ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ!

ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ!

Αυτός ο κλαυσίγελος στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. της αδελφούλας με το κασελάκι και των άλλων μνηστήρων της ξεφτίλας και της γελοιότητας ανάμεικτης με χυδαιότητας ενδιαφέρει κανέναν; Όχι, δεν είναι σημαντικό και κύριο η πλέον προφανέστατη αρνητική από την ζωή απάντηση. Η άλλη ερώτηση είναι η κρίσιμη: Γιατί η ξενόδουλη εξουσία με όλα τα βοθροκάναλα συνεχίζουν να επενδύουν σε πεθαμένο πλέον άλογο; Ούτε διαφημιστική πίτα φέρνει το καθημερινό ξεφωνητό; Το πείραμα αδελφούλα με το κασελάκι απέτυχε πρόωρα και παταγωδώς. Ακόμα και στις επιθεωρήσεις του θεάτρου και τις παρλάτες δεν πουλάει, σφυρίζεται. Τί θέλουν τα ξένα αφεντικά, οι φονιάδες λαών Αμερικάνοι και συνεχίζουν το πείραμα ποιος θα είναι αρχηγός στον ημιθανή και οσονούπω νεκρό ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.; Δεν νομίζουμε ότι σχετίζετε με την ξεφτίλα και την κατασυκοφάντηση της Αριστεράς, γιατί αυτή δεν υπάρχει στην αποικία Γκραικυλία. Όταν στήθηκε ως φερετζές του πούστ@ να περάσουν πιο καλά Μνημόνια για φέρετρο ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας έκανε κατά κάλλιστο τρόπο την δουλειά, ήταν ο πιο αποτελεσματικός πράκτορας των ξένων αφεντάδων. Τώρα πάμε για άλλα, πιο φρικτά.

Φως φανάρι ότι είναι σε εξέλιξη αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού με εντολή, άμεση εμπλοκή των ξένων επιβητόρων στην Αποικία. Το πρώτο παίγνιο έγινε στο πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ. με μεγάλη αστική επιτυχία, να το πούμε καθαρά. Αναβαπτισμένοι αρχηγός, στελέχη και κόμμα θέλουν να γίνουν πρώτα αξιωματική αντιπολίτευση και κατόπιν θαλαμοφύλακες Γκραικυλίας. Εδώ θα παίξουν εύλογες φιλοδοξίες δελφίνων. Δεν τρώμε σανό! Το θέμα δεν είναι μόνο αν αλλάξει ο Ανδρουλάκης, αν γίνει πιο συλλογικός, αν λειτουργήσουν τα όργανα και… πράσινα άλογα!. Εξ ίσου σημαντικό, στην ουσία πιο καίριο είναι αν το γυρίσουν στον συρτό οι μέχρι χθες υποψήφιοι πρόεδροι. Τί άλλαξε, δηλαδή, από προχθές και ενώ ήταν όλοι λάβροι κατά του Ανδρουλάκη-με την σχετική είναι αλήθεια αστική κοσμιότητα- υποσχόμενοι ένα νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ., τώρα θα κάτσουν στα αυγά τους,  στις συλλογικές διαδικασίες. Η μέλλουσα προοπτική της διακυβέρνησης, ο λουφές του θαλαμοφυλακείου πρόκληση και συνεκτική αρμοκόλλα. Φτάνει, βεβαίως, κάποιος να εγγυηθεί την προοπτική αυτή. Ποιος άλλος μπορεί αποτελεσματικά εκτός από τα ξένα αφεντικά;

                     Ανδρέας Πετρουλάκης από την εφημερίδα “Καθημερινή”.

Εδώ είναι το κουμπί της Αλέξαινας! Θα πάρουν από το αφτί ή όχι οι επιβήτορες Γκραικυλίας αρχηγούς, υπαρχηγούς, δελφίνους και… γοργόνες του ΠΑ.ΣΟ.Κ., θα τους πουν: Σκασμός παιδιά, αλλάζει πλέον το παιχνιδάκι; Αν ναι, τότε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. συνεχώς θα ανεβαίνει ως αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση και βλέπουμε. Τί άλλαξε από την δήθεν αμφισβήτηση Ανδρουλάκη; Τίποτα απολύτως! Φαίνεται ότι εισήχθη νέος παίχτης η πρόθεση Αμερικάνων να κάνουν συγκεκριμένες διευθετήσεις στο πολιτικό σκηνικό. Πάντα με εναλλακτικά σενάρια. Μην ακούσουμε μαλακίες για συνωμοσιολογίες και τα ρέστα. Δεν ονειρεύεται ο Μπάιντεν πολιτικά και άλλα παιχνίδια στην αποικία Γκραικυλία! Το πολυπλόκαμο σύστημα εξάρτησης έχει τρόπο και εργαλεία να διατάσσει, να επιλέγει πρόσωπα, να ορίζει με πλήθος εναλλακτικών σεναρίων. Ιδίως τώρα, που φλέγεται από τους δολοφόνους Εβραίους η Μέση Ανατολή. Ή δεν πήρατε είδηση ότι η Γκραικυλία, με την Σούδα και τις άλλες… διευκολύνσεις στους φονιάδες Αμερικάνους και Εβραίους πολεμά ήδη στην Μ. Ανατολή και δολοφονεί με τον τρόπο της χιλιάδες Παλαιστινίους; Ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ότι και η αναδιάταξη του εγχώριου πολιτικού σκηνικού σχετίζεται με τον πόλεμο, την σφαγή στην Μ. Ανατολή;

Άρχισε το παιχνίδι της διαδοχής για τον Κούλη και την πολιτική του συμμορία. Σιγά μα σταθερά η Ν.Δ. χαιρετά σημαία και Μαξίμου! Ποιος ο επόμενος πράκτορας των Αμερικάνων, ποιος θα πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον όχλο και θα εξυπηρετήσει καλύτερα τ’ αφεντικά για να καθίσει στην καρέκλα του θαλαμοφύλακα; Ένα σκέλος, μια φάση του παιχνιδιού είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ., που του φόρεσαν καινούργιο κοστούμι και το ρίχνουν στο στίβο του πολύφερνου γαμπρού της αντιπολίτευσης. Θα δούμε στην πορεία τί θα γίνει με τις φυγόκεντρες και κεντρομόλες δυνάμεις του. Η Ν.Δ. έχει και άλλον πιο μεγάλο μπελά. Την δυνατή ακροδεξιά. Το ζήτημα αφορά  την Γκραικυλία μια το πανευρωπαϊκό φαινόμενο των νεοναζί και των με διάφορους φερετζέδες γιων τους, που  πλησιάζει πλέον το 20% και όλο ανεβαίνει ποντάροντας στην απαξίωση της πολιτικής και ότι τα πιθηκάκια  δεν πηγαίνουν στις κάλπες. Τί θα κάνουν οι Αμερικάνοι; Θα στέρξουν μια νομιμοφανή και πολιτισμένη ακροδεξιά, που θα κάνει, αν υπάρχει ανάγκη κυβερνητικής συμπόρευσης, κολιγιά με την Ν.Δ., με Κούλη ή χωρίς; Αν λειτουργήσει αυτό το σενάριο, με ποιον τρόπο θα βάλουν τους ποικίλους ακροδεξιούς σε νόμιμη σειρά; Η εμπειρία της Χρυσής Αυγής δείχνει ότι δύνανται μέσα σε ένα βράδυ να τελειώσουν αυτό το παιχνίδι.

 

                          Δημήτρης Χαντζόπουλος από την εφημερίδα “Καθημερινή”.

Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. κύριοι φορείς του πολιτικού συστήματος συν αποδεκτή από τον όχλο αλλά και από το Κεφάλαιο ακροδεξιά είναι το ζητούμενο. Το πάλαι ποτέ πείραμα ΣΥ.ΡΙΖ.Α. φαίνεται ήδη πεταμένο στον σκουπιδοτενεκέ του πολιτικού χημείου. Τώρα γιατί επιμένουν τα ξένα αφεντικά με το κασελάκι, χρήζει ερμηνείας. Εικάζουμε ότι θα παίξει τα ρέστα του στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αλλά οι Αμερικάνοι δεν είναι τόσο ανόητοι στην ίντριγκα. Διαθέτουν εναλλακτικά σενάρια. Και σε αντίθεση με το κασελάκι γνωρίζουν  καλά από… Τασκένδη! Παρένθεση: Δικαιολογημένα νεώτεροι αναγνώστες μάς την είπαν χοντρά, ότι όλο λέτε για Τασκένδη αλλά δεν εξηγείτε και επιτέλους θα μυρίσουμε τα δάκτυλά τί εννοείτε;Ανατρέξτε τί έγινε το 1955 στις εσωκομματικές διαδικασίες (ήπιος όρος!) στο Κ.Κ.Ε. στην μακρινή Τασκένδη! Κλείνει η παρένθεση. Εκτιμούμε ότι η φαρσοκωμωδία ΣΥΡΙΖΑ παρατείνεται και προβάλλεται καθημερινά στα βοθροκάναλα γιατί συμφέρει πολύ, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, το σύστημα εξουσίας. Όταν ο όχλος δεν μπορεί να ζήσει από την μεγάλη ακρίβεια, την φτώχεια και την εξαθλίωση, του πουλάνε ως αντίδοτο κασελάκι με τα καμώματα. Και στο προσεχές μέλλον, θα διαγραφεί το κασελάκι και δεν θα κατέβει υποψήφιος πρόεδρος ΣΥ.ΡΙΖ.Α,, θα παιχτεί ένα ακόμα εναλλακτικό σενάριο να κάνει καινούριο κόμμα. Ήδη μαζεύει μέλη δια του διαδικτύου. Και μη ξεχνάτε την εναλλαγή του άνευ Τσίπ(ρ)ας. Να οδηγηθούν τα πράγματα σε τέτοια ξεφτίλα και αδιέξοδο ώστε ως νέος Κιγκινάτος ο Αλέξιος να μπει μπροστά προσπαθώντας να ενώσει όλα τα γκρουπούσκουλα της θεωρούμενης τότε ως Αριστεράς. Αν ξαφνικά δεν τον πιάσει… αγοραφοβία!

Από καταστατική κομματική πλευρά όσα ακούγονται από το άσχετο κασελάκι και από εξυπνάκηδες πολιτικούς, δημοσιογράφους και δημοσιολόγους είναι για τον π@ύτσ@ καβάλα. Δεν είναι όλοι άσχετοι, κάποιοι το κάνουν επίτηδες, ξέρουν από κομματικές διαδικασίες αλλά το παίζουν Κινέζοι, να έχουνε να λένε, και κυρίως να ασχολείται ο όχλος στα τηλεοπτικά πρωινάδικα. Βγήκε ατάλαντος στιχουργός να το παίξει κήνσορας εφ’ όλης της ύλης στην αριστερά! Δεν κοιτά να γράψει κάνα στιχάκι της προκοπής, που μας έχει πήξει στην βλακεία! Πώς θα κατέβει, ρε το κασελάκι με την αδελφούλα στο συνέδριο να ξαναπάρει το κόμμα στα χέρια του; Για να πας σε αριστερό και κομμουνιστικό συνέδριο και να διεκδικήσεις, πρέπει πρώτα να βγεις σύνεδρος στην κομματική βάση. Η αδελφούλα με το κασελάκι ούτε απόξω δεν μπορεί να περάσει από την Κουμουνδούρου! Μια φορά έκανε λάθος το ιερατείο οπορτουνιστών κι αφήσανε να τους πάρει το κόμμα, θα το ξανακάνουν;

                                Ανδρέας Πετρουλάκης από την εφημερίδα “Καθημερινή”.

Δεν έχει η αποικία Γκραικυλία αντιπολίτευση και κάτι τρέχει στα γύφτικα! Και πού είχε, δηλαδή, τί έγινε; Και οσονούπω, που φαίνεται ότι θα αποκτήσει, θα φτηνύνουν τα μακαρόνια; Όλους τους κρατάνε στο χέρι τα ξένα αφεντικά, ή μάλλον χειρότερο, από τους όρχεις τους σφίγγουν και δεν μιλά κανείς, μηδενός εξαιρουμένου. Καθένας παίζει τον ρόλο του (και το Κ.Κ.Ε. τον δικό του)! Μόλις πήγε ο Ανδρουλάκης να γίνει αρχηγός ΠΑ.ΣΟ.Κ., …ανακαλύφτηκαν τηλεφωνικές υποκλοπές κι άλλα καλούδια,  να δείξουν τ’ αφεντικά ποιος κρατάει την μπαγκέτα στην συναυλία του ραγιαδισμού. Η ανάταξη του πολιτικού σκηνικού της αποικίας Γκραικυλίας με το πατρόν: Έβαλε ο Μανωλιός τα ρούχα του αλλιώς ουδέν προμηνύει καλό για τον όχλο, που είναι σε βαθύ ταξικό κώμα. Λόγου χάρη πώς θα συνδυαστούν όλα αυτά με τα νέα πειράματα του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ σε ότι αφορά το οικονομικό πεδίο, με τα νέα σφικτά μέτρα, που ετοιμάζονται και τα Μνημόνια. Πλανάστε πλάνην οικτράν αν θαρρείτε ότι τελειώσατε με το χρέος και τις άλλες θανατηφόρες δημοσιονομικές μπούρδες του Κεφαλαίου.

Εν πάση περιπτώσει στην γειτονιά γίνεται πόλεμος, καλπάζουν στο εσωτερικό η εξαθλίωση και η φτώχεια, ο κόσμος πεθαίνει στα ράντιζα, η νεολαία κι όχι μόνο αυτή μαλακίζεται μανιωδώς και μαζικά σε μια οθόνη και οι… κολώνες του συστήματος, πολιτικές, κομματικές συμμορίες και βοθροκάναλα με τα ξένα αφεντικά τυρβάζουν για την αδελφούλα με το κασελάκι. Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα έχει τις κεραίες τεταμένες μελετά τα γεγονότα και τα εναλλακτικά σενάρια και σπανίως πέφτει έξω στις εκτιμήσεις. Το γελοίον της υπόθεσης (αλλά και το τραγικό) είναι ότι τα ξένα αφεντικά έχουν βάλει τους υποτακτικούς να ασχολούνται με αριστερά συνέδρια και πολύ σκληρές κομματικές ίντριγκες. Επιμύθιο ποιητικό:

 

«Δεν είναι, Ιστορία, που επαναλαμβάνεσαι και πώς,

είναι ότι πληρώνουμε πανάκριβα την άγνοια

πότε ως φάρσα και πότε ως τραγωδία έρχεσαι»!

 

Ηλίας Βολιότης – Καπετανάκης

«Συνωμοσίες της Κασσάνδρας».  Ποιητική συλλογή «(αν)Αιρέσεις»