5.000 ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

5.000 ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ποτάμι το αίμα στην Παλαιστίνη! Ο Ηρώδης είναι πάντα εκεί και κάθε φορά γίνεται ειδεχθέστερος και πιο αιμοβόρος, πάντα με τις ευλογίες των μεγάλων δυνάμεων μα και των παρακατιανών της ηλίθιας ανθρωπότητας. Σχεδόν 500 εκατομμύρια Άραβες διχασμένοι ανέχονται μια χούφτα ανθρωπάκια πυρηνικά εξοπλισμένα να καταστρέφουν μαζί με τους Αμερικάνους ολόκληρους λαούς, πρώτα την μαρτυρική Παλαιστίνη. Πάνω από 5.000 παιδιά σκότωσαν μέχρι τώρα οι φονιάδες Εβραίοι, το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ. Όπως τα λέγαμε γίνονται τα τραγικά γεγονότα. Η φρικτή παράσταση συνεχίζεται και εκτός από το χειροκρότημα του Ιμπεριαλισμού και των πολλών μαριονετών του έχει και μπιζάρισμα, «ανκόρ». Βάλανε τους ηγέτες της Χαμάς, που λειτουργούν ως συνεπείς πράκτορες των Εβραίων και Αμερικάνων, να ρίξουν μερικές στρακαστρούκες για να δώσουν το πρόσχημα για την επίθεση του Ισραήλ και το ξεθεμέλιωμα της Γάζας υπό τις κάμερες των βοθροκάναλων του κόσμου.

       Μιχάλης Κουντούρης, “Η Εφημερίδα των Συντακτών”.

Ανέκαθεν πασίγνωστή η μεγάλη αδυναμία του εβραϊκού κράτους δολοφόνου στα νοσοκομεία και στα παιδιά, γιατί κρύβουν… τρομοκράτες, είτε στα υπόγεια, είτε στις ψυχές τους. Και το… εβραϊκό τίμημα ήταν στην αρχή βαρύ, σχετικά πολλοί νεκροί και όμηροι, αλλά πώς θα δικαιολογούνταν αυτήν η γενική πολεμική εκστρατεία και καταστροφή των Παλαιστινίων; Σιγά μη νοιάξει την εξουσία των Αμερικάνων και των Εβραίων το αν υπάρχουν εκατό ή χίλιοι νεκροί! Ξεχάσατε την πολύνεκρη αμερικάνικη προβοκάτσια στους πύργους του Μανχάταν για να στοιχειοθετηθεί το νέο αντίπαλο δέος, που θα αντικαθιστούσε το παλιό, το διαλυθέν σοσιαλιστικό στρατόπεδο, λησμονήσατε το διαρκές τίμημα της διαβόητης και άκρως στημένης Τρομοκρατίας! Της γης οι μέγιστοι τρομοκράτες έκαναν φόβητρο και αλυσίδες του κόσμου το  alter ego τους, το ίδιο τους το… κουσούρι! Το ότι σε μια περιοχή σαν την Άνδρο ζουν φυλακισμένοι και εξαθλιωμένοι  τρία εκατομμύρια Παλαιστίνιοι, ουδένα συγκινεί! Ούτε τις παλαιστινιακές φράξιες των άλλων πρακτόρων του Ιμπεριαλισμού, των επισήμων εκπροσώπων της Παλαιστίνης.  Πώς πέρασαν ως δια μαγείας  οι χιλιάδες ρουκέτες σε μια περιοχή παντελώς στεγανή, που ακόμα και το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό, τα τρόφιμα και τα φάρμακα εισάγονται και διανέμονται μόνο όταν και όπως θέλουν οι Εβραίοι κατακτητές; Θεόθεν, τα έστειλε ο Γιεχωβά!

           Μαχητικό πανό της Ελληνικής Επιτροπής για την Ειρήνη (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.) έξω από την Βουλή.

Τί κάνει ο άθλιος γεράκος Αμπάς βλέποντας την στυγερή δολοφονία των παιδιών τού λαού του; Σφυρίζει διπλωματικά και κατά βάθος χαίρεται τα μάλα, που οι εχθροί του (;) έβγαλαν από την μέση την ηγεσία της Χαμάς για να μείνει ο ίδιος μόνος εκπρόσωπος της Παλαιστίνης. Με αντάλλαγμα καμιά σαρανταριά χιλιάδες νεκρούς ομοεθνείς του (και λίγους λέμε, γιατί η αιματοχυσία τώρα κορυφώνεται στα ύπουλα) αλλά τί σημασία έχει για αυτόν. Ακολουθεί το παράδειγμα του πρώτου διδάξαντα πράκτορα των Αμερικάνων και των Εβραίων Γιασέρ Αραφάτ. Και μη μας λέτε ότι παντού βλέπουμε χαφιέδες και πράκτορες! Γιατί σε πάνω από το 80% των εκτιμήσεών της η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα πέφτει μέσα! Ξέρεις ή δεν ξέρεις να ερμηνεύεις την παγκόσμια δράση και επικαιρότητα; Περί αυτού πρόκειται: Όχι τί λέει ο πάσα ένας, αλλά το πώς κάθε φορά λειτουργεί και ποιον ευνοεί εκ του αποτελέσματος, είτε το αντιλαμβάνεται είτε όχι και συνήθως εναλλάσσονται αμφότερες οι καταστάσεις.

                                     Ηλίας Μακρής, “Η Καθημερινή”.

Από την άλλη πλευρά Εβραίοι και Αμερικάνοι έβαλαν μπροστά τον Νετανιάχου, ένα καμένο χαρτί, αποτυχημένο μπράβο του συστήματος εξουσίας να κάνει την γενοκτονία των Παλαιστινίων και μετά θα τον πετάξουν σαν ματωμένη σερβιέτα για να περάσουν δίχως  βαρίδια στην επόμενη φάση του δολοφονικού παιγνίου. Βεβαίως θα συνεχιστεί το μεγάλο κόλπο μέχρι πλήρους εξόντωσης των Παλαιστινίων από τα εδάφη τους. Μην τα επαναλαμβάνουμε! Η Ιστορία δείχνει ότι μόνο οι Ρωμαίοι και οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι ήξεραν να συμπεριφερθούν στους Εβραίους, που ματώνουν τον Δυτικό κόσμο για πάνω  από 2.500 χρόνια, με τις φοβερές θρησκείες τους, την μητρική, τον Εβραϊσμό του Γιεχωβά και  τις κόρες της, τον Χριστιανισμό με τον Θεό και τον Μουσουλμανισμό με τον Αλλάχ. Μη ρωτήσετε γιατί όλοι αυτοί σκοτώνονται μολονότι είναι συγγενείς πρώτου βαθμού! Τα μέγιστα, τα ειδεχθέστερα φονικά γίνονται στις… οικογένειες! Σημειώστε μόνο την μεγάλη χρονική διαφορά φάσης, που έχουν οι 3 φόνισσες θρησκείες. Τους αιώνες, που μεσολαβούν  από την «Ανάσταση» μέχρι την «Εγίρα». Προσθέστε τους ιερούς τους πολέμους στα βάθη του χρόνου, που όπως και να λέγονται, είναι μαζικότατες «ιερές αιματοχυσίες». Τα επαναλαμβάνουμε, είναι πασίγνωστα στην παγκόσμια Ιστορία, για να υπενθυμίσουμε ότι δεν τρώμε κουτόχορτο.

           Δημήτρης Χαντζόπουλος, “Η Καθημερινή”.

Κι άλλη προβοκάτσια των Εβραίων! Έκθεση της αστυνομίας του Ισραήλ επιβεβαιώνει ότι ένα ισραηλινό ελικόπτερο άνοιξε πυρ στο φεστιβάλ «Σουπερνόβα» στην έρημο, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, σημειώνει σε άρθρο της η ισραηλινή εφημερίδα «Χααρέτζ» γκρεμίζοντας και αυτήν την εβραϊκή προπαγάνδα ότι το έκανε η «Χαμάς», εκ των προσχημάτων, που χρησιμοποίησαν για να εξαπολύσουν οι Εβραίοι την δολοφονική επίθεση κατά χιλιάδων αμάχων Παλαιστινίων. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ειδική αξιολόγηση της υπηρεσίας Ασφάλειας του Ισραήλ, όπου σημειώνεται ότι ελικόπτερο των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (I.D.F.) έφτασε στον χώρο του φεστιβάλ, επιχείρησε με τα όπλα του τραυματίζοντας αρκετούς αμάχους θεατές. Το τουρκικό πρακτορείο «Ανατολού» επικαλούμενο το άρθρο επισημαίνει ότι το πλήρωμα του ελικοπτέρου αποφάσισε να χρησιμοποιήσει οβίδες πυροβολικού χωρίς να πάρει σχετική άδεια από τους ανωτέρους του. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις εικόνες μεγάλης καταστροφής στην εν λόγω περιοχή και συνάμα καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του Ισραήλ, ότι οφείλονται στην δράση ένοπλων της Χαμάς. Η «Χααρέτζ» στο άρθρο, που προξένησε σφοδρές αντιδράσεις στο αναγνωστικό της κοινό, υπογραμμίζει ότι η «Χαμάς» δεν γνώριζε ότι διεξάγονταν αυτό το φεστιβάλ στην συγκεκριμένη τοποθεσία της ερήμου και ότι ο στόχος της ήταν να φτάσει στο Κιμπούτς Ρέιμ. Και αυτή η… ιστορία δεν φιλοξενήθηκε στα εγχώρια βοθροκάναλα για να μη χαλάσουν το… κέφι των αφεντάδων τους. Να ρισκάρουν σχεδόν 9 εκατομμύρια ευρώ; Τόσο είναι το καινούριο μπαξίδι, που τους δίνει το κράτος των Γερμανοτσολιάδων και ο Κούλης, τάχα για την Ουκρανία! Γύρευε πόσα περισσότερα θα πάρουν για το…. κυνήγι των δήθεν τρομοκρατών της «Χαμάς»! Πληρώνει πάρα πολύ καλά το Εβραϊκό Κεφάλαιο τα συνεπή του βαποράκια.

Είναι τραγικό εκτός από ειδεχθέστατο να βλέπεις και να ακούς στα βοθροκάναλα τα περιφερόμενα μικρόφωνα-κάμερες, που τους λένε κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφους, τα ενσωματωμένα (embedded) παπαγαλάκια στην εκάστοτε πολεμική μηχανή του Ιμπεριαλισμού, να κοκορεύονται χωρίς τσίπα ότι οι Εβραίοι επιτέθηκαν στο Τάδε μέρος και σκότωσαν 50-100-100 τρομοκράτες. Ή το άλλο, το δικαίωμα του Ισραήλ στην άμυνα και ο αμυντικός του πόλεμος κατά της τρομοκρατίας. Πόσες ακόμα χιλιάδες νεκρά παιδιά θέλετε, άθλιοι Ιμπεριαλιστές και μαριονέτες του Κεφαλαίου, για να… πεισθείτε ότι δεν πρόκειται για δικαίωμα αυτοάμυνας και αμυντικό πόλεμο;  Ότι διαπράττεται γενοκτονία ενός λιγόμυαλου, είναι αλήθεια, αφελούς παλαιστινιακού όχλου-λαού σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Το λέμε και πάλι κυνικά: Δεν έχουμε κανένα θέμα με το κράτος δολοφόνο, με το Ισραήλ και τους Εβραίους (το Κεφάλαιο και την Εξουσία, όχι τον εβραϊκό λαό-όχλο)!

       Κώστας Γρηγοριάδης, “Η Εφημερίδα των Συντακτών”.

Κάνουν  άριστα την δουλειά τους! Προωθούν τ’ άνομα συμφέροντα με τον τρόπο, που έχουν μάθει από τους παππούδες, σε μια γη, που είναι αιώνες τώρα γεωπολιτική κόλαση. Οι μεγάλες του κόσμου, πλην Η.Π.Α., δυνάμεις τί κάνουν; Γιατί επιτρέπουν τις σφαγές; Πού είναι η Κίνα, η Ινδία, τα μεγάλα μουσουλμανικά κράτη, η απιχνασμένη Ρωσία; Η Ινδία μάλιστα πήγε  με το μέρος των Εβραίων σφαγέων! Πόντιοι Πιλάτοι όλοι; Πλένουν τα χέρια  ζητώντας ανθρωπιστικές παύσεις στις πολεμικές επιχειρήσεις. Δευτέρα με Παρασκευή θα σας σκοτώνουμε, θα σας θάβουμε στα ερείπια και το Σαββατοκύριακο θα κάνουμε ρεπό για να συνεχίσουμε πιο ξεκούραστοι την ερχόμενη βδομάδα! Τόσο ξεφτιλίστηκαν η παγκόσμια διπλωματία, η γεωπολιτική, η πολεμική τέχνη και τα συναφή! Δεν ξέρουν ότι το φίδι το πατάς στο κεφάλι και το σκοτώνεις όταν είναι μικρό, άμα μεγαλώσει και δέσει, άντε πιάσ’ το! Κι έρχεται μέγας πυρηνικός πόλεμος! Να μη ξεχνιόμαστε, το υπενθυμίζει πάντα η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα!

   Το τεκμήριο της νέας εβραϊκής προβοκάτσιας: Το δημοσίευμα της «Χααρέτζ».

Τί να πει κανείς για τα πάνω από 5.000 νεκρά παιδιά της Γάζας, θύματα του νέου μα τόσο παλιού Ηρώδη; Όλα μάταια, όταν σύμπασα η ανθρωπότητα αδιαφορεί και συνεχίζει να μαλακίζεται σε οθόνη! Τί να πεις για τον Κούλη Μητσοτάκη,  δολοφόνο αυτών των παιδιών και όλου του Παλαιστινιακού λαού, που επαίρεται με την συμμορία του ότι είναι στην σωστή πλευρά της Ιστορίας, λες και του αμφισβήτησε κανείς ότι είναι χαμηλόβαθμος  πράκτορας των Αμερικάνων και των Εβραίων! Όλες οι αμερικάνικες βάσεις της Γκραικυλίας είναι σε συναγερμό και εξυπηρετούν το κράτος-δολοφόνο Ισραήλ, η πυρηνική Σούδα, η Αλεξανδρούπολη, το Στεφανοβίκιο, η Λάρισα, η Καλαμάτα. Σύμπασα η Αποικία στην υπηρεσία, στον έλεγχο και στο έλεος των ξένων της αφεντάδων. Μόνο ένας Ερντογάν ξεχωρίζει πάλι, δυστυχώς ή ευτυχώς κάνει την μεγάλη διαφορά, έχει τα «ούμπαλα» και τα έχωσε χοντρά στην έδρα του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ! Αρέσει ή όχι είναι ηγέτης και παίζει πολύ χοντρά, προωθεί κατά τεκμήριο άψογα τα συμφέροντα της χώρας του.

 

Τί να πει κανείς για τα 5.000 νεκρά παιδιά της Παλαιστίνης; Μόνο το τελευταίο ποίημα, ανέκδοτο για την ώρα του διαχειριστή της Ιστοσελίδας….

 

************************************************

 

                Μιχάλης Κουντούρης, ” Η Εφημερίδα των Συντακτών”.

 

Σαπούνι

 

 Στην μνήμη των 5.000 δολοφονημένων από τους

 Εβραίους παιδιών της Παλαιστίνης

 

 

Γέμισ’ ο κόσμος φονιάδες στυγερούς

μα συ κοιμάσαι λήθαργο μαλάκα

σε πολυθρόνα ρουτίνας βολικής

χαζεύοντας νεκρούς σαν σε ταινία

της ταξικής σου χαύνωσης μαστούρα.

 

Πότε, όχλοι, θα ξυπνήσετε λαοί

πράσινο να τους κάνετε σαπούνι

τ’ άθλιο της ανθρωπότητας κορμί

απ’ τ’ άλικο να πλύνετε το αίμα,

που χύνουνε τα κέρδη ν’ αυγατίζουν;

 

 

       Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2023

    Μισός κιόλας αιώνας Πολυτεχνείο!