παρακολουθήσεις τηλεφώνων. Πίσω από τους… ειδικούς επί προηγμένων κοριών αναδύεται όχι πολιτική επαγρύπνηση και δράση, αλλά ένα διαρκές κουτσομπολιό. Γιατί να ασχολείται με την φτώχεια, την εξαθλίωση και την μιζέρια του ο όχλος: Βρίσκει διέξοδο σε ξένες υποθέσεις πάντα και μόνο με την έννοια των πιπεράτων τηλεοπτικών αποκαλύψεων και κυρίως με την… λογική του πετάει το σύστημα την μπάλα στην εξέδρα, διεξάγει πάντα τα πειράματα αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης της έτσι κι αλλιώς άκρως ηλίθιας κοινής γνώμης. Το ζήτημα δεν είναι αν γίνονται παρακολουθήσεις. Τί κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Το κρίσιμο έγκειται στο ότι οι πολιτικοί και άλλοι της εξουσίας παρατρεχάμενοι ενώ γνωρίζουν ότι εν δυνάμει παρακολουθείται ό,τι κινείται, αναπνέει και μιλάει, συμμετέχουν σε άθλιο και ηλίθιο παιχνίδι συγκάλυψης του προφανέστατου και αντιπερισπασμού του όχλου. Για αυτό και οι βαρύγδουποι τίτλοι: Ελληνικό Watergate! Και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες; Χώρια, που και το ίδιο το Watergate ήταν ένας στημένος κινηματογραφικός μύθος για την συγκάλυψη των γεγονότων και των προσώπων.

Φωνάζει ο Ανδρουλάκης λες και είναι πρωτάρα πολιτική παρθένα! Λες δεν ξέρει τί συμβαίνει. Αγνοεί ότι παίζει με την σειρά του σε σικέ ιπποδρομιακό στοίχημα για τους επόμενους θαλαμοφύλακες Γκραικυλίας με διαιτητές και… μαστιγωτές τους Αμερικανούς αφέντες; Δεν ξέρει, τάχα, ότι στην αποικία όποιος δεν είναι υπηρέτης-πράκτορας των ξένων αφεντικών μένει στ’ αζήτητα και στην απόξω; Και πόσο συστηματικά, όλως τυχαίως και προφανέστατα… συμπτωματικώς πασάρονται την κατάλληλη στιγμή τα «χαρτιά» στους κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφους (κάθε πράκτορας στο πόστο του)! Ακριβώς όταν, όπως σας λέμε τις τελευταίες βδομάδες, ο Κούλης πάει από γκάφα σε γκάφα και οι δικοί του τραβάνε το χαλάκι κάτω από τα πόδια του, τον ρίχνουν σε παγίδες υπό το κράτος της εντολής των αφεντάδων: Σήκω Κούλη από την καρέκλα σου να ετοιμάσουμε τον επόμενο θαλαμοφύλακα. Ξεσηκώνεται χαμός για τις παρακολουθήσεις και η άλλη πλευρά «βγάζει» λαγό Πιτσιόρλα, γιατί με παρακολουθείς Αλέξη; Σύμπτωση!

Ακόμα έχετε απορίες από ποια χαλκεία διοχετεύονται όλα αυτά; Από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες μέσω και του παραρτήματός τους την Κ.Υ.Π. Και όλοι οι εμπλεκόμενοι, είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι, είτε υποκρίνονται τις άγνωρες παρθένες, για αυτό φωνασκούν στα βοθροκάναλα, στις κοινοβουλευτικές επιτροπές και συζητήσεις. Για να καλύψουν τους Μεγάλους Κοριούς των πραγματικών κυβερνητών της Γκραικυλίας, ενώ παράλληλα διεξάγονται και πειράματα ελέγχου και αποπροσανατολισμού του όχλου. Μα καλά πιστεύετε ότι ο Κούλης, ο Τσίπρας, οι προηγούμενοι και οι επόμενοι θαλαμοφύλακες της Γκραικυλίας έχουν υπό τις διαταγές τους την Κ.Υ.Π.; Το αντίθετο γίνεται! Θεωρείτε ότι όλοι αυτοί οι γελοίοι μανδαρίνοι, που χρίζονται από τα ξένα αφεντικά διοικητές της Κ.Υ.Π. έχουν την παραμικρή αρμοδιότητα; Μερικοί ούτε κατάλαβαν πού βρέθηκαν! Βάζανε υπογραφές και παίρνανε κάθε  μήνα τον χοντρό μισθό τους.

Διαρρηγνύουν υποκριτικά στα βοθροκάναλα και στην Βουλή τα ιμάτιά τους για το ποιος τους παρακολουθεί και γιατί, αλλά δεν λένε κουβέντα για τον Αμερικανό Πρεσβευτή, που δίκην προεκλογικής εκστρατείας οργώνει την Γκραικυλία. Ίσα-ίσα, που πολλοί τον συνοδεύουν με καμάρι, διαγκωνίζονται να φωτογραφηθούν μαζί του και μηρυκάζουν δηλώσεις για εσωτερική κατανάλωση του καινούριου Γκαουλάιτερ, τάχα ότι ρίχνει ηχηρά χαστούκια στην Τουρκία. Τόσο σφουγκοκωλάριοι! Τέτοιος ραγιαδισμός! Πρόσφατα ο ξένος, αληθινός κυβερνήτης Γκραικυλίας πήγε στην Μακρακώμη για να… προσκυνήσει την εικόνα του δικού του αγιοποιημένου εσχάτως από την εκκλησία υπαλλήλου, του εξολοθρευτή των αγωνιστών ανταρτών της Εθνικής Αντίστασης και του πολέμου εναντίον της αιματηρής κατάκτησης της Ελλάδας από τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους.

Η υποτέλεια και ο ραγιαδισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Σκίζεται δήθεν αγανακτισμένο το πολιτικό προσωπικό της Γκραικυλίας για το ποιος παρακολουθεί, ποιον και γιατί! Δεν έχει προσέξει ότι η Αμερικανική Πρεσβεία από μικρό αρχιτεκτόνημα εμπνευσμένο από τον Παρθενώνα, έχει πάρει όλα τα οικόπεδα και τα έχει γεμίσει κτίρια; Ποιος ελέγχει και τί; Ουδείς έχει τα ούμπαλα (τα balls) να τα βάλει με την κυβέρνηση της αποικίας Γκραικυλίας. Για αυτό σκούζει για τις υποκλοπές και άλλα ανώδυνα σε σύγκριση με τον ραγιαδισμό και την υποτέλεια. Δίνει εξετάσεις στα αφεντικά του.