ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ

Πόσο κακοπροαίρετοι είσαστε! Από την μύγα ξύγκι θα βγάλετε; Κάργα μικρόψυχοι! Τί σας νοιάζει αν ο Κούλης Μητσοτάκης είναι άφαντος, όταν καίγεται σύμπασα η αποικία Γκραικυλία; Τί θέλατε, δηλαδή, να φορέσει (Βερσάτσε) πυροσβεστική στολή, να πάρει μια μάνικα και ν’ αρχίσει να σβήνει φωτιές στην Πάρνηθα ή στην Κομοτηνή; Μα ντιπ μυαλό δεν έχετε; Για να λείπει ο Κούλης Ξεπουλητάρης από τα μεγάλα πύρινα μέτωπα, σημαίνει, φως φανάρι είναι, ότι έδινε άλλες πιο μεγάλες μάχες κατ’ εντολή των ξένων μας αφεντικών, πάντα για το καλό της αποικίας! Ώρες τώρα είναι, ρε κατσαπλιάδες της Αριστεράς, να αμφισβητήσετε τις αγαθές προθέσεις του! Εξ απαλών ονύχων ευλαβικά τηρεί, εκτελεί  με περισσή προθυμία και παροιμιώδη ενθουσιασμό ότι οι ξένοι επιβήτορες ορίζουν! Και πάντα ακόμα ένα παραπάνω! Για αυτό με την σειρά τους αυτοί τον επέλεξαν να γίνει θαλαμοφύλακας της Αποικίας εδώ και 4 χρόνια και έπεται συνέχεια…

Θα άφηνε τώρα τον γάμο να πάει για πουρνάρια και μάλιστα καμένα! Σαν τσατσά πορνείου μην πούμε μπουρδέλο και παρεξηγηθούμε!) του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ (κατ’ ευφημισμόν Ε.Ε.), εξέχοντος παραρτήματος του  ΝΑΤΟ και των Η.Π.Α., μάζεψε ο Κούλης όλους τους αποτυχημένους, όπως ο ίδιος, ηγετίσκους των Βαλκανίων.  Να τους προγυμνάζει να μπουν βαθύτερα στην στρούγκα. Στην ουσία να κάνουν «κοζερί», να  τους δώσει και ορισμένες γενικόλογες υποσχέσεις, παρόντων των γραφειοκρατών τού Δ΄ Ράιχ. Βρήκαν και ένα μπαλαφάρικο όνομα: Σύνοδος Δυτικών ΒαλκανίωνΒλακανίων) και άρχισε το ιμπεριαλιστικό πάρτι. Ξεφούρνισαν και μια βαρύγδουπη Διακήρυξη των Αθηνών, που δεν λέει απολύτως τίποτα ουσιαστικό, αλλά οι ραγιάδες από καιρού εις καιρόν οφείλουν να επαναβεβαιώνουν γραπτώς την τυφλή υποταγή στα ξένα αφεντικά. Για να μην υπάρχει αμφιβολία για το ποιος κάνει παιχνίδι φέρανε και  την Ουκρανική πολιτική λούγκρα, που καταστρέφει ολοσχερώς την χώρα του για να την κάνει μέγιστο συμβατικό και πυρηνικό οπλοστάσιο στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας, της πάλαι ποτέ υπερδύναμης, που εσχάτως καταρρέει με πρωτοφανή πάταγο. Στο διάστημα ήταν δεκαετίες πολύ μπροστά, πάει και αυτό. Οι γραφειοκράτες δεν ορρωδούν προ ουδενός, όσο τους αφήνει ο όχλος και δεν ξεσηκώνεται να τα κάνει όλα ίσιωμα. Ο αποτυχημένος ηθοποιός Ζελένσκι ελέω Πούτιν, που δεν ισοπεδώνει την Ουκρανία να την προσαρτήσει εκεί, που ήταν αιώνες τώρα, περιοδεύει ανά τον κόσμο, κάνει παραδεισένιες, καλοπληρωμένες διακοπές στα ερείπια και στους μυριάδες νεκρούς, που προξενεί για να εξυπηρετεί με την σειρά του τα ξένα αφεντικά. Κούλης και ουκρανική λούγκρα έχουν ίδια αφεντικά. Τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους.

Για αυτό έλειπε από τις μεγάλες πυρκαγιές ο Κούλης! Περιβλήθηκε την γεωπολιτική του τήβεννο και δίδασκε υψηλή εξωτερική πολιτική σε κάτι Βαλκάνιους (Βλακάνιους) ανεπίδεκτους στην μάθηση και εν μέρει και στον ραγιαδισμό. Ζήλεψε την δόξα του παλιού συμπατριώτη του, τάχα ιδεολογικά αντίπαλου, Λευτεράκη Βενιζέλου. Αυτός έκανε πόλεμο στην Ουκρανία ενάντια στην χώρα των Σοβιέτ, πολέμησε ολόκληρους Λένιν, Τρότσκι, Στάλιν. Και πήρε τ’ αρχίδια του!-αλλά αυτό είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο. Να πάει πίσω ο Κούλης, να μην εκτελέσει τις διαταγές των αφεντικών του; Όχι! Προς επίρρωση, ήρθε εδώ και ο Ζελένσκι και υπόγραψαν μεγάλες αμυντικές συμφωνίες. Τρέμετε Ρώσοι, έστω και στην σημερινή άθλια κατάστασή σας! Τώρα, βέβαια, υπάρχουν και ελάχιστες… παράπλευρες απώλειες αλλά μην τα θέλετε όλα δικά σας. Εμπλέκεται η Γκραικυλία πιο βαθειά στα τυχοδιωκτικά παιχνίδια των Η.Π.Α. και του ΝΑΤΟ αλλά προέχει η άμεση εξυπηρέτηση των συμμάχων, πάει να πει από την μια είναι το όποιο «εθνικό» όφελος και συμφέρον, από την άλλη οι διαταγές των ξένων αφεντάδων. Μπαίνει στην παλάντζα το τί πρέπει να προτιμήσει ο Κούλης; Με κλειστά μάτια και αφτιά το ξέρει.

Και στην συνάντηση των Δυτικών Βαλκανίων (Βλακανίων) έγινε μύλος πίσω από τα χαμόγελα και τα δείπνα. Κοινώς ο Κούλης τα έκανε μουνί καπέλο! (ζητάμε συγνώμη, αλλά αποδίδει ταμάμ το κλίμα του πάρτι).  Άνοιξε μέτωπα με όλους τους γείτονες,  με αυτούς που παρευρέθηκαν και με τους άλλους, που έλειπαν. Αδιαφόρησε για τα πάντα! Για την αχρείαστη ρήξη με την Κροατία, κάλεσε τον πρωθυπουργό, που θεωρείται πιο σκλαβάκι των Η.Π.Α. και όχι τον Πρόεδρο. Έκανε ότι δεν υπάρχει Αλβανία και πήρε μετά από μέρες πληρωμένη χοντρή απάντηση από τον Έντι Ράμα. Οι Σέρβοι δυσαρεστήθηκαν και δεν συναντήθηκαν με Κούλη, που έδωσε προτεραιότητα στους Κοσσοβάρους, αλλά και οι Κοσσοβάροι με τους Βόσνιους μουρμούρισαν και άλλα χαζά και επικίνδυνα. Χώρια, που η Τουρκία έκανε τους δικούς της σοβαρούς αντιπερισπασμούς στο Κυπριακό, αλλά σιγά να μην ιδρώσει το αφτί του Κούλη. Α, να μην το ξεχάσουμε! Ήταν και κάτι BRICS, μια σύνοδος… ξυπόλητων, αλλά ποιος τους υπολογίζει τώρα, που αριθμούν 3 δισεκατομμύρια κεφάλια και πάνω από το μισό Α.Ε.Π. της Γης! Εμείς είμαστε Δύση και πολιτισμός και πάνω από όλα καλοί, αιώνιοι ραγιάδες!

Με απλά λόγια ο Κούλης Ξεπουλητάρης τα σκάτωσε, έδειξε ότι γεωπολιτικά είναι πολύ κάτω του μηδενός, αλλά δεν τρέχει κάστανο. Ο σκοπός επετεύχθη κατά τον καλύτερο τρόπο. Ήρθε και η Ούρσουλα με τους λοιπούς γραφειοκράτες του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, να κάνουν το κομμάτι τους και την προεκλογική εκστρατεία και όλα κύλησαν ρολόι. Απόδειξη; Τα ξένα αφεντικά  είναι αρκούντως ικανοποιημένα και σύμπαντα τα ντόπια παπαγαλάκια μασάνε την μπαγιάτικη τσίκλα της μεγίστης γεωπολιτικής σημασίας της Γκραικυλίας! Ουδείς το γνωρίζει πλην του Κούλη! Για αυτό λέμε συνιστά μικροψυχία να μεμψιμοιρείτε, που δεν έδωσε το παρών  στις πυρκαγιές! Εθελοτυφλείτε και βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος! Μη μας ρωτήσετε τώρα, ποιο είναι ποιο; Άλλωστε το δάσος είναι πια καμένο, είναι γιαγκίνι και μπαΐρι, που έλεγε η γιαγιά μας. Άρα τί μένει άλλο εκτός από την βούληση και τις διαταγές του ξένου αφέντη; Όπερ έδει δείξαι! Κυρίως όσο ο όχλος της Γκραικυλίας εξακολουθεί να βρίσκεται σε βαθύ ταξικό κώμα! Βρε κοίτα, που δεν τον ξύπνησαν ούτε οι πυρκαγιές και ας έγινε στάχτη η μισή αποικία!