Ψέματα με το τσουβάλι!

Ψέματα με το τσουβάλι!

Ρίχνω χοντρό γέλιο με την επίσημη ανακοίνωση κρουσμάτων Κορωνοϊού! Πέρα από την κραυγαλέα και προκλητική αναξιοπιστία, πρυτανεύουν τόνοι μελοδραματικοί, απειλές, τρομοκρατία, εκβιασμοί και φασιστική υπεροψία, που σίγουρα ζηλεύουν και νονοί της νύχτας: Θα σας κλείσουμε πάλι μέσα- κουνά το δάχτυλο η χιτλερική καπιταλιστική εξουσία. Κλείστε μας, άθλιοι καπιταλιστές με τα τσιράκια σας, να πέσει πείνα να ξεσηκωθεί ο όχλος και… γαία πυρί μιχθήτω! Κι αν μας κλείσετε, θα μείνουμε;

Όπως στιγμή δεν… φυλακιστήκαμε, οι συνειδητοί και εκλεκτοί, στο πρώτο λεγόμενο «lockdown»! Προσπαθούμε με κάθε μέσο να μη ψοφήσουμε, και ως την έσχατη ώρα, θα γλεντάμε κάθε λεύτερη αναπνοή, έξω, με αισθητική και αξιοπρέπεια. Όρθιοι, δίχως φίμωτρο αργού θανάτου, σύγχρονη σβάστικα Φασισμού. Πάντα θ’ αποκαλύπτουμε εγκλήματα του Καπιταλισμού. Εσχάτως τα… κορωνοειδή, με πρόσχημα την δημόσια υγεία, που από αιώνες την έχει πετάξει στα τάρταρα του μέγιστου κέρδους:

• ΠΡΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Κατασκεύασε τον COVID-19 στο χημικό εργαστήριο με στόχο την με συνοπτικές διαδικασίες εξόντωση γέρων, αδύναμων και αρρώστων και με σωρό άλλες παράπλευρες ωφέλειες (για τους Καπιταλιστές) και απώλειες (για τους όχλους-λαούς του πλανήτη γη).

• ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Έκλεισε την παγκόσμια κοινωνία, αποφασίζομεν και διατάσσομεν, για πρώτη φορά αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος, προφανώς προετοιμάζοντας το έδαφος για την ακριβώς αντίστροφη πορεία!

• ΤΡΙΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Άνοιξε άρον-άρον και προπαντός με το στανιό την ούτω πως χειμάζουσα κοινωνία με αμελητέα ανοσία στέλνοντας τον κόσμο θύματα και βορά του μεταλλαγμένου ιού. Είναι πολλά τα λεφτά, τζίρος και κέρδη, πλέον σε τρισεκατομμύρια ευρώ ή δολάρια, αντί για δισεκατομμύρια, που «έπαιζε» προ Κορωνοϊού, το σύστημα εξουσίας.

• ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Συνεχίζει προκλητικά να ’χει τεράστιες ελλείψεις νοσοκομείων, Μ.Ε.Θ., ιατρικού και άλλου νοσηλευτικού προσωπικού, ανάλογα με τις ανάγκες του γήινου πληθυσμού.

• ΠΕΜΠΤΟ ΨΕΜΑ: Για μεγίστη κονόμα των νονών της γης και αποφυγή πολιτικού κόστους από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας λόγω του καταρρέοντος υγειονομικού μηχανισμού, σας φορά βρωμερές μάσκες, που είναι αργός θάνατος. Και…

• ΕΚΤΟ ΨΕΜΑ, σας λένε ψέματα με το τσουβάλι, επί παντός επιστητού, πολύ περισσότερο στο κατά τεκμήριο φοβικό ζήτημα της υγείας του όχλου!

Τους πιστεύετε; Γιατί τους πιστεύετε, κωθώνια; Μην τους πιστεύετε επ’ ουδενί! Είναι άθλιοι απατεώνες, που θεό έχουν το ματωμένο κέρδος! Να μιλήσουμε για την αποικία Γκραικυλία; Όταν θέλουν να πάρουν σκληρά μέτρα, δραματοποιούν χυδαία καταστάσεις. «Κοκκίνισε η Αττική»! Με 200 κρούσματα την μέρα στα πέντε εκατομμύρια κατοίκους; Πού ξέρετε, ότι είναι 200 και όχι 20 ή 2.000; Τα είδατε με τα μάτια σας; Τα μετρήσατε; Πέστε μου: Από το 1821 μέχρι σήμερα, πότε η ξενόδουλη ντόπια εξουσία σάς είπε αλήθεια; ΟΥΔΕΠΟΤΕ!

Γιατί να σας πει αλήθεια για τον Κορωνοϊό; Για να σας… κάνει πόρτα για τον χειμώνα, που έλεγε η θυμόσοφη γιαγιά μου; Σας είπε, άραγε, αλήθεια για τα μνημόνια, το κόψιμο μισθών, δώρων, συντάξεων, για τα λεγόμενα εθνικά θέματα, την Κύπρο, την Τουρκία, τα δάνεια, που συνάπτει κάθε «κυβέρνηση» της Αποικίας και καρπώνεται χοντρές μίζες; Μήπως είπε την πάσα αλήθεια για τα σκάνδαλα, τον πολιτισμό, την παιδεία και την υγεία; Για την Χούντα 1967 (σήμερα πιο χούντα κι απ’ την Χούντα!), για τον Παγκόσμιο Πόλεμο, την Αντίσταση, την αιματηρή επέμβαση Αγγλοαμερικάνων (1944-1949) για την Μικρασιατική Καταστροφή, την δημιουργία «αθλιέστερου προτεκτοράτου» και φρικτού πειραματόζωου του Καπιταλισμού-σας είπε αλήθεια; Πότε δεν είπαν άθλια, θανατηφόρα ψέματα και θα κωλώσουν να σας κοροϊδεύουν στον Κορωνοϊό, που το δούλεμα είναι παγκόσμια συνθήκη και με αμύθητα κέρδη;

10 Δεκεμβρίου 2020