ΑΓΕΛΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ

ΑΓΕΛΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ

Άλλο ένα παλικάρι δολοφονημένο από φασιστικά τάγματα φανατικών οπαδών δήθεν της στρόγγυλης θεάς, στην ουσία της ξενόδουλης εξουσίας της αποικίας Γκραικυλίας. Ο δρόμος του Μητσοτάκη είναι στρωμένος με πτώματα. Και ούτε δίμηνο έχει παρέλθει από τις εκλογές. Έχετε ακόμα σχεδόν 4 χρόνια για ν’ απολαύσετε πλήθος δολοφονιών, μεταφορικώς και κυριολεκτικώς από την πολιτική συμμορία της Ν.Δ. (ο ψηφιακός φασισμός) και τις παραφυάδες της (οι… παραδοσιακοί φασίστες) σε αγαστή σύμπνοια, όταν το απαιτούν τα καινούρια, πιο φονικά πειράματα των ξένων αφεντικών. Για πρώτη φορά σχεδόν το 60% του εκλογικού σώματος, που πήγε στις κάλπες ψήφισε τα μαύρα κοράκια του φασισμού και της υποτέλειας μετατρέποντας, μάλλον προσαρμόζοντας το Κυνοβούλιο sτα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media). Άπαντα σαχλαμάρα και Φασιστικό Βιβλίο (Φέισμπουκ και τα ρέστα). Με μπροστάρηδες τα νιάτα. Η χειρότερη νεολαία όλων των εποχών! Το μόνο της κριτήριο να πάρει επιδόματα ζητιανιάς  (ίχνος αξιοπρέπειας, τσίπας και φιλότιμου!) του Κούλη Ξεπουλητάρη, να «κλέψει» και κάνα διακοσάρι από την σύνταξη του παππού και να χαζολογήσει τριήμερο στην Μύκονο!

Πώς να νοιαστεί για τις δολοφονίες με αφορμή το ποδόσφαιρο, το πιο επικερδές όπιο του παγκόσμιου όχλου και συνάμα το μέγιστο πλυντήριο μαύρου χρήματος σε όλη την γη; Αφήνουμε την ακρίβεια, την φτώχεια την εξαθλίωση, την εγκληματική δράση κατά της Φύσης… Μη χαλάμε και την ζαχαρένια τους! Για να μη παρεξηγηθούμε, ένα 15% της σημερινής νεολαίας είναι αυτό, που λέμε, παιδιά μάλαμα, καθαρά, σκεπτόμενα, χαρισματικά! Η συντριπτική πλειοψηφία, όμως, έχει πολύ γοργά μετατραπεί σε αγέλη πεινασμένων και ηλίθιων λύκων. Η ομάδα τους να πηγαίνει καλά και από δω πάνε και οι άλλοι…  Η όλη αντιμετώπιση της νέας δολοφονίας από φασισταριά της Κροατίας (είδατε πόσο δίκιο είχε ο Μέγας Τίτο, που αν και Κροάτης, τους πέρασε από μαχαίρι! Καταλάβατε γιατί οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία;)  με τους εγχώριους Βάζελους συνεργούς ενδεικτικό μιας κοινωνίας (σβήνεται μια λέξη) να γραφτεί ΑΓΕΛΗΣ, που προσδοκά και απεργάζεται, εκτός από την υποτέλεια και τον φιλοτομαρισμό, μόνον τον ολοκληρωτικό της θάνατο! Μαζική λύτρωση-να λέμε και του στραβού το δίκιο!

Βοήθησαν, όπως πάντα και ειδικώς, τα μάλα, κυρίως με το αζημίωτο τα πάσης φύσεως «πετσωμένα» βοθροκάναλα. Τα πλείστα ανήκουν άμεσα ή έμμεσα σε επιχειρηματίες, που είναι και ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών και άλλων ομάδων. Και στην δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή ψέκασαν με… αύρα της αστυνομίας  τον όχλο με τόνους κουτόχορτο και εξώφθαλμα ψεύδη μαζί με μισές αλήθειες. Από την Τρίτη, που έγινε η επιδρομή στην Ν. Φιλαδέλφεια, η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα είπε σε δημοσιογραφική παρέα στον Πλατανιά Πηλίου: Αν υποψιαστώ ότι τον φίλαθλο της Α.Ε.Κ.  σκότωσε φανατικός Βάζελος (οπαδός του Π.Α.Ο.), θα σκάσω από το βροντερό γέλιο! Αυτό κρύψανε τις πρώτες μέρες τα βοθροκάναλα, ότι δηλαδή οι φασιστικές συμμορίες των Κροατών (Ντυναμό Ζάγκρεμπ) ήταν αδελφοποιημένες (ξεφτίλισαν και τις ομορφότερες λέξεις!) με αντίστοιχα λουλούδια του Παναθηναϊκού μπαξέ! Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αν δεν υπήρχε ο δολοφονημένος νέος στην Νέα Φιλαδέλφεια, τα κροατικά καλόπαιδα, είχαν εισιτήρια να παρακολουθήσουν τον αγώνα Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ! Οι απλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ξεροστάλιαζαν, έκαναν κρα για το μαγικό χαρτάκι, να μπούνε στο γήπεδο, αλλά οι… μπράτιμοι Κροατίας διέθεταν καπαρωμένη εκ των προτέρων θέση στο «κλουβί» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ήρθαν φασιστικές συμμορίες στην Αθήνα. Πού να ξέρουν τον Περισσό, τον Ηλεκτρικό, την Φιλαδέλφεια, την «Αγιά Σοφιά»; Είχαν άξιους οδηγούς τα Βάζελα αδελφάκια τους!

Σε αυτό το αιματηρό, κατάμαυρο κλίμα, θ’ αρχίσει σε λίγες μέρες το νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα! Να δούμε πόσες φονικές βεντέτες θα λάβουν χώρα μέχρι τον Μάιο, πόσα ραντεβουδάκια με στειλιάρια και μαχαίρια! Έχουν, όμως, την λύση τα βοθροκάναλα. Φτηνιάρικο κλάμα και ακατάσχετη μπουρδολογία για να συσκοτίζεται η κάθε υπόθεση, για όποιον νέο οπαδό πέσει θύμα δολοφονίας για… τα μεγάλα ιδανικά της τσέπης και των τεράστιων πλυντηρίων των ιδιοκτητών των μεγάλων ομάδων, μαζί με το πολύτιμο όπιο, που ψεκάζεται ο όχλος, διότι είναι και τα διεφθαρμένα πολιτικά κοπρόσκυλα, που πρέπει να εκλέγονται κάθε τετραετία. Το ’να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο της ανομίας και του ραγιαδισμού! Φυσικά και δεν είπαν τα βοθροκάναλα ότι ο τραγικός Μιχάλης Κατσουρής πήγε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι! Έφαγε μια μαχαιριά στο μπράτσο, προφανώς του έπληξε αρτηρία και αντί να τον μεταφέρουν αμέσως σε νοσοκομείο, τον είχαν ώρα δίπλα σε ένα περίπτερο, να του σκουπίζουν το αίμα με κάτι πετσέτες, μέχρι, που κατέληξε! Μίλησε κανείς για αυτό το δεύτερο, εξ ίσου ειδεχθές έγκλημα; Ουδείς! Μόνο το δικό μας πολιτικό, αιρετικό μετερίζι.

Τα καλύπτει όλα η μπουρδολογία με την συνδρομή, δυστυχώς, των γονιών των άτυχων νέων. Τί θέλετε και βγαίνετε στα βοθροκάναλα γονείς του Άλκη, του Μιχάλη και άλλων θυμάτων του άθλιου Καπιταλισμού και της πολιτικής συμμορίας του Μητσοτάκη; Να έχεις χάσει το παιδί σου και να γίνεσαι μαϊντανός των βοθροκάναλων! Πόσο ακόμα θα ξεφτιλιστείτε; Πόσο καιρό θα παίζεται το άθλιο παιχνίδι του Κεφαλαίου, που πήρε την ζωή των παιδιών σας; Τί νομίζετε ότι προσφέρετε εκτός από άλλοθι στους δολοφόνους τους; Θυμηθείτε την παμπάλαια κρητική μαντινάδα και μη διασύρετε άλλο πια την μνήμη των πολυαγαπημένων απόντων σας:

      Το να πονάς και να το λες, αυτό δεν είναι πόνος  

φθάνει να κλαις και να πονάς και να το ξέρεις μόνος!

Μην ακούσουμε, τώρα, μαλακίες ότι είναι διέξοδος και παρηγοριά για το δράμα, που περνάνε οι οικογένειες! Ή το πιο ηλίθιο: Νουθετείται με αυτόν τον άμεσο τρόπο η νεολαία! Καθημερινά, όταν σβήνουν τα φώτα της κάμερας, ο πόνος πολλαπλασιάζεται γεωμετρικά καθώς το μαχαίρι γυρνά στην πληγή και η μοναξιά με την απώλεια γίνονται τηλεοπτική σειρά. Εκτός αν κάποιοι πιστεύουν και δρουν με την… λογική: Χάσαμε, που χάσαμε τον άνθρωπό μας, ας το εκμεταλλευτούμε, ας γίνουμε τουλάχιστον φίρμες τηλεοπτικές! Όλα αυτά συνδυασμένα με μεταφυσικές μπαρούφες: Καλό παράδεισο, καλή αντάμωση με τον Άλκη, από κει ψηλά, που μας βλέπει, θα χαίρετε-και άλλες μαλακίες για τηλεοπτική κατανάλωση με ανάλογο βομβαρδισμό διαφημίσεων για χοντρή κονόμα! Για την νουθεσία της νεολαίας; Μας έχεις όλους χεσμένους η νεολαία, και σας και μας και όλους! Αρκεί να έχει την βόλεψή της με κάθε θυσία! Μια αγέλη ηλιθίων (νέοι και γέροι), που νομίζουν ότι είναι αιώνιοι! Αυτοί όλοι σίγουρα όχι! Η βλακεία τους όμως; Εις τον αιώνα των αιώνων, αμήν!

Μια συμμορία οπλισμένων φασιστών Κροατών διέσχισε την μισή Γκραικυλία και παρά τις επανειλημμένες, έγκαιρες προειδοποιήσεις από ξένα κράτη, πρεσβείες, αρμοδίους και αναρμοδίους τους άφησαν να φθάσουν μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια, να κάνουν… ποδοσφαιρική επιδρομή! Ξέρετε ποιος φταίει; Η Τροχαία Ιωαννίνων, που δεν έκλεισε τον δρόμο!! Όλοι οι τροχονόμοι, που διασταυρώθηκαν σε απόσταση 5 χιλιομέτρων με την ομάδα φασιστοειδών! Και ο ανώτατος αξιωματικός, που κατά διαρροή κάποιας αστυνομικής πηγής έδωσε εντολή: Άσ’ τους! Πάνε για ύπνο! Ξηλώθηκαν για τα μάτια του κόσμου στελέχη της αστυνομίας! Ο αρμόδιος υπουργός δεν παραιτήθηκε (χαζός είναι να χάσει την καρέκλα του!), συνέχισε τις διακοπές του. Αληθεύει ότι τιμωρήθηκε και αξιωματικός, που ενημέρωσε τους ανωτέρους του και έπραξε τα δέοντα; Αλλά μη στεναχωριέστε! Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Μόνο ψυχομαχεί! Παρενέβη αστραπιαία ο Κούλης και θα πιει καφεδάκι με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ (άλλη συμμορία αυτή! Όμοιος ομοίω αεί πελάζει!), που θα περάσει μια βόλτα αναψυχής από την Αθήνα και το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Έτσι λύνονται, γατάκια, τα ζητήματα!

Σιγά μην κλάψει ο Κούλης, που η αποικία είναι σουρωτήρι και μπορεί ο καθένας να την περάσει με στειλιάρια και μαχαίρια για να κάνει την δουλειά του! Για αυτό άλλωστε, δεν τον όρισαν θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας; Για αυτό δεν πληρώνετε αδρά από τ’ αφεντικά; Να είναι έτοιμο το άθλιο πειραματόζωο ανά πάσα στιγμή για να εξυπηρετεί τους ξένους του επιβήτορες! Πόσα χρόνια το γράφουμε; Σαράντα; Από τα πρώτα δημοσιογραφικά  βήματα… Αν γίνει αληθινός πόλεμος, όχι τ’ αμερικάνικα καραγκιοζιλίκια τύπου Ίμια, σε λιγότερο από 20 μέρες οι Τούρκοι θα είναι Θεσσαλονίκη! Εν γνώσει των συνεπειών του νόμου το επαναλαμβάνουμε για νεώτερους αναγνώστες μας. Κυρίως, όμως, για να τονίσουμε ότι επιβεβαιώνεται από την εισβολή της κροατικής και λοιπής συμμορίας. Τα 150 άτομα με ρόπαλα, μαχαίρια και άλλα πρωτόγονα όπλα, μπήκαν ανενόχλητοι,  έφθασαν Αθήνα. Πλήρης διάλυση, ωχαδερφισμός, απάθεια, γενικός γραψαρχιδισμός! Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να είναι «γκρίζοι λύκοι» και να τινάξουν στον αέρα τον Παρθενώνα ή όποιας άλλης προέλευσης για να δοκιμάσουν και να υπονομεύσουν το αμυντικό σύστημα.

Εδώ βρίσκεται το ψητό! Δεν είναι μια ποδοσφαιρική πρόκληση, μια γραφειοκρατική αβλεψία, αστυνομική έστω διαδοχική παράλειψη. Πρωτίστως είναι ζήτημα της  εθνικής κυριαρχίας, συνιστά πλήρη κατάρρευση του αμυντικού συστήματος. Θα πείτε για ποια εθνική κυριαρχία μιλάτε στην αποικία 6 αιώνων, 400 χρόνια ραγιάδες στους Τούρκους και 200 στους Αγγλοαμερικάνους και άλλους Δυτικούς; Θα σας απαντήσουμε: Για ποια εθνική άμυνα, όταν οργιάζουν το Η.Π.Α. και το ΝΑΤΟ και ο όχλος των σκλάβων δηλώνει περήφανος, που μας προτιμούν έναντι των Τούρκων οι Αμερικάνοι για την δημιουργία νέων βάσεων του θανάτου; Και το κερασάκι στην… τούρτα: Για ποια καταδίκη, αντιμετώπιση, τιμωρία του χουλιγκανισμού και της πάσης φύσεως οπαδικής βίας, μπορεί να λέει υποκριτικά η ξενόδουλη εξουσία, όταν η ίδια η πολιτική σκηνή είναι πιστό αντίγραφο του ποδοσφαιρικού φανατισμού, της διαφθοράς, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, υπό την υψηλή διαιτησία των ξένων αφεντάδων. Ο Χουλιγκανισμός είναι το οξυγόνο της Γκραικυλίας σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Και το εγχώριο πολιτικό-κομματικό προσωπικό, παράλληλα με την  εφαρμογή των ξένων εντολών, είναι συνάμα και υπάλληλοι των προέδρων των μεγάλων ομάδων. Πείραμα φρικτό είναι και αυτό κατ’ εντολήν των αφεντάδων. Δεν βλέπετε την επέλαση του φασισμού σε όλη την Δύση! Να μη συμβάλλουν τα μάλα και οι ποικίλοι φανατικοί Ελληναράδες, να μη δώσουν ξανά… τα φώτα του πολιτισμού (διάβασε βαρβαρότητας).

 

————-

Υ.Γ.  Για την εικονογράφηση επιλέξαμε δυνατά πολιτικά σκίτσα των Ηλία Μάκρη, Δημήτρη Χαντζόπουλου και Ανδρέα Πετρουλάκη από την εφημερίδα “Η Καθημερινή”. Και οι γελοιογραφίες “λένε” την δική τους παράλληλη ιστορία. Ευχαριστούμε!