Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Τί γίνεται παλικάρια της φακής, ειδικοί πολεμολόγοι και άλλα ψώνια, που παρελαύνετε στα βοθροκάναλα; Πότε θα λάβει σάρκα και οστά η απάντηση του Ιράν (πού κατάντησε η ιστορική κοιτίδα πολιτισμού Περσία!) στους δολοφόνους Εβραίους για την εκτέλεση του Χανίγια; Τί λένε οι γεωπολιτικές χαρτορίχτρες σας και τα σβησμένα άστρα της τηλεοπτικής μαζικής βλακείας; Καλοστημένη, πλην κακόγουστη και άκρως επικίνδυνη, εννοείται μεσο-μακροπρόθεσμα, χολιγουντιανή παράσταση. Θαρρείτε ότι ο πατέρας πάντων Πόλεμος μπορεί να γίνει σαπουνόπερα  για κρατική τρομοκρατία του όχλου; Για πόσες φορές; Μέχρι το μοιραίο λάθος; Ξεχνάτε τον μύθο του βοσκού και του λύκου; Όχι,  δεν τον λησμονούν οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι και οι δολοφόνοι των Παλαιστινίων Εβραίοι! Όχι, κατηγορηματικά! Επενδύουν, όμως, τις άκρως κερδοφόρες… δουλίτσες τους και σε τέτοιες καταστάσεις, μαζί με τις άλλες του κόσμου μεγάλες (νυν και τέως) δυνάμεις. Όλοι σαν τις ύαινες και τα όρνια εκστασιάζονται και ορμάνε μόλις μυρίσουν ψοφίμι! Έτσι έχει καταντήσει σύμπας ο ντουνιάς με τον παγκόσμιο όχλο σε παρατεταμένο, ανεξύπνητο ταξικό κώμα και αν δεν ξυπνήσει, ο αιμοβόρος Καπιταλισμός θα εκτελέσει αργά ή γρήγορα, πολύ γοργά με την ιλιγγιώδη ταχύτητα, που δίνει η τεχνολογία, χρέη νεκροθάφτη όλου του πολιτισμού στην παρούσα ιστορική φάση.

Τί να γράψει κανείς, τί να σχολιάσει για τα διαρκώς αιματηρά μονότονα συμβαίνοντα στην Μέση Ανατολή; Αληθινά, ουδέν καινούριο! Χρόνια τώρα τα γράφει και τα λέει, και δυστυχώς ή ευτυχώς πέφτει τραγικά πάντα μέσα, η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα. Ή για να κλέψουμε τον μέγιστο ποιητή του 20ού αιώνα, μπας και προσελκύσουμε, δηλαδή, και το ενδιαφέρον κάποιου αναγνώστη:

«Αυτά που έρχονται κανείς εύκολα τα εικάζει·

είναι τα χθεσινά τα βαρετά εκείνα.

Και καταντά το αύριο πια σαν αύριο να μη μοιάζει».

                                                   Ηλίας Μακρής από την “Καθημερινή”.

 Για συστηματικά δύσπιστους, για τους λόγου το αληθές ας ανατρέξουν για παράδειγμα, ας διαβάσουν τουλάχιστον στο αρχείο της Ιστοσελίδας το άρθρο: 5.000 νεκρά παιδιά, (18 Νοεμβρίου 2023). Λόγω επικαιρότητας και πρωτίστως επειδή δεν τρώμε σανό και ιμπεριαλιστικό κουτόχορτο, αναγκαζόμαστε να επανερχόμαστε διανθίζοντας τα γραπτά μας με επιπρόσθετα αιρετικά για τους βολεμένους και τα πιόνια του άθλιου Κεφαλαίου στοιχεία. Για να βάζουμε στην θέση τους και τους ηλίθιους (όταν δεν είναι πράκτορες) στρατιωτικούς ειδικούς και άλλα ψώνια, που λυμαίνονται τα βοθροκάναλα. Μπας και ξυπνήσει κανένας και καταλάβει πόσο καλά στημένο είναι το κόλπο!

Όσοι νεκροί και να υπάρξουν, δεν σταματάει το άθλιο προβοκατόρικο στρατιωτικό και κοινωνικό, εξοντωτικό για Παλαιστίνιους, παίγνιο, αδιάφορο αν το συνειδητοποιούν οι ίδιοι και εν γένει οι Άραβες, πόσο λειτουργούν αποτελεσματικά ως πράκτορες των Αμερικάνων και Εβραίων: Από την μια στρακαστρούκες στον γάμο του Καραγκιόζη,ρουκέτες και άλλα απαρχαιωμένα εργαλεία (δεν τα λες πλέον όπλα με την σύγχρονη τεχνολογία) και από την άλλη πανίσχυρη (και πυρηνική) φονική μηχανή! Δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι και λοιποί Άραβες νεκροί και ανυπολόγιστες χιλιάδες σακατεμένοι πάντα και συγκριτικά με την κάθε φορά μια χούφτα Εβραίων θυμάτων. Ως πότε το αληθινό ολοκαύτωμα; Οι Παλαιστίνιοι και λοιποί Άραβες θα παίζουν εσαεί το δολοφονικό παιχνίδι του Ισραήλ; Επαναλαμβάνουμε: Το συνειδητοποιούν ή όχι! Και στις δυο περιπτώσεις αφενός η επανάληψη των… συμπτώσεων αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για τέτοιες και αφενός δείχνει πόσο καλοί και αποτελεσματικοί εκόντες ή άκοντες πράκτορες των Αμερικάνων και των Εβραίων είναι, λειτουργούν  οι σε αυτές εμπλεκόμενοι! Αναγκαία διευκρίνιση, την κάνουμε εσαεί: Αφορά, μιλάμε για τις ηγεσίες και την συνενοχή των όχλων.

                                        Γιάννης Δερμεντζόγλου από τον “Ελεύθερο Τύπο”.

Όσο πιο αιματηρά γεγονότα, τόσο πιο χειρότερο των ισοζύγιο των θυμάτων για τους Παλαιστίνιους και εν γένει Άραβες. Τραγικά φυσικό όταν πολεμάς σιδερόφρακτη (και πυρηνική) μηχανή με σφεντόνες έχοντας μάλιστα και την εξίσου στημένη, φτιαγμένη κατακραυγή του τρομοκράτη από τον μαστουρωμένο, ψεκασμένο στα βοθροκάναλα ηλίθιο Δυτικό όχλο! Οι δολοφόνοι Εβραίοι έχουν δικαίωμα να προστατεύονται (να βομβαρδίζουν σχολεία!) ενώ οι Παλαιστίνιοι, που αιμορραγούν χωρίς πατρίδα, που τους σκοτώνει μαζικά το Ισραήλ, θεωρούνται τρομοκράτες! Για πάρτε το ισοζύγιο θυμάτων με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, την γεωπολιτική προβοκάτσια της Χαμάς του περασμένου Οκτωβρίου: Ακόμα και οι πηγές του Ισραήλ μιλάνε για 1.400 νεκρούς και καμιά διακοσαριά ομήρους. Από την άλλη πλευρά έχουμε επίσημα περίπου 45.000 νεκρούς (χιλιάδες παιδιά, ολόκληρες οικογένειες) και σχεδόν 100.000 σακατεμένους, συν όλος ο πληθυσμός της Γάζας χωρίς νερό, τρόφιμα και φάρμακα. Ακόμα ένας απολογισμός φρίκης πλήρως ασύμφορος για τους Παλαιστίνιους! Και μην πιστεύετε ότι είναι μόνο 45.000 οι νεκροί στην Γάζα, όσο η γενοκτονία των Παλαιστινίων συνεχίζεται από τους δολοφόνους Εβραίους υπό την ομπρέλα και ηθική αυτουργία των Αμερικάνων, θα μιλάμε πολύ σύντομα για πάνω από 100.000. Καθημερινά πεθαίνει ήδη άγνωστος αριθμός σακατευμένων!

 Τί άλλα… πειστήρια χρειάζονται για να παραδεχτούν και οι πιο άσχετοι, πόσο εύστοχο και… προφητικό ήταν το εν λόγω άρθρο μας ότι ο Χανίγια λειτούργησε ως πράκτορας των συμφερόντων του Ισραήλ, ανεξάρτητα το πόσο το συνειδητοποιούσε ή όχι; Και το χείριστο για τον ίδιο είναι ότι το πλήρωσε με την ζωή του. Θα πείτε, είναι διαφορετική ιδεολογία, πρόκειται για άλλη νοοτροπία, μάρτυρες-ήρωες του Ισλάμ και τα συναφή. Αυτό ακριβώς λέμε και εμείς.  Η γεωπολιτική και ο πόλεμος υπακούσουν, όμως, σε δικές τους παραμέτρους και αρχές. Βλέπετε πώς τα φέρνουν τα πράγματα; Οι Εβραίοι αξιοποιούνε στο έπακρο όλα αυτά. Χρησιμοποιούνε τις «ρουκέτες» και τις άλλες «στρακαστρούκες» για να σπέρνουν πτώματα Παλαιστινίων και ερείπια. Και όταν κλείνει ή νομίζουν ότι κλείνει ο εκάστοτε τρέχων κύκλος, βάζουν οι ίδιοι την τελεία και παύλα δολοφονώντας τους αρχηγούς του αντιπάλου, που τους θεωρούν έτσι κι αλλιώς αναλώσιμους, αλλά και πλέον άχρηστους για τα τρέχοντα συμφέροντά τους. Πάνε για νέα κόλπα! Θέλετε κι άλλα; Σινουάρ ο νέος αρχηγός της Χαμάς θεωρούμενος εγκέφαλος της 7 Οκτωβρίου. Το 2011 ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου απελευθέρωσε τον ισοβίτη Σινουάρ από τις φυλακές του Ισραήλ, έναν από τους 1027 Παλαιστινίους, που αντάλλαξε με αιχμάλωτο, ισραηλινό δεκανέα Σαλίντ, που είχε απαχθεί το 2006!  Για να δούμε προσεχώς το νέο Εβραϊκό ιμπεριαλιστικό παίγνιο!

                     Β. Παπαβασιλείου από την “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Σκόπιμα αφήνουμε… αδιάβαστο το επίμαχο κεφάλαιο, ωστόσο  πολύ επίκαιρο και άκρως ενδιαφέρον λόγω αμερικανικών εκλογών: Το Αμερικάνικο Κεφάλαιο διαφεντεύει το Εβραϊκό και κατ’ επέκταση και το κράτος φονιά Ισραήλ ή το ανάποδο; Αμφότερα, φούστα μπλούζα, πίνουν το αίμα λαών (διάβασε συνένοχων κοιμισμένων όχλων) στο βωμό του μέγιστου κέρδους και ετοιμάζουν τον τάφο της ανθρωπότητας. Όσο οι Παλαιστίνιοι και λοιποί Άραβες τσιμπάνε σαν ψάρια και παίζουν το ρόλο του θύματος στο αιματηρό παιχνίδι της Μέσης Ανατολής, τόσο θα πραγματώνεται ο στόχος του Ισραήλ, βήμα-βήμα, με τέμπο μακροπρόθεσμο: Το διώξιμο και η εξόντωση όλων των Παλαιστινίων από την πατρίδα τους και η κατάκτηση ολόκληρης της περιοχής από τους Εβραίους. Έτσι θέλουν να… λύσουν το Παλαιστινιακό, να το πνίξουν στο αίμα! Πολύ περισσότερο, που οι αντίπαλοι τους διευκολύνουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Λες και είναι οι καλύτεροι φίλοι τους και οι πιο έμπιστοι συνεργάτες. Έχουν, άλλωστε, συγγενείς  καταβολές και θρησκευτικές ομοιότητες. Έτσι όπως εξελίσσεται το δράμα δεκαετίες τώρα, μοιάζουν με υστερικές μάνα και κόρες (η πρώτη πονηρή, κωλοπετσωμένη και στημένη έχοντας σύμμαχο την μια θυγατέρα απέναντι στην άλλη, που είναι αφελής, ανόητη και για τα πανηγύρια) να μαλλιοτραβιούνται για τα αυτονόητα.

                        John Antono από την “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Και αυτό το έχει αναλύσει δεκαετίες τώρα η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα. Πρόκειται για λαό και εκδικητική, δολοφονική, μίζερη, απάνθρωπη θρησκεία, που ταλαιπωρεί και βασανίζει, η ίδια και οι κόρες της με τα πάμπολλα εξώγαμά τους,  για πάνω από 4.000 χρόνια την λεγόμενη Δύση. Ο Εβραϊσμός, μάνα θρησκεία της φρίκης και της τιμωρίας με τις κόρες, Χριστιανισμό και  Μουσουλμανισμό, που όλες έχουν δεκάδες εξώγαμα (τις λένε αιρέσεις). Τί περιμένετε, δηλαδή, από ένα τέτοιο θρησκευτικό, κοινωνικό σύστημα του εκδικητή και δολοφόνου θεού από τους πιστούς του στον τομέα της νοοτροπίας, του πολιτισμού και συμπεριφοράς σε όλα τα επίπεδα; Κάτι άλλο από Ιερούς Πολέμους, Σταυροφορίες, Τζιχάντ, Παγκοσμίους Πολέμους δεκάδων εκατομμυρίων νεκρών, εξόντωση των ιθαγενών φυλών στην Αμερικανική και Αυστραλιανή ήπειρο για να κλέψουν την γη τους, Χιροσίμες και Ναγκασάκι; Φρικτή, ατέρμονη, πολύτροπη σύγκρουση της Μάνας του Πολιτισμού Ανατολής με την βάρβαρη Δύση, που συνεχίζεται μέχρι την ολοκληρωτική εξαφάνιση. Και για να προλάβουμε κάποιους, που δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να μάθουν ή το παίζουν… ειδικοί, επισημαίνουμε ότι η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα πάλαι ποτέ έχει απαντήσει και σε αυτό το θέμα: Ο μουσουλμανισμός, οι τζιχάντ, οι όποιες σφαγές με γιαταγάνια, οι σκοταδισμοί της μπούρκας  δεν έχουν ανατολική προέλευση, είναι μόνο παιδιά της βάρβαρης Δύσης δια της αποικιοκρατίας! Άλλο αιματηρό, πολιτιστικό … επίτευγμα της εν λόγω μάνας, με τις κόρες και τα εξώγαμα! Ανατολή είναι η Περσία και Δύση, έστω και εξ αγχιστείας, το Ιράν, για να πούμε ένα παράδειγμα!

Ανατολή είναι η Κίνα, η Ινδία, ο Βουδισμός, ο Κομφούκιος και συναφείς θρησκείες, που δεν συμμεριζόμαστε (είμαστε άθεοι και αν μας βάζανε πιστόλι στον κρόταφο να διαλέξουμε θεό, θα λέγαμε: Αφροδίτη, Διόνυσο, Απόλλωνα και Άρη), έχουν βαθειά φιλοσοφική και ανθρωπιστική διάσταση. Μια και το έφερε η κουβέντα για Κίνα, Ινδία και λοιπά. Δεν στερούνται μεγάλων ευθυνών, δεν είναι αμέτοχες και αθώες για το κατάντημα της Γης! Η νοοτροπία του Πεκίνου έγκειται στο ότι είμαι ανερχόμενη δύναμη, αδιαμφισβήτητα ο επόμενος πλανητάρχης, προφανέστατα οι Η.Π.Α. και λοιποί δυτικοί κολαούζοι (Δ’ Γερμανικό Ράιχ και άλλα μπάζα) καταρρέουν παταγωδώς, δεν έχω από το να περιμένω το σάπιο μήλο να πέσει από το δέντρο. Γιατί να εμπλακώ πολεμικά σε πονεμένα σημεία του πλανήτη, για παράδειγμα στην Μέση Ανατολή; Πέρα για πέρα λάθος η κινέζικη γεωπολιτική. Η υπερδύναμη δεν είναι μόνο στα χαρτιά. Η τεχνολογική, οικονομική και όποια άλλη κατά κράτος υπεροχή της είναι τελικά μικρής έως ελάχιστης αξίας κι επίδρασης, αν δεν έχει το μέγιστο στρατιωτικό, κυριαρχικό, διαιτητικό, κανονιστικό αντίκρισμα στην παγκόσμια σκακιέρα, σε κάθε γεωπολιτικό γεγονός.

                                        Γιάννης Δερμεντζόγλου από τον “Ελεύθερο Τύπο”.

Μελετήστε την ιστορία μεγάλων του κόσμου-και της Κινέζικης- αυτοκρατοριών!  Με την νεώτερη παράμετρο ότι τώρα πια ο Καπιταλισμός και ο Ιμπεριαλισμός μετέτρεψαν τον κόσμο σε Μεγάλο Χωριό να τον στύβουν πιο εύκολα για το μέγιστο κέρδος και να τον ελέγχουν απόλυτα, να κάνουν τους λαούς όχλους. Ίσα-ίσα, αυτό το τελευταίο προσδίδει μεγίστη αρμοδιότητα, αναγκαιότητα στην οξεία, καθοριστική και προϊούσα σαρωτική επέμβαση της Υπερδύναμης στην ανθρωπότητα. Αναμένοντας η Κίνα ως ανερχόμενη υπερδύναμη να πέσει σάπιο φρούτο από το δέντρο ο προκάτοχός της, με την ταχύτητα και την φορά της Ιστορίας και της Κοινωνίας, κινδυνεύει να μη βρει καν το δέντρο, να έχει καταστραφεί στην αλλαγή σκυτάλης! Θυμηθείτε τον εβραϊκό μύθο του Σαμψών, αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων! Μεγίστη μαλακία κάνει η Κίνα με το να παραμονεύει, να περιμένει την κατάλληλη στιγμή, να την φέρει το κύμα στον αφρό της παγκόσμιας εξουσίας. Μπορεί να μην υπάρχει τότε θάλασσα! Να βράσει από την εγκληματική στάση όλων προς την Φύση! Μα να προκληθεί παγκόσμιος πόλεμος, κατά πάσαν πιθανότητα πυρηνικός; Ε, και, από πότε ο όποιος παγκόσμιος αυτοκράτορας έχει συναισθηματικές αναστολές; Τα λέει απλά, ωμά, κυνικά, αλλά πάντα… προφητικά η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα!

Ποια παραδειγματική τιμωρία του Ισραήλ και των δολοφόνων Εβραίων ονειρεύονται οι Παλαιστίνιοι, οι Άραβες και διάφοροι ειδικοί της πυρκαγιάς για να έχουνε να λένε και να βγάζουν μεροκάματο στα βοθροκάναλα; Πώς θα γίνει αυτό και από ποιον; Με τις πορδές βάφονται αυγά; Το Ιράν, το όποιον Ιράν, όποια χώρα θελήσει να συγκρουστεί με το Ισραήλ, να κάνει κανονικό πόλεμο, όχι ρουκέτες και «ντρόουν». Άλλη μαλακία  τα «ντρόουν», νομίζουν ότι με αυτά θα κερδίσουν πολέμους, τόσο ηλίθιοι είναι ή τον παριστάνουν! Το Ισραήλ είναι πάνοπλος αστακός με πυρηνικά όπλα και κυρίως σέρνει την πολεμική ασπίδα-δύναμη των Η.Π.Α. με χιλιάδες πυρηνικές κεφαλές. Μια απειλή εκτόξευσε το Ιράν και μαζεύτηκε στην Μεσόγειο ο αμερικανικός στόλος και βεβαίως ενεργοποιήθηκαν και οι πυρηνικές αμερικανικές βάσεις στην περιοχή, και η Σούδα. Φαντασθείτε να ξεσπάσει… τιμωρία, τί κόλαση έχει να γίνει! Άλλο φρικτό ζήτημα η συμμετοχή της αποικίας Γκραικυλία με κάθε ευκαιρία στην πολεμική μηχανή των Ιμπεριαλιστών Αμερικάνων κι Εβραίων! Να τελειώνουμε το παραμύθι ηλίθιοι ειδικοί, στρατόκαβλοι, στρατοκράτες και λοιποί: Η σκληρή τιμωρία του Ισραήλ προϋποθέτει παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο!! Όχι ότι μας πειράζει! Αμάν και πότε, να ξεβρωμίσει η Γη από τον άνθρωπο!! Για αυτό σας λέμε, η Κίνα το κωλοβαράει στα γεωπολιτικά και δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο για να το διαφεντεύσει!

————-

 Υ. Γ. Και για να μην ξεχνιόμαστε, τί εξυπηρετούν οι πόλεμοι και κυρίως ποιον βολεύουν οι απειλές αντιποίνων στους Εβραίους από τραγικούς εραστές της «στρακαστρούκας» και της κατ’ επάγγελμα αυτοθυματοποίησης: Με την ευκαιρία τής απειλής του Ιράν είδατε τί όμορφο οικονομικό παίγνιο στήθηκε στου κόσμου τα χρηματιστήρια; «Αφού βρήκαμε παπά, να μην θάψουμε καμιά δεκαριά»; Όχι χοντρά πράγματα! Έτσι, ν’ ανοίξει η όρεξη! Μέσα σε 6 ώρες μόνο 700-800 δισεκατομμύρια ευρώ και δολάρια άλλαξαν χέρια και τσέπες!! Τίμια πράγματα, νοικοκυρεμένα! Είναι ο Καπιταλισμός, που θα σε θάψει, ηλίθιε!