«ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΡΑΤΑ»

«ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΡΑΤΑ»

Άμα είναι λυμένα όλα, μα όλα σου τα προβλήματα, κακή ώρα όπως στην αποικία Γκραικυλία του Κούλη Ξεπουλητάρη, μπροστά στον ελλοχεύοντα μέγα κίνδυνο της πλήξης και της ανίας (βάλτε και άνοια για να είσαστε μέσα) εφευρίσκεις, ασχολείσαι, ελεφαντοποιείς (εσύ, η ξενόδουλη εξουσία) αδιάφορα και ήσσονος σημασίας ζητήματα,  όπως ο γάμος των ομο(φιλο)φύλων. Εδώ καράβια χάνονται και το μοϋνί χτενίζεται-που έλεγε ο αείμνηστος γελωτοποιός της Ρωμιοσύνης Χάρρυ Κλυνν. Πολύ περισσότερο, που δεν…  κάνει χωρίστρα το μοϋνί αλλά ο πισινός! Του κώλου υπόθεση ο περίφημος γάμος των ομοφυ(λόφι)λων! Δίκιο έχουν να νομοθετούν κίναιδοι και λεσβίες. Σωστά φωνάζουν για γαμήλια ματαιοδοξία και βαρβαρότητα! Στην ταχεία πορεία από τον άνθρωπο στον πίθηκο, από την κοινωνία στην αγέλη δεν κυβερνούν τον Καπιταλισμό αδελφούλες και τσιβιτζιλούδες; Για να ακριβολογούμε αυτές δεν είναι τα πιο χρήσιμα, κατάλληλα κι αποτελεσματικά εκτελεστικά όργανα του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου; Εξηγήσαμε προηγουμένως και δεν γουστάρουμε επαναλήψεις. Απλώς υπενθυμίζουμε τ’ αναγκαίο: Άλλο ομοφυλόφιλος κι άλλο πούστης και λεσβία κατ’ αναλογίαν του γυναίκα-πουτάνα!

Οι ομοφυλόφιλοι είναι κατά τεκμήριο και στην συντριπτική τους πλειοψηφία αξιοπρεπείς, σοβαροί, καλλιεργημένοι, διακριτικοί, πνευματικοί άνθρωποι, με αισθητική, φιλότιμο, αληθινές κοινωνικές ευαισθησίες και ανησυχίες και δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους και στον άμεσο περίγυρο να ξεκατινιάζονται στα βοθροκάναλα σαν ξεφωνημένες και ξεφτιλισμένες υστερικές αδελφές, έστω με τον φερετζέ του δικαιωματιστή (τί χυδαία, βάρβαρη και ηλίθιας, ύποπτης σκοπιμότητας λέξη)! Τώρα, που οι πάσης φύσεως φονιάδες των λαών συνεχίζουν στον κόσμο να λούζονται στο αίμα αθώων, την εποχή των 25.000 νεκρών Παλαιστινίων από τους δολοφόνους Εβραίους, ανάμεσά τους και 5.000 παιδιά. Όταν στην Γκραικυλία βασιλεύουν η σχετικά και η απόλυτη φτώχεια, πείνα και εξαθλίωση, όταν μόνο τα νούμερα καπιταλιστικών οίκων κλοπής και αξιολόγησης ευημερούν και ο ηλίθιος, διεφθαρμένος και ψεκασμένος δια της οθόνης όχλος ζει, μάλλον δυστυχώς είναι σε ταξικό λήθαργο μέσα σε υγρά αχούρια και χωρίς θέρμανση σπίτια. Τώρα, που το βρεφικό γάλα ξεπέρασε το εικοσάρικο και το λάδι το κατοστάρικο. Ποια καλύτερη επικερδής κομματικά και οικονομικά βαβούρα των βοθροκάναλων, ποιος άλλος άριστος αντιπερισπασμός της ξενόδουλης εξουσίας, από τον γάμο των κίναιδων και των λεσβιών; Από το πρωί ίσαμε το βράδυ δεν ακούς, δεν βλέπεις άλλο τίποτα στα βοθροκάναλα, αν και το εν λόγω θέμα αφορά ούτε το 2% του πληθυσμού, μολονότι ουδένα ενδιαφέρει τί κάνεις ο καθένας στο κρεβάτι του!

                                                 Του Βαγγέλη Χερουβείμ από την εφημερίδα ΑΥΓΗ.

Και γιατί καλά και σώνει γάμος; Τάχα είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Έτσι μας το σερβίρουν αλλά τίποτα ψευδέστερο! Νομικά, οικονομικά, κοινωνικά και λοιπά είναι τα πάντα πλέον ρυθμισμένα με το Σύμφωνο Συμβίωσης. Μπορεί να έχει ο καθένας και η καθεμιά όποια σχέση γουστάρει, είναι άπαντες κατοχυρωμένοι για οποιαδήποτε δικαιοπραξία. Πολλοί ομοφυλόφιλοι ζουν μαζί χωρίς φανφάρες και κοινωνικούς υστερισμούς, με αξιοπρέπεια και διακριτικότητα, έχοντας γνώθι σαυτόν, συναίσθηση της θέσης τους. ΟΧΙ-λέει η εξουσία, που επανδρώνεται (επιγυναικώνεται ο σωστός όρος, αν κι άσχημος νεολογισμός) κατά πλειοψηφία από το αδελφάτο. Θέλουν γαμήλιες τελετές, να δείξουν ότι είναι κάτι, το ίδιο και λίγο παραπάνω από τα ανδρόγυνα ζευγάρια. Επιθυμούν να προκαλέσουν την φυσική ισορροπία, να εκμεταλλευτούν στο έπακρο για προβολή και πάσης φύσεως οφέλη την σεξουαλική ιδιορρυθμία τους. «Αδελφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια», πλήρης κοινωνική και σεξουαλική σαλαμοποίηση. Για αυτό και: «Νυφούλα σε στολίζουνε οι φίλες σου (οι επιβήτορες) και χαίρονται», όπως την δεκαετία του 1970 τραγουδούσε «ινδοπρεπής» ντίβα.

Δεν είναι σε καμιά περίπτωση θέμα δικαιωμάτων. Επαναλαμβάνουμε: Αυτά είναι πλέον κατοχυρωμένα με το Σύμφωνο Συμβίωσης. Πέστε μας ένα δικαίωμα, που δεν κατοχυρώνεται από το με ευρεία νομική και κοινωνική ερμηνεία Σύμφωνο Συμβίωσης; Δικαίωμα, όμως, όχι τερατογένεση ή σπιτική παιδεραστία! Είναι χυδαία και γελοία όσα λέγονται στα βοθροκάναλα για ισότητα και άλλες μπούρδες. Πουθενά δεν υπάρχει στο σύμπαν ισότητα, παρά μόνο στο κλούβιο μυαλό των ηλιθίων και των άθλιων Καπιταλιστών, που με τέτοια τερτίπια παραμυθιάζουν κι αποπροσανατολίζουν τους παγκόσμιους όχλους. Ισορροπία υπάρχει μόνο παντού στο ρέον χάος, προφανέστατα και στ’ ανθρώπινα. Στο εν λόγω ζήτημα το αρσενικό και θηλυκό δεν είναι ούτε ίδια, ούτε ίσα, αλλά ισόρροπα και ισότροπα. Συνυπάρχουν, συνεργάζονται και κάνουν την συνδυασμένη δουλειά της διαιώνισης του είδους. Αυτό είναι το κύριο, το πρωτεύουν και μετά έρχονται τ’ άλλα, ή μάλλον είναι όλα αρμονικά αλληλεξαρτημένα, ώστε να επιτελούν τον εκάστοτε διαμορφούμενο φυσικό σκοπό. Δεν είναι του παρόντος τώρα να πιάσουμε το τί συνέβη, όταν στην πορεία από τον πίθηκο στον άνθρωπο η ηδονή και τα ρέστα πέρασαν, ελέγχθηκαν από τον υπό ανάπτυξη εγκέφαλο, γιατί θα πρέπει ν’ αναφερθούμε και στην αντίστροφη πορεία, που βρίσκεται σε ραγδαία εξέλιξη.


              Του Μιχάλη Κουντούρη από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.

Μα πώς είναι «ίση» η γυναίκα με τον άνδρα; Η γυναίκα γεννάει (τίκτει για να τηρηθεί η διάκριση της πάνσοφης αρχαίας μας γλώσσας: Ο ανήρ γεννά και η γυνή τίκτει) τα παιδιά και μόνο με την κύηση έχει μεγαλύτερο και σοβαρότερο ρόλο! Η γυναίκα θηλάζει το παιδί. Ποιος  θα θηλάσει τα παιδιά των κίναιδων; Ο γονέα 1 ή ο γονέας 2; Ξεχνάτε, δεν σας ενδιαφέρει ο καθοριστικός ρόλος στην ψυχοσωματική ανάπτυξη του βρέφους του θηλασμού από βυζί μητέρας; Να πούμε για  τον ρόλο εκάστου (μάνας και πατέρα, γυναίκας και άνδρα) στην ανατροφή των παιδιών; Μα πώς έχει ίσα δικαιώματα ο άνδρας με την γυναίκα, όταν είναι «επισκέπτης»-που σωστά έλεγαν οι γιαγιάδες μας-στην οικογένεια με την βιολογική, αναπτυξιακή και εκπαιδευτική έννοια! Θ’ αλλάξουμε την ροή της μάνας Φύσης επειδή το απαιτούν ο αρρωστημένος εγωισμός, ο κομπλεξισμός,  η παρά φύση και χυδαία ματαιοδοξία και ο βαρβαρισμός των κίναιδων και των λεσβιών; Και η ομοφυλοφιλία είναι σχετικό μέγεθος. Τα ξανάπαμε, αλλά τί να κάνουμε με τους ηλίθιους της ξενόδουλης εξουσίας και τα τσιράκια τους, που έχουμε μπλέξει! Ως προς την κοινωνική πορεία και διάσταση η ομοφυλοφιλία είναι σεξουαλική ιδιορρυθμία, που χρήζει απόλυτο σεβασμό, ισότροπα δικαιώματα, αξιοπρεπή συμπεριφορά εκατέρωθεν, πνευματική και κοινωνική αποδοχή και ανοχή, δημοκρατικό αίσθημα και πλουραλισμό σε επιλογές αλλά και άτεγκτη τιμωρία στις τυχόν εγκληματικές παρεκτροπές, όπως ισχύει σε όλα τα ζητήματα του πολιτισμού, με την ευρύτατη έννοια όλοι οι ανωτέρω όροι.

Ως προς την διαιώνιση του είδους, την τεκνοποίηση, η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία, είναι παρά φύση και το λέμε αρέσει ή όχι σε αυτούς, που ποικιλοτρόπως βιάζουν την μάνα Φύση! Εδώ είναι ο πυρήνας του προβλήματος του αδελφάτου και των λεσβιών. Η άθλια ματαιοδοξία τους ωθεί στην απόκτηση παιδιών, όπως ακριβώς παίρνουν και βασανίζουν οίκαδε σκυλάκια και γατάκια! Και πάλι ωμοί και κυνικοί: Από την αυγή της δημοσιογραφικής καριέρας είμασταν αναφανδόν κατά της παραβίασης της φυσικής ροής στην τεκνογονία συμπεριλαμβανομένων και των λεγόμενων παιδιών του σωλήνα. Δεν μας λέτε, αφού το έφερε η κουβέντα: Ποιος έμαθε, ερεύνησε, ποιος ασχολήθηκε με τις πιθανές παρενέργειες των παιδιών του σωλήνα, ως διαδικασία παραβίασης της φυσικής ροής; Τα είχαμε τότε γράψει και σε άρθρα σε εφημερίδες. Πανηγυρίζανε οι ματαιόδοξες μητέρες και εν γένει οι γονείς, που απέκτησαν παιδί του σωλήνα. Αυτό στο σύστημά τους, στην ανθρώπινη ματαιοδοξία, μπορεί και να  έχει οπωσδήποτε και θετικά στοιχεία. Πού είναι, ποιος ασχολήθηκε με τα αρνητικά; Πώς τα υπερέβη η ανθρωπότητα; Ή δεν έχετε πάρει χαμπάρι τα μεγάλα (νευρολογικά, ψυχολογικά και άλλα) προβλήματα, που ήδη εμφανίζονται σε μεγαλύτερο ποσοστό στα παιδιά του σωλήνα σε σύγκριση με τα φυσικά γεννημένα;

Λέγαμε και γράφαμε τότε σε εφημερίδες και ραδιόφωνα ότι ένα ποτήρι συνίσταται από θετικά και αρνητικά υλικά, που ισορροπούν και κάνουν το ποτήρι. Αν με κάποιον τρόπο, με ένα… τσιμπιδάκι, ρε αδελφέ, βγάλεις τ’ αρνητικά στοιχεία του ποτηριού, αυτό θα διαλυθεί και έτσι θα χάσεις και τα θετικά, δεν θα έχεις ποτήρι να πιεις νερό! Ποτέ δεν θα μάθουμε όλες τις θετικές και προπαντός τις αρνητικές συνέπειες της τεχνητής γονιμοποίησης μια και η κληρονομικότητα κατά τεκμήριο εκτείνεται μέχρι σε 25 (κατά Ηράκλειτο) γενιές! Επομένως δεν είναι χοντρή ματαιοδοξία (και άλλα, που δεν τα λέμε από ευγένεια) να θέλεις με το στανιό να κάνεις παιδιά;  Για να μη σου δώσει το χάος αυτήν την χαρά, κάτι συμβαίνει στην τυχαία ροή σου. Δεν είναι καλύτερο, λοιπόν, μια ανδρόγυνη οικογένεια να υιοθετήσει ένα ή δυο παιδάκια από τα εκατομμύρια, που πεθαίνουν κάθε μια ώρα στην γη; Επιμένουμε πολύ, γιατί έχουμε δυο πολύ αγαπημένες φίλες, που όταν παντρεύτηκαν και είδαν ότι αδυνατούν με τους συζύγους να κάνουν παιδιά, υιοθέτησαν από δυο (κορίτσι, αγόρι) κάθε οικογένεια, τα μεγάλωσαν και τώρα είναι επιτυχημένοι επιστήμονες.

Εδώ είναι το ψητό στον γάμο των κίναιδων και των λεσβιών και όχι των ομοφυλόφιλων, το ξαναλέμε, αυτοί έχουν κατά τεκμήριο ισχυρή κοινωνική συνείδηση, γνώθι σ’ αυτόν και πολύ συχνά ταξική ανάταση. Λεσβίες και κίναιδοι επισείουν τον τρύπιο φερετζέ της κατοχύρωσης  δικαιωμάτων των παιδιών, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μαντρώσουν στα σπίτια τους για να τα εκμεταλλεύονται κι αυτό είναι το πιο εξοργιστικό! Θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά, το πρώτο βήμα, αλλά η παρά φύση χυδαιότητα και ο βαρβαρισμός δεν σταματάει εδώ. Σκοπεύουν να κάνουν παιδιά με παρένθετες μητέρες. Συγχαρητήρια φεμινίστριες, που σας χρησιμοποιούν ανά τον κόσμο οι κίναιδοι ως τεκνοποιητικά μηχανήματα!! Πάλι θα είμαστε ωμοί και κυνικοί: Η… κατασκευή  παιδιών από ζεύγη κίναιδων και λεσβιών είναι ανωμαλία, παρά φύση έργο και οπωσδήποτε χυδαιότητα και βαρβαρισμός!  Για ποια δικαιώματα μιλάτε, ρε αδελφές και οι άλλες; Για το… δικαίωμα στην ματαιοδοξία σας; Για τα εγκλήματα της φιλαρέσκειας και του αρρωστημένου σας εγωισμού; Πού είναι τα δικαιώματα των παιδιών; Ρωτήσατε (και πώς να το κάνετε; Τί είσαστε-νοιώθετε θεοί;) αν τα μέλλοντα κατασκευασμένα σας παιδιά θέλουν να έρθουν σε έναν τέτοιο κόσμο, με αυτές τις ανώμαλες προϋποθέσεις;

Με βάση ποιους φυσικούς κανόνες  αποφασίζετε το φύλο του παιδιού; Σε όλες τις τεχνητές γονιμοποιήσεις, με ποιο δικαίωμα και πρωτίστως ηθικό ανάστημα επιλέγονται ποια και πόσα γονιμοποιημένα ωάρια θα πάρουν τον δρόμο της εμβριοεμφύτευσης και σκοτώνονται τα άλλα; Ποιος ορίζει και γιατί, ποια “έμβρυα” τελικά θα γίνουν παιδιά-άνθρωποι  και ποια θα τα φάει ο νεροχύτης; Πού διαφέρετε, Μεφιστοφελήδες,  από τα ναζιστικά πειράματα του Χίτλερ για την  (παπ)Άρια φυλή;  Για αυτό λέμε είναι βαρβαρισμός και χυδαιότητα, τερατογένεση!  Παντελώς αδιαφορείτε για τα κακόμοιρα παιδιά, αν θέλουν και πώς θα νοιώθουν όταν ξεχωρίζουν από τα άλλα παιδιά στο σχολείο, στην παρέα, στο γυμναστήριο, που έχουν κανονικούς γονείς; Τί καζούρα θα πέφτει, πόσο μειονεκτικά μέχρι αυτοχειρίας θα νοιώθουν; Ρωτήσατε το μέλλον κατασκευασμένο «παιδί σας», αν θέλει και πώς θα νοιώθει, όταν θα λέει ΜΑΜΑ τον Μήτσο τον φορτηγατζή; Αμ η μαλακία: Γονέας 1 και Γονέας 2, που τάχα θ’ αντικαταστήσει το Μάνα και Πατέρας; Πού ζείτε, ηλίθιοι; Πού και πώς θα ισχύσουν αυτά,  ρε κνώδαλα του Καπιταλισμού; Μόνο στα ολογράμματα και για λίγο γιατί θα επέμβει και θα τα κάνει όλα μπάχαλο η Μάνα Φύση για να βγει καινούρια ζωή!

Τελικά είναι η δυσπεμψία της κοινωνίας (διαβάζεται πλέον αγέλης) σε κάθε τί καινούριο; Κατά αρχήν δεν είναι καινούριο! Παμπάλαιο όσο και οι πέτρες! Αρχαιόθεν, στην πορεία από τον πίθηκο στον άνθρωπο, ασύνειδα στην αρχή και όσο προχωρούσε το Είδος ολοένα πιο συνειδητά, καταβάλλεται προσπάθεια βιασμού της μάνας Φύσης. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν λέμε για το χρήσιμο λάθος, που γίνεται στην Φύση, σε κάθε σύστημα, και τελικά αυτό είναι το προσάναμμα για να πάει ένα βήμα μπροστά η ζωή, το εκάστοτε σύστημα. Εδώ μιλάμε για παρά φύση, για ραγδαίο πόλεμο με την Μάνα Φύση στο επίπεδο του ανθρώπου. Μέσα σε λιγότερο από 50 χρόνια ο άνθρωπος προκάλεσε ριζικές καταστροφές σε όλο το φυσικό του σύστημα (και στον εαυτό του), που δεν είχαν γίνει ούτε σε δυο χιλιάδες χρόνια! Ήρθε η σειρά της τεκνογονίας και της (μη) διαιώνισης του είδους με τις νόρμες της Φύσης;  ΟΧΙ, η υιοθέτηση των παιδιών από ζεύγη κίναιδων και λεσβιών είναι και κοινωνική εκτροπή, εν δυνάμει έγκλημα!

Με ποιους κανόνες θα παίρνει το αδελφάτο σπίτι του μικρά παιδιά, ποιος εγγυάται την εφαρμογή τους; Η τεκνοθεσία κίναιδων και λεσβιών κάλλιστα και εύκολα μπορεί να καταντήσει μαζική κατ’ οίκον παιδεραστία και παιδική πορνεία. Διανομή παιδιών-τεκνών. Κατά τα ήθη των ντελιβεράδων πίτσας, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, θα τα παίρνουν νόμιμα και θα τα ξεκωλιάζουν στο σπίτι, σε οικογενειακή συσκευασία. Όποιος έχει λεφτά και κοινωνική και κομματική δύναμη θα κάνει ό,τι γουστάρει, θα εγκληματεί χωρίς κοινωνικό έλεγχο. Δεν είναι αστείο! Ούτε πλάκα! Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα «προφητεύει» κι ευθύνη ουκ έχει!! Τα πράγματα γίνονται πιο εφιαλτικά με τις παρένθετες μητέρες. Πολλαπλασιάστε όλα τα παραπάνω επί 100 και επί 1000! Τα παιδιά γεννιούνται από άντρα και γυναίκα, που συνιστούν οικογένεια. Για την ώρα, δηλαδή, γιατί με την φόρα, που έχει πάρει ο ψηφιακός ανθρωποπίθηκος, θα βγαίνουν από ειδικές μηχανές, όπως γίνεται με τα κοτόπουλα, και το είδος μας οδηγείται σε ένα εφιαλτικό μονοφυλικό τέρας.  Πρώτο βήμα στις αυγομηχανές ανθρώπων οι παρένθετες μητέρες.

                        Του Γιάννη Δερμεντζόγλου από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Και κάτι ακόμα για τις παπαρολογίες ότι πρέπει να γίνουμε σύγχρονοι, ότι και το αυτόματο διαζύγιο, ο πολιτικός γάμος και άλλα μέτρα προοδευτικά στην αρχή ξύνισαν και ξένισαν, είχαν φοβερές αντιδράσεις, αλλά τελικά επικράτησαν. Επίσης ότι όσοι λέμε, αυτά, που διαβάσατε μέχρι τώρα, είμαστε σκοταδιστές, δεν θέλουμε την πρόοδο και άλλες μαλακίες. ΠΡΩΤΟΝ: Ο πολιτικός γάμος, το διαζύγιο και τα ρέστα, δεν συνιστούν βιασμό της Μάνας Φύσης. Είναι κοινωνικές επιλογές και προγραμματισμοί του ζώου, που καλείται άνθρωπος. ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ποιος σας είπε ότι ο γάμος κίναιδων και λεσβιών με κύριο πιάτο την τεκνοθεσία και την τεκνοπαραγωγή δίκην κοτόπουλα Βοκτάς, είναι πρόοδος; Τα ξαναλέμε προς καλλίστην επίρρωσιν, προς μέθεξη:  Απόλυτο σκοτάδι είναι, πούρος φασισμός, τόσο γιατί βιάζει την μάνα Φύση, όσο και γιατί δεν παίρνει υπόψη τα δικαιώματα των μελλοντικών παιδιών (και των γυναικών), αμφότερων πειραματόζωων της βαρβαρότητάς σας, του πανάθλιου Καπιταλισμού.

ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΝ: Ουδόλως νοιώθουμε συντηρητικοί, ίσα-ίσα αυτά, που γράφουμε είναι  πολύ, πάρα πολύ προοδευτικά, επαναστατικά και προχωρημένα με μια κορυφαία και θεμελιακή ταξική διαφορά. Αφορούν, ανασταίνουν  τον ΑΝΘΡΩΠΟ και όχι τον επελαύνοντα ψηφιακό ΠΙΘΗΚΟ! Παραμένουμε Επαναστάτες και «Μπολσεβίκοι». Η… προφητεία, ο στόχος μας όσο αφορά το παγκόσμιο δίλημμα παραμένει: Ή επιτέλους θα ξυπνήσουν οι όχλοι της Γης, να γίνουν λαοί μαχητές, να κατεβούν κατά εκατομμύρια στους δρόμους της ταξικής πάλης για να σκοτώσουν και να θάψουν τον Καπιταλισμό ή αυτός θα τους βάλει στον τάφο μαζί με όλον τον γήινο πολιτισμό σε αυτή του την φάση.  Είμαστε δια βίου με τον Άνθρωπο και την Μάνα Φύση. Το ακριβώς αντίθετο, που λέτε εσείς, κίναιδοι και λεσβίες, στον γάμο σας με την ανωμαλία, με το παρά φύση και την καταστροφή, με την εξαφάνιση του ανθρώπου από τον Καπιταλισμό. Είμαστε το ακριβώς αντίθετο με τον άθλιο Καπιταλισμό και το Κεφάλαιο, με το μέγιστο παρά φύση φαινόμενο του πλανήτη.

————-

Υ.Γ. Ο τίτλος είναι… κλεμμένος από την ομότιτλη ελληνική μεταφορά της σπονδυλωτής Ιταλικής κωμωδίας I NUOVI MOSTRI σε σκηνοθεσία Μάριο Μονιτσέλι, Ντίνο Ρίτσι και Έτορε Σκόλα με τους Βιτόριο Γκάσμαν, Ορνέλα Μούτι, Αλμπέρτο Σόρντι και Ουγκό Τονιάτσι (1977).