Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Μήπως σας… φώτισε η κυνοβουλευτική φαρσοκωμωδία για το έγκλημα των Τεμπών, μπας και επιτέλους έστω πολύ αργά καταλάβατε για ποιον λόγο ο άθλιος Καπιταλισμός, το βαρβαρότερο σύστημα εξουσίας αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος, κατάργησε την θανατική ποινή; Όχι για σένα φουκαρά με τα εγκλήματα τιμής, βλακείας, οικονομικού σαλταδορισμού, ψευτομαγκιάς, ληστείας ή ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτείς διεφθαρμένε, ηλίθιε, ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε! Αλλά μόνο για να γλιτώνουν, να βασιλεύουν δίχως το παραμικρό ρίσκο και να τρώνε ανενόχλητοι με χρυσά κουτάλια οι μεγαλοκαρχαρίες του Κεφαλαίου και τα πολιτικά κοπρόσκυλα φιλιππινέζες τους. Πόσα μεγάλα εγκλήματα έγιναν από το 1974 μέχρι σήμερα στην αποικία Γκραικυλία; Τέμπη, Μάτι, Μάντρα τα πιο πρόσφατα και δεκάδες άλλα με πολλές εκατοντάδες νεκρούς και σακατεμένους. Όλα με ειδεχθείς φονιάδες (ηθικούς αυτουργούς) Καραμαλήδες, Μητσοτάκηδες, Τσιπραίους και λοιπά λαμπρά στολίδια της ξένης εξάρτησης. Όχι, δεν φταίνε όλοι αυτοί στην Γκραικυλία και όπου γης πίνοντας με το μπουρί το αίμα των όχλων-λαών!! Την δουλειά τους κάνουνε και πληρώνονται αδρά για αυτό ως πιστοί πράκτορες του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Δ’ Γερμανικού Ράιχ!

Ο όχλος τί κάνει είναι το μέγα, το κρίσιμο θέμα! Ως πότε θα «τρώει την μανίτα», που λέει το ρεμπέτικο και θα κατεβάζει αμάσητο δηλητηριασμένο τυράκι κάνοντας ότι δεν βλέπει την φάκα, την διαχρονική γκιλοτίνα, που τον δένουν πάνω της με ατσάλινα δεσμά μέχρι να του πάρουν το κεφάλι του! Διαχρονικό έγκλημα! Δεν μπορεί η γκιλοτίνα να είναι αμφίπλευρη, διπλής χρήσεως. Η θα την δουλεύει το Κεφάλαιο ή ο όχλος-λαός! Για τους φρικτούς φόνους των Τεμπών και την προκλητική συγκάλυψη των προφανέστατων ενόχων του έγινε στο Κυνοβούλιο μια άθλια στημένη κακόγουστη θεατρική παράσταση, που σε οποιοδήποτε θέατρο θα σφυρίζονταν είτε δεν θα πατούσε άνθρωπος. Αλλά  πρόκειται για 57 νεκρούς και το εγχώριο άθλιο ξενόδουλο σύστημα έδωσε αύτανδρο ρεσιτάλ αναλγησίας, χυδαιότητας και πολιτικού αμοραλισμού. Με την απόλυτη συνενοχή σας. Για να μην τους παίρνετε με τις μεγάλες πέτρες, για να τους ψηφίζετε δεκαετίες, σημαίνει ότι δεν βαρεθήκατε το ίδιο δολοφονικό παραμύθι:

Η κυβέρνηση (τα γιουσουφάκια θαλαμοφύλακες των ξένων επιβητόρων) διαπράττει συνειδητά έγκλημα, παράδειγμα την δολοφονία αθώων στα Τέμπη με ηθικό αυτουργό τον Κούλη και την πολιτική συμμορία του. Αρχίζουν τα πετσωμένα βοθροκάναλα, τα ποικιλόχρωμα κομματόσκυλα, οι ανειδίκευτοι ειδικοί, οι ξεπουλημένοι δημοσκόποι, οι κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφοι κι άλλα σάπια φρούτα του κοινωνικού (λέγε με αγέλη) μπαξέ να παπαρολογούν: Θα χυθεί ή όχι άπλετο φως για να μείνει σκοτάδι μαύρο; Θα φτάσει η όχι το μαχαίρι στο κόκκαλο για να χρησιμοποιηθεί και στο επόμενο έγκλημα; Καθένας το μακρύ και το κοντό του  επί παντός επιστητού εκτός από τον συγκεκριμένο φόνο και τους δολοφόνους. Μετά τον σκόπιμο ντόρο γίνεται για τα μάτια του κοσμάκη μια εξεταστική επιτροπή στο Κυνοβούλιο! Άλλη στημένη παπάρα! Θ’ ανακρίνουν, θα συγκαλύψουν καθένας εφ’ ώ ετάχθη (κυβέρνηση κι αντιπολίτευση) πετώντας την μπάλα στην εξέδρα, θα βριστούν για το θεαθήναι, να τσιμπήσει και να έχει θέμα συζήτησης ο όχλος, θα διαγκωνιστούν  ποιος θα ξεφουρνίσει την πιο μεγάλη μαλακία, συγνώμη επική ατάκα, θα συντάξουν τ’ ανάλογα πορίσματα (Του μπάρμπα μου του ψεύτη!) και μετά θα πάρει αμπάριζα το Κυνοβούλιο εν πλήρη ολομελεία πολιτικών κοπρόσκυλων. Πρόταση Μομφής λέγεται το επόμενο και εκ προοιμίου φτιαχτό καραγκιοζιλίκι.

Τώρα είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα! Κάτσε καλά! Μιλάνε οι πολιτικοί αρχηγοί, που όλους ανεξαιρέτως τους κρατάνε από τα @ρχίδι@ οι ξένοι επιβήτορες της Γκραικυλίας και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο λένε βαρύγδουπα αυτά, που θέλει να ακούσει το πόπολο για το κράτος δικαίου (έτσι λέγεται κατ’ ευφημισμόν στην Δύση ο απόλυτος φασισμός). Για να είναι πιστευτοί και να κάνουν λεζάντα στα βοθροκάναλα δημιουργούν εντάσεις για ψύλλου πήδημα. Όχι για το επίμαχο θέμα, λόγου χάρη για το φρικτό έγκλημα των Τεμπών, αλλά για το ποιοι πήγαν και είδαν στο σπίτι του τον Μαρινάκη και ποιον από όλους τους Μαρινάκηδες, ποια βοθροκάναλα έκαναν μέτωπο κατά της κυβέρνησης (μη ξεχνάτε, κατ’ ευφημισμόν, θαλαμοφυλάκιο, η σωστή λέξη) με τί ανταλλάγματα; Υπήρχε ή όχι συνεννόηση στην εκπόνηση του σενάριου του έωλου έργου: Πρόταση Μομφής; Ποιοι κρύβουν τάχα την ταμπακιέρα κάτω από το χαλάκι της ηλιθιότητας του όχλου; Αφού τα πούνε δήθεν χοντρά για όλα εκτός από τον φόνο και εκτονωθούν αμφότεροι, και ο όχλος και τα ποικίλα κομματόσκυλα, έρχεται η ώρα της στημένης, μετρημένα κουκιά, ψηφοφορίας στο Κυνοβούλιο! Απορρίπτεται μετά πολλών επαίνων η Μομφή, παίρνει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης (που την έχει πριν καν γίνουν εκλογές από τα ξένα της αφεντικά και για όσο χρόνο αυτά ορίζουν) για να κάνει τις επόμενες δολοφονίες.

Ποιος έχασε την τσίπα και την ντροπή για να την βρούνε αυτοί; Και γιατί άλλωστε; Αφού θα τους ξαναψηφίσετε, αφού σας αξίζουν, είναι ο μέσος εσείς-που έλεγε ο Κλυνν…

Σε τέτοιο τοξικό και όχι ταξικό, κλίμα χωρίς τσίπα και ντροπή, καθένας με τον ρόλο, που του αναθέτει ο ξένος επιβήτορας Γκραικυλίας, ζητάτε κι εσείς οι πιο ψαγμένοι να μη γελάνε ξεδιάντροπα κατά την διάρκεια της συζήτησης ή τουλάχιστον να μην τους πιάνει ο φακός! Τί θέλετε; Να κλαίνε γοερά; Τα δικά τους παιδιά σκοτώσανε; Είναι αλήθεια ότι συχνά χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, αλλά αυτά είναι στην πρώτη πράξη της φαρσοκωμωδίας, όταν «τραβάνε» οι κάμερες των βοθροκάναλων! Να μη χειροκροτάνε μανιασμένα το παιδί τους, της γνωστής οικογενείας καραμαν-αλή, που δήλωνε λίγες μέρες πριν από το έγκλημα Τεμπών ότι είναι ντροπή να αμφιβάλλουμε για την ασφάλεια τρένων; Για ένα ανθρώπινο λάθος να μη δείξουν αλληλεγγύη προς τον ηθικό αυτουργό και μάλιστα εμπράκτως; Να μην έχουν καλυμμένο τον πισινό για ενδεχόμενα δικά τους μελλοντικά εγκλήματα; Ο Κούλης πήγε στα ελικόπτερα κι όχι στην συζήτηση του πρίσματος; Έχουν οι νεκροί μίζες, συγνώμη, ανάπτυξη και κράτος δικαίου; Έγινε ψηφοφορία στο Κυνοβούλιο, μίλησε ο όχλος δια των προαγωγών του και πάμε για άλλα (πάσης φύσεως) εγκλήματα! Τα οποία θα καλυφτούν, θα σκεπαστούν με τον ίδιο… πατροπαράδοτο τρόπο του (φασιστικού) κράτους δικαίου για να δοθούν οι θύτες τους άσπιλες και αγνές περιστέρες και πάλι στην κοινωνία (αγέλη λυσσασμένων λύκων)!

Ενώ αν υπήρχε θανατική ποινή με απόλυτα συνοπτικές διαδικασίες για όλα τα εγκλήματα από το 1974 έως σήμερα, αν εκτελούνταν για παραδειγματισμό στο Σύνταγμα οι φονιάδες (ως ηθικοί αυτουργοί) πολιτικοί και δεν θα είχαμε στημένα και κακόγουστα θεατρικά σκουπίδια και θα αποδίδονταν αληθινή λαϊκή δικαιοσύνη. Και το πιο καίριο, ουδείς θα τολμούσε να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ούτε θα έτρωγε ο όχλος  πράσινο χαβιάρι-πάλι αναφορά στο πάνσοφο και άκρως πολιτικό ρεμπέτικο τραγούδι-γιατί θα ήταν ταξικά αγωνιζόμενος λαός. Επομένως, όπερ έδει δείξαι! Λάσπη η δουλειά μας-που έλεγαν αποδοκιμαστικά οι γιαγιάδες μας! Αν ήταν μαχητής ταξικός λαός, θα έκανε αμέσως Επανάσταση, θα έδιωχνε πρώτα απ’ όλα τα ξένα αφεντικά, θα εκτελούσε όλα  τα βαποράκια τους, δεν θα ήταν αποικία Γκραικυλία αλλά ελεύθερη και ανεξάρτητη, για πρώτη φορά στην παγκόσμια Ιστορία, Ελλάδα! Δια της εις άτοπον απαγωγής πάει να πει: Σκάσε και σκάβε ηλίθιε, διεφθαρμένε και δια της οθόνης ψεκασμένε όχλε υπηρετώντας πιστά τον πανάθλιο Καπιταλισμό γιατί αυτόν ψηφίζεις και σου ταιριάζει φούστα μπλούζα (μοντελάκι σωστό σε κάνει!). Μέχρι να έρθει και η δική σου σειρά να σε καταστρέψει, να σε σκοτώσει μαζί και την ανθρώπινη φωλιά στην Γη. Εφόσον αρνείσαι εσύ να προλάβεις και να τον δολοφονήσεις πριν από την μεγάλη καταστροφή. Με λόγια απλά, το μέγα διακύβευμα είναι: Ποιος θα προλάβει να χρησιμοποιήσει την λυτρωτική γκιλοτίνα; Κατά τα φαινόμενα ο άθλιος Καπιταλισμός. Μέχρι να τους αρπάξει αμφότερους η Μάνα Φύση, να τους δέσει μια δια παντός στο κρεβάτι της και να λύσει το σχοινί για να φέρει την νέα ζωή στον πλανήτη…