ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

Άνοιξε πάλι το περιοδικό σφαγείο της Μέσης Ανατολής στην Παλαιστίνη. Όποτε ο σκληρός Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο θέλουν να κάνουν τις χοντρές τους δουλειές ενεργοποιούν την αιμοβόρα Εβραϊκή στρατιωτική μηχανή στην εν λόγω περιοχή. Δολοφόνοι του κράτους του Ισραήλ κατά προβοκατόρων εκ Παλαιστίνης. Θύματα πολλά, όπως πάντα εκατέρωθεν, οι δυο όχλοι-λαοί πληρώνουν βαρύτατα τιμήματα, πρωτίστως οι Παλαιστίνιοι, πάντα οι πιο αδύναμοι. Αλλά γιατί να νοιαστεί το σύστημα της εξουσίας για μερικές εκατοντάδες κάθε φορά νεκρούς; Έχει υπερπληθυσμό ο ντουνιάς και τα άθλια οικονομικά του συμφέροντα είναι υπεράνω όλων και ακούνε στο όνομα: Με κάθε μέσον το μέγιστο κέρδος! Παιδιόθεν ίδιο αιματηρό παραμύθι. Από την εποχή του Γιασέρ Αραφάτ, που ανέκαθεν ήταν πράκτορας των Αμερικάνων, ανεξάρτητα από θελήσεις και προθέσεις, που ουδένα ενδιαφέρουν, πολύ περισσότερο την Ιστορία, λειτουργούσε ως υπηρέτης των κοινών συμφερόντων Εβραίων και Η.Π.Α. Το Εβραϊκό Κεφάλαιο, που διαφεντεύει σε μεγάλο βαθμό τον Δυτικό κόσμο, με το σιδερένιο μακρύ του χέρι, το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ, ετοίμασε νέες δουλειές. Και πάραυτα έδωσε το σύνθημα της δράσης.

Οι Παλαιστίνιοι έχουν στρατιωτικές ομάδες της πλάκας, που πετάνε πέτρες, μολότοφ, ρουκέτες, στρακαστρούκες στους πάνοπλους Εβραίους. Κάθε φορά έχουν πολλούς νεκρούς και τραυματίες, αλλά δεν αλλάζουν… επιχειρησιακή δράση. Εξ επαγγέλματος θύματα. Ιδιαίτερα μόλις υπάρχει το παραμικρό θετικό νεύμα ή ελπίδα και αυταπάτη για  επίλυση του Παλαιστινιακού, δεν περνάει διετία από την όποια ειρηνική ατμόσφαιρα ή κουβέντα και δυναμιτίζεται εν τω άμα. Οι παλαιστινιακές αυτές ομάδες, που η Δύση αποκαλεί τρομοκράτες κι εμείς ξυπόλητους φανατικούς, που είναι χαφιεδωμένες από πράκτορες του αντιπάλου, αναλαμβάνουν δράση, την βρώμικη δουλειά στο όνομα της τάχα αντίστασης. Αρχίζουν στρατιωτικές-μόνο κατ’ όνομα, επιχειρήσεις, άτακτες, της πυρκαγιάς επιθέσεις, μάταια, απελπισμένη αντίδραση για να γίνουν ήρωες και άγιοι στο θρησκευτικό τους σύστημα. Μη ξεχνάτε ότι ανήκουν στο ίδιο θεοκρατικό φάσμα της πιο βάρβαρης θρησκείας όλων των εποχών. Μητέρα ο Ιουδαϊσμός-Εβραϊσμός και τέκνα-αιρέσεις του, όπως θέλετε, πέστε το, ο Χριστιανισμός και ο Μουσουλμανισμός, με την σειρά τους με δεκάδες αιρέσεις.

Αρέσει ή όχι όλες αυτές οι δράσεις συνιστούν αυτοκτονικού χαρακτήρα προβοκάτσιες. Πετάνε οι Παλαιστίνιοι πέτρες  ή στρακαστρούκες δίνοντας  χρυσή ευκαιρία και άλλοθι στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ να τους πετσοκόβει καθημερινά και μαζικά. Να τους κρατά στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση συνδαυλίζοντας και αντικοινωνικές τους εκδηλώσεις σε υποτιθέμενη τρομοκρατική δράση, στην ουσία πρόκειται για αιματηρό μονόδρομο χωρίς την παραμικρή ελπίδα επιβίωσης. Να βάζει εποίκους Εβραίους στα παλαιστινιακά εδάφη να κρατά σε (παρά)στρατιωτική θητεία και φασιστική δράση και τους δικούς του υπηκόους. Από καιρού εις καιρό σημειώνεται και μια γενικευμένη των Παλαιστινίων εξέγερση, που τάχα συγκλονίζει το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και του δίνει την δυνατότητα να επεκτείνει τα εδάφη, την δράση, την πολιτική του, αλλά και να «γράφει» στον ευρύτερο γεωπολιτικό καμβά. Σε τέτοιο κεφάλαιο βρισκόμαστε τις τελευταίες μέρες. Τάχα δεν πήραν χαμπάρι οι Εβραίοι την γενικευμένη επιδρομή της Χαμάς κι άλλων ομογάλακτων ομάδων. Δήθεν τους αιφνιδίασαν την μέρα της επετείου του Γιομ Κιπούρ κι αλοίμονο σε όσους ζουν στην πολύστροφη κρεατομηχανή. Πάλι ξυπόλητοι Παλαιστίνιοι απέναντι στα τέλεια οπλικά συστήματα, που έχουν οι Εβραίοι, εξοπλισμένοι από τους «συμμάχους» τους. Και άρχισε το παιχνίδι των… παράπλευρων ωφελημάτων.

Ο Νετανιάχου βρίσκονταν σε πολύ δύσκολη θέση με την λεγόμενη δικαστική, νομική μεταρρύθμιση, καθημερινές μαζικές διαδηλώσεις. Με ένα πόλεμο, μπορεί να ρεφάρει, ν’ αναγεννηθεί πολιτικά και στρατιωτικά και να συνεχίσει να κυβερνά ανανεωμένος ή  αντιθέτως να φάει τα ψωμιά του, να τον παύσει το Ισραηλινό σύστημα ρίχνοντάς του την ευθύνη γιατί «τους έπιασαν στον ύπνο οι τρομοκράτες» και να προωθήσει άμεσα τον διάδοχό του. Δυο λειτουργικά σενάρια, να δούμε πού θα κάτσει τελικά η μπίλια. Με μεγάλο πόλεμο, με επιστράτευση 300.000 εφέδρων δίδεται η ευκαιρία στο Ισραήλ να καθαρίσει την Λωρίδα της Γάζας από τους Παλαιστίνιους, με το πρόσχημα της τρομοκρατίας. Αν το θελήσει να επεκτείνει την κυριαρχία του και να νομιμοποιήσει στην διεθνή κονίστρα ό,τι έκανε τα τελευταία 20 χρόνια σε βάρος των Παλαιστινίων, που με την ανίκανη και προβοκατόρικη ηγεσία, που διαθέτουν, θα χάνονται πάντα στο στόμα και στο στομάχι του λύκου με τις τζιχαντιστικές μπούρδες ό,τι όποιος σκοτώνει  απίστους, της ξαδέλφης θρησκείας, πάει στον Μουσουλμανικό παράδεισο. Ακριβώς ό,τι έλεγαν πριν από 600 χρόνια οι Χριστιανοί με τους υποτιθέμενους ιερούς  τους πολέμους. Οι δυο ξαδέλφες θρησκείες έχουν, ως γνωστόν, ημερολογιακή διαφορά 622 χρόνια.

                   Στον… γάμο του Καραγκιόζη και όποιον πάρει ο Ισραηλινός χάρος!

Ποιος θα μιλήσει, θα καταδικάσει, θα διαμαρτυρηθεί από την παγκόσμια κοινότητα, κυρίως από την βάρβαρη Δύση, για τις εκατόμβες νεκρών, που προκαλούν οι Εβραίοι, όταν έχουν και οι ίδιοι δεκάδες ή και εκατοντάδες θύματα; Ποτέ μη λησμονάτε την φρικτή αλήθεια: Τίποτα δεν στοιχίζουν στον Καπιταλισμό και το Κεφάλαιο μερικές χιλιάδες νεκροί! Σύμπαντες έσπευσαν να εκφράσουν-μη χάσουν!-την αλληλεγγύη τους προς τους επι δεκαετίες δολοφόνους Εβραίους, γιατί το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται την ασφάλειά του, που το ίδιο φαλκιδεύει, όποτε το συμφέρει και θέλει να παίζει τ’ αληθινά τρομοκρατικά, φασιστικά παιχνίδια, ενισχύοντας, πατρονάροντας τις προβοκάτσιες της άλλης όχθης! Πρωταθλητές στο πνεύμα της υποτέλειας στα εβραϊκά σχέδια το εγχώριο πολιτικό σύστημα, όλα τα διαμάντια των κομμάτων και του Κυνοβουλίου διαγκωνίσθηκαν να πουλήσουν μούρη και εκδούλευση στο Ισραήλ και στις εδώ υπηρεσίες του. Αλήθεια, ποιος εξοπλίζει τις αμφιλεγόμενες ομάδες κάτω από την Εβραϊκή μύτη, την σιδερένια μπότα, που δεν αφήνει στιγμή τους Παλαιστίνιους ν’ αναπνεύσουν; Δεν σκοτίζουν οι ντόπιοι λακέδες τα κλούβια τους κεφάλια με τέτοια δευτερεύουσας σημασίας ερωτηματικά, προτιμούν να γλύφουν τα ξένα τους αφεντικά!

Γιατί δεν  αφήνουν τους Παλαιστίνιους να ζουν σαν άνθρωποι και τους σκοτώνουν, τους εξαθλιώνουν καθημερινά, ώστε οι απελπισμένες αντιδράσεις να τους φαίνονται σαν αντίσταση, να δίνουν πεδίο δράσης σε διάφορους προβοκάτορες, πράκτορες των Αμερικάνων και του Ισραήλ και να στρώνουν με κόκκινο βούτυρο το παντεσπάνι των Εβραίων; Μιλάμε για το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και το παμφάγο, ματωμένο Εβραϊκό Κεφάλαιο, μέγα χορηγό και των κρεματορίων του Χίτλερ!! Το ξαναλέμε: Οι όχλοι-λαοί στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη είναι τα διαρκή θύματα, με την συνενοχή τους. Γιατί οι  μεγάλες του κόσμου δυνάμεις δεν χωρίζουν στα ίσα σαν μπακλαβά την περιοχή του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, να πάρει από ένα κομμάτι ο κάθε πληθυσμός; Μα οι τόποι λατρείας της θρησκείας; Ας είναι ουδέτεροι ζώνη υπό τα όπλα μεγάλων δυνάμεων, έτσι κι αλλιώς κοινά είναι τα μέρη λατρείας για τις θρησκείες (μητρική και κόρες-ξαδέλφες);  Εύλογη,  προφανέστατη απάντηση: Γιατί είναι μεγάλα τα συμφέροντα και τα κέρδη ελεφάντεια και το Εβραϊκό Κεφάλαιο, που λέγαμε, κυβερνάει μαζί με το Αμερικάνικο τον Δυτικό κόσμο.

                                           Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή;

Με ένα γενικό πόλεμο ολίγων μερών ή βδομάδων γίνεται διαφορετικό χοντρό παιχνίδι στην αναγνώριση του Ισραήλ από τον Αραβικό κόσμο. Λαμβάνουν χώρα πρωτίστως γεωπολιτικές αλλαξοκωλιές, παράλληλα με τα οικονομικά οφέλη του Καπιταλισμού. Εκεί, που η τιμή πετρελαίου έπεφτε, να σου ένας πόλεμος για να εκτοξευτεί στα 100 δολάρια και βάλε. Με ένα πόλεμο παίρνει τ’ απάνω του το δολάριο, ανεβοκατεβαίνουν τα… τίμια χρηματιστήρια, το Κεφάλαιο καταστρέφει δυνάμεις και αναδεικνύει νέες  μέσα σε λίγα λεπτά. Μ’ ένα πόλεμο ανοίγουν τα μπουκάλια με τα θανατηφόρα τζίνια και μπορούν οι μεγάλες του κόσμου δυνάμεις να κάνουν με άλλους όρους τα δολερά παιχνίδια τους. Το σκιάχτρο της τρομοκρατίας πουλάει ακόμα τρελά στον κοσμάκη, που δεν ξέρει από τί απειλείται και γιατί, απλώς γενικώς και αφηρημένα τον “ψήνουνε” ν’ ανησυχεί καθημερινά για την πλατωνική του ασφάλεια, που δεν απειλείται από κανέναν άλλον πλην του άθλιου Καπιταλισμού. Με ένα πόλεμο μπορεί να φιμώνεται κάθε ταξική διεκδίκηση στα μέρη, που αυτός διεξάγεται και εξ επαγωγής και σε πολλές άλλες χώρες. Καθίστε καλά γιατί δείτε  τί παθαίνουν, όσοι θέλουν να ζουν καλύτερα! Μ’ ένα πόλεμο μπορεί καλύτερα να δικαιολογείται η φτώχεια και η εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων στην Μεσόγειο και σε ευρύτερες περιοχές και αντίστοιχα να θεριεύει η κερδοσκοπία του Κεφαλαίου, στα πρότυπα της Ουκρανίας:

Μην ζητάτε, πληρώστε, έχουμε πόλεμο τώρα, σκάστε, κάντε το σκατό σας παξιμάδι! Μ’ ένα πόλεμο αυξάνονται γενναία τα κέρδη του στρατιωτικού και βιομηχανικού συμπλέγματος, αυτού, που άμεσα πουλάει όπλα. Τόσες χιλιάδες στρακαστρούκες, πυραύλους, ρουκέτες και λοιπά παιχνιδάκια θανάτου, η ενεργοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων στρατού με τις εξαρτήσεις τους και τα οπλικά συστήματα (ν’ αναπτυχθούν μόνο και ας μην χρησιμοποιηθούν) είναι μερικές εκατοντάδες μύρια δολάριαΑεροπλανοφόρο και άλλα πλοία και συστήματα των Η.Π.Α. πάνε ν’ αναπτυχθούν στην περιοχή. Να κι ο παγκόσμιος χωροφύλακας, αναλαμβάνει άμεσα δράση, λιγάκι για να ξεμουδιάσει. Να δώσει τα… μηνύματά του σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή, που είναι απλωμένος πολύς, μα πάρα πολύς γεωπολιτικός τραχανάς. Συρία, Ιράν, Τουρκία, Λίβανος, Ιράκ και η ζάμπλουτη Αραβική Χερσόνησος. Είδατε, πόσα καλά και άλλα, πόσες παράπλευρες ωφέλειες έχει για τον Ιμπεριαλισμό και το Κεφάλαιο η (τάχα αιφνιδιαστική) εκτόξευση  μερικών χιλιάδων ρουκετών από παλαιστινιακά εδάφη κατά του Ισραήλ; Αιματηρό θέατρο του παραλόγου και του καπιταλιστικού συμφέροντος: «Προβοκάτορες κατά δολοφόνων»! Χρόνια τώρα, δεκαετίες, δεν ρίχνει ποτέ αυλαία! Οι παραστάσεις συνεχίζονται…

—————————–

Υ.Γ. Για φαντάσου! Πέφτουν, τάχα, όλοι από τα σύννεφα! Η Αίγυπτος είχε ενημερώσει τον Νετανιάχου δέκα και οι Η.Π.Α. τρεις μέρες πριν από την έκρηξη της κοινής προβοκάτσιας Εβραίων και Χαμάς.  Όλοι γνώριζαν έγκαιρα τα επερχόμενα αιματηρά γεγονότα στην Γάζα και εν γένει στην Παλαιστίνη. Δεν πέρασαν τρεις μερούλες και αμέσως επιβεβαιώθηκαν οι… προφητείες της συνωμοσιολόγας Κασσάνδρας. Τόσο εξόφθαλμα στημένη αιματηρή γεωπολιτική προβοκάτσια!  Παρόλα αυτά τα βοθροκάναλα της Δύσης συνεχίζουν να κάνουν του κώλου αναλύσεις πώς τάχα πιάστηκε στον ύπνο το Ισραήλ. Στην απόλυτη κυριολεξία: Δολοφόνοι κατά πρακτόρων! Οι (εφιαλτικές, αιματηρές) παραστάσεις συνεχίζονται…