«ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ» = ΧΥΔΑΙΑ, ΤΑΞΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!

«ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ» = ΧΥΔΑΙΑ, ΤΑΞΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!

Κοιμηθείτε ήσυχα, κορίτσια και οι άλλες, επιτέλους εξέλιπε ο κίνδυνος του βιασμού, της κακοποίησης, της δολοφονίας! Βρέθηκε απήγανος!  Εξορκιστής!  Μόνο μια γελοία λέξη, χυδαίος, εξευτελιστικός για το φύλο σας ορισμός: Γυναικοκτονία! Οι βιαστές,  οι δολοφόνοι και δη ο πανάθλιος Καπιταλισμός και  το Κεφάλαιο ευγνωμονούν φεμινίστριες, γραφικούς αλληλέγγυους, «δικαιωματιστές» και άλλα θρύψαλα της κοινωνίας, που τον βγάζουν από την δύσκολη θέση, του δίνουν άλλοθι και μάλιστα δήθεν από αριστερά, προοδευτικά, φεμινιστικά κάστρα! Αν θες να θάψεις ουσία, να την γελοιοποιήσεις, να βάλεις μέγα πρόβλημα κάτω από το χαλί, να το κάνεις σημαία αντιπερισπασμού και αποπροσανατολισμού του όχλου, να το εκμεταλλευτείς πολιτικά (τα παντός χρώματος κομματόσκυλα) και εμπορικά (τα βοθροκάναλα), το βαφτίζεις με μπαλαφάρικο όνομα, που χυδαία το υποβιβάζει πάντα με αγωνιστικό φερετζέ! Ταυτόχρονα το συνδέεις με μπούρδες τύπου (φασιστικό) Κράτος Δικαίου, που μασάνε με λύσσα οι Δυτικοί όχλοι προς ηδονή και δόξα του Δ’ Γερμανικού Ράιχ (κατ’ ευφημισμόν Ε. Ε.), των φονιάδων των λαών Αμερικάνων και λοιπών του κόσμου δυναστών, ολετήρων του πλανήτη για το μέγιστο κέρδος.

Ποιο είναι φυσικά, ηθικά, κοινωνικά, δικανικά και λοιπά το μέγιστο έγκλημα, που μπορεί να γίνει; Η αφαίρεση ζωής Ανθρώπου. Ανθρωποκτονία το λέει αιώνες τώρα η πανέμορφη, εύστοχη ως τηλεκατευθυνόμενη σφαίρα, κοφτερή σαν φαλτσέτα γλώσσα μας. Όχι, λένε φεμινίστριες κι άλλα βλακώδη του Καπιταλισμού βαποράκια,  να βρούμε  νεολογισμό να μας ξεχωρίζει: Γυναικοκτονία! Πλην του βάρβαρου από γλωσσικής πλευράς πρόκειται για ταξικά απαράδεκτη και άκρως αποπροσανατολιστική λέξη, που μόνο τιμή και δικαίωμα δεν περιποιεί στην γυναίκα. Το κυριότερο είναι ότι συσκοτίζει πλήρως τις ανθρωποκτονίες με θύματα γυναίκες. Εφόσον η ανθρωποκτονία συνιστά το μέγιστο έγκλημα, η γυναικοκτονία είναι κάτι δεύτερο, προφανώς  πιο ασήμαντο από το πρώτο και τα θύματα αυτοπροσδιορίζονται ως όντα κατώτερα ή όχι στο ίδιο ανώτατο επίπεδο από τον Άνθρωπο. Μα θέλουμε να το προσδιορίσουμε και να του δώσουμε νομική υπόσταση-λένε οι φασουλήδες (αρσενικοί και θηλυκοί) του Καπιταλισμού-να εστιάσουμε με έμφαση και άλλες μπούρδες. Σε όλα τα φυσικά, φιλοσοφικά, κοινωνικά, πολιτικά συστήματα και δράσεις ξεχωρίζεις κάτι για να δείξεις, να επισημάνεις, να προωθήσεις, να αξιοποιήσεις  μια ανώτερη ποιότητα, σημασία, εξέλιξη. Στην αντίθετη περίπτωση οι νεολογισμοί, οι τραβηγμένοι από τα μαλλιά ορισμοί συνιστούν γελοιοποίηση και υποβιβασμό του… βαφτιστηριού σου!

Πρωτίστως η όποια διάκριση δεν αφορά το όνομα αλλά την ουσία, η οποία, όπως συχνά τονίζουμε, φαλκιδεύεται, μπάζει ανάλογα με το πόσο επιτυχημένο ορισμό προσπαθείς να σκαρώσεις! Εκτός αν νομίζουν οι φεμινίστριες και λοιπές γραφικές (αρσενικές, θηλυκές και οι άλλες) κασόμπρες ότι υπερέβησαν πλέον τον  Άνθρωπο και τα δικαιώματά του στην εποχή του ψηφιακού πιθήκου! Ξεχωρίζεις, μόνο όταν έχεις το ταλέντο, την έμπνευση, την δύναμη, τις συνθήκες, τις συγκυρίες να φέρεις την νέα επανάσταση, κατάσταση και ριζική ανατροπή, προφανέστατα και με όλες τις συνέπειες, που έχει το εγχείρημα μια και τίποτα στον κόσμο δεν είναι μονοδιάστατο. Αλλιώς, τουμπεκί ψιλοκομμένο και τήρηση των παραδοσιακών θέσφατων. Αν δεν μπορείς να γκρεμίσεις το καπιταλιστικό μαντρί, έστω να κάνεις τουλάχιστον ένα καλύτερο, δεν μπορείς να φεύγεις από το ήδη υπάρχον, γιατί έξω παραμονεύει, σε τρώει  ο λύκος-που έλεγε και πάλαι ποτέ γνωστός  εγχώριος πολιτικός πράκτορας της ξένης εξάρτησης  με το καλλιτεχνικό όνομα Ροζαλία. Μην ακούσουμε βλακείες: Τί λέτε για την παιδοκτονία; Ακριβώς υποδεικνύει εύγλωττα το κατώτερο του όντος! Το παιδί δεν είναι ακόμα πλήρης άνθρωπος, εξαρτάται από την παιδεία και την ασφάλεια των γονιών, του σχολείου, της κοινωνίας, για αυτό προσδιορίζεται η εγκληματική πράξη εναντίον του! Η συζυγοκτονία πάλι είναι μεταγενέστερος, ενδιάμεσος, μάλλον ανεπιτυχής  χαρακτηρισμός θέλοντας να εστιάσει στην οικογενειακή αντιπαλότητα, ότι το ταγκό θέλει δύο ή ότι: Μονός καυγάς δεν γίνεται! Εξάπαντος υποδηλώνεται έστω απρόσεκτα, υποδόρια, κατωτερότητα σε σύγκριση με την ανθρωποκτονία, αρέσει ή όχι, γίνεται άμεσα αντιληπτό ή όχι!

Γιατί να ξεχωρίσετε, κορίτσια και οι άλλες; Επιπροσθέτως η κοινωνική και γλωσσική εμπειρία λέει αιώνες τώρα ότι το μαγαζάκι μας, το γκέτο, ο διαχωρισμός, η θυματοποίηση δεν λύνουν, επιτείνουν τα προβλήματα, τα κάνουν πολύπλοκα και επώδυνα προς όφελος πάντα της εκάστοτε εξουσίας. Πολύ περισσότερο, που έχουμε το πιο φασιστικό, φρικτό κοινωνικό σύστημα αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος. Ίσως ακριβώς γιατί σε αυτόν επιστρέφει! Πώς δίνουμε έμφαση σε ιδιαίτερο, μεγάλο, έντονο ζήτημα; Με το να παλεύουμε ταξικά με όλη την κοινωνία, με τον όχλο, που θέλει να γίνει μαχητής λαός για τα γενικότερα προβλήματα, εν προκειμένω ανεξαρτησία, απαλλαγή από τα ξένα αφεντικά, δημοκρατία, μόρφωση, υγεία, μεροκάματο, ως γυναίκες,  άνδρες, παιδιά, οικοδόμοι, επιστήμονες, ως… Αγωνιζόμενοι ταξικά κι ενωμένα για τα γενικά  προβάλλουμε και τα ιδιαίτερά μας ζητήματα! Απλώς υπενθυμίζουμε, επίσης, για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια ότι ισότητα είναι μια ακόμα ταξική μπούρδα. Δεν υπάρχει ισότητα πουθενά στο σύμπαν. Ισότητα ίσον ρουτίνα και θάνατος! Αρμονία και Ισορροπία των διαρκών καταρρεόντων και συγκροτουμένων συστημάτων εκτυλίσσεται στο αενάως ρέον χάος! Σε κοινωνία, όμως, που έγινε πλέον αγέλη πιθήκων λυσσασμένων, νυχθημερόν αυνανιζομένων εν οθόνη, όταν δεν κινείται φύλλο και ο ξενόδουλος Καπιταλισμός με την απόλυτη συνενοχή μας μάς έχει πάρει τα σώβρακα, μάς βαράει αλύπητα και χειροκροτάμε-οι ηλίθιοι!- μοστράρουν στα βοθροκάναλα γραφικές, ηλίθιες και άλλες ύποπτες ορολογίες! Αυτοπροσδιορίζονται οι γυναίκες ως ιδιαίτερα θύματα, που μπορεί τελικά και να μην αφορούν ολόκληρη την ανθρωπότητα…

Γυναικοκτονία. Πλήρης ταξική συσκότιση και γενικώς αποπροσανατολισμός! Όχι, δεν φταίει ο άθλιος Καπιταλισμός και το αιμοβόρο Κεφάλαιο, που πατά επί εκατομμυρίων πτωμάτων κάθε μέρα (και γυναικών και παιδιών-ξεχνάτε ότι κάθε πέντε λεπτά της ώρας πεθαίνουν στο κόσμο 1,5 παιδάκια!), που μας κλέβει τις ζωές, τα πορτοφόλια, που μας κάνεις δούλους και μετατρέπει την κοινωνία σε αγέλη και την φωλιά μας σε θάλαμο αερίων! Γυναικοκτονία! Νίπτουν τα χέρια Πόντιοι Πιλάτοι θύτες σκοτώνοντας άνδρες, γυναίκες και παιδιά για το μέγιστο κέρδος! Εδώ δεν τους ενδιαφέρει η καταστροφή του πλανήτη, το ότι ο Καπιταλισμός θα είναι το τελευταίο σύστημα πριν την εξαφάνιση του ανθρώπου από την Γη, αν δεν προλάβουμε να εξαλείψουμε τον ίδιο, και θα νοιαστούν για το φόρο αίματος, που πληρώνει σύμπασα η ανθρωπότητα, μαζί το γυναικείο και ανδρικό φύλο! Γυναικοκτονία! Άλλοθι και άφεση αμαρτιών στο πανάθλιο Σύστημα! Ο μάγκας με το τρίκυκλο (με την οθόνη, αν είναι μοδέρνος), φταίει μόνο, που πίνει, μαστουρώνει, νευριάζει, δέρνει, βιάζει, σκοτώνει την φίλη, την γκόμενα, την σύζυγο! Ουρανοκατέβατος, δεν τον διαμορφώνουν κοινωνικές συνθήκες! Αθώα η καπιταλιστική εξουσία!  Υπάρχει και παραϋπάρχει λύση και μάλιστα ριζική! Γιατί ο κάθε δολοφόνος(η) δεν τιμωρείται παραδειγματικά; Θανατική ποινή; ΝΑΙ, ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, για ποινικά εγκλήματα εφόσον αφαιρείς ανθρώπινη ζωή! Και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, μέσα σε 20 μέρες το πολύ στο εκτελεστικό απόσπασμα! Εδώ, άλλος σκοτώνει και παίρνει 3 μέρες προθεσμία να απολογηθεί! Άκουσον-άκουσον! Του(ης) δίνουν χρόνο να σκεφτεί τί ψέματα θα πει, να κάνει εικονικές αυτοκτονίες, να το παίξει τρελός(ή)! Πάντα με την άθλια συμμορία δικηγόρων! Και για αυτό έχουμε επανειλημμένα γράψει, ας μην λέμε τα ίδια και κουράζουμε!

Γυναικοκτονία! Σκότωσαν την τραγική κοπέλα έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου πήγε να ζητήσει βοήθεια και άσυλο, αλλά η κατ’ ευφημισμόν δημόσια τάξη είναι διττή! Υπάρχουν αφενός οι ελάχιστοι αστυνομικοί και αφετέρου η συντριπτική πλειοψηφία των μπάτσων, που έχουν πολλές άλλες πιο σημαντικές (διάβασε: Προσοδοφόρες και χρυσοπληρωμένες!) δουλειές. Με υποψήφιο θύμα θ’ ασχοληθούν; Έχουν πολύ σοβαρότερα: Φύλαξη κυβερνητικών, πολιτικών και κομματικών στελεχών, τηλεοπτικών ψώνιων, λαμόγιων και άλλων φρούτων του καπιταλιστικού μπαξέ. Μπραβιλίκη, μαφιόζικα κόλπα, προστασία νυχτερινών κέντρων, διανομή ναρκωτικών και άλλων ευγενών ουσιών. Προβοκατόρικη δράση στον τομέα της «τυφλής τρομοκρατίας» με μοναδικό μαέστρο την ξενόδουλη εξουσία. Πρωταγωνιστικούς ρόλους στο έργο «Κλέφτες και αστυνόμοι», οι μισοί φοράνε κουκούλες (μαζί με παρασυρμένα και μιλημένα καλόπαιδα συν αλληλέγγυους, δικαιωματιστές και άλλους αφελείς) και το παίζουν επαναστάτες… με αιτία πετώντας πέτρες και μολότοφ στους συναδέλφους με κανονική στολή, ώστε όλοι μαζί να πνίξουν στα δακρυγόνα, καπνογόνα, κρότου λάμψης και τα ρέστα την Αθήνα, να χτυπήσουν αλύπητα διαδηλώσεις. Να καμαρώσουν στα ξένα αφεντικά-σκηνοθέτες: «Είδατε τί καλοί είμαστε ηθοποιοί»! Οι Εβραίοι δολοφόνοι έχουν, άλλωστε, πόλεμο και οφείλουμε να συνδράμουμε-τί σύμμαχοι είμαστε!-στην εξάντληση και ανανέωση της εισαγόμενης πραμάτειας τους.

Μένουν κάτι λίγοι για την ασφάλεια του κοσμάκη, αλλά πού να προκάνουν! Ούτε φανέλα ν’ αλλάξουν! Αφού για να προλάβει όλα η καλή αστυνομία (ως Ιανός, μάλλον Λερναία Ύδρα) και να φυλάει τον πισινό της (συγνώμη τον πολίτη του φασιστικού Κράτους Δικαίου) έχει επιστρατεύσει και καταδικασμένους μπάτσους. Ίσα, ρε μάγκες, που θ’ αφήσουμε τα δικά μας παιδιά! Τί κάνανε δηλαδή; Επειδή τους πιάσανε με την γίδα στην πλάτη; Για το καλό του λαού δουλέψανε! Μαχαίρωσε ο φονιάς την τραγική κοπέλα και στο τμήμα πορτιέρης ήταν καταδικασμένος μπάτσος για σοβαρή απάτη, που την στιγμή του φόνου έξυνε τα… λαχεία του! Χαζός είναι να επέμβει; Τουμπεκί ψιλοκομμένο και το βλέμμα στο άπειρο! Η μπάλα στα μνήματα, που λέγαμε παλιά στο γήπεδο Ριζούπολης. Μόνο 107 μπάτσοι, που έχουν καταδικαστεί υπηρετούν στα αστυνομικά τμήματα! Τί νομίζετε, ρε χαχόλοι! Θέλει μεγάλες θυσίες η ασφάλεια της τσέπης μας (συγνώμη του πολίτη)! Διαφωνείτε ότι ο λύκος φυλάει καλύτερα τα πρόβατα; Τουλάχιστον έχει την εμπειρία και τα… τρώει!

Γυναικοκτονίες, κορόιδα!  Δια πάσαν νόσον και μαλακία! Ο Καπιταλισμός φταίει, που τα παιδιά γεννιούνται χωρίς φαντασία, που πριν σχηματιστεί το μυαλό, το σώμα, η ψυχή (η ενέργεια στον άνθρωπο λέγεται ψυχή), το γλωσσικό αίσθημα (πάει κι αυτό), η συνείδηση, η πρωτοβουλία, πριν γίνουν ανθρώπινα όντα έρχεται η πρώην κοινωνία και τα κλείνει σε μικρή οθόνη μετατρέποντας τα πάντα σε αγέλη λυσσασμένων λύκων! Το Κεφάλαιο φταίει, που δέρνονται νηπιόθεν, που χτυπάνε το πόδι και διατάζουν εκ γενετής μάνα, πατέρα, γιαγιάδες, να γίνεται πάντα το δικό τους, όλη η οικογένεια, η πλατιά αγέλη να γυρίζει πέριξ του κακομαθημένου ζωντόβολου! Μη λέμε παράλογα πράγματα! Η εξουσία φταίει, που όλα αυτά τα πιθηκάκια βγαίνουν στην κοινωνία και ως λυσσασμένοι λύκοι (αρσενικοί και θηλυκοί) διεκδικούν τον χώρο και την λεία τους καθένας με τα όπλα του! Ο ψευτόμαγκας με τις γραμμώσεις δέρνει και σκοτώνει άμα λάχει να πούμε! Η κοτούλα με τα πουτανέ τρία μέτρα βαμμένα νύχια, αν και σε γενικές γραμμές έχει εξαφανιστεί η θηλυκότητα (όπως και η αρρενωπότητα) και όλα είναι πλέον αρσενικοθήλυκος πολτός, με την… γοητεία θέλει να βάλει στο βρακί της τον ντουνιά! Φταίει ο Καπιταλισμός, που βγαίνεις έξω, λες στον κόσμο: Καλημέρα, φίλε και σου απαντάει: Άντε γαμήσου, ρε μαλάκα, τρέχει τίποτα; Κι αν επιμείνεις στην ευγένεια, σου τραβάει μια να μάθεις! Όχι βέβαια!! Μόνο συνωμοσιολόγοι και ψεκασμένοι πιστεύουν και σερβίρουν τέτοιες αηδίες!

Ούτε για τις δεκάδες κάθε χρόνο δολοφονίες, ούτε για το ξεκαθάρισμα μαφιόζικων λογαριασμών, τα εγκλήματα για ψίλου πήδημα, ούτε για τις δολοφονίες και άλλα αίσχη των γηπέδων. Για τις μυριάδες, που τρέχουν με χίλια, σκοτώνονται και σκοτώνουν νομίζοντας ότι όλα (και ο θάνατος) είναι ψηφιακή εφαρμογή και παιχνίδι (video game), ότι αρκεί να πλημμυρίσεις αδρεναλίνη και μετά πατάς escape και ξεκινάς από την αρχή! Ούτε για τις οικογένειες, που εδράζονται στην ρουτίνα του καθημερινού εκβιασμού. Τα παιδιά, είπαμε, ουρλιάζουν υστερικά και όλοι στέκονται σούζα στις επιθυμίες τους, όσο παράλογες και να είναι! Τα κορίτσια λένε θα γλεντήσω έως τα 30, μετά θα βρω να παντρευτώ ένα μαλάκα, θα κάνω ένα δυο παιδιά, μετά θα τον σχολάσω και θα το ξαναπαίξω (ματσωμένη) γκόμενα! Στα χωρισμένα ζευγάρια ο εκβιασμός με άξονα τους γονείς του Σαββατοκύριακου και την προκλητική μονοπώληση των παιδιών από την γυναίκα, το κέρατο από όλους δια όλους, οι καυγάδες, οι ύβρεις, οι διαβολές του ενός γονέα για τον άλλο στα παιδιά του. Όλοι αυτοί οι λεχρίτες δεν απαρτίζουν την σημερινή κι αυριανή αγέλη λυσσασμένων λύκων; Ποια συμπεριφορά θα βγάλουν στο αλισβερίσι με τους άλλους; Διαφορετική από την βαρβαρότητα, που είναι μεγαλωμένοι και θεωρούν βολική; Τα έχουμε γράψει τα τελευταία 20 χρόνια πολλάκις, γινόμαστε κουραστικοί! Αν νομίζατε ότι για αυτά και άλλα στραβά φταίει ο Καπιταλισμός, βρέθηκε απήγανος, αποδιοπομπαίος τράγος! Γυναικοκτονία, μάστορα! Μάξι φόρεμα πολυτελείας, που τα σκεπάζει όλα! Όχι, θα μας πείτε, οι ψεκασμένες Κασσάνδρες, ότι φταίει το Κεφάλαιο και ο Καπιταλισμός!

Ξεχνάνε, όπως ήδη είπαμε, ότι μονός καυγάς δεν γίνεται! Ποτέ ο ένας δεν φταίει 100%. Συνήθως επιμερίζεται η ευθύνη, είναι 60 προς 40 από την μια ή την άλλη πλευρά. Στις κραυγαλέες, ειδεχθείς, τραγικές περιπτώσεις, πάντα εκατέρωθεν, έστω και ένα 5% φταίει και το θύμα όχι μόνο με την θετική πλευρά αλλά και με την αρνητική. Αυτό το τελευταίο είναι το πιο χειρότερο και ύπουλο. Πού πας, κοπέλα μου, με τον αλήτη! Σου πούλησε ψευτομαγκιά, σε έβρισε, σε έδειρε, σε…, σε…., και συνεχίζεις; Μέχρι πού και για πόσο; Πού μπλέκεις, ρε κουραδόμαγκα, με ξανθό ψώνιο, την γκόμενα του σκοινιού και του παλουκιού; Δεν ξέρετε ότι θα μπλέξετε άσχημα αμφότεροι, καθείς «εφ’ ω ετάχθη» και αναλόγως με τα κοινωνικά (διάβασε της αγέλης) πρότυπα και ψυχώσεις; Τον πούλο αμφότεροι, πριν έρθουν δεσμοί, παιδιά, σκυλιά και τα ρέστα! Μα ο άλλος είναι ψυχοπαθής, στραβόξυλο και εγκληματική φάτσα! Ή «η γυναίκα το πουλάει το κορμί», που λέει το ρεμπέτικο, το μόνο τραγούδι στον κόσμο, που τόσο εύστοχα ακτινογραφεί προβλήματα, όταν ζούσε η κοινωνία. Κι εσύ θα κάθεσαι να κάνεις τον(ην) τροχονόμο μέχρι να σε σκοτώσει ή να σε εξευτελίσει; Πώς είπατε; Ο έρωτας! Α, θα προχωράτε με αποκλειστικά δική σας ευθύνη στον λάκκο με τα σκατά! Σας αρέσει ή όχι εξέλιπαν οι κοινωνικοί νόμοι, τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια, οι καημοί, τα μεράκια, ο σεβασμός, η αισθητική, το φιλότιμο και ο πολιτισμός τώρα που μπήκαμε στην αγέλη, τώρα, που γίναμε συνένοχα λυσσασμένοι λύκοι σε κώμα παρατεταμένο! Μπήκατε στον χορό; Χορέψτε τον χαβά του πιθήκου, αφού είσαστε ανίκανοι να τον αλλάξετε! Τάχα αγνοείται ότι ο Αμερικάνικος τρόπος ζωής η πιο βάρβαρη χυδαία εν γένει συμπεριφορά από κτίσεως γης έχει πυρήνα της την δύναμη, την βία και τον χουλιγκανισμό; Με όλα αυτά τα ηχητικά σκουπίδια, ραπ, τραπ, κραπ τί άλλο καλλιεργείται από την αφιονισμένη μαϊμού; Δεν μπορεί όποτε σας συμφέρει να είστε αγριεμένα αμερικανάκια και άλλοτε δικαιωματιστές! Στον πάτο του ίδιου καζανιού ζέχνετε!

Γυναικοκτονίες! Σιγά μη φταίει ο Καπιταλισμός! Σιγά μην ευθύνεται το Κεφάλαιο, που από την πρώτη στιγμή αμφότερα είχαν Θεό το μέγιστο κέρδος! Εσύ μας θέριεψες, μας θρέφεις, μαλάκα Παγκόσμιε Όχλε!  Είδες τί ωραία, που τα πουλάμε, πόσο όμορφα τα κονομάμε! Κι από την μύγα ξύγκι! Γυναικοκτονίες! Καταιγισμός διαφημίσεων μέσα σε αιματηρές περιγραφές και κλάματα συγγενών και φίλων! Και πόσο κερδοφόρο κλάμα! Κάθε 10-20 μέρες παλλαϊκός κοπετός, ο όχλος μπροστά στις οθόνες σπαράζει και αυτοϊκανοποιείται! Και κλάμα η κυρία (και ο ευσυγκίνητος φλούφλης)! Τί ωραία, που περνάμε εξασκώντας τους δακρυγόνους αδένες στο ζενίθ ασφαλισμένοι στην ρουτίνα μας και δεν έχουμε την τύχη αυτού (ης) του (ης) κακομοίρη (ρας); Τόνοι κλάμα, ρε παιδάκι μου! Κάρλα! Πλημμύρισε η πλάση! Φταίει το Κεφάλαιο για αυτό; Να μην προωθήσει τα συμφέροντά του! Δεν είναι μόνο ότι το κλάμα πουλάει διαφημίσεις! Είναι, που εξακοντίζεται στον θεό η τιμή τους! Ξέρετε τί είναι ανάμεσα στα γοερά κλάματα μάνας, που αν και έχει χάσει το παιδί της, ξευτιλίζεται στα βοθροκάναλα, να προβάλλονται βαρβάτες διαφημίσεις για τράπεζες, ομόλογα και στοιχηματικές εταιρείες; Λαχείο είναι η ζωή! Οι διαφημίσεις είναι κατά το μάλλον ή ήττον κρεσέντα βίας, εστίες έντασης και κανιβαλισμού. Επειδή πάντα μιλάμε συγκεκριμένα: Δείτε ή ακούστε την κρατική διαφήμιση υποτίθεται για την αντιμετώπιση του μπούλινγκ (τί βάρβαρη λέξη! Προφανέστατα δεν προάγει την βία!) στα σχολεία! Δεν έχουμε συναντήσει πιο ωμή, κυνική, αυθεντική προβολή  της βίας! Παιδιά να δέρνονται ανηλεώς  για μεγάλο τηλεοπτικό χρόνο και στο τέλος το κερασάκι της τούρτας:  Όχι στο μπούλινγκ (τί βάρβαρη λέξη!), κάντε καταγγελίες!  Φταίει ο Καπιταλισμός, που πέφτει στα σχολεία το ξύλο της αρκούδας; Για τα ραντεβού βίας των ανηλίκων σε πλατείες, γήπεδα, μπαράκια; Τί οικογένειες θα κάνουν και από ποιες προέρχονται, τί πρότυπα παίρνουν και θα δώσουν τα κορίτσια, που παίξανε στα καλά καθούμενα άγριο ξύλο σε πλατεία της Κρήτης μέχρι να βγει αίμα;

Ή μήπως αγνοείτε εκεί έξω ότι πολλά παιδιά αλλά και γονείς δίνονται ολόψυχα στην καθημερινή βία για να βγουν στα βοθροκάναλα, ν’ ανεβάσουν βιντεάκια δέρνοντας συμμαθητές ή ξεγυμνώνοντας και εκβιάζοντας συμμαθήτριες ή οι ενήλικες βρίζονται και πλακώνονται για ψιλού πήδημα βγάζοντας και τις ανάλογες φωτογραφίες; Βλακώδης, ανορθόδοξος τρόπος για να έχουν τα 3-5 λεπτά της δημοσιότητας, που τους αναλογούν, να γίνουν στιγμιαία το επίκεντρο της σαχλαμάρας και της βαρβαρότητας. Ο Καπιταλισμός σου λέει να μη βγάζεις ποτέ το κεφάλι από τον άπατο βόθρο του διαδυκτίου; Φταίει το Σύστημα για τα συναντήσεις ξυλοδαρμού μέσα και έξω από τα γήπεδα, που έως τώρα έδωσαν τρία ή τέσσερα θύματα, αλλά κανείς δεν συγκινείται;  Ώρες είναι τώρα, συνωμοσιολόγε, να μας πεις ότι ευθύνεται ο Καπιταλισμός για όλα αυτά τα… προωθημένης τεχνολογίας, όταν εσύ, ο ηλίθιος, διεφθαρμένος και δια της οθόνης ψεκασμένος όχλος, νυχθημερόν μαλακίζεσαι 24 ώρες στα Μέσα Κοινωνικού Αυνανισμού (Social Media) και Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) , όταν κατεβάζεις αμάσητα και καταναλώνεις τα άπαντα; Όλες οι διαφημίσεις  μικρά σίριαλ! Κάποιος φωνάζει, άλλος εκφράζεται βίαια, αλλού διαφημίζεται ο χουλιγκανισμός. Ο  εξυπνάκιας χαζόμαγκας και η ηλίθια γκόμενα, ελέω ξενόδουλης εξουσίας. Χυδαία και απάνθρωπη, υποτιμητική και για το ανδρικό και γυναικείο φύλο η διαφήμιση στηρίζεται στην… φιλοσοφία της αποθέωσης του προϊόντος! Ο ηλίθιος και αστοιχείωτος καταναλωτής, που του δείχνουν ένα προϊόν και του ανοίγουν τα μάτια (και το πορτοφόλι)!

Χώρια, που ωφελείται τα μάλα το ξενόδουλο πολιτικό σύστημα και δη η αναπαραγωγή του. Θέλει πολύ σοφία να καταλάβει κανείς ότι με δακρυσμένα μάτια και μπουκωμένα μυαλά δεν βλέπεις τίποτα, ξεχνάς τα προβλήματα και ότι το ίδιο το κλάμα, έτσι όπως σερβίρεται στα βοθροκάναλα με την απόλυτη συνενοχή του όχλου, είναι εκτόνωση χυδαία στον αντίποδα της ταξικής πάλης; Παλιά ο όχλος ξεχνούσε τα προβλήματα με τα «Ινδικά»,  «Τουρκικά» φιλμ, με τον ηλίθιο «ελληνικό» κινηματογράφο, ύστερα με τα δακρύβρεχτα ή χαβαλεδιάρικα τηλεοπτικά σίριαλ, αλλά πάντα κάτι ξέφευγε και γίνονταν μεγάλοι και αποτελεσματικοί ταξικοί αγώνες. Ενώ τώρα με τον ψηφιακό μεσαίωνα και το πίθηκο με οθόνη, «άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει». Και φταίει ο Καπιταλισμός, ηλίθιες Κασσάνδρες, που μανάδες, πατεράδες και λοιποί συγγενείς ξεφτιλίζονται στα βοθροκάναλα; Χάσανε, που χάσανε το παιδί τους, τον δικό τους, ας βγουν στις οθόνες να πούνε πέντε παπαριές, πάντα κλαίγοντας γοερά, τουλάχιστον να κερδίσουν τηλεοπτικό τρίλεπτο ή δεκάλεπτο (αναλόγως του κοπετού!), που καθείς μπορεί να διεκδικήσει στην αγέλη των ζώων! Χώρια, που μπορεί να σπάσει ο διάολος το ποδάρι και να τα κονομήσουν χοντρά, να κάνουν καριέρα από το πουθενά, να βγούνε βουλευτές, υπουργοί και τα ρέστα.

Γυναικοκτονία!  Έχουν ευθύνη και ποια ακριβώς ο Καπιταλισμός και το Κεφάλαιο, που δεν αφήνουν τίποτα και δίνουν ευκαιρίες καριέρας ακόμα και στην… μετά θάνατο ζωή! Κι εν πάση περιπτώσει την δουλειά τους  κάνουν, το παντεσπάνι βγάζουν και δεν θα σταματήσουν αφού ουδείς τους εμποδίζει! Άκου φταίει ο Καπιταλισμός, που θα καταστρέψει τον άνθρωπο και αυτή την φάση του πολιτισμού!  Πάει αυτός, να ήτανε κι άλλος! Κι εσείς, που δεν αντιδράτε και κοιμάστε του καλού καιρού, γυρίστε από το άλλο πλευρό και δώστε στα όποια μεγάλα προβλήματα του πλανήτη ένα φραμπαλάδικο όνομα. Πώς βγάλατε την γυναικοκτονία και βολευτήκαμε όλοι! Πέστε το τώρα πλανητοκτονία! Και καθαρίσατε…

—————————–

Υ.Γ. Σκίτσα του Ηλία Μάκρη από την εφημερίδα “Η Καθημερινή”.