Πού κατάντησες,

ρε Μπουμπού! Παπαγαλάκι του ρατσισμού με μπόλικη ακροδεξιά μαύρη σάλτσα… Από ΕΚΚΕτζού και φανατική αριστερίστρια;  Πέρασαν δεκαετίες από τότε, που τα έχωνες χοντρά στο σπίτι της αείμνηστης Μαίρης σε μας τους Κουκουέδες… οπορτουνιστές! Άντε γράψε κάνα καλό τραγούδι! Το μόνο, που ξέρεις να κάνεις.  

Για να βγαίνουν

συχνά στα βοθροκάναλα πετάνε μια παπάρα, τον βόρβορο της ψυχής τους, κάνουν θόρυβο ως ντενεκέδες και μετά ζητάνε υποκριτικά συγνώμη από τον όχλο, που τσιμπάει. Από τότε, που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο ή όπως το έλεγε ο αθυρόστομος παππούς μου: Συγνώμη ίσον μισό χέσιμο!  

Τα 18 άτομα,

που… συνέδραμαν στις ελληνικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν, μεταφραστές και άλλοι πράκτορες, μείνανε τελικά αμανάτι στην Καμπούλ γιατί παρά… τις μυστικές συνομιλίες δεν βρέθηκαν αεροπορικές πτήσεις-λένε (αν)αρμόδιοι στην Αθήνα. Ουδείς ψόγος και λόγος ανησυχίας. Ανέκαθεν η Γκραικυλία φημίζονταν για την διπλωματία της. Αναίσχυντοι ραγιάδες!

Ευχαριστούμε Μεγάλε Ντούντα Ίβκοβιτς

Ευχαριστούμε Μεγάλε Ντούντα Ίβκοβιτς

Υποκλινόμαστε στην μνήμη σου, Μεγάλε Ντούντα κι από τα βάθη της ψυχής μας σ’ ευχαριστούμε, όλοι εμείς οι Γαύροι, για τις αλησμόνητες θρυλικές στιγμές. Ιδιαίτερα οι πιο ένθερμοι ποδοσφαιρόφιλοι, που δεν έχουμε και σε πολύ μεγάλη υπόληψη το μπάσκετ, δεν μας αρέσει και το παρακολουθούμε σποραδικά και ακαδημαϊκά μόνο ένεκα της ερυθρόλευκης φανέλας. Στην πενταετή συνολικά μνημειώδη θητεία σου μετείχαμε...

11η  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Πέρασαν κιόλας 20 χρονια από την μέγιστη γεωπολιτική προβοκάτσια από κτίσεως κόσμου. Όχι μόνο, που η ζωή φεύγει γρήγορα, αλλά κυρίως, ότι  η οργιώδης επιτάχυνση, που δίνει ο άθλιος, φρικτός Καπιταλισμός στην ροή της ανθρωπότητας φέρνει σε απόσταση αναπνοής την ολοκληρωτική της καταστροφή. Ουδέν κακόν αμιγές καλού! Σίγουρα θα βγει νέα ζωή, αλλά είναι εκτός θέματος! Δυο δεκαετίες αφότου ο...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

Διόλου δύσκολο ν’ αδειάσεις ένα αεροδρόμιο με δεκάδες χιλιάδες, λόγου χάρη Αφγανούς, να κρέμονται σαν τσαμπιά σταφυλιών προσδοκώντας ν’ αποδράσουν στην Δύση, να συνεχίσουν να δουλεύουν για τα ξένα αφεντικά, όπως έκαναν είκοσι χρόνια στην χώρα τους. Απλώς πρέπει να… προσέξεις μη σου φορτώσουν την ευθύνη ότι το έβαλες στα πόδια εγκαταλείποντας «σύμμαχους» και  λοιπά δουλικά, όσο κι αν αυτό...

Παιδικά τραγούδια από τον Γιώργο Διαμαντόπουλο

Παιδικά τραγούδια από τον Γιώργο Διαμαντόπουλο

  Ο φίλος μου ο μαέστρος Γιώργος Διαμαντόπουλος ανήκει με την σειρά του στην χορεία αυτών, που ησυχία δεν έχουν, «τρώγονται με τα ρούχα τους» και πάντα κάτι ωραίο σκαρώνουν και συνήθως χρηστικό. Έχουμε γράψει στο παρελθόν για χορωδίες, ραδιοφωνικές εκπομπές, εναρμόνιση ρεμπέτικων, παραδοσιακών τραγουδιών, κάναμε εκδηλώσεις στον Βόλο τα τελευταία 15 χρόνια, άλλες… πρόλαβε η καραντίνα. Ενδεικτικά σημειώνουμε τις εκδόσεις...

Έλεος, ρε CR7!

Βάζεις γκολάρα στο 94’ και δη κανονικότατη. Στο ματσάκι το καραστημένο από εδώ ως το Ούντινε να λήξει 2-2; Το VAR να είναι καλά, που έφτιαξε η μαφία του ποδοσφαίρου για τέτοιες… απρόβλεπτες φάσεις! Έτσι στήνονται όλα νόμιμα (ελέω τεχνολογίας), τα μάτια κάνουν πουλάκια, όχι μόνο στην μπαλίτσα! Κυρίως ασκούνται για την πολιτική ζωή!  

Στέφανε Τσιτσιπά,

Κατάλαβες τώρα τί κωλοχανείο είναι η αποικία Γκραικυλία;  Όταν κερδίζεις είσαι εθνικό κεφάλαιο και σε χειροκροτούν… θέλοντας μερίδιο στην δόξα σου. Αν πεις την γνώμη σου για τον φασισμό του εμβολιασμού, όλοι σε πετροβολάνε με πρώτους τους ειδικούς (τα σύγχρονα Ες-Ες). Φίμωτρα της ξενόδουλης εξουσίας παντού!

Πόσο γελοίος

είσαι Messi, την μια να κλαις με μαύρο δάκρυ για την «Μπαρτσελόνα», που σε πέταξε σαν την τρίχα από το προζύμι  και την άλλη ζήτω το Παρίσι και η «Παρί»!  Πότε θα καταλάβεις ότι είσαι αναλώσιμο τηλεοπτικό προϊόν; Η καριέρα σου δύει και θα μείνεις ως τέτοιο. Καλή η κονόμα, πλην καλλίστη η γερή προσωπικότητα!