ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Ποιος είναι τελικά πιο μεγάλος φασίστας; Η Μαρίν Λεπέν, που δεν κρύβει την πολιτική της ταυτότητα ή η συμμορία Μακρόν, Μελανσόν και άλλων φασουλήδων, που με ωμό, πλην νομιμοφανές πραξικόπημα, με καραμπινάτη καλπονοθεία πήραν, έκλεψαν, για να κυριολεκτούμε, την πρώτη θέση στις βουλευτικές εκλογές στην Γαλλία; Φυσικά, όλοι αυτοί, μηδενός εξαιρουμένου(ης), είναι, λειτουργούν  ως πράκτορες του Κεφαλαίου και του Ιμπεριαλισμού, γιουσουφάκια των φονιάδων των  λαών Αμερικάνων! Πανηγυρίζουν οι άθλιοι στο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ε.Ε. και εν γένει στην Δύση, που τάχα δεν πέρασε ο φασισμός, που ωστόσο θριαμβεύει παντού. Και δεν λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή. Το πειραματόζωο, η αποικία Γκραικυλία είναι έτσι κι αλλιώς πάντα με τους νικητές, μέχρι τελικής ήττας!! Άρχισαν κιόλας να ονειρεύονται γαλλικά πρότυπα για το εγχώριο παραμύθι της κεντροαριστεράς. Να μιμηθούν τους Γάλλους και να κάνουν το δικό τους συνοθύλευμα. Μέχρι ο άνευ Τσίπ(ρ)ας πρώην θαλαμοφύλακας ξύπνησε αιφνιδίως και την είδε… Μελανσόν! Ήρθαν δεύτεροι οι Γάλλοι! Ξεχάσατε κιόλας τέτοιες μέρες, πριν λίγα χρόνια, την τελευταία εγχώρια μεγάλη λαϊκή νίκη, το ΟΧΙ στο περίφημο δημοψήφισμα, που μια άλλη ξενόδουλη συμμορία, πάλι με τον φερετζέ της «αριστεράς»  το μετάτρεψε εν μια νυκτί σε ΝΑΙ με ακόμα τρία Μνημόνια για φέρετρο! Ακόμα πληρώνουμε και δυστυχούμε!

Πρέπει πάρα πολύ να ψάξετε στα βοθροκάναλα για να βρείτε, από την πρώτη ώρα, που ανακοινώθηκαν τ’ αποτελέσματα, τους ψήφους, που πήραν οι τρεις συμμετέχουσες δυνάμεις στον δεύτερο γύρο των Γαλλικών εκλογών. Μόνο διατυμπανίζουν σε όλες τις αποχρώσεις, χαίρονται με προφανή υποκρισία για την κάλπικη κατανομή των εδρών. Δεν δίνουν στην δημοσιότητα τις ψήφους για να κρύψουν την εκλογική απάτη και να μη φανεί ευρύτατα στο πόπολο ότι η Μαρίν Λεπέν είναι αληθινή νικήτρια των πρόσφατων εκλογών! Σαρωτικός θρίαμβος!! Πάνω από ΤΡΙΑ εκατομμύρια ψήφοι διαφορά, αλλά βγήκε μόλις τρίτη και καταϊδρωμένη με το καλπονοθευτικό σύστημα. Να χαίρεστε τα εκλογικά συστήματα, Καπιταλιστές, που τα απολαμβάνετε αναμφίβολα, όσο ο παγκόσμιος όχλος έχει παρατεταμένο ταξικό κώμα! Επική ανατροπή της αριστεράς κι άλλες μπούρδες τού σερβίρετε και αυτός τις κατεβάζει αμάσητα, βγάζει στεναγμό ανακούφισης, από το πουθενά αποκτά και δημοκρατικό άλλοθι, όταν στην καθημερινή του ζωή μεταλλάσσεται ολοένα σε πιο φανατικό φασίστα! Ούτε, βέβαια, ισχύουν οι έωλες μαλακίες για την θεαματική αύξηση της συμμετοχής, που δείχνει ότι όταν συσπειρώνεται ο κόσμος δίνει χαστούκι στον φασισμό! Πανηγυρικά αύξησε τις δυνάμεις της η Λεπέν και με την μεγαλύτερη συμμετοχή. Τους ακούς, όλους αυτούς τους μανδαρίνους του Καπιταλισμού, ιδιαίτερα αυτούς με τον ροζέ και πράσινο φερετζέ και θαρρείς ότι έγινε νέα γαλλική επανάσταση! Η κινητοποίηση του λαού (όχλου) έφερε την μεγάλη και απρόσμενη ανατροπή, έβγαλε κόκκινη κάρτα στην Λεπέν-κραυγάζουν χωρίς ίχνος πολιτικής ευαισθησίας και ωριμότητας. Φανταστείτε η Μαρίν Λεπέν να μην έπαινε τρία εκατομμύρια ψήφους παραπάνω, τί θα έλεγαν, πώς θα ασχημονούσαν!

                                              Του Γιάννη Δερμεντζόγλου από τον “Ελεύθερο Τύπο”.

Τα λέγαμε και στο στημένο Euro, που γίνεται αυτές τις μέρες στην Γαλλία. Το VAR είναι πρωτόλειο πείραμα τεχνητής νοημοσύνης στο ποδόσφαιρο με στόχο, όμως, την ευρύτατη κοινωνία. Να κάνουν τα αυτιά και τα μάτια του όχλου πουλάκια. Σε απόλυτη γεωμετρική πρόοδο το παμπάλαιο: Το έγραψε η εφημερίδα, άρα είναι αλήθεια, και το κατοπινό πιο ολέθριο: Το είπε η τηλεόραση άρα…, μεταλλάχτηκαν  στο δολοφονικό και πιθηκίσιο: Η τεχνολογία δεν κάνει ποτέ λάθος, οι άνθρωποι κάνουν πάμπολλα! Θέλετε τρανότερο παράδειγμα από τις Γαλλικές εκλογές και το VAR της πολιτικής. Ενίκησε ο συνασπισμός της Αριστεράς, πάει και τελείωσε, το είπε το σύστημα διεξαγωγής εκλογών. Το αποφάσισε η τεχνολογία! Τώρα, ποιος συνασπισμός και ποια αριστερά και πώς βγήκε πρώτος ενώ είναι δεύτερος και τρίτος σε απόλυτους ψήφους, συνιστά μέγα θαύμα καλπονοθείας και φασισμού!

Δεν αφιστάμεθα και από όσα είπαμε για τις πρόσφατες εκλογές στο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ (Ευρωεκλογές) και λοιπές αναμετρήσεις. Με την τεχνολογία όλες οι εκλογές είναι πια ή μπορούν να γίνουν στημένα παιχνίδια. Τα αποτελέσματα πάνε όλα σε ένα κεντρικό σύστημα διαδικτυακών υπολογιστών. Όποιος ελέγχει τον «server» στην κάθε εκλογική  φάση, θα βγάζει και τα αποτελέσματα, που θέλει! Πανεύκολες και παστρικές καλπονοθείες! Προπαντός αδιαμφισβήτητες από τον όχλο. Όχι όπως παλιά, στις αμερικανικές εκλογές, που ψήφισαν Αλ Γκορ αλλά το σύστημα έβγαλε με απάτες τον γιο Μπους! Ή η Χίλαρι Κλίντον, πήρε μυριάδες ψήφους παραπάνω αλλά στην καρέκλα κάθισε Τραμπ! Να μη ξεχάσουμε και  τα δικά μας, μέχρι τις 10 το βράδυ πανηγύριζαν της Ν.Δ. για θαλαμοφύλακα Κώτσο Καραμανλή και με τις κομπίνες βγήκε Σημίτης! Τώρα και μελλοντικά μόνο το μηχάνημα θα δίνει πάντα τα… σωστά αποτελέσματα και ουδείς θα έχει την παραμικρή ένσταση.

Ας γυρίσουμε, όμως, στους πουρκουάδες Γάλλους, που ψήφισαν μαζικά και φανατικά  Μαρίν Λεπέν αλλά είδαν το βράδυ την ψήφο τους ανάποδα! Τί θυμηθήκαμε τώρα… Ας το πούμε παρενθετικά για τους νεώτερους!  Όταν η αμερικανόθρεφτη κι αμερικανόβαλτη  Χούντα του Γ. Παπαδόπουλου (τ’ ακούς Δ. Κουτσούμπα;) έκανε τάχα δημοψήφισμα για το… νέο σύνταγμα, στην «Βραδυνή», ο Βασίλης Χριστοδούλου σκάρωσε την περίφημη, διαχρονική και προφητική γελοιογραφία, που δημοσιεύουμε, με τον δημοφιλή τότε Κρητικό λυράρη να μαντιναδολογεί:

«Μαθές δεν εματάγινε τέτοιο κουτί ρημάδι

ΟΧΙ να ρίχνης το πρωί να βγαίνη ΝΑΙ το βράδυ».

Αυτό ακριβώς: «Λεπέν να ρίχνεις το πρωί, να βγαίνει Μελανσόν το βράδυ»! Αλλά δεν πειράζει κανένα η καλπονοθεία και η φαλκίδευση της ψήφου του όχλου. Το φασιστικό κράτος δικαίου πάνω από όλα! Τώρα με τον ψηφιακό φασισμό και μεσαίωνα ποιος το πιάνει! Σήμερα το σενάριο της εξουσίας δεν προτιμά τους φασίστες, έχει άλλα σχέδια! Θα τους φέρει, όταν έρθει η ώρα, όταν το επιτάσσει το συμφέρον του Κεφαλαίου. Ιδού λοιπόν, τ’ αποτελέσματα, που πιστοποιούν τον θρίαμβο της Μαρίν Λεπέν, σημειώστε τα γιατί πουθενά στα βοθροκάναλα δεν θα τα βρείτε!! Κι εμείς… φτύσαμε αίμα να τα εντοπίσουμε σε γαλλική Ιστοσελίδα:

Εθνική Συσπείρωση (Λεπέν) 10,1 εκατομμύρια ψήφοι, 37,1%

 Νέο Λαϊκό Μέτωπο (Μελανσόν) 6,9 εκατομμύρια ψήφοι 25,8 %

Κόμμα Μακρόν 6,5 εκατομμύρια ψήφοι, 24,5%.

Ω του θαύματος ο πρώτος βγήκε τρίτος. Να χαίρεστε την δημοκρατία σας, σκουλήκια του Καπιταλισμού!  Το ζήτημα δεν είναι μόνο ότι εμείς δεν τρώμε ποτέ κουτόχορτο. Δεν μας αρέσει και να παραμυθιάζετε τον όχλο, ότι τάχα σας νοιάζει και πολύ να μην έρθει ο φασισμός, που τον υπηρετείτε πιστά και με φανατισμό εδώ και δεκαετίες σε όλες του τις εκδοχές. Δήθεν το μη χειρονομία βέλτιστον!  Η πανηλίθια… λογική του λιγότερα χειρότερου, που γίνεται στο τέλος χείριστο και ολέθριο για όποιον την ενστερνίζεται και δρα έτσι. Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα είναι πάντα ταξικά με το πιο επώδυνο, που κυοφορεί Επανάσταση, εκτός του ότι σας έχει και μια… πρόβλεψη: Μην θαρρείτε ότι όλες αυτές οι καλπονοθείες και τα αυγά του φιδιού, που επωάζετε στους κόρφους σας, με τον μαλακισμένο όχλο σε ανίατο ταξικό κώμα, δεν θα πληρωθούν και μάλιστα σχετικά σύντομα! Τηρουμένων συνθηκών κι ιστορικών αναλογιών θα πληρωθούν σκληρά και μάλιστα με πολύ αίμα! Ή ξεχάσατε τ’ άλλο στημένο παιχνίδι του Αμερικανικού και Εβραϊκού Κεφαλαίου με τον μπογιατζή Αδόλφο και τους πάνω από 70 εκατομμύρια νεκρούς; Σπειροειδείς κύκλους κάνει το χάος (και η ζωή)!

                    Σιγά μη σας φύγει κάνας πόντος από το καλσόν!!

Από πότε το λαϊκό κίνημα και η ταξική πάλη είναι εκλογικές και άλλες άπατες, καλπονοθείες και πρωτίστως τακτική Μαφίας; Όταν σας κλέβουν τις ψήφους, «αριστερά» κωθώνια, σκούζετε και κλαίτε σαν απλήρωτες πουτάνες, ενώ τώρα πανηγυρίζετε επειδή είσαστε μέρος ή θαρρείτε εαυτούς πρωταγωνιστές της καλπονοθευτικής απάτης, που έστησε στην Γαλλία ο Καπιταλισμός; Για σας η δημοκρατία είναι αλά καρτ; Αμοραλισμός, καιροσκοπισμός και στρουθοκαμηλισμός μαζί; Δεν θα σας πέσει πολύ βαριά στο στομάχι, δεν συνιστά χυδαία τερατογένεση, που πολύ σύντομα θα την βρείτε μπροστά σας; Ή νομίζετε ότι επειδή τάχα είσαστε νικητές, εντεύθεν το Κεφάλαιο θα σας… σέβεται και δεν θα σας κάνει εκλογικά πραξικοπήματα; Αυτά τα μεγάλα ιδανικά πρακτορεύετε στον όχλο; Την καλπονοθεία και την απάτη; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ΜΟΝΟ όταν έχουμε να κάνουμε Επανάσταση, που θα ορίσει το δικό της δίκαιο και όχι για να βολευτούν πρόσκαιρα μερικά ανθρωπάκια, κομματόσκυλα στο μαντρί του Καπιταλισμού!

Θα πείτε τώρα, μα είσαστε φασίστες εκεί στην «Μούσα», θέλατε Μαρίν Λεπέν; Μη μας πείτε και Τραμπ!  Επαναλαμβάνουμε για να μη ξεχνιόμαστε ποτέ: Είμαστε δια βίου Επαναστάτες, Κομμουνιστές, Μπολσεβίκοι! Δεν έχουμε πρόβλημα και με τον ίδιο τον διάβολο να συμμαχούμε, για να γίνει ζωή η Επανάσταση! Λενινιστική πολιτική μέθοδος! Τί στο διάβολο κάνετε μέχρι σήμερα, όλοι εσείς, ηλίθιοι, δήθεν δημοκράτες, για να μην βγει η Λεπέν, ο Τραμπ ή άλλος φασίστας; Ποια προβλήματα του εξαθλιωμένου και πάμπτωχου όχλου λύσατε για να μη λοξοκοιτάζει άκρα δεξιά; Μόνο όλοι αυνανίζεστε ομαδικώς από το πρωί ίσαμε το βράδυ σε οθόνη και εκτός από τον ψηφιακό, ανοίγετε τον δρόμο και στον σκληρό, τον παραδοσιακό φασισμό.  ΝΑΙ, εμείς θέλουμε να βγαίνουν Τραμπ, Λεπέν, ο κάθε Φίτσουλας, το οποιοδήποτε διαφαινόμενο διαλυτικό στοιχείο, που μπορεί αργά ή γρήγορα να είναι αρνητικό για το Κεφάλαιο, να βάλει μπουρλότο στον Καπιταλισμό. Αφού δεν ξυπνά ο όχλος, να γίνει μαχητής λαός και να φέρει ριζικές κοινωνικές ανατροπές, μόνο έτσι για την ώρα-δια της δημιουργικής καταστροφής-μπορεί να έρθει αναμπουμπούλα και ο ποθητός, ζωτικός παγκόσμιος πόλεμος, που μακάρι να είναι και πυρηνικός, να ξεβρωμίσει η Γη από τον άνθρωπο. Να γίνει η μεγίστη Επανάσταση και να βγει καινούρια ζωή!

Η Γαλλία εισέρχεται σε περιδίνηση. Αλήθεια, μπορεί να μην μείνει τίποτα όρθιο εκεί, πέτρα πάνω στην πέτρα στο άμεσο μέλλον; Όχι μόνο στην Γαλλία, αλλά σε ολάκερο τον πλανήτη! Το ιδανικό για τους ταξικούς μας αγώνες. Άντε και στα δικά μας! Τώρα σε παραμυθιάζουν ότι τάχα έφαγε πόρτα η δεξιά και ο φασισμός, που από χρόνια βασιλεύει στον πύργο του Άιφελ και σε κάθε χώρα, με την πιο ύπουλη, την μεταξωτή μορφή και τον ψηφιακό μεσαίωνα του μεταλλαγμένου πίθηκου. Α, να μην το ξεχάσουμε: Είμαστε οι τελευταίοι άνθρωποι και πολύ το χαιρόμαστε, συνάμα το υπηρετούμε καθημερινά, περήφανα και με συνέπεια!