ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΟΛΑΣΗ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΟΛΑΣΗ

Ολοκλήρωσε με… επιτυχία τις ετήσιες παραστάσεις ο περιοδεύων θίασος της πολιτικής  συμμορίας της Γκραικυλίας στο θέατρο Θεσσαλονίκη. Σας υποσχέθηκαν και πάλι τα πάντα, τον ουρανό με τ’ άστρα, όλα όσα ήθελαν ν’ ακούσουν τ’ αφτιά του ηλιθίου, διεφθαρμένου, δια της οθόνης όχλου. Όλα ετοιμάζονται για τον χειμώνα-λέει ο μέγιστος Τούρκος ποιητής. Σφίξτε, λοιπόν, καλά, πολύ καλά τα ζωνάρια σας για τον επερχόμενο χειμώνα, που σας το υπογραμμίζουμε και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου: Θα είναι εφιαλτικός! Δεν θα έχει προηγούμενο τα τελευταία 70 χρόνια!! Ευρώπη δεν θέλετε και καμαρώνετε σαν γύφτικα (από τώρα ξελιγωμένοι, γονυπετείς) σκεπάρνια!

Χωρίς ηλεκτρικό και θέρμανση, δίχως βασικά είδη διατροφής, που εδώ και 3  μήνες έχουν απογειωθεί οι τιμές. Με μια λαϊκή φράση: Πείνα και των γονέων! Διακονιαραίοι του παμφάγου κεφαλαίου, ζήτουλες μ’ απλωμένο χέρι στις ελεημοσύνες της εξουσίας. Το άθλιο πείραμα των επιδοτήσεων της απόλυτης φτώχειας και εξαθλίωσης παίχτηκε με επιτυχία από τον περασμένο χειμώνα έως τώρα στο φρικτό πειραματόζωο Γκραικυλία. Ώρα να εφαρμοστεί εκ του ασφαλούς(;) στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση. Πριν τρία χρόνια το εγκληματικό παραμύθι λέγονταν Covid-19 και τώρα ενέργεια!

    

Στην αποικία Γκραικυλία η ξενόδουλη εξουσία έχει ξαναβάλει το χέρι της στην τσέπη και σου κατακλέβει με την συναίνεσή σου το πορτοφόλι, ό,τι έχει τέλος πάντων έχει μείνει από το πάλαι ποτέ ευτραφές, μ’ αντάλλαγμα ζητιανιά και ελεημοσύνη. Επειδή για μια ακόμα φορά σε πιάνει Κώτσο επιδοτεί την αισχροκέρδεια των εταιρειών παραγωγής και προαγωγής (το νταβατζιλίκι στην απλή λαϊκή γλώσσα) πάσης φύσεως ενέργειας. Ένα σπίτι 50-60 m2, που χρησιμοποιεί ηλεκτρικό ρεύμα και για την θέρμανση, το 2020 πλήρωσε συνολικά 1.500-2.000 ευρώ στην «Δ.Ε.Η.». Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. και τ’ άλλα κερατιάτικα (ανανεώσιμες, άγονα νησιά, κ.λπ.). Το ίδιο σπίτι έδωσε το φετινό (2021-2022) χειμώνα 5.000-6.000 ευρώ και χωρίς να έχει επαρκή θέρμανση διότι ως γνωστόν από  τον Ιανουάριο κλείσανε πολλοί διακόπτες. Στην πρώτη περίπτωση οι φόροι και λοιπά κλοπιμαία ήταν 600-700 ευρώ. Την φετινή περίοδο το ξενόδουλο κράτος του Κούλη Ξεπουλητάρη έκλεψε από το ίδιο σπίτι (Φ.Π.Α. και άλλα νταβατζιλίκια) περί τα 1800-2.500 ευρώ. Και μετα ήλθε σαν ελεήμων Άη Βασίλης να σε επιδοτήσει με 300-600 ευρώ, τα οποία έδωσες, ηλίθιε ραγιά καταναλωτή και πάλι να ξοφλήσεις τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος! Σου τα παίρνει και μάλιστα προκατοβολικά από όλες τις τσέπες και σου πετάει κατόπιν μερικά ψίχουλα, που κι αυτά δεν τα τρως πλέον…

Κι επειδή ο όχλος τρώει αμάσητο κουτόχορτο στην παράσταση του θεάτρου Θεσσαλονίκη αλλά και πριν, ο θαλαμοφύλακας Κούλης καμαρώνει στο πόπολο κατ’ εντολήν των ξένων αφεντάδων ότι καλύπτει μέχρι 80-90% την αύξηση της τιμής του ρεύματος για όλα τα νοικοκυριά, χώρια που με κάθε ευκαιρία διαφημίζει στα βοθροκάναλα την τάχα φορολόγηση κατά 90% των υπερκερδών παρόχων της ηλεκτρικής ενέργειας. Αφού να φανταστείτε από την βαριά φορολόγηση… κλείνει πια η μια μετά την άλλη επιχείρηση! Το παραμύθι πάει σύννεφο, φυσικά, και συνεχίζεται χωρίς ταξικό δράκο, όσο ο όχλος κοιμάται στο ξεπαγιασμένο αχούρι του και μαλακίζεται ολημερίς χαϊδεύοντας οθόνη.

Νίπτει τας χείρας του το Δ’ Γερμανικό Ράιχ γιατί για όλα φταίει η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία! Το ότι τα Δυτικά σκουλήκια της Ευρώπης έγιναν για μια ακόμα κρίσιμη φορά μπαλωμένο χαλί να πατήσουν οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι με τις εγκληματικές κυρώσεις κατά της Μόσχας. Το ότι συνεχώς σαδομαζοχιστικά κόβουν σαν ραγιάδες καλικάντζαροι το δέντρο, όπου πάνω του είναι τεμπέλικα αραχτοί. Το ότι μέχρι τέλους του Ιουνίου η … καταδικασμένη και αποκλεισμένη Ρωσία είχε γιγάντιο πλεόνασμα 70,1 δισεκατομμύρια δολάρια και σήμερα ξεπερνά τα 120 δισ. Το ότι όλοι, Ρωσία, Κίνα, Η.Π.Α., Βρετανία έχουν ξεπουλήσει από οπλικά συστήματα και έχουν παντελονιάσει δισεκατομμύρια δολάρια μόλις σε 8 μήνες… Αυτά διόλου ενδιαφέρουν τον ψεκασμένο πολίτη του Δ’ Γερμανικού Ράιχ.

Στην αποικία Γκραικυλία ετοιμάζονται νέα πειράματα πείνας, φτώχειας, εξαθλίωσης, επιδοτούμενου ταξικού κώματος και καταστολής. Θα κλείσουν τα φώτα από το σούρουπο, όπως στην Ευρώπη, και τα κεφάλια μέσα. Όχι πια για τον Κορωνοϊό αλλά για άλλο εξίσου θανατηφόρο παραμύθι, τάχα για την εξοικονόμηση ενέργειας, Η εγκληματικότητα, φόνοι, επιθέσεις, ληστείες και βιασμοί θα απογειωθούν σε όλες τις πόλεις της βάρβαρης Δύσης και ο σώζων εαυτόν σωθήτω! Και συ, ηλίθιο ζωντόβολο, μην ξεσηκώνεσαι ούτε τώρα, ούτε ποτέ! Συνέχισε τον ύπνο σου! Τί άλλο, άραγε, περιμένεις να γίνει στον κόσμο για να… συγκινηθείς; Κι όμως, ένα από τα μεγάλα εν δυνάμει «δώρα» του αντιδραστικού Πούτιν με την εισβολή στην Ουκρανία στους όχλους της γης, έστω εξ αιτίας της μαλακισμένης αντίδρασης του Δ’ Ράιχ για εμπάργκο και κυρώσεις, είναι η δυνατότητα μαζικής, μαχητικής, ταξικής εξέγερσης. Εκατοντάδες εκατομμύρια στους δρόμους της αποφασιστικής πάλης να σκοτώσουμε αμετάκλητα τον πανάθλιο Καπιταλισμό, αλλιώς θα εξοντώσει οριστικά το ανθρώπινο είδος και την γη.