ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΦΙΜΩΤΡΟΥ

ΠΟΙΝΗ  ΤΟΥ ΦΙΜΩΤΡΟΥ

Πώς το σέρβιρε χωρίς ίχνος ντροπής ο τηλεοπτικός κομπογιαννίτης; Δεν μπορούν να ελέγξουν, να περιορίσουν ή κάτι τέτοιο, την παιδική ηπατίτιδα, ότι το 10% νοσεί πολύ σοβαρά, ότι χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος, που δεν μπορεί να γίνει στην Γκραικυλία; Πολλοί συνάδελφοί του, ανειδίκευτοι «ειδικοί», έσπευσαν να πούνε ότι δεν φταίνε τα εμβόλια του Κορωνοϊού! Την γραμμή αυτή πήραν από τ’ αφεντικά τους, για να συνεχιστεί η κονόμα των τρισεκατομμυρίων δολαρίων-ευρώ στον συνεχιζόμενο τρία χρόνια τώρα Α’ Παγκόσμιο Βιοχημικό Πόλεμο του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας με κωδικό Covid-19! H συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα, για μια ακόμα φορά, πολύ νωρίς, επιβεβαιώνεται τραγικά. Θυμάστε οι παλιοί αναγνώστες την κραυγή μας: Γονείς δολοφόνοι!  Μη σκοτώνετε τα παιδιά σας, μην τα φοράτε μάσκα, καταστρέφετε το ανοσοποιητικό τους σύστημα! Τί απορείτε για την αιτία της ηπατίτιδας; Τρία χρόνια τώρα τα παιδιά δεν έχουν με τα φίμωτρα ανοσία μολονότι σε αυτήν την ηλικία διαμορφώνεται το ανοσοποιητικό. Και να η «απρόσμενη» ηπατίτιδα! Γελιέστε, ανόητοι, αν θαρρείτε ότι θα πάτε κόντρα στην μάνα Φύση! Τα έχουμε πει και δεν αρέσει να επαναλαμβανόμαστε, αλλά τί να κάνουμε;

Όταν λίγο πριν τον Covid-19 υπήρχε στην ιατρική κοινότητα εκτεταμένος διάλογος και προβληματισμός αν θα φοριούνται, πότε και πως οι μάσκες ακόμα και στα χειρουργεία, ο Καπιταλισμός, στο Φασιστικό του κρεσέντο επέβαλε φίμωτρα σε όλη την γη, σε κάθε ηλικία. Με την μάσκα εμποδίζεται, γίνεται με την παρατεταμένη και κάκιστη χρήση της, άκρως προβληματική η οξυγόνωση του εγκεφάλου και εν γένει του οργανισμού, άρα καταντά έρμαιο ευκολότερα των λοιμώξεων και άλλων ασθενειών. Και στον Covid-19 είναι πιο επιρρεπείς οι μασκοφόροι. Διαβάστε στις (αν)ΑΙΡΕΣΕΙΣ το άρθρο «Το έγκλημα της μάσκας».

«Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα»! Τραγωδία να βλέπεις στις πλατείες παιδάκια να παίζουν με μάσκες, να ασφυκτιούν στις σχολικές τάξεις για το συμφέρον και το πείσμα της ξενόδουλης εξουσίας και την βλακεία των γονέων. Πολύ γρήγορα έσκασε η βόμβα, πριν ακόμα φύγει ο Κορωνοϊός. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Κασσάνδρα ή προφήτης για να καταλάβει ότι είμαστε μόνο στην κορυφή του παγόβουνου. Έρχονται και άλλες παθήσεις από την λερωμένη, κακή λειτουργία του αναπνευστικού, όχι μόνο στα άτυχα παιδάκια, αλλά και στους ξεροκέφαλους και υποτελείς ενήλικες. Έχει να δουλέψει Χ.Α.Π.! Πώς είναι δυνατόν να ζει ένας άνθρωπος τρία χρόνια αναπνέοντας επί 12-15 ώρες τα βρωμερά του σάλια! Και καλά οι ανειδίκευτοι «ειδικοί»,(τα σύγχρονα Ες-Ες) κάνουν την δουλειά τους, με λεφτά γεμίζουν τις τσέπες και τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Ο μέσος πολίτης; Και για αυτόν έχουμε μιλήσει: Ηλίθιος, διεφθαρμένος, πολλαπλώς και συστηματικώς ψεκασμένος από την οθόνη όχλος.

Γονείς και δάσκαλοι δολοφόνοι! Όλοι βολεμένοι στο λιγότερο χειρότερο, που τελικά γίνεται μεγάλος εφιάλτης!

 Τ’ αληθές του λόγου; Και σήμερα, που υποτίθεται ανοίξαμε και περιμένουμε τουρίστες, το 20% των κυκλοφορούντων στους δρόμους είναι με φίμωτρο, με μπροστάρη την νεολαία. Άλλη τραγωδία αυτή! Η πιο συμβιβασμένη, η πιο ραγιάδικη, πιο μαλακισμένη νεολαία όλων των εποχών. Κανονικά πιθηκάκια, μην τυχόν και παρεκκλίνουν από τις εντολές της ξενόδουλης εξουσίας. Αντί να πάρουν την τύχη και την κοινωνία στα χέρια τους, να κατεβούν στους δρόμους, να γυρίσουν ανάποδα την Γκραικυλία απαιτώντας παιδεία, υγεία, ελευθερία, κυκλοφορούν με μάσκες και φασιστόχαρτα (πιστοποιητικά) στα χέρια! Μη τυχόν πεθάνουν! Λες και που ζουν προσφέρουν τίποτα πέρα από το να αυνανίζονται μαζικά στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media).

Πόσο μπορείς να ζήσεις όταν από τα 20-30 έτη τρέμεις τον θάνατο από μια γρίπη, που κατασκεύασε στο Χημείο ο Καπιταλισμός για να πετύχει εκτός από το μέγιστο κέρδος, την υποδούλωση της κοινωνίας και την εξόντωση γερόντων και αρρώστων; Το πειραματόζωο Γκραικυλία είναι στην χειρίστη θέση και στον Covid-19. Πάνω από 30.000 νεκροί, οι πλείστοι όχι από τον Covid-19, αλλά εξ αιτίας της ανυπαρξίας νοσοκομειακής περίθαλψης. Αλλά τί περιμένεις όταν ο θαλαμοφύλακας Γκραικυλίας λέει πανηγυρικά στην ΤV ότι είναι περίπου το ίδιο να είσαι στην Μ.Ε.Θ. και έξω από αυτήν. Απλώς είναι ο ηθικός αυτουργός των θανάτων! Αρρωσταίνουν βαριά τα παιδιά ή οι ενήλικες από πλημμελέστατο ανοσοποιητικό σύστημα. Πετάξτε τα φίμωτρα όσο είναι καιρός, γιατί τα χειρότερα έπονται…