ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΦΡΑΓΚΟΥ

ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΦΡΑΓΚΟΥ

Άρχισαν κιόλας τα φάλτσα όργανα με το καλημέρα στην ισχνότατη Κυνοβουλευτική Ομάδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ιλαροτραγωδία χωρίς εισιτήριο για να γελά κάθε πικραμένος, αν και όλοι θα έπρεπε να κλαίνε για το χυδαίο κατάντημα της εγχώριας πολιτικής σκηνής. Αλλά τί περιμένεις στην ξενομανή αποικία Γκραικυλία! Η πρώτη σύνοδος απέδειξε ότι δεν υπάρχει αισθητική, τσίπα, φιλότιμο, πολιτική μαγκιά σε αμφότερες τις όψεις του νομίσματος. Οπορτουνιστικές, ψοφοδεείς μαριονέτες και οι 44 βουλευτές και η αδελφούλα με το κασελάκι με τους γελοίους καιροσκόπους χειροκροτητές της, που έσπευσαν να πιάσουν στασίδι στα νέα κόλπα των φονιάδων των λαών Αμερικάνων. Όχι ότι υπήρχαν αυταπάτες, ιδιαίτερα οι δεύτεροι (ες) παίζουν το παιχνιδάκι, που τους ανάθεσαν τα ξένα αφεντικά. Αλλά να βλέπεις μπαρουτοκαπνισμένα παλιά στελέχη να κάθονται πειθήνια να ακούνε τον κατά το βλέμμα γελαδάρη (πώς είναι το θηλυκό;)  καταπατητή του κόμματος τους να ξεφουρνίζει (γλωσσικά αγχωμένος), μάλλον να διαβάζει πλημμελώς σαν αδιάβαστος (η) μαθητής (τρια) σκονάκι, που του πάσαραν, να τους κανοναρχεί με τις μπούρδες του και ουδείς είχε το θάρρος και τον πολιτικό ανδρισμό να σηκωθεί και να του πει: Τράβα πίσω στην Γκόλτμαν Σακς να πουλήσεις αριστερές ιδέες!

Παρένθεση, επειδή πήραμε υβριστικά ηλεκτρονικά μηνύματα για ομοφοβία και γιατί δεν μασάμε σαν ΣΥΡΙΖΑίοι βουλευτές. Εξηγήσαμε ή μάλλον επαναλάβαμε για τους πρόσφατους αναγνώστες τις θέσεις για την ομοφυλοφιλία. Το θέμα δεν είναι η φυσική-σεξουαλική ιδιορρυθμία, που έχει καθένας, αλλά το πώς την χρησιμοποιεί, αν την κάνει ροζ παντιέρα για πολιτική, οικονομική κι εν γένει καριέρα, αν εκμεταλλεύεται με αυτήν ανθρώπους και καταστάσεις για να ανέβει (ή και να κατέβει, σχετικά είναι όλα)! Η αδελφούλα με το κασελάκι  ξεσάλωσε από τις πρώτες ώρες, με την βοήθεια των βοθροκάναλων, που τον καθιέρωσαν με τον στανιό από το πουθενά. Το έχει ξεφτιλίσει σε χυδαιότητα, προκλητικότητα, ξεδιαντροπιά, όχι με ηθικολογικά (μακριά από μας τέτοια φασιστικά ξόανα!), αλλά μόνο με φυσικά και κοινωνικά κριτήρια αξιοπρέπειας, σεβασμού, αισθητικής, πολιτικής αντιπαράθεσης, ουσιαστικού ανθρωπισμού, ισορροπίας. Όπου βρεθεί, όπου σταθεί διαφημίζει τον κιναιδισμό ως διαβατήριο επιτυχίας, τεχνογνωσίας και σωτήριου πνεύματος και δράσης εκτελώντας τις εντολές των ξένων του αφεντικών.

Η σχετικότητα ισχύει παντού στο χάος, προφανέστατα και στην ομοφυλοφιλία. Ωμά και κυνικά, ως προς την διαιώνιση του είδους η ομοφυλοφιλία συνιστά στην παρούσα ιστορική και βιολογική φάση φυσική ανωμαλία, παρά φύση. Το ήξεραν και οι Αρχαίοι και έχει μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον πώς χειρίζονταν (πάντα κοινωνικά) την παιδεραστία, που ήταν με όλες τις καταχρήσεις της στοιχείο της διαπαιδαγώγησης των νέων. Βέβαια σε λίγα χρόνια τα παιδιά θα τα γεννάνε οι μηχανές σαν κοτόπουλα με τσιπάκι στον κλούβιο εγκέφαλο, αλλά αυτό είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο. Το έχει πει και αυτό η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα εδώ και 30 χρόνια: Στην πορεία από τον άνθρωπο στον πίθηκο, σε κάθε βιολογική πορεία μεταλλάσσονται και τα φύλα. Ως προς την κοινωνική συμβίωση και δράση, την συμπεριφορά, την ισορροπία, τον σεβασμό, τις ανθρώπινες σχέσεις, την εξέλιξη του βίου και τα συναφή η ομοφυλοφιλία είναι φυσική-σεξουαλική ιδιορρυθμία. Ουδέποτε μπορεί να γίνεται από την κοινωνία και τα μέλη της κριτήριο για την καταδίκη ή και την προαγωγή των όσων την έχουν ή όχι.  Αδήριτος ανάγκη να βασιλεύει ισορροπία και ισοτροπία δικαιωμάτων και υποχρεώσεων. Το τί κάνει καθένας στο κρεβάτι, είναι προσωπική υπόθεση, δεν αφορά κανένα, αρκεί να μην προκαλεί. Το δήλωσε και ο Μανώλης Μητσιάς και τον έκραξε το αδελφάτο! Αυτό δεν είναι ομοφοβία από την άλλη όψη του νομίσματος; Φυσικά και είναι! Αυτή η ξεφωνημένη προβολή του κιναιδισμού-όχι ομοφυλοφιλίας, επαναλαμβάνουμε οι ομοφυλόφιλοι διαθέτουν αισθητική, αξιοπρέπεια, ζουν κατά τεκμήριο ισόρροπα, όπως κάθε μέσος πολίτης-όλος αυτός ο φανατισμός, οι παρελάσεις, τα τηλεοπτικά ροζ παραληρήματα, οι ξεκατινιασμένες δράσεις είναι ομοφοβισμός και φασισμός από την άλλη όχθη. Αυτόν κι αν εκμεταλλεύονται τις τελευταίες δεκαετίες  ο Καπιταλισμός και το Κεφάλαιο για να περάσουν τα σχέδια τους, μετά τις γυναίκες και οι αδελφές στην διαχείριση της αιμοβόρας εξουσίας! Τόσο απλά, τόσο κυνικά, τόσο ωμά, τόσο φυσικά! Κλείνει η μεγάλη παρένθεση.

Αυτό το αδελφίστικο πολιτικό σκηνικό το στημένο από σύμπαντα τα βοθροκάναλα κατ’ εντολή των Αμερικάνων σχολιάζουμε πάντα ταξικά και αιρετικά, τον ωμό βιασμό της όποιας λαϊκής βούλησης από την ξενόδουλη εξουσία και τα παποράκια της πολεμούμε με τα ελάχιστα μέσα, που διαθέτουμε. Όχι, δεν θα γίνουμε ποτέ 44 χαζοί βουλευτές να πάμε στην Κ.Ο. κάποιου κόμματος, δεν θα καταντήσουμε ποτέ ηλίθιος, διεφθαρμένος, ψεκασμένος όχλος, επειδή οι ξένοι επιβήτορες έστειλαν υπάλληλό τους, τον φύτεψαν στην αξιωματική αντιπολίτευση. Στις 14 Ιουνίου 2023 η αδελφούλα με το κασελάκι έδωσε συνέντευξη ως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο βοθροκάναλο του κολαούζου του Μητσοτάκη, που σκάει γάιδαρο σε ραγιαδισμό, και σε δυο διάσημα παπαγαλάκια της Δεξιάς: «Δεν έχω βλέψεις για πολιτική καριέρα»-είπε με έμφαση. Κι ύστερα ήρθε ο έρωτας, που έλεγε γνωστή ραδιοφωνική σειρά της δεκαετίας του 1970! Πήρε εντολή από τους Αμερικάνους να το παίξει παιδί του λαού και να κατσικωθεί στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πολύ καλά έκανε! Αφού είναι ηλίθιοι και εκλέγουν αρχηγό τάχα από την βάση, πάει να πει, όποιος τυχάρπαστος και αργόσχολος δίνει για την πλάκα και να γεμίσει την άνια (και την άνοιά του) ένα δίφραγκο, μπορεί να ψηφίσει αρχηγό. Στην ουσία η ξενόδουλη εξουσία με βοθροκάναλα και άλλα μέσα της στέλνουν μερικούς χαβαλέδες να ψηφίσουν και κάνουν την δουλειά τους. Από πότε, ρε ηλίθιοι ΣΥΡΙΖΑίοι, οι αρχηγοί δίνουν λόγο και ορίζονται από τον όχλο; Οι Επαναστάτες, οι Αριστεροί (λέμε και καμιά μαλακία για να περνά η ώρα) αρχηγοί είναι οι χαρισματικοί, που επιλέγονται από τον σκληρό μηχανισμό του κόμματος, να φέρουν τούμπα την κοινωνία, να την κάψουν για να αναγεννηθεί! Να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή…

«Να παλέψουμε! Είμαστε η τελευταία ελπίδα της κοινωνίας»-είπε στην παρθενική του ομιλία στην Κ.Ο. Αυτό ακριβώς! Το κατάντημα της κοινωνίας, που έγινε αγέλη λύκων λυσσασμένων και έρχεται η Γκόλτμαν Σακς δια του εκπροσώπου της να πουλήσει τα… δέοντα. «Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί»-διάβασε στην συνέχεια από το σκονάκι, που του είχαν δώσει. Ό έστι μεθερμηνευόμενο: Θα πάω μαζί τους για να κάνουμε την καλή! Έχει χρήματα, είπε με σχετικό κομπασμό, βέβαια δεν μπορεί να αγοράσει ένα σπίτι 4 εκατομμυρίων αλλά είναι πλούσιος! Πάλι πολύ σωστά! Τί αριστερός μπορεί να είναι κανείς, αν δεν διαθέτει καναδυό μύρια ντάλαρς σιρμαγιά; Τεράστια, αλγεινή εντύπωση μας κάνει ότι οι βουλευτές άκουγαν τις παρλαπίπες χωρίς ν’ αντιδράσουν. Βωβή φαρσοκωμωδία! Ούτε για το ότι κάνει πλέον κουμάντο γνωστός τραμπούκος από την Κρήτη! Άλλος έχει το όνομα κι άλλοι την χάρη! Όλοι δεσποινιδούλες χαριτόβρυτες σε όλα αυτά; Κάτι λευκά μόνο για να βάλουν υποθήκη και σε μέλλουσες συγκρούσεις. Ούτε ενοχλούνται, που λύνει και δένει ο στρατηγός. Είναι παλαιόθεν μαθημένοι! Και στον άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακα τα ξένα αφεντικά είχαν βάλει καραβανάδες και άλλους τοποτηρητές.

Το κασελάκειο χυδαίο καλαμπούρι, που θα το απολαμβάναμε, αλλά δυστυχώς αφορά είτε έμμεσα είτε άμεσα τις ζωές, κορυφώνεται με τις συνεντεύξεις του (της) νέου (ας) προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ο αποτυχημένος κομματάρχης, που ξανάγινε δημοσιογράφος να υπηρετεί από αυτό το μετερίζι αποτελεσματικά τα αφεντικά, του πήρε πρόσφατα συνέντευξη περιβόλι. Τί να πεις για όλη αυτήν την στημένη μπουρδολογία για να τον επιβάλλουν από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και στην κοινωνία-αγέλη; Μικρό ανθολόγιο μαλακιών: «Ο Μπάτμαν ήταν αριστερός»! Εννοείται! Κάθε αριστερός έχει μπάτλερ να του προσφέρει ένα ποτήρι σαμπάνιας «Ντονπερινιόν»! «Δεν είμαι Αμερικανάκι, είμαι ένας Κρητίκαρος»! Ποιος είπε ότι στην Κρήτη δεν υπάρχουν σεξουαλικές ιδιορρυθμίες; «Δεν υπάρχει, θα πρέπει να γίνει ισότητα στον γάμο»! Δεν ξέρει το παιδί! Είναι άμαθος (η) ιδιαίτερα στα της Γκραικυλίας. Δεν είναι μαζί μας και ο μέγας Χάρρυ Κλυνν να του πει ως Τραμπάκουλας: Από πού μας ήρθες εσύ, ρε χαμένε; Αφήνουμε ότι η ισότητα είναι  βλακεία της εξουσίας να κοροϊδεύει τον όχλο και ότι δεν υπάρχει πουθενά στο σύμπαν. Δεν ξέρει το παιδί και πρέπει να μάθει! Ένα είναι το  αφεντικό σε κάθε γάμο: Η γυναίκα! Αφήνουμε τα άλλα για παρένθετα παιδιά, που θέλει να αποκτήσει με τον εραστή του (δυο αγόρια ζητάνε, δεν είναι διόλου ρατσιστές και ομοφοβικοί)! Έχουμε πάρει θέση και για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια (σπιτική, οικογενειακή παιδοφιλία, εφόσον δεν υπάρχει κοινωνικός έλεγχος) και για τους παρένθετους γονείς (προκλητικός βιασμός της Φύσης και της αλυσίδας της ζωής, που ακόμα δεν ξέρουμε τις συνέπειες και θα τις αγνοούμε για πολλά χρόνια, μια και η κληρονομικότητα εκτείνεται σε 25 γενιές-κάθε γενιά κατά Ηράκλειτο 30 χρόνια).

Στην εγχώρια ξενόδουλη πολιτική, κομματική, κοινωνική ζωή ολοκληρώθηκε η μετατροπή της βιωτικής πορείας, της κομματικής, κυνοβουλευτικής  και ταξικής πάλης σε Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) με τους ολημερίς αυνανιζόμενους σε οθόνες. Η Κυνοβουλευτική Ομάδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δίνει αποτυχημένες παραστάσεις Καραγκιόζη ή μάλλον για να μην προσβάλλουμε τον παιδικό μας φίλο, χυδαίες φιέστες Φασουλή. Το πείραμα της αδελφούλας με το κασελάκι θα συνεχιστεί, δεν είναι βέβαιο αν, πόσο και πώς θα πετύχει! Οι Αμερικάνοι και το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, εν γένει οι Δυτικοί αφεντάδες μας λειτουργούν με τα εναλλακτικά σενάρια. Λόγου χάρη: Μπορεί το κασελάκι να μεταφερθεί αργά ή γρήγορα στου Μαξίμου, μπορεί και να χάσει κατά κράτος, ούτε, όμως, αποκλείεται ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σύντομα να διασπαστεί. Όσο και να λένε τα βοθροκάναλα πόσο φωτογενές είναι το ροζέ αγόρι, δεν φαίνεται για την ώρα να έχει γκελ σε αυτούς, που εν δυνάμει απευθύνεται. Είναι και αυτό μέρος του ξενοκίνητου πειράματος, μέτρηση του όχλου. Ίσως προσεχώς αλλάξει και πεδίο αναφοράς. Ίσως επιστρέψει από εκεί, που ήρθε, στην… Γκόλτμαν Σακς. Τί κάνει ο άνευ Τσίπ(ρ)ας πέρα από το να σεγκοντάρει διακριτικά το νέο αμερικανικό πείραμα; Πώς, πότε και που θα χρησιμοποιηθεί εκ νέου; Τί θα λέγατε, αν αποτύχει η αδελφούλα με το κασελάκι, να ενώσει ο Αλέξης πάλι όλες τις διασπάσεις της αριστεράς και να κάνει νέο κόμμα; Ίδωμεν και πολύ θα γελάσουμε (και θα κλάψουμε).   

——————-

Υ.Γ.  Το ότι το γέλιο εσχάτως βγήκε από τον  ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προκύπτει και από τις πιπεράτες,  σαρκαστικές γελοιογραφίες, που είναι γεμάτος ο Τύπος, εν γένει τα Μέσα. Αναδημοσιεύουμε χαρακτηριστικές από την εφημερίδα «Η Καθημερινή», του Ανδρέα Πετρουλάκη, του Ηλία Μακρή και του Δημήτρη Χατζόπουλου.