ΟΖΕΙ Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΟΖΕΙ Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δεκαετίες πέρασαν αφότου ο Καπιταλισμός και το Κεφάλαιο σήκωσαν από το κρεβάτι την γυναίκα και την «πέταξαν» στην κεντρική πολιτική σκηνή αρχής γενομένης με την σκύλα Θάτσερ. Τώρα ήρθε η ώρα να μοστράρει στα φανερά το αδερφάτο, με καινούρια πειράματα στην Γκραικυλία. Η γυναίκα διαχειρίστρια καπιταλιστικής εξουσίας είναι πιο ευάλωτη, ευκολότερα εκβιάζεται, ποδηγετείται, καθοδηγείται λόγω μητρότητας και άλλων παραγόντων, έχει τις ανασφάλειες και τις αβεβαιότητες από τις περιόδους μέχρι την κλιμακτήριο, είναι κατά τεκμήριο πιο έξυπνη και καπάτσα, ξέρει καλύτερα να παίρνει ό,τι θέλει ή της επιβάλλουνε να ποθεί, κυρίως  πιο πονηρή και φίδι κολοβό, με τρικυμιώδη χαρακτήρα απόρροια της εκάστοτε σεξουαλικής της φάσης, αξιοποιεί τον  μύθο του ασθενούς φύλου και όσα εξ αυτού εκπηγάζουν. Και η εξουσία κάνει πιο καλά την δουλειά.  Η γυναίκα, που περνάει τα 55, όταν της δώσεις ή νομίσει ότι έχει εξουσία, γίνεται απείρως πιο αιμοβόρα σκύλα από τους άνδρες. Θυμηθείτε πώς φέρθηκε-κατ’ εντολήν του Κεφαλαίου-η Θάτσερ στον αγωνιστή Μπόμπι Σαντς, στους ανθρακωρύχους και άλλες κατάμαυρες σελίδες της βρετανικής πολιτικής ιστορία.

Τα έχουμε διατυπώσει αναλυτικά αυτά, όπως και την άποψή μας για την ομοφυλοφιλία. Συνοπτικά να μη μακρηγορούμε τώρα, που εξελίσσεται πάλι το πείραμα στην αποικία Γκραικυλία, επαναλαμβάνουμε: Άλλο η ομοφυλοφιλία, άλλο ο κυναιδισμός, η πουστιά, που λέει ο λαός, κατ’ αναλογία της διαφοράς γυναίκα-πουτάνα. Όχι μόνο δεν έχουμε θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά και από τα νεανικά χρόνια μέχρι σήμερα έχουμε πολλούς καλούς, πνευματικούς φίλους με αυτήν την, στην παρούσα κοινωνική, φυλετική φάση, φυσική ιδιορρυθμία. Είναι προφανέστατο γιατί ο Καπιταλισμός και το Κεφάλαιο βάζουν μπροστά το αδερφάτο (δεν πρόκειται για ομοφυλοφιλία αλλά για χυδαία προβεβλημένο κιναιδισμό, κοινώς πουστιά). Αν μια κοπέλα, μια μητέρα, μια σε κλιμακτήριο γυνή είναι πιο καλό ενεργούμενο, δουλάκι της εξουσίας του Κεφαλαίου από τους άνδρες, φαντασθείτε τί γίνεται με το αδελφάτο. Μόνο τον άπατο βόθρο των Μέσων Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) να πάρεις με τις φωτογραφικές και άλλες μανίες καταλαβαίνεις πώς ένας κίναιδος εκβιάζεται σε κάθε λεπτό της μέρας από την εξουσία αλλά και από τον καθένα, που θα είχε αποχρών συμφέρον.

Μην απορείτε, πού ήρθαν πρώτα στο πρόσφατο ιστορικό προσκήνιο της ξενόδουλης εξουσίας τα θέματα του αδερφάτου, των γκέι, των κολόμπο και των συναφών; Στην αποικία Γκραικυλία έγινε πετυχημένο πείραμα γύρω στα 1955. Πρόσφατα γερμανικά Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) διατύπωσαν μετά από δεκαετίες την άποψη ότι ο Παύλος Γκλίξμπουργκ ήταν γκέι. Τί λέτε καλέ; Πολύ αργήσατε! Οι γονείς και οι παππούδες έλεγαν, σάρκαζαν υπογείως, ήξεραν τότε ποιος πηδούσε τον Παύλο και την συμβία του. Τί να κάνανε, δηλαδή, να βγάζανε… εφημερίδα σε καθεστώς φασιστικής βίας και τρομοκρατίας;  Θυμηθήκαμε, τώρα, τον βιτριολικό σαρκασμό του Γεωργίου Παπανδρέου στην κηδεία του στρατηγού Α. Παπάγου: «Εις την κηδείαν του Στρατηγού δύο καινά συνέβησαν. Δια πρώτην φορά ηκούσθησαν βολαί πυροβολικού ενώπιον του στρατηγού και δια πρώτην φοράν ο κύριος Καραμανλής έστεκεν έμπροσθεν του κυρίου Καλλία»! Και η άλλη ιστορική παρέμβαση του λεγόμενου «Γέρου της Δημοκρατίας» για νεότερες καταστάσεις. Μιλούσε-λέει ο ιστορικός μύθος-ένα βράδι στο παλάτι με τον Παύλο για την απογοήτευση, που τους ποτίζουν τα παιδιά τους. «Έβγαλα, εγώ ένα βλάκα, αλλά έκανες κι εσύ ένα μαλάκα»-λέει ο Παύλος. «Μεγαλειότατε, εσείς ψάχνετε πρωθυπουργό φιλοαμερικάνο, εγώ σας ετοιμάζω Αμερικάνο»!-απάντησε ετοιμόλογα ο Γ. Παπανδρέου. 

 Πόσο ηλίθι0ι είσαστε ΣΥΡΙΖΑίοι; Πόσο κοπρόσκυλα του καιροσκοπισμού; Όχι ότι δεν σας ξέραμε! Το ζήσαμε, πληρώσαμε ακριβά με τον άνευ Τσίπ(ρ)α θαλαμοφύλακα, που το έπαιξε πρώτη φορά Αριστερά! Αλλά αυτός ήταν… γηγενής πράκτορας των φονιάδων των λαών Αμερικάνων! «Παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο»!Τώρα κάνατε εισαγωγές κατευθείαν από την «Γκόλτμαν Σακς», υπηρέτης και πράκτορας από τον σκληρό πυρήνα του Κεφαλαίου και του συστήματος ξένης εξάρτησης. Για να ξαναπάρετε την κουτάλα της ξενόδουλης εξουσίας, για να ολοκληρώσετε την άκρως καταστροφική δράσης. Δεν καταλαβαίνετε, κουτάβια του ροζέ δοσιλογισμού, ότι έχει αλλάξει το παιχνίδι; Η τελευταία διπλή εκλογική αναμέτρηση μετέτρεψε, εξομοίωσε, προσάρμοσε πλήρως το Κυνοβούλιο και το Θαλαμοφυλάκιο Μαξίμου με την σαχλαμάρα των Μέσων Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media). Όλα έγιναν Φασιστικό Βιβλίο (φέισβοοκ) και λοιπά ψηφιακά σκουπίδια και βόθροι. Ήρθε η ώρα να ευθυγραμμιστεί η αντιπολίτευση και το υπόλοιπο κομματικό σύστημα της αποικίας Γκραικυλίας.

Βγάλατε αρχηγό, πανίβλακες καιροσκόποι ΣΥΡΙΖΑίοι, ντενεκέ ξεγάνωτο περί την Αριστερά και τα λαϊκά ταξικά ζητήματα. Ακόμα χυδαιότερα και χειρότερα: Ένα άθλια ενσαρκωμένο ολόγραμμα, για να μιλήσουμε με όρους τεχνητής νοημοσύνης. Ήρθε κατ’ εντολή των φονιάδων των λαών Αμερικάνων ουρανοκατέβατος πράκτοράς τους για ν’ αναλάβει διατεταγμένη υπηρεσία και να «τρέξει» καινούρια αντιλαϊκά πειράματα και σχέδια. Σας πούλησε πιο κακόγουστο μελό παραμύθι από το πάλαι ποτέ «παιδί του λαού», τον Ξανθόπουλο του ηλίθιου και ταξικά χυδαίου κινηματογράφου, πλην προσαρμοσμένο στον καλπάζοντα ψηφιακό μεσαίωνα. Με ειδεχθέστατο, ωστόσο, πειραματικό κυνισμό. Τζάμπα θα πήγαινε το παραμύθι προτέρων αμερικανόθρεφτων πρακτόρων, του Αντρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα, ιδιαίτερα του τελευταίου, αλλά στην άδεια εκδοχή. Άλλωστε η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα, έγκαιρα πήρε θέση «προφητική» για την αποχώρηση Τσίπρα και άλλα τεκταινόμενα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Διαβάστε τα στην στήλη μας «Δρεπάνι και Σφυρί» και στο αρχείο της!

 

Με το καλημέρα, με το στημένο βιογραφικό το νέο κασελάκι του ραγιαδισμού δήλωσε πράκτορας του σκληρού περιφερειακού πυρήνα των Η.Π.Α., …αυτοδημιούργητος εφοπλιστής, τσιράκι της Γκόλτμαν Σακς, που τάχα έζησε από μέσα την εκμετάλλευση των ανθρώπων (sic). Θύμα παραδικαστικού κυκλώματος, πλην όταν ξεσκέπασαν την απάτη, το έκανε γαργάρα επικαλούμενος του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων. Έχει προσόν ότι είναι στο αδερφάτο,  παντρεμένος με άντρα, χωρίς να σου διευκρινίσει αν είναι ο κύριος…. ή η κυρία…. Καμάρωσε ότι γνωρίζει καλύτερα αγγλικά από τον Κούλη, ότι δεν σκαμπάζει αξιόμαχα στην πολιτική κονίστρα ελληνικά, αρχικά ζήτησε αστυνομική προστασία όχι για τον (την) ίδιο, αλλά για τον (την) σύζυγο. Σου είπε για κρατίδιο των Τουρκοκυπρίων στην Κύπρο, ζήτησε προθεσμία να ενημερωθεί γλωσσικά και πολιτικά επί της εγχώριας πραγματικότητας. Δεν σου προέβαλε καμιά πολιτική θέση γιατί είναι παντελώς άσχετος, κούφιος και ρηχός,  μόνο μοίραζε κάτι βιντεάκια στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) και συ τα ρουφούσες απνευστί για να κάνεις τον ψηφιακό γκουρού! Σου πούλησε αριστεροφροσύνη με τον πιο χυδαίο τρόπο, προσέβαλε όλα τα ματωμένα σύμβολα της Μακρονήσου με βαρκάρη (λιντζερίνο) άθλιο στρατιωτικό (κι ο Αλέξης είχε καραβανάδες, αφήνει το ξενόδουλο σύστημα κανέναν ανεπιτήρητο;), έκανε και μια βόλτα από τον τάφο των Βενιζέλο, όλα μια χολιγουντιανή γελοιότητα, πείραμα, που αναζητούσε καταναλωτές και φαίνεται ότι τους βρήκε.

Με  μεγίστη βοήθεια απάντων των βοθροκάναλων. Εξανίστανται μετά την εκλογή της αδελφούλας με το κασελάκι στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., θαυμάζουν τάχα το φαινόμενο, που από το πουθενά ήρθε και σε 25 μέρες κατέκτησε την αρχηγία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Άθλιοι υποκριτές! Οι ίδιοι άπατοι βόθροι των καναλιών τον επέβαλαν παίζοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ, εκθειάζοντας την αδερφίστικη συμπεριφορά του. Έδινε την τακτική συνέντευξη ο Ανδρουλάκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Έκθεση Θεσσαλονίκη και ουδείς την έπαιξε, όλοι απασχολημένοι λούστροι με το κασελάκι!  Ή ξεχάσατε ότι τις πρώτες μέρες προέβαλαν με χίλια την Εφούλα, την κοπέλα φαβορί κι αίφνης πήραν εντολή από τ’ αφεντικά τους Αμερικάνους να το γυρίσουν στο πούστικο, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα βοθροκάναλα, μέρος πάντα άθλιων καπιταλιστικών, ξενόδουλων πειραμάτων επέβαλαν δια πυρός και σιδήρου (ψηφιακώς, ο χειρότερος φασισμός από κτίσεως κόσμου!) την αδερφάρα με το κασελάκι. Όχι ότι μας κόφτει και στο ελάχιστο. Είμαστε τα μάλα ικανοποιημένοι γιατί θα γελάσουμε πολύ! Άρχισε κιόλας η κωμωδία!

            Εκάς οι βέβηλοι από την Μακρόνησο! Εκάς οι βάρβαροι καπιταλιστές!

Κι αυτό το πολιτικό ξόανο σάς ζήτησε να τον κάνετε αρχηγό και υπακούσατε, ηλίθιοι ΣΥΡΙΖΑίοι, μαριονέτες του ραγιαδισμού, τσιράκια των Αμερικάνων και λοιπών ξένων αφεντικών! Και λέτε ότι είσαστε αριστεροί, τρομάρα σας! Από πότε ο αρχηγός αριστερού επαναστατικού κόμματος εκλέγεται με καθολική ψηφοφορία, από  κάθε καραγκιόζη, που προσέρχεται και δίνει ένα δίφραγκο για να πλασαριστεί στους επόμενους διορισμούς στο δημόσιο; Ο αρχηγός και η ηγετική ομάδα εκλέγονται από τα όργανα του Κόμματος και παίρνονται υπόψη σοβαρά και οι ευρύτερες συνθήκες. Πώς να βγουν χαρισματικοί, έστω ικανοί, ηγέτες στην Γκραικυλία και εν γένει στον βάρβαρο δυτικό κόσμο, όταν ψηφίζει κάθε ταξικός ηλίθιος  πικραμένος; Το επαναστατικό κόμμα γίνεται, βγάζει αρχηγό να γυρίσει ανάποδα την κοινωνία, να της βάλει φωτιά, να την αναγεννήσει! Αλλά για ποια κοινωνία; Έχει μετατραπεί σε αγέλη πεινασμένων λύκων ψηφιακώς εξαρτημένων και σε οθόνη διαρκώς μαλακιζόμενων.

Ούτε ίχνος τσίπας και ντροπής, αφήνουμε την αξιοπρέπεια και αισθητική, που δεν τις είχατε ποτέ, ΣΥΡΙΖΑία μαντρόσκυλα του ραγιαδισμού, ούτε προσχήματα κρατήσατε. Διαγκωνιστήκατε, αγεληδόν στοιχηθήκατε στο μαντρί της αδερφάρας με το κασελάκι για να επωφεληθείτε, να το παίξετε ό δικός του άνθρωπος. Τα ίδια δεν κάνατε και με το πείραμα Βαρουφάκη, που για την ώρα έκλεισε τον κύκλο, αλλά ποτέ οι Αμερικάνοι δεν πετάνε στα σκουπίδια τους έμπιστους πράκτορές τους. Αυτό ισχύει και για τον άνευ Τσίπ(ρ)ας πρώην θαλαμοφύλακα. Ψάχνετε εναγωνίως άλλοθι, ΣΥΡΙΖΑίοι,  να δικαιώσετε τάχα την ριζοσπαστική επιλογή. Είναι επικοινωνιακός, νέος και ωραίος -διαβάζουμε, ακούμε στα εναπομείναντα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή είμαστε φυσιογνωμιστές σας λέμε ότι είναι κάτι μεταξύ ενός Αλέξη, στην πιο βλακώδη εκδοχή και ενός μιζόχαζου Αμερικάνου γελαδάρη. Κι όταν αρχίσει να μιλάει, άστα να πάνε! Αλλά πού θα πάει; Θα μάθει κι αυτός στου Κασίδα το κεφάλι! Στον χιλιοτρυπημένο από τα Μνημόνια και άλλα αντιδραστικά μέτρα κώλο σου, ηλίθιε, διεφθαρμένε και από την οθόνη ψεκασμένε όχλε!

Επειδή για προηγούμενες αναρτήσεις μας πήραμε υβριστικά μηνύματα ότι είμαστε ομοφοβικοί και σεξιστές, καθαρίσαμε το… πιάτο μας, για τους νεώτερους αναγνώστες. Οι παλιοί-συμφωνούν ή όχι, πάντως σέβονται το δικαίωμα της γνώμης μας- γνωρίζουν τις επαναστατικές μας θέσεις για την ομοφυλοφιλία και τα συναφή ζητήματα μόνο ως προς την πολιτική και κοινωνική δράση. Δεν μας νοιάζει τί κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του. Γιατί, όμως, κάποιος διεκδικώντας εκλογική πελατεία να προβάλλει, να κομπορρημονεί, για παράδειγμα ότι είναι αδερφή ή λεσβία ψυχή; Δεν σας ενοχλεί ότι από το πρωί ίσαμε το βράδυ η αδερφάρα με το κασελάκι σε όλα τα βοθροκάναλα σε όλες τις εμφανίσεις βγαίνει πάντα μαζί με τον επιβήτορά του; Τί θέλει να παραστήσει και γιατί; Ποιος πολιτικός μέρα νύχτα κυκλοφορεί, βγαίνει στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) με την γυναίκα, την φίλη του ή την γκόμενα;  Και κάτι… θεόκουφες συμπτώσεις! Ο γκόμενος (α) του εν λόγω λέγεται Μάκμπεθ! Πάμε για σεξπηρική τραγωδία; Σεξ ή Σαιξ γράφεται η λέξη, όπως παλιά; Τραγωδία ή ιλαροτραγωδία πασπαλισμένη με μπόλικη χυδαιότητα από τα αμερικάνικα ταχυφαγεία!

Ή δεν καταλάβατε ακόμα ότι όλα είναι μέρος του χυδαίου και βαθειά αρρωστημένου, του πέρα για πέρα ανώμαλου πολιτικού, κοινωνικού και κομματικού παιχνιδιού, κομμάτια ανηλεούς νέου πειράματος, που κάνουν ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο στην Γκραικυλία; Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα επειδή αρέσκεται στις… προβλέψεις, ρισκάρει ότι πολύ σύντομα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα γίνει χίλια κομμάτια, θα διασπαστεί, ότι αυτό μπορεί να το θέλουν και οι ξένοι επιβήτορες, για να επαναλάβουν το πείραμα με την ομάδα, που έφυγε από τον κυβερνητικό ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (Λαφαζάνης και λοιποί) και να κάνουν με τα ντόπια τσιράκια, πιο εύκολα το παιχνιδάκι με τον όχλο. Το μάρμαρο θα πληρώσουν και τα κομματικά δημοσιογραφικά όργανα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Παρανυχίδα  η αναμενόμενη παραίτηση του διευθυντή της “Αυγής”. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να κλείσουν με την σημερινή τους μορφή η εν λόγω εφημερίδα και το “Κόκκινο”. Το ότι ο αρχηγός δεν είναι βουλευτής είναι μέγα πρόβλημα, όπως έδειξε και η περίπτωση Ανδρουλάκη. Άλλη αναπηρία αυτή της υποτιθέμενης αριστεράς. Εκτός αν στα εναλλακτικά σενάρια των ξένων είναι να ψαλιδίσουν την θητεία του Κούλη, σε καναδυό χρόνια να γίνουν εκλογές, για την αναδιανομή της πίτας της υποτέλειας και του δοσιλογισμού.

Η ιστορία με το κασελάκι συνιστά νέο κεφάλαιο στον κατακερματισμό, στην πλήρη διάλυση, τον εξευτελισμό της εγχώριας πολιτικής σκηνής. Κάθε τυχάρπαστος Φασουλής θα μπορεί να κάνει παιχνίδι με τον όχλο παίζοντας με τα βοθροκάναλα σύμφωνα με τα σχέδια των ξένων αφεντάδων, που και αυτά με την σειρά τους είναι ευέλικτα, με την… λογική του βλέποντας και κάνοντας πάντα με την ρευστότητα, που δίνει η πλήρης εξάρτηση και η ηλιθιότητα του όχλου, τώρα προστέθηκε και αυτή της όποια αριστεράς.

————- 

Υ.Γ. “Δανειστήκαμε” σκίτσα από την ΑΥΓΗ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Τάσος Αναστασίου, Ηλίας Μάκρης, Ανδρέας Πετρουλάκης. Θερμά ευχαριστούμε!