ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

Τρόμος, φρίκη, ανατριχίλα μας έλουσε πατόκορφα από τις εκδηλώσεις της βάρβαρης Δύσης για τον ένα χρόνο από την μπουνταλάδικη προβοκάτσια της Χαμάς, που έδωσε πρόσχημα στους δολοφόνους Εβραίους να πνίξουν σε ποτάμια αίματος Παλαιστινίους και εν γένει τον αραβικό κόσμο της Μέσης Ανατολής. Αυτές δεν ήταν τελετές μνήμης για αδικοχαμένους και αθώους πολίτες, αλλά φωνακλάδικες πανηγυρικές εκδηλώσεις φασισμού, ρατσισμού, σιωνισμού, επίδειξη ιμπεριαλιστικού τσαμπουκά, τυφλής υποταγής στις πλέον με πάταγο καταρρέουσες δυνάμεις, που τις τελευταίες δεκαετίες κυριαρχούν στον κόσμο, στους πλανητάρχες Αμερικανικό και Εβραϊκό Κεφάλαιο. Και τί ξεφτιλισμένος και χυδαίο διαγωνισμός για σκουλήκια Δυτικούς ηγετίσκους, ποιος θα γράψει ή θα πει την πιο πιασάρικη μαλακία υποστήριξης όχι πια για να δικαιολογήσει τους φονιάδες Εβραίους αλλά να τους χειροκροτήσει φανατικά για τα μαζικά στυγερά εγκλήματα. Και με ορθάνοιχτες τις τηλεοπτικές και άλλες κάμερες, παρακαλώ!

Κανείς, φυσικά, από τις Δυτικές μαριονέτες και τους άλλους φασουλήδες, που το παίζουν ταγοί, δεν μπαίνει στον κόπο ν’ ακούσει τις καμπάνες της Ιστορίας, που έχουν τελευταία ξεγλωσσιαστεί σημαίνοντας τους τεράστιους κινδύνους, που όχι απλά πλέον παραμονεύουν αλλά έχουν βγει βόλτα στο παζάρι του θανάτου για τον ανθρώπινο και όχι μόνο πολιτισμό. Όχι! Δεν αφιστάμεθα από την δέσμευση να μην ξαναγράψουμε για την φρικώδη προβοκάτσια, που μετά το 1950 συμβαίνει στην Παλαιστίνη και στην Μέση Ανατολή! Στρακαστρούκες, πασχαλινά βεγγαλικά να δίνουν αφορμές στους πάνοπλους (και με το οπλοστάσιο των Η.Π.Α.) δολοφόνους του Ισραήλ να χύνουν συνέχεια αίμα αφελών Παλαιστινίων, εν γένει Αράβων. Ούτε είναι θέμα αν Χεζμπολάχ  και Χαμάς είναι τρομοκρατικές οργανώσεις. Και βέβαια ΔΕΝ είναι, πρόκειται για μαζικά και ιδιόρρυθμα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα, που όμως, όλα αυτά τα χρόνια είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι, είτε θέλουν είτε όχι, είτε το πιστεύουν ή όχι, λειτουργούν ως προβοκάτορες και πράκτορες των φονιάδων λαών Αμερικάνων και δολοφόνων της Παλαιστίνης Εβραίων.

Τρομοκρατία είναι μόνο η εξουσία, το Κεφάλαιο και ο Ιμπεριαλισμός, όχι οι πάντα αγωνιζόμενοι για λευτεριά, ανεξαρτησία και προκοπή λαοί. Καθαρά πράγματα, δεν τρώμε καπιταλιστικό και σιωνιστικό κουτόχορτο! Το κύριο είναι πώς αγωνίζεσαι και πώς επιτυγχάνεις ταξικούς, εθνικούς και επαναστατικούς στόχους. Τί νόημα και αξία έχει να παίζεις μια ζωή ρόλο θύματος; Σφάξε με, Αγά μου, ν’ αγιάσω-στην κυριολεξία! Υπαγορεύεται και από την απάνθρωπη θρησκεία τους, άλλωστε, όπως και ο άλλος ρόλος των Εβραίων από την δική τους. Αν δεν είναι αυτό μεγίστη ανωμαλία της Ιστορίας, τότε ποιο είναι; Όλοι αυτοί, Εβραίοι, Δυτικοί, Άραβες και λοιποί έχουν βασικά ίδια βάρβαρη και δολοφονική θρησκεία. Η μάνα Εβραία με τις δυο κόρες, Χριστιανή και Μουσουλμάνα, με δεκάδες εξώγαμα (αιρέσεις τις λένε οι «παπάδες» τους). Και αυτοί σκοτώνονται μεταξύ τους 3.000 χρόνια κατά τις εντολές των θεών τους, που είναι ένας, αιμοβόρος, τιμωρός, εκδικητής και φονιάς. Οι λαϊκοί ηγέτες της Παλαιστίνης και των Αράβων, που δολοφόνησαν οι Εβραίοι, πώς λειτούργησαν εμπράκτως, πέρα από το ότι πλήρωσαν με την ζωή τους την χαζοβιόλικη ιδεολογία και τακτική τους; Θα πάνε στον… Παράδεισο σαν μάρτυρες; Πίστευε και μη ερεύνα!  Στην αιματοποτιμένη γη τί γίνεται;

Γράφουμε πάλι μόνο για να υποβάλλουμε καναδυό κρίσιμα ερωτήματα. Για να μη μας λένε ότι δεν είπαμε έγκαιρα, ότι δεν προειδοποίησε σαφώς και επαρκώς η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα. Θέλουμε, λοιπόν, να ρωτήσουμε τα Δυτικά σκουλήκια, που το παίζουν ηγετίσκοι, αλλά και τα ίδια τους τ’ αφεντικά, Αμερικάνους και Εβραίους: Πόσο ακόμα νομίζετε ότι μπορεί να διατηρηθεί η χιλιοτραυματισμένη γεωπολιτική ισορροπία; Για πόσο ακόμα το κράτος δολοφόνος-πειρατής-εν προκειμένω το Ισραήλ-ατιμώρητα θα κάνει συνεχώς τσαμπουκαλίδικες επιθέσεις, θα σκοτώνει όποιον γουστάρει, θα πνίγει στο αίμα κατά το δοκούν περιοχές και πληθυσμούς και η άλλη ανθρωπότητα-με τις νεοπαγείς μεγάλες δυνάμεις-θα παρακολουθεί απαθής μασώντας τις τσίχλες με τις μαλακίες για το δίκιο του Ισραήλ στην ασφάλεια; Όσο δεν μπαίνει άμεσα και έγκαιρα και καθαρά από τους αληθινά δυνατούς της γης κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, οι απειλές για τιμωρία του Ισραήλ, δεν μπορούν να γίνουν πράξη δίχως πυρηνικό πόλεμο. Δεν βλέπετε, δυτικοί ηλίθιοι και άλλοι πολεμοκάπηλοι, ότι αυτού του είδους η δράση του Ισραήλ φέρνει ολοένα πιο κοντά και μάλιστα με γεωμετρική ταχύτητα το πυρηνικό μανιτάρι;

Κι αν ακόμα δεν έχει γίνει, οφείλεται στην ανόητη, εν πολλοίς, ιδεολογία και τακτική των Κινέζων, του ανερχόμενου ηγέτη, να περιμένει στην γωνιά του να σαπίσει πλήρως το σύστημα κυριαρχίας των Η.Π.Α. και Εβραίων, για να κάτσει ανέξοδα και ανώδυνα στο θρόνο του πλανητάρχη. Τότε δεν θα διαλυθούν και θα καταρρεύσουν μόνο οι Η.Π.Α. και η Δύση με τους λοιπούς δορυφόρους, αλλά είναι πολύ πιθανόν να μην είναι, να μην υπάρχει πλέον ανθρωπότητα προς διοίκηση και κυριαρχία! Ο Καπιταλισμός το έσχατο σύστημα εξουσίας! Τα γεγονότα στην Μέση Ανατολή και όσα ίδια ή παρόμοια ακολουθούν λειτουργούν ως επιταχυντής φοβερός της καταστροφής του ανθρώπου, έχει φτάσει πια ο κόμπος στο χτένι, σε άμεσο θανατηφόρο συνδυασμό και με την εγκληματική δράση του ανθρώπου κατά της Μάνας Φύσης. Το ξαναλέμε για να μην υπάρχει ούτε απλή υπόνοια συνενοχής όλων ανεξαιρέτως! Μας τρομάζει ο πυρηνικός πόλεμος; Μακάρι να γίνει χθες εφόσον άνθρωπος δεν αλλάζει περπατησιά και καταστρέφει τα πάντα στο διάβα του, την Φύση και την φύτρα του. Μόνο έτσι θα ξεβρωμίσει η Γη από τον άνθρωπο και καινούρια ζωή θα ξανανθίσει!

Το ισοζύγιο νεκρών είναι τρομερά άνισο, πλήρως ελλειμματικό στην Μέση Ανατολή. Μέχρι σήμερα οι Εβραίοι δολοφόνησαν σχεδόν 100.000 Παλαιστίνιους, Λιβανέζους και λοιπούς Άραβες, τραυμάτισαν πάνω από 250.000 και ξεσπίτωσαν πάνω από 2,5 εκατομμύρια. Πώς είπατε: Υπερβολές; Πιστεύετε το υπουργείο υγείας, που εδρεύει στα ερείπια της Γάζας, για 43.000 νεκρούς; Αυτοί δεν ξέρουν τί τους γίνετε! Μόνο για να σκοτώσουν τον Χανίγια και τον διάδοχό του οι Εβραίοι δολοφόνοι ισοπέδωσαν καμιά δεκαριά μεγάλα κτίρια στην πιο πυκνοκατοικημένη του κόσμου περιοχή σκοτώνοντας πάνω από 2.000 άτομα! Μόνο στον Λίβανο οι νεκροί πλησιάζουν τις 8.000! Από την άλλη οι Εβραίοι είχαν ως τώρα λιγότερο από 600 νεκρούς. Προκλητικά ασύμφορο Ιστορικά, Γεωπολιτικά, και θα πρέπει να πληρωθεί αργά ή γρήγορα, να εξισωθεί το ισοζύγιο των νεκρών στην Πολεμική Οικονομία, διδάσκει η παγκόσμια Ιστορία! Μετρητοίς θα αναιρεθεί η ιστορική ανωμαλία. Και επειδή η ανθρωπότητα είναι πλέον μαλακισμένη, δούλα του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου, στον αστερισμό του επελαύνοντος πιθήκου, θα το κάνει οσονούπω η πολλαπλώς βιασμένη Μητέρα Φύση, ίσως και με την βοήθεια του τρελού, που αργά ή γρήγορα θα πατήσει τα κουμπάκια και… Γαία πυρί μιχθήτω!  Δεν μασάει τα λόγια της η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα, για να μην της λένε ότι έγκαιρα δεν προειδοποίησε… Σε ό,τι μείνει Μετά!

———–

Υ.Γ. Και για την εικονογράφηση ερανίσαμε εξαιρετικά όσο και επίκαιρα πολιτικά σκίτσα του Γιάννη Δερμεντζόγλου από την  εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.