ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΤΟΥΡΚΟΙ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΤΟΥΡΚΟΙ

Για την ώρα μην τρομάζετε! Ένα σενάριο εργασίας είναι, που κάνουμε με αφορμή τις μεγάλες καταστροφές-πυρκαγιές και πλημύρες-στην παντελώς διαλυμένη αποικία Γκραικυλία. Άλλο θέμα, βέβαια, κρίσιμο πολύ, δεν λέμε, το ότι τα σενάρια και οι εν γένει «προφητείες» της συνωμοσιολόγας Κασσάνδρας βγαίνουν σε ποσοστό πάνω από 80%. Όχι ότι είναι και πολύ δύσκολο να προβλέψεις σε αυτήν την άθλια και ξενόδουλη παράγκα του Καραγκιόζη, που μπάζει από παντού. Θυμηθήκαμε, όμως, τους ποικίλους Ελληναράδες, φασίστες, ρατσιστές και τουρκοφάγοι, «ελληνόψυχοι» καμαρώνουν ότι είναι πλην την τύφλα τους δεν ξέρουν! Με κάθε ευκαιρία και μέσο πλειοδοτούν ηλίθια για την τάχα ασύγκριτη και αδιαπραγμάτευτη υπεροχή της ελληνικής φυλής(;) έναντι των γειτόνων και ιδιαίτερα κατά των Τούρκων, που… είναι χαμένοι από χέρι αν ποτέ τολμήσουν να μας… στραβοκοιτάξουν!

 Αυτή είναι του ραγιά η… μοίρα! Εξακόσια χρόνια σκλαβιάς, 400 στους Τούρκους και 202 στους φονιάδες των λαών Αγγλοαμερικάνους και εν γένει Δυτικούς. Όλοι να είναι κατά τεκμήριο ανεξάρτητα και ελεύθερα κράτη και αυτός, δούλος εσαεί, χωρίς κράτος και οργανωμένη κοινωνία  να βαυκαλίζεται με την φενάκη τής… θεόθεν και φυληόθεν υπεροχής! Ακόμα η Γκραικυλία είναι χωρισμένη στα δυο, δέκα μέρες η (ιδιωτική) εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης είναι κλειστή. Άνοιξε την Παρασκευή το βράδυ για τα μικρά αυτοκίνητα μέχρι 3,5 τόνους. Άμα θα έρθουν, όμως, οι Τούρκοι (μαζί με τις επικείμενες μεγάλες πλημμύρες του Έβρου!) πώς θα μεταφέρουμε, για παράδειγμα δυνάμεις, βαριά οπλικά συστήματα στην Βόρεια Ελλάδα για την άμυνα της αποικίας;

Γίνονται οι τεράστιες πυρκαγιές, πυρπολούν η ξενόδουλη εξουσία, η εγχώρια πολιτική συμμορία και ο ηλίθιος όχλος πάνω από ενάμιση εκατομμύριο στρέμματα για τα νέα οικόπεδα και τα… δάση ανεμογεννητριών, τινάζεται στον αέρα αποθήκη πυρομαχικών στην βάση των μαχητικών αεροσκαφών  F-16  της Νέας Αγχιάλου  Μαγνησίας, άρον-άρον μετασταθμεύουν τα αεροπλάνα να μην γίνουν παρανάλωμα του πυρός. Επόμενη φάση οι πλημύρες. Μέσα σε ένα απέραντο βούρκο η βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκιο Μαγνησίας με τα επιθετικά Απάτσι και άλλα μεταφορικά ελικόπτερα να φεύγουν για άλλα μέρη και δεν ιδρώνει κανενός το αφτί. Μόνο για… ξεκάρφωμα κομματικές κοκορομαχίες για το αν τα ελικόπτερα στις λάσπες ήταν παροπλισμένα ή όχι. Αν υποθέσουμε ότι ο Τάδε εχθρός διάλεγε μια μέρα να κάνει επίθεση, θα άφηνε την ευκαιρία της «θεομηνίας» της φωτιάς ή της λάσπης; Με τί και πώς θα πολεμούσαν οι ντόπιοι παλικαράδες, που θεωρούν όλους τους άλλους κατώτερους και την νίκη στο τσεπάκι τους; Λάσπη η δουλειά μας, που έλεγαν πολύ χαρακτηριστικά και θυμοσοφικά οι γιαγιάδες μας!

Μα γιατί να πολεμήσουν και να χαλάσουν την μανέστρα, την βόλεψή τους; Θα βγούνε οι αναρμόδιοι αρμόδιοι και οι ανειδίκευτοι ειδικοί στις οθόνες, θα πετάξουν καναδυό μαλακίες να τις κατεβάσει αμάσητες ο όχλος (το ημερήσιο ή βραδινό χάπι του σανού, αποτελεσματικό υπνωτικό, μπάζα δεν πιάνει το ταβόρ!) και όλα μέλι γάλα. Κι αν την ώρα της τηλεοπτικής επίδειξης του επιτελικού κράτους γίνει και καμιά γκάφα, για παράδειγμα αν δείξουμε κρίσιμους επιχειρησιακούς χάρτες, όπως έκανε ο υπουργός Χαρδαλιάς, πριν αναλάβει υποψήφιος περιφερειάρχης στην θέση του… ζεϊμπεκλή Πατούλη, δεν χάθηκε και ο κόσμος! Δεν τα δώσαμε και στους εχθρούς Ρώσους! Στους συμμάχους στο ΝΑΤΟ Τούρκους τα δείξαμε, που τα ξέρουν, άλλωστε, στα πλαίσια της Ατλαντικής Συμμαχίας. Ενώ να χορεύεις ζεϊμπέκικο την ώρα, που καίγεται η Αποικία είναι βαρύ ατόπημα, έγκλημα! Άκου ζεϊμπέκικο! Πάλι αυτός ο αιώνιος χορός μπαίνει στην μύτη της ξενόδουλης εξουσίας!

Πώς κάνετε έτσι; Δεν τα δείξαμε σε εχθρούς, στους φίλους μας τα δώσαμε!

Ούτε οι πλημμύρες, ούτε οι πυρκαγιές (διάβαζε: Εμπρησμοί) έβαλαν το παραμικρό φρένο στην μαζική γελοιότητα, την χυδαιότητα και την γενική σαχλαμάρα των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Μέσων Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media)! Όλα είναι φτηνιάρικη και χυδαία επικοινωνία πασπαλισμένη με τόνους διαφημίσεων συνήθως πλαστικών και άχρηστων (υπο)προϊόντων. Όλοι βιντεοσκοπούν με τα κινητά  την καταστροφή, τον θάνατο των άλλων εις επίρρωση της ηλίθιας βολικής αυταπάτης: Τί καλά, που είμαστε εμείς ασφαλισμένοι και δεν περνάμε όσα αυτοί οι κακομοίρηδες!! Καλομελέτα κι έρχεται! Καμιά «ανάρτηση» για τις ευθύνες της ξενόδουλης εξουσίας. Για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή, πάει να πει η Μάνα Φύση, που νυχθημερόν την γαμάμε, την καταστρέφουμε ολοσχερώς σα να είναι το σκουπίδι μας. Ένα παράδειγμα: Συνωμοσία σιωπής, γενική κομματική ομερτά στο μέγα έγκλημα στην Θεσσαλία: Για να σώσουν από τον Πηνειό και τους παραποτάμους του την Λάρισα και την Καρδίτσα, κατάστρεψαν, πλημμύρισαν, διέλυσαν τον Θεσσαλικό κάμπο. Για να έχουν και καμιά δικαιολογία για την αυριανή θηριώδη ακρίβεια στα βασικά είδη διατροφής!

Γιατί να μιλήσουν για τέτοιες… ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και να χαλάσουν την μαζική βλακεία; Έδειξαν κάτι γελοία ντερέκια φαντάρους, που ξάπλωσαν στις λάσπες να περάσουν κάτι γερόντια πάνω τους! Και δώστου ζήτω και ούρα τα βοθροκάναλα! Δεν θα μπορούσαν τα ηλίθια φαντάρια να μεταφέρουν στην πλάτη τους τα γεροντάκια; Τότε, όμως, δεν θα έβγαιναν στα βοθροκάναλα! Δεν θα γίνονταν viral (πάει να πει στην ελληνική γλώσσα απόλυτος εξευτελισμός)! Και η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στην διάσωση κόσμου από πλημμυρισμένα σπίτια και χωριά έγινε καθυστερημένα και με την συνήθη κυβερνητική και αντιπολιτευτική γκρίνια (στημένο είναι πάντοτε και μοιρασμένο το παιχνίδι)! Χέστηκαν η ξενόδουλη εξουσία και τα ντόπια τσιράκια της αν πνίγηκαν, κάηκαν ή δεν έχουν πού την κεφαλήν κλίναι χιλιάδες οικογένειες…

Και το κερασάκι της τούρτας της υποτέλειας, της πλήρους διάλυσης και της μοναδικής χυδαιότητας. Πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων κάνει τον βαρκάρη στην αδελφή ψυχή, τον πράκτορα των Αμερικάνων, που κατέβηκε στα καλά καθούμενα και ξαφνικά υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θέλησε ο (η) εν λόγω να κάνει τηλεοπτικό προσκύνημα (ουστ κοπρόσκυλα, απόγονοι των θυτών μας και λοιποί νυν και αεί γερμανοτσολιάδες!) στην Μακρόνησο, να πουλήσει φιγούρα στον όχλο ότι είναι μάγκας αριστερός (εφοπλιστής). Κι έκανε ο γελοίος πρώην υπουργός και αρχηγός τον λιντζερίνο του! Επειδή το… νεότευκτο Κασελάκι  ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προέρχεται (εντέλλεται) κατευθείαν από τις Η.Π.Α.,  χρησιμοποιούμε μια έκφραση των παλιών ομογενών μας για τους βαρκάρηδες, όπως την διασώζει σε υπέροχο τραγούδι ο αείμνηστος Γιώργος Θεολογίτης -Κατσαρός (1929):

«Θα σου έπαιρνα και βάρκα για σεργιάνι

με ολόχρυσα κι άλλα πολλά

θα σου είχα ένα λιντζερίνο

να σου τραβάει, πουλί μου, τα κουπιά»!

————————

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες, που απεικονίζουν… ήρωες πυροσβέστες να μην έχουν στα πλοία του γυρισμού καμπίνες να κοιμηθούν ή οι συνάδελφοί τους, που είναι κατάχαμα αποκαμωμένοι ξαπλωμένοι στο χώμα και στην άσφαλτο, αυτές όλες είναι άθλιες διαδόσεις κάτι αμετανόητων κομμουνιστών, που ακριβώς επειδή είναι τεχνολογικά και ιδεολογικά παρωχημένοι δεν καταλαβαίνουν γρι από το πολύπλευρο επιτελικό κράτος της καταστροφής, της ρεμούλας, της διαφθοράς και της πλήρους διάλυσης του σωτήρα της Γκραικυλίας Κούλη, του επονομαζόμενου και Μωυσή. Ποιος τους είπε να θέλουνε να ξυπνήσουν τον όχλο; Καλά δεν κοιμάται του καλού καιρού! Άμα… ξυπνήσει θα ζητήσει να φάει! Ενώ τώρα με το υπνωτικό κουτόχορτο είναι τρισευτυχισμένος!